Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldimm yarin geliyoo. Benim kizlara bahsediyomda alemsin aylin evde ip mi atlanir diyolar hahahaAl aylincim ise yarıyor bu ip valla
Selam kızlar ..benim kız hastalanmış iyice zaten dün mızmızdı..burnu da akıyordu ..ateşi çıkmış okuldan aradılar ..onu alıp doktora götüreceğim bugün ..hastalık sezonunu açtık bakalım
Sevindim cnmmbugün iyi gidiyorum kızlar diyet listeme sadık kalmayı başardım bu arada spor sorununu da eliptik bisikletle halledecegim inşallah bugün sipariş verdim netten çabuk gelir umarım
Canim benim kizima oyle onerdigi icin oyle dedim ama. Diger sekliyle daha fazla yarar saglacaksan tabi ki o sekilde ye. Bu arada kaynar sutle de oluyormus. Dun mesaj atti ama kendi derdime dustum haber veremedim.Bu aradaaZen71 ablamin verdigi yag yakisi tarifi ben gece yedimya dedigi gibi, bende arti gösterdi. Ama arkadasim leptini bozmamak icin aksam yemeginden sonra yemis. Oda karatay yapiyor. Ve bugün 800gr eksi cikmis. Bende öyle yapicam
Sagol canim. Ben de sizleri seviyorum hem de cok. Bana cok iyi geliyor sizlerle yazismak.ımmmm hemen deniycem canım çok nefis olduğu izlenimi doğdu bende
iyi geceler canım.
ablacim iyi düşünelim iyi olsun inşallah gerek kalmaz. Gerek varsa da lütfen kendini üzme ablam sağlık herseyden önemli. biliyorum kortizonun sonuçlarını kilo bu alırsan da verirsin şimdi iyi düşünelim.
dualarimizdasin dualarimdasin ablacim Rabbim şifa versin sana ve tüm hastalara pamuk şekerim canım benim.
bizde s3ni seviyoruz ablacim canimsin.
O kiyamam gecmis olsun canim.Selam kızlar ..benim kız hastalanmış iyice zaten dün mızmızdı..burnu da akıyordu ..ateşi çıkmış okuldan aradılar ..onu alıp doktora götüreceğim bugün ..hastalık sezonunu açtık bakalım
Oh iyi olmus canim. Spor gibisi yok. Hem bedenin sekilleniyor hem de stres atiyorsun. Ilk gunler biraz zor gelebilir ama alisinca gitmeyince suc islemis gibi hissediyor insan kendini.Ben calisirken ve saglikliyken surekli spor klubune uyeydim bana kiziyorlardi butun gun yorulmuyor musun ihtiyacin mi var diye. Ben de isin stresini eve getirmiyorum boyle daha saglikli diye direnirdim. Iyiki de direnmisim simdi iyi olsam yine solugu spor salonlarinda alirim.günaydın kızlar iyi sabahlar diliyorum.. bugün kalktım ve o spora gittim. maalesef 25dk yapabildim ama 185 kal. yaktım. benim için iyidir yine hiç yoktan..
ilk gün biraz salonu tanıttı, ondan geç başlayabildim. ama en fazla 35dk kalabilirim sabahları.. onu da şöyle düşünüyorum, hiç hareket etmemekten iyidir.. daha önce söylemiştim.. bu akşam yine giderim sanırsam.. bakalım sizinle de durumu paylaşırım..
gelelim dün ki abuk menüme;
sabah;1 elma, 1 tane tadelle şekersiz
öğlen;1 kase salata(1tk yağlı),200gr yoğurt,1 dilim ekmek
akşam;8yk barbunya, 2 dilim ekmek, 4yk yoğurt
ara;1 koçan haşlanmış mısır, 1 şeftali
su;2,5lt
spor;yok (artık bugün ki menüme kısmetse)
Yapma canim. Kacamak yapmasan iyi ama yaptiysan da gecmiste kalsin. Hata hatayi getirmesin. Tartiya cikinca uzuluyorsun bildirim yapinca uzuluyoruz cuma gunu grup yarismasinda alt siralara dusunce uzuluyoruz. Bu kadar uzuntuye degmez bence.ben niye bilmiyorum ama akşama kadar aç gezebilirim ama aksam canım birsürü şey istiyor birde şöyle bi mantık oluyo bazen kücücük bi kaçamak yapıyorum sonra tüm diyeti bozuyuorum benim yavas ilerleme nedenim bu
Insallah canim. Simdi evdeyim diger tetkik sonuclarim cikti ama parca sonucum ciksin esas karar o zaman verilecek hayirlisi bakalim.Canım geçmiş olsun, sonuçların inşallah istediğin gibi olur..
Insallah canim.Günaydın 13. takım hatunları
Şöyle bir geçmişe baktım
Zen71 inşallah kortizona gerek kalmaz temiz çıkar tahlil sonuçların
dualrımız seninle ..inşallah iyi haberlerini alırız bugün
masal3487 zannrrdersem öğlencisin ..dediğin gibi sabah hazırlıklarını salatanı yaparsın akşam sorun kalmaz böylelikle
@nefertityy spora başlamana çok sevindim ..zaten gizli kilo vermişsin bundan sonrası sporla olsun inşallah ..etkilisini çabuk göreceksin bence ..Benimde aklımda spora düzenli gitme fikri de şu sıralar işle ilgili beklediğimiz bir haber var plan yapamıyorum
@amandey öğleni geçtim akşam kötü olmuş sende demişsin zaten ..bugünden itibaren Cuma'ya sıfır kaçamak yap bence ..suya da yüklen bakalım
Insallah canim. Iyi tatiller. Tatili avantaja cevirip bol yuruyus ve spor yapabilirsin bence. Gittigin her yerde diyete uygun saglikli yiyeceklerde bulabilirsin. Bak bu hafta beni gecmen icin hasta bile oldum daha ne yapayim.Günaydiiiiiin
Dün gece dukan birasi ictim 1 fincan
Ve az önce de ictim ac karni...
Gitsin ödemler yaglar kilolarbu arada ip almayi düsünüyorum @zukkum
benim koridorum uzun. Orda rahat yapabilirim sanirim. Eliptik artik izinden sonraya kaldii
Kizlar bu hafta cooook katilim yapamayabilirimm. Evi temiz birakmaya calisuyorum. Valiz hazirlancak alisverus yapilcak ogluma mama felan. Buzluk yokmus bulunacagimiz evde. Hazir mama almam lazim
Fotograf makinemi de getiricem deniz kenari aile fotolari cekicez insallahhh![]()
Basta o eksiyi yazman sporun ve suyun sayesinde yirttin yoksa o tavuk gogsu tatlisi var ya hem de gece gece cok basini agritabilirdik bu gun.herkese günaydın sabah eksi gördüm çok şükür akşamda o kadar saçma beslendimki ona rağmen gördüm
sabah
klasik kahvaltı
ara öğün çiğ fındık
öğlen
1 tabak bulgur pilavı + 1 kase cacık
ara öğün
15 adet üzüm
akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tane biber dolması
1 yemek kaşığı kızartma
veeeeee 1 porsiyon tavuk göğsü tatlısı
resmen saçmaladım bir menü ancak bu kadar kötü olabilirdi
su 2,5 litre
spor 15 dakika kardiyo sonra bacak egzersizi yapacaktım ama alt bacak kasım kötü resmen yürüyemiyom
yalnız bu suyu artırma olayı çok iyi oldu resmen cildim parlıyor
Gecmis olsun arkadasim.menu de sporda cok guzel ama magnumSelam kizlar dun gelemedim kizim biraz hasta kres sartlari malum menumu yazim bugu evdeyim temizlik yapicm aksama misafirim var
Sabah 08.30
1 haslanmis yunurta
5 zeytin
1 kk peynir
Domates salatalik
1 dilim.kepek ekmek
Ogle 12.30
1 porsiyon et sote
1 kase cacik
Aksam 18.30
Yarim kase tarhana cirba
5 yk taze fasulye
Salata
Ara
1 tane magnum
2.5 litre su
30 dk yuruyus
30.dk eliptik bisiklet
350.ml yesilcay
Evet canim ogleciyim,bundan sonra oyle yapicam sabahtan yemeklerimi ayarliycam.Günaydın 13. takım hatunları
Şöyle bir geçmişe baktım
Zen71 inşallah kortizona gerek kalmaz temiz çıkar tahlil sonuçların
dualrımız seninle ..inşallah iyi haberlerini alırız bugün
masal3487 zannrrdersem öğlencisin ..dediğin gibi sabah hazırlıklarını salatanı yaparsın akşam sorun kalmaz böylelikle
@nefertityy spora başlamana çok sevindim ..zaten gizli kilo vermişsin bundan sonrası sporla olsun inşallah ..etkilisini çabuk göreceksin bence ..Benimde aklımda spora düzenli gitme fikri de şu sıralar işle ilgili beklediğimiz bir haber var plan yapamıyorum
@amandey öğleni geçtim akşam kötü olmuş sende demişsin zaten ..bugünden itibaren Cuma'ya sıfır kaçamak yap bence ..suya da yüklen bakalım
Ah keske son gunlerde o kadar cok uyudum ki hedef kilo ulasabilirdimSağolun kızlar ..inşallah çabuk geçer ..bende uykusuz kaldım bu arada ..şöyle bir kestiresim var fırsat bulursam tabi
Normalleri gündüzleri hiç uymayı sevmem ama bu aralar hafif bir şekerleme lazım galiba ..
Yaşlanıyoruz mu yok yok yorgunluktan
Hem Yorgunum hemde spor yapasım varuyuyarak kalori yakılsa keşkem
![]()
magnum olmasa çok iyiymişSelam kizlar dun gelemedim kizim biraz hasta kres sartlari malum menumu yazim bugu evdeyim temizlik yapicm aksama misafirim var
Sabah 08.30
1 haslanmis yunurta
5 zeytin
1 kk peynir
Domates salatalik
1 dilim.kepek ekmek
Ogle 12.30
1 porsiyon et sote
1 kase cacik
Aksam 18.30
Yarim kase tarhana cirba
5 yk taze fasulye