• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim. Super.
Sagol canim.
Aslında 2 dilim ananas yeterliydi 1 porsiyon meyve için..meyveci Derya :KK48:
Haklisin Yelizcim. Canim cok tatli istedi evde de ev yapimi dondurma vardi onu yemeyeyim diye bir de seftali yedim fazla oldu.
afiyet olsun canım menün güzel akşamki fasulye fazla olmuş onun dışında iyi
miktarı da yazarsan iyi olur canım afiyet olsun

afiyet olsun spor da menü de güzel

afiyet olsun istikrarlı bir şekilde ilerliyorsun
afiyet olsun deryacim spor da menü çok güzel
Sagol canim

Az once cok mutlu oldum ve duygulandim arkadaslar.
Rahmetli agbimin esi sebep oldu sagolsun.
Ben persembe gunu yegenim gidicek diye verdigim su meshur yemekte laf arasinda bu sene Hic bir sey istedigim gibi olmadi demisim. Ne kislik hazirlayabildim dogru durust ne de badana istiyordum onu yaptirabildim demisim yengeme. Cesme de uzun kalmamiz il disindan dugun icin gelen misafirler hastaligim derken firsat bulamadim gercekten. O da kiyamam kizinin gitme telasi icinde beni de dusunup annesine komsularinla birlikte ( annesinin evi bahceli) nihal e birseyler hazirlayin anne ben el emekleri neyse vericem demis. Az once bir araba dolusu kislik malzeme yaptirtmis getirdi. Birde buzluga konulacaklari vakumlatmis canim benim. Bu yaptigi yetmiyormus gibi simdi hastasin evde badana kokusu dokunur sana deyip temizlik ekibi tutmus yarin duvarlarim silinip temizlik yapilacakmis bizim evde. Calismasam ben elif le hallederdim de vaktim yok diyor yazik sanki yapmadigi icin utanircasina. Ne kadar mutlu oldugumu anlatamam arkadaslar. Paylasmak istedim.
Maşallah Allah muhabbetinizi daim etsin Allah razı olsun ne güzel bir birlik beraberlik saygı sevgi görüyorum bu hikayede. Seni sevindirmis Allah da onu sevindirsin.

Gunaydin kizlar yoldayim ise gidiyorum mamalarimi aldim yanima aktif olamiyorum oda olacak zamnla

Sabah 10.30
1 tereyavli yumurta
1dilim.cavdar ekmegi
Yarim kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik

Ara 14.30
300 ml ayran
3 tane altinbasak
1 mandalina

Aksam 18.30
Yarim.kase yayla corba
5 yk et sote
Salata

2.5 litre su
30.dk.yuruyus

Gununuz aydin neseniz bol olsun arkadaslar. Gunaydiiiin:halay::halay::halay:

Yavrusu hasta olan arkadaslarim;
Nasil oldu yavrucuklariniz insallah iyi olmusturlar kiyamam ben onlara.

Hasta olan arkadaslarim insallah sizden de iyi haberler aliriz

Bugun yogun olan arkadaslarima da kolay gelsiiiin
:KK73::KK73::KK73:

Gunaydin kizlar yoldayim ise gidiyorum mamalarimi aldim yanima aktif olamiyorum oda olacak zamnla

Sabah 10.30
1 tereyavli yumurta
1dilim.cavdar ekmegi
Yarim kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik

Ara 14.30
300 ml ayran
3 tane altinbasak
1 mandalina

Aksam 18.30
Yarim.kase yayla corba
5 yk et sote
Salata

2.5 litre su
30.dk.yuruyus
Gunaydin arkadasim. Dengeli bir menu olmus afiyet olsun. Kolay gelsin.:KK66:

Sagol canim. Aglama yazik sana. olum allahin emri ne yazik ki agbimi kaybettim (ki bu cok aci) ama sukurler olsun ki boyle iyi yengem ve yegenlerim var. Kizima soylerim canim bir de oyle denesin. Tadini cikar tatilin cok yoruldun ve fazlasiyla hakettin aylin cim. Hava da guzel olur insallah canim.

Cok sanslisin o konuda mekani cennet olsun

Valla hava gzl olursa tadini cikaricaz tabi :)
Valla denesin cokkk kolay ictim

Afiyet olsun aylin cim. Oy oy ne tatli oluyor o minicik disleri cikinca. Bazi bebekleri sarsmiyor annesi insallah pasamizin da kolaycacik anlamadan cikar o inci disleri.

Insallahhhhh

herkese günaydın artık havalar iyice soğudu. dün spor yapamadım çünkü kaslarım çok ağrıyordu bende sabah işe yürüdm 30 dk. dünkü menü
sabah
klasik kahvaltı omlet vardı
ara 6 adet çiğ badem
öğlen yarım kase ezogelin
2 adet köfte
yağsız salata
ara 15 adet üzüm
akşam
1 kase mercimek çorba
ton balıklı salata
1 dilim tt ekmek
ara 1 adet grissini 1 adet hurma 1 adet yulaflı bisküvi
su 2 litre
sabah da düne göre -100 gr

Sagol canim. Evet ya cok seviyordum yengemi ama su an ki duygularimi ifade edicek kelime bulamiyorum. Dusunmesi bile beni cok mutlu edicekken icraata dokmus olmasi(yok iste buraya uygun kelime bilemiyom ben:KK70:)

böyle güzel sonla biten hikayeler bana umut veriyor ya.. bu dünyayı sadece sevgi kurtaracak, acıları dindirecek, yaraları saracak, hastaları iyileştirecek.. sadece sevgi.. insanların kalbinize sevgi üflediği bir gün olsun..

Abinin mekanı cennet olsun.. inşallah huzurludur bulunduğu yerde..

günaydın kızlarrrr mutlu sabahlar.. dün spor yapabilmiş bir kız çocuu huzuru var içimde :)

gelelim dün ki yediklerime;

sabah; 1 elma, 1 fincan kahve
öğlen;1 kase salata, 200gr yoğurt, 1 dilim ekmek
spor öncesi ara; yarım şekersiz tadelle, 1 fincan kahve
akşam;5 adet köfte, salata, 2 dilim glutensiz ekmek
ara; maç izlerken minicik çerez atıştırdım..

su;2,5lt
spor; sabahtan 25dk tempolu yürüyüş, akşam da 50dk body fit diye bir grup dersine katıldım, baya ter attık.., 10dk da eliptik yaptım..

bu sabah spora gidemedim, eşimin erken kalkması gerekiyordu ona yardımcı oldum.. bir de bana laf söyler diye korktum.. zaten hastasın sabah akşam spora mı gidiyorsun diye mik mik yapar diye düşünüyorum..

böyle güzel sonla biten hikayeler bana umut veriyor ya.. bu dünyayı sadece sevgi kurtaracak, acıları dindirecek, yaraları saracak, hastaları iyileştirecek.. sadece sevgi.. insanların kalbinize sevgi üflediği bir gün olsun..

Abinin mekanı cennet olsun.. inşallah huzurludur bulunduğu yerde..
Insallah canim. Cok guzel yorumlamissin ben de sevgi ve sayginin iyilige guzellige acilacak kapi olduguna inananlardanim.

günaydın kızlarrrr mutlu sabahlar.. dün spor yapabilmiş bir kız çocuu huzuru var içimde :)

su;2,5lt
spor; sabahtan 25dk tempolu yürüyüş, akşam da 50dk body fit diye bir grup dersine katıldım, baya ter attık.., 10dk da eliptik yaptım..

bu sabah spora gidemedim, eşimin erken kalkması gerekiyordu ona yardımcı oldum.. bir de bana laf söyler diye korktum.. zaten hastasın sabah akşam spora mı gidiyorsun diye mik mik yapar diye düşünüyorum..
bravo diyerek başlıyorum öncelikle birde spor öncesi kahve olayını duydum da nasıl hazırlıyorsun kahveni birde şekersiz tadelle nerde satılır

su;2,5lt

Afiyet olsun canim. Cok guzel bir menu. Spor da super. Tebrikler.

herkese günaydın artık havalar iyice soğudu. dün spor yapamadım çünkü kaslarım çok ağrıyordu bende sabah işe yürüdm 30 dk. dünkü menü
sabah
klasik kahvaltı omlet vardı
ara 6 adet çiğ badem
öğlen yarım kase ezogelin
2 adet köfte
yağsız salata
ara 15 adet üzüm
akşam
1 kase mercimek çorba
ton balıklı salata
1 dilim tt ekmek
ara 1 adet grissini 1 adet hurma 1 adet yulaflı bisküvi
su 2 litre
sabah da düne göre -100 gr
Gunaydin arkadasim. -100 e tebrikler. Son ara ogunune kh karistirmayim hurmanin yaninda sut icsen daha iyi olur canim.

bravo diyerek başlıyorum öncelikle birde spor öncesi kahve olayını duydum da nasıl hazırlıyorsun kahveni birde şekersiz tadelle nerde satılır

şekersiz tadelle neredeyse bütün marketlerde var.. benim gibi rafine şeker tüketmeyen biri için ilk tatlı krizlerimde keşfetmiştim.. zaten normal tadellenin üç de biri kadar.. arkadaş da sevdiğimi biliyor, hastayım moral olsun diye almış, elimin altında olunca tükettim ben de.. kahveyi de filtre kahve olarak tüketiyorum.. sabah tükettiklerimin içine 1 tk hindistan cevizi yağı koyuyorum ama tereyağ daha çok yakışıyor bence.. sabah sabah enerji veriyor..

Ay buda iyiymis icerde haldir haldir temizlik var ben burda yatip sizlerle sohbet ediyorum. Cok mu rahatim yoksa cok mu tembelim karar veremedim:KK70::KK70:

ben de aynı psikoloji de oluyorum.. ama senin dinlenmen lazım orası ayrı.. ben de bu sebepten temizliği hafta içi yaptırıyorum.. annem mesela temizlik günü herkesten çok çalışıp, akşama bitmiş halde oluyor :)

Back
X