• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Insallah canim. Iyilestiginize cok sevindim derya cim. Sesin solugun cikmayinca merak ettik.
Biraz kendime kizdim arti ciktim diye. Bir de yogun bir hafta sonuydu. Ustune ustluk uyku duzenim cook feci bozuldu. Dun geve de 3 e dogru uyudum bu sabah kizicim sagolsun 6 30 da kalkti. Neyse bugun ins erken yatarim. Ayy bir haftaya is basliyor.

dün yaptığım spor 10 dk hiit cardio 15 dk kol karın bacak çalışma tabi hepsi dambıl ile yeterlimi bilemedim. hiit cardio da valla dilim dışarı çıktı bacak da ise ağırlık ile squat ve sumo squat yaptım şimdilik 20+20 zamanla artırırım karında da toplam 4 farklı hareket hepsi 20 adet 20*4 80 tane kolda 3 hareket 24*3
Oo super.

Kızlar hayırlı sabahlar tartıldım cuma 73,3
bugün 72,5 gördüm hatta 3 kere tartıya çıktım doğrumu diye.Bugün okul yok daha dikkatli olabilirim akşama da spor efsane olur, aylardır 7li rakamlarda kaldım inşallah yılbaşında 6 lı rakamları görmek istiyorum
Insallah canim. Benim de hedefim 6 lari gormek. Uzun suedir gormefim. Hasret kaldim 6larin yuzune ;)
günaydın kızlarrrr iyi sabahlar.. güzel başlangıçlar.. pazartesiler iyidir, bize yerleştirilmiş bir her diyet pazartesi başlar klişesi nedense motivasyonumuzu sağlıyor.. tabi salı günü bitmeyen motivasyonlardan bahsediyorum..

ben de bugün spora geri yazılıyorum.. dün eşimle dışarı çıktık, kordon da 1-1,5 saat yürüdük, spor yapar gibi değil ama olsun hareket oldu, hava çok güzeldi..

spora eşim gelmiyor, iş çıkışı da gitmek onu yalnız bırakmak içimden gelmiyordu.. ama benim toparlanmam şart.. bakalım hayırlısı olsun.. size öyle havadis vereyim dedim..

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..

not: hala hastayım öksürükten, burun akıntısına geçtim.. geceleri uyuyamıyorum.. bütün uyku düzenim alt üst oldu.. bakalım ne zaman geçecek..
Cok gecmis olsun canim. Iyi olmus yazildigin kotivasyon artiriyor spor hem de gercekten vucuda guzel sekil veriyor.
herkese günaydın sabah +600 geldim oysaki dün o kadar hiit cardio yaptım muhtemelen akşam yemeğini geç yedim ona bağlıyorum yoksa kötü bir hafta sonu geçirmedim hatta dün sabah 56.1 gelmiştim bu sabah ya şişlik var ya da akşam yediğimi sindiremedim neyse cumaya kadar 1 kilo verme hedefim var.
Ins cumaya kadar artin eksi olsun canim.
Bu arada hepicinize Günaydın eksiler in bol bereketli oldugu bir hafta olsun :KK66:
Gunaydin canim. Ins eksili bir cumamiz olsun

kızlar geçmiş mesajları okurken gördüm, yeşil çay, soda, limon nedir? hepsini severim, ben de tüketeyim.. bilen bana da anlatsın...
Dukan birasiymis canim. Ben de basliyorum bugun yapnaya filuz @Zeroks ise yaradi dedi biz de yapip icelim.

günaydın kızlarrrr iyi sabahlar.. güzel başlangıçlar.. pazartesiler iyidir, bize yerleştirilmiş bir her diyet pazartesi başlar klişesi nedense motivasyonumuzu sağlıyor.. tabi salı günü bitmeyen motivasyonlardan bahsediyorum..

ben de bugün spora geri yazılıyorum.. dün eşimle dışarı çıktık, kordon da 1-1,5 saat yürüdük, spor yapar gibi değil ama olsun hareket oldu, hava çok güzeldi..

spora eşim gelmiyor, iş çıkışı da gitmek onu yalnız bırakmak içimden gelmiyordu.. ama benim toparlanmam şart.. bakalım hayırlısı olsun.. size öyle havadis vereyim dedim..

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..

not: hala hastayım öksürükten, burun akıntısına geçtim.. geceleri uyuyamıyorum.. bütün uyku düzenim alt üst oldu.. bakalım ne zaman geçecek..

Cok gcmis olsun dr a gitmedinmi

Günaydın kızlar
Cuma 81.5
Bugün 80.7
Eksi 800 gr
İlk defa 80 ı gördüm hadi bakalım inşallah cumaya 700 de atar net 80 ı görürüm 79 görünce direnç kırıldı dicem artık hala adet olmadım bakalım ne zaman olacak 2 gün geç kaldı ağrısı var kendisi de gelsin ki daha da eksi cikayim

Bu arada cumartesi gününe göre 1 kilo eksideyim

Süpermis vallahiiii bende yapicamm. Amaaaa bizde o kücük sise sodadan yok. En agirindan maden suyu alsam olurmu???

Günaydın kızlar
Haftaya sabit kiloyla başladım. Olsun bu da bir şey. Bu hafta artık 71'leri görmeyi hedefliyorum
Ins canim. Bu gidisle benden once 69u gorcen masallah masallah
Günaydınlar iyi ve boollll bol eksili hafta olsun kızlar :KK200::KK200: 1.takimdan selamlar :KK24:
Gunaydin canim.
akşam gidince yapalım..
Yarin ic canim. Yesil cay gece uyutmaz sonra. En azindan beni etkiliyor. Oglene kadar iciyorum ben kahve veya yesil cay.

Günaydın kızlar
Cuma 81.5
Bugün 80.7
Eksi 800 gr
İlk defa 80 ı gördüm hadi bakalım inşallah cumaya 700 de atar net 80 ı görürüm 79 görünce direnç kırıldı dicem artık hala adet olmadım bakalım ne zaman olacak 2 gün geç kaldı ağrısı var kendisi de gelsin ki daha da eksi cikayim
Gunaydin hilal cim.tebrikler.

Yeliz abla valla cuma günü siz eksi çıktınız ben artı çıktım artık borç bilirim eksiyi cumaya güzel bir eksi getirmek istiyorum hep birlikte takımı 1.yapacağız :KK31:
Ayben canim. Gecen haftanin artilari bizdik ne yazik ki. Ins bu hafta cumaya gelsin eksiilerr

Günaydın kızlar
Cuma 81.5
Bugün 80.7
Eksi 800 gr
Hilalcim 79 geliyor mu nee ;) supersin

Back
X