• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aldimm yarin geliyoo. Benim kizlara bahsediyomda alemsin aylin evde ip mi atlanir diyolar hahaha

Ay cok gecmis olsunn

Sevindim cnmm
Ay keske bende alabilsemm. Kettler diye bir marka var bu eliptik bisikletlerin. Sadece o rahatima geliyor. Digerleri bayir asaga iniyon givi bikere almistim geri sattim vallahi yapamadim. Kettler de yine aysklar hafif düz duruyo cevirince zorlamiyor öyle. Ucuz alinca kötü oluyo. Bende o markanin kullanilmisina bakiyorum. Sorun kendim tasimam lazim 3. Kata cok zor
birini bulup taşırsan daha kolay olur canım

Selamlar bugün giremedim hic stajin ilk günüydü klasik ayakkabi giymeye aliskin olmayan ayaklarim su topladi hep spor ayakkabilarimin gözünü seveyim ya :D eve geldim öğlen yemeginde salatami da yedim disarda bi sey yemedim valla bu hafta bakalm haftaya nasil olacak öğlen

Selamlar bugün giremedim hic stajin ilk günüydü klasik ayakkabi giymeye aliskin olmayan ayaklarim su topladi hep spor ayakkabilarimin gözünü seveyim ya :KK70: eve geldim öğlen yemeginde salatami da yedim disarda bi sey yemedim valla bu hafta bakalm haftaya nasil olacak öğlen
hayırlı olsun öncelikle salatayı artık daha besleyici hale getir tavuk koy peynir koy direncin düşmesin

Sagol canim insallah. O senin guzel gorusun. Bakalim patalojiden parca sonucum gelsin de doktorum onun sonucuna gore kortizona baslayabiliriz dedi tekrar. Canim sıkıldı bu kilolari almamin sebebi hep o kortizon zaten. Ilk korkizona basladigimda 58 kiloydum 98.5 kiloyla biraktim 62 kiloyla tekrar basladim 107 kiloyla biraktim derken sonuncusunda 118 kiloyu gormustum. Bedenimden 3 4 insan kadar kilo geldi gecti. Ustelik bu sefer kiloluyumda nasil olcak bilmiyorum. Insallah doktorum yaniliyordur ve gerek olmaz. Ne olur dua edin baslamayalim tekrar.
Ins kortizona gerek olmaz canim. Iyi haberlerini bekliyoruz.
Oo cok guzel bir tarifmis iyileseyim ara ogun icin bende yapayim. ellerine saglik canim.
Sagol canim ins iyiles kisa surede.
Iyi geceler arkadaslar. Umarim yarin evimden yazarim size. Iyi ki varsiniz sizleri seviyorum.:KK36:
Gectin mi canim evine?
ımmmm hemen deniycem canım çok nefis olduğu izlenimi doğdu bende :KK66:

iyi geceler canım.

ablacim iyi düşünelim iyi olsun inşallah gerek kalmaz. Gerek varsa da lütfen kendini üzme ablam sağlık herseyden önemli. biliyorum kortizonun sonuçlarını kilo bu alırsan da verirsin şimdi iyi düşünelim.

dualarimizdasin dualarimdasin ablacim Rabbim şifa versin sana ve tüm hastalara pamuk şekerim canım benim.

bizde s3ni seviyoruz ablacim canimsin.
Ins begenirsin canim.

Dün döndük eve sonunda
Uykusuzluk yorgunluk pek bırsey yapamadan erkenden yattık
Bugünde elıf yuvaya başladı nefesı dr görürdüm
İşe uğradım
Alış verıs yaptım geldım
Bırazdan elıfı alınca düzene oturmuş olacaz ınsallah

günaydın kızlar iyi sabahlar diliyorum.. bugün kalktım ve o spora gittim. maalesef 25dk yapabildim ama 185 kal. yaktım. benim için iyidir yine hiç yoktan..
ilk gün biraz salonu tanıttı, ondan geç başlayabildim. ama en fazla 35dk kalabilirim sabahları.. onu da şöyle düşünüyorum, hiç hareket etmemekten iyidir.. daha önce söylemiştim.. bu akşam yine giderim sanırsam.. bakalım sizinle de durumu paylaşırım..

gelelim dün ki abuk menüme;

sabah;1 elma, 1 tane tadelle şekersiz
öğlen;1 kase salata(1tk yağlı),200gr yoğurt,1 dilim ekmek
akşam;8yk barbunya, 2 dilim ekmek, 4yk yoğurt
ara;1 koçan haşlanmış mısır, 1 şeftali

su;2,5lt
spor;yok (artık bugün ki menüme kısmetse)
Sabah sporu cok iyi olmus canim masallah.

Gunaydin kizlar,okula gitmeden aksam icin yemek hazirlayayim,18.30 da evde oluyorum geldikten sonra yemek hazirlamak olmuyor.
En guzeli canim. Calisurken ben de hep sabahtan yapip cikiyorum.
herkese günaydın sabah eksi gördüm çok şükür akşamda o kadar saçma beslendimki ona rağmen gördüm
sabah
klasik kahvaltı
ara öğün çiğ fındık
öğlen
1 tabak bulgur pilavı + 1 kase cacık
ara öğün
15 adet üzüm
akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tane biber dolması
1 yemek kaşığı kızartma
veeeeee 1 porsiyon tavuk göğsü tatlısı
resmen saçmaladım bir menü ancak bu kadar kötü olabilirdi
su 2,5 litre
spor 15 dakika kardiyo sonra bacak egzersizi yapacaktım ama alt bacak kasım kötü resmen yürüyemiyom
yalnız bu suyu artırma olayı çok iyi oldu resmen cildim parlıyor
Canim menun kotu degil. Sadece tavuk gogsunu gunduz yeseydin iyi olurdu. Eksi gormen super. Bu arada kas agrisina sicak dus cok iyi geliyor.

Selamlar bugün giremedim hic stajin ilk günüydü klasik ayakkabi giymeye aliskin olmayan ayaklarim su topladi hep spor ayakkabilarimin gözünü seveyim ya :KK70: eve geldim öğlen yemeginde salatami da yedim disarda bi sey yemedim valla bu hafta bakalm haftaya nasil olacak öğlen

ohh mis gibi, stajın hayırlı olsun.. ayaklarını alıştırmaya bak.. belki ayakkabı ayağına uygun değildir.. ben de öyleydim, ama uygun ayakkabıları bulunca gayet rahat oluyorum..

ben de öğlenleri iş yerinde salata menüsüne üyeyim.. normal yemek yerine salata menüsü yiyorum..

Korkudan tartılmadım ben ya
Ama tam yol ılerı

oo hoş geldin dönmene sevindim.. en kısa zamanda normale dönersiniz inşallah.. tartılma bir hafta zaman ver kendine bence..

Selam kızlar ..benim kız hastalanmış iyice zaten dün mızmızdı..burnu da akıyordu ..ateşi çıkmış okuldan aradılar ..onu alıp doktora götüreceğim bugün ..hastalık sezonunu açt bakalım
geçmiş olsun Yeliz im şimdi nasıl kizcem?

Selam arkadaslar tekrar evimden yaziyorum. O kadar uyumam kansizliktanmis simdi daha iyiyim. Bu arada benim de yattigim ve kilo almaya korktugum icin diyetim kisa sureligine degisti. Menulerim de farkliliklar goruceksiniz. Bilginize
Hosgeldin ablacim evine inşallah sonuçlar da güzel çıkar menunu ve kilo ver işini merakla bekliyorum.

Bir sey dicem. Simdi ben evdeyim daha iyiyim ve surekli istirahat halindeyim ya biktircam sizleri haberiniz olsun. Cok konuscam coooook.:ukala::ukala::ukala:
ahh be ya konuşan sen ol sultanim.

oo selamlar kaptanım.

Dün döndük eve sonunda
Uykusuzluk yorgunluk pek bırsey yapamadan erkenden yattık
Bugünde elıf yuvaya başladı nefesı dr görürdüm
İşe uğradım
Alış verıs yaptım geldım
Bırazdan elıfı alınca düzene oturmuş olacaz ınsallah
hadi inşallah buda geçer berilim.

Korkudan tartılmadım ben ya
Ama tam yol ılerı
günahı ni yaz bize merak ederiz :KK53::KK66:

Selam kizlar bugun yoruldum yarin misafirim var 3 cesit pasta yaptim hepsini yedim dermisim :))
İrademin zorlandigi gunlerden birindeyim

Bugunu yaziyim
11.30
1 bardak limonlu su
12.00
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim ekmek
Nane maydonoz salatalik
Sekersiz cay

30 dk yuruyus

16.30
1 kase semiz yemegi (5 Kasik)
2 kasik yogurt
1 kucuk hashasli corek ( ekmek yerine)

17.00
2 turk kahvesi

Acikinca eksi elma ve salatalik yemeyi dusunuyorum
Su 1 lt ama devam yatana kadar 2 yi gecer

Hayirli olsun canim. Bu kadar cabaya iyi olur diye dusunuyorum.

Back
X