• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

amandey amandey ezogelin çorba ve mercimek çorbası biraz şişirebilir beni öyle yapıyordu ..akşam atıştırmalarına dikkat diyorum ..kilon mücadele isteyen bir kilo çünkü :KK70:kendimden biliyorum az kaldı ..
nefertityy nefertityy 2 kere spor salonuna yazıldım devam edemedim ..şimdi döndüğümde şöyle diyorum ilk hevesle haftada 5 gideceğime 2 gitseymişim de sıkılıp zorlamasaymışım ama düzenli olsaymış keşke..
Spor öyle birşey ki yapmaya başlayınca yapasın geliyor..bırakınca üşeniyorsun yapmaya ..ne güzel hem mutlu da ediyor..inşallah iyi olacak :KK66:
Zen71 Zen71 sakın yorulma :sinirli:bırak temizliği halletsinler ..daha yeni hastaneden çıktın ..sonra yaparsın senden önemli değil hiçbirşey .
Haydi bakalım herkes için mutlu bir gün olsun inşallah

şekersiz tadelle neredeyse bütün marketlerde var.. benim gibi rafine şeker tüketmeyen biri için ilk tatlı krizlerimde keşfetmiştim.. zaten normal tadellenin üç de biri kadar.. arkadaş da sevdiğimi biliyor, hastayım moral olsun diye almış, elimin altında olunca tükettim ben de.. kahveyi de filtre kahve olarak tüketiyorum.. sabah tükettiklerimin içine 1 tk hindistan cevizi yağı koyuyorum ama tereyağ daha çok yakışıyor bence.. sabah sabah enerji veriyor..

ben de aynı psikoloji de oluyorum.. ama senin dinlenmen lazım orası ayrı.. ben de bu sebepten temizliği hafta içi yaptırıyorum.. annem mesela temizlik günü herkesten çok çalışıp, akşama bitmiş halde oluyor :)
Cok ta aliskin degilim bu islere. Cok nadir almistim daha once iyiyken yapar hastayken de kizimin yaptiklarina razi gelirdim. Ama bundan sonra alismam gerekecek galiba. Cunku kizimi bu konuda daha fazla yormak istemiyorum e benimde sagligim elvermiyor bakalim bitsinde bir. Gerci boylesine gerek yok bana tek yardimci kadin yeter. Bunlar 5 kisi geldiler 2 erkek 3 kadin. Kuvvet isteyen isleri erkekler yapiyormus makinalariyla filan cumbur cemaat bizdeler. Cabuk bitecege benziyor.

günaydın kızlar bugün itibariyle isveç diyetine başladım biraz motiveye ihtiyacım var 6 yada 13 gün yapacağım inşAllah
İsveç diyetinde tek hatırladığım kahve ..birde 6.gün mü be bir gün çok aç kaldığın.. @DeryaOnDiet yapıyordu ..ona soralım ..ama sağlıksız şeyler yapıp metabolizma hızını düşürme ..alıştırma düşük kaloriyle beslenmeye derim ..sonra ne yesen kilo yapıyor maalesef ..spor yapmaya çalış ..salatanı ihmal etme ..tabi en son karar senin ..çalışıyordun galiba ..nasıl fırsat yaratabilirsin ona bir bak bakalım ..ben bir ara 2 durak önce inip yürüyüş yapardım bakmak lazım ..

Cok ta aliskin degilim bu islere. Cok nadir almistim daha once iyiyken yapar hastayken de kizimin yaptiklarina razi gelirdim. Ama bundan sonra alismam gerekecek galiba. Cunku kizimi bu konuda daha fazla yormak istemiyorum e benimde sagligim elvermiyor bakalim bitsinde bir. Gerci boylesine gerek yok bana tek yardimci kadin yeter. Bunlar 5 kisi geldiler 2 erkek 3 kadin. Kuvvet isteyen isleri erkekler yapiyormus makinalariyla filan cumbur cemaat bizdeler. Cabuk bitecege benziyor.
Ne güzel :KK66:gerçekten bazı işler güç istiyor ..çabuk bitecek tertemiz evinde mis gibi oturacaksın ah ne güzel :KK68:

amandey amandey ezogelin çorba ve mercimek çorbası biraz şişirebilir beni öyle yapıyordu ..akşam atıştırmalarına dikkat diyorum ..kilon mücadele isteyen bir kilo çünkü :KK70:kendimden biliyorum az kaldı ..
nefertityy nefertityy 2 kere spor salonuna yazıldım devam edemedim ..şimdi döndüğümde şöyle diyorum ilk hevesle haftada 5 gideceğime 2 gitseymişim de sıkılıp zorlamasaymışım ama düzenli olsaymış keşke..
Spor öyle birşey ki yapmaya başlayınca yapasın geliyor..bırakınca üşeniyorsun yapmaya ..ne güzel hem mutlu da ediyor..inşallah iyi olacak :KK66:
Zen71 Zen71 sakın yorulma :sinirli:bırak temizliği halletsinler ..daha yeni hastaneden çıktın ..sonra yaparsın senden önemli değil hiçbirşey .
Yok canim. Bu sefer dilim bayagi yandi. Once doktorumdan ve ondan yuz bulup sonra kizimdan kendimi yormamla ilgili bayagi laf yedim. Icim kaynasa da yapmiyacagim bir daha.

benim eskiden gittiğim bir diyetisyen demişti ki bana, sporu bugün için düşünme, ömür boyu düşün..ömrünün sonuna kadar kaç yapmak seni sıkmayacaksa o tempoda git demişti.. bu haftada 2 ise 2 olsun demişti.. önemli olan istikrar demişti. sen yazınca o söyledikleri aklıma geldi.. ben sporu her bıraktığımda kilo aldım.. mesela benim kas kütlem de çoktur.. hatta bacaklarımdaki kas kütlesi %107 fln çıkmıştı en son :) kocam çok mutsuz spora gitme konusundan ama ona da yapacak birşeyim yok valla.. bu da benim kendimi iyi hissettiğim alan işte.. sen de sevdiğin bir spor yapmanın yolunu bul bence.. bunu sağlıklı yaşlanmak için yapmalıyız..

o neymiş ya 5 kişi.. 3 saatte biter o evin işi o zaman.. iyi yapıyorlar mı acaba? dikkatimi çekti.. bana gelen bayan çok tatlı ama çok yavaş.. gece 10-11e kadar çalışır.. temiz de yapar.. 5 kişi gerçekten waoowww..

benim eskiden gittiğim bir diyetisyen demişti ki bana, sporu bugün için düşünme, ömür boyu düşün..ömrünün sonuna kadar kaç yapmak seni sıkmayacaksa o tempoda git demişti.. bu haftada 2 ise 2 olsun demişti.. önemli olan istikrar demişti. sen yazınca o söyledikleri aklıma geldi.. ben sporu her bıraktığımda kilo aldım.. mesela benim kas kütlem de çoktur.. hatta bacaklarımdaki kas kütlesi %107 fln çıkmıştı en son :) kocam çok mutsuz spora gitme konusundan ama ona da yapacak birşeyim yok valla.. bu da benim kendimi iyi hissettiğim alan işte.. sen de sevdiğin bir spor yapmanın yolunu bul bence.. bunu sağlıklı yaşlanmak için yapmalıyız..
Haklısın aman adamı boşver hepsi öyle :KK70:ilgi istiyorlar bebek gibi :KK70:
Bana en iyi gelen yürüyüş ve pilates galiba ..en çok onlar mutlu ediyor beni ..bende bir süre idare edeceğim böyle ..sonrasına havalar iyice soğuyunca bakacağım ..evet ne zaman sporu bıraksam kilo aldım bende ..hayat boyu yapmak lazım gerçekten :KK66:

Ben biraz işlere girişeyim :KK70:valla iş hayatını da yaşadım ..ev hanımı da oldum ..galiba ev hanımlığı daha zor ..:KK70:gözün herşeyi görüyor ..herkes senden güzel yemekler çocuklar güzel pastalar börekler istiyor :KK70:
2. yi boşverdim de ev temiz düzenli olsun bari :KK70:

Evet ablam gece gece yemiyeyim daha iyim. Bu arada kizina söyle mutlakaaaaa sütle denesin. O nasil bir lezzet:KK76: tarcinli süt ictim sandimm. Inan bana denesin. Yogurt cokkk zor yutuluyor ben sevmedim.

Cok sevindim eve gelmene. Allah saglik eksik etmesin

Hehe valla bol yürüyüs yapicaz. Tek duam havanin iyi olmasi.

Pek kimsemiz yok cevremde. Esmle alsak oglumu kime birakicam of of
Bakcam artk

Hosgeldiiiiiin ablaaa. Simdi 1 haftani alir senin tam toparlanman. Camasirdi vs. Ah ah
Kilonu takma kafana verirsin yine. Yeterki saglik olsn. Twkrar basniz sagolsun
Ben nerdeyse 10 kg verdim :KK49:

Afiyetler olsunn

Ay cok duygulandimm:KK61:nekadar güzelll. Mekani cennet olsun..sana bir kardes birakmis agabin :KK61::KK60:
Ben bugün cok agladim zaten yaa esra erola bakarken üf

:KK36:Hoppa
parayla birini bulmamı kastetmiştim canım

o neymiş ya 5 kişi.. 3 saatte biter o evin işi o zaman.. iyi yapıyorlar mı acaba? dikkatimi çekti.. bana gelen bayan çok tatlı ama çok yavaş.. gece 10-11e kadar çalışır.. temiz de yapar.. 5 kişi gerçekten waoowww..
Aslinda sirketlere gidiyorlarmis canim. Yengem calistigi sirketten taniyormus bu ekibi. Rica etmis bu gun musaitlermis geldiler. Onlarda diyorlar ev bizim icin cocuk oyuncagi diye. Duvarlar silinecek hali koltuk yikanak bir kadin yetisemez diye ekip ayarlamis sagolsun. Bir de cok saygililar baslamadan sinirlarini soruyorlar yazik. Girmemizi istemediginiz oda var mi cekmece dolap iclerine musade var mi gibi sorularla cikiyorlar karsima. Kizimin odasi bittikken sonra ben oraya gececekmisim. benim odami oyle temizleyeceklermis beni yormamak icin. Hic boylesine ben de denk gelmemistim canim.

Ben biraz işlere girişeyim :KK70:valla iş hayatını da yaşadım ..ev hanımı da oldum ..galiba ev hanımlığı daha zor ..:KK70:gözün herşeyi görüyor ..herkes senden güzel yemekler çocuklar güzel pastalar börekler istiyor :KK70:
2. yi boşverdim de ev temiz düzenli olsun bari :KK70:
Yeliz cim kizin nasil oldu canim.

Bende yazayım
Sabah
Limonlu su
Maydanozlu peynirli omlet
2 zeytin 1 dilim ekmek çay
Ara :sade kahve 10 üzüm
Öğlen :1 kepçe tarhana çorbası
Fırında balık salata
Ara
1 şeftali
Akşam
Fırında balık yine salata 1 dilim ekmek
Su 2,5 litre
Spor 45 dk yürüyüş biraz saatler kaydı ama idare ettim artık
afiyet olsun canım kız kaç kilo olsun daha ne kadar zayıflayacaksın irem derici gibi olmayasın

Akşam atıştırmaları konusunda çok haklısın çünkü bu hafta hedefim 55.5 ama ben şu an 56.2 yim 2 gün kaldı yani sıkmam lazım

Kizi hasta olanlara cok gecmis olsun
Benim oglanda ilk disini cikariyor dün gördümmm nasil duygulandimm. Henpz patlamamis ama görünüyor.
Tamda izin zamani insallah kötü gecmez.

Bugünkü menüm

Sabah 7
Dukan birasi 1 fincan

Öglen 12

3 yumurtali peynirli omlet
Kuruyemis
5 zeytin
1 elma
1 fincan dukan birasi

Aksam 18.30

2 büyük kase mercimek corbasi
150gr yogurt
1 bardak yag yakici baharatli sicak süt (Zen71 ablanin)

Gece 20.30
1 fincan dukan birasi

600ml dukan birasi
1.5l - 2l su

Spor 4500 adim
Kizi hasta olanlara cok gecmis olsun
Benim oglanda ilk disini cikariyor dün gördümmm nasil duygulandimm. Henpz patlamamis ama görünüyor.
Tamda izin zamani insallah kötü gecmez.

Bugünkü menüm

Sabah 7
Dukan birasi 1 fincan

Öglen 12

3 yumurtali peynirli omlet
Kuruyemis
5 zeytin
1 elma
1 fincan dukan birasi

Aksam 18.30

2 büyük kase mercimek corbasi
150gr yogurt
1 bardak yag yakici baharatli sicak süt (Zen71 ablanin)

Gece 20.30
1 fincan dukan birasi

600ml dukan birasi
1.5l - 2l su

Spor 4500 adim
aylın artik miktar da azalmaya başlamış sanki eskiye nazaran :KK66:

afiyet olsun canım kız kaç kilo olsun daha ne kadar zayıflayacaksın irem derici gibi olmayasın
Sağol canım ..kızın ateşi düşti biraz ama mızmız ..bugün inşallah daha iyi olur ..ıhlamur adaçayı yapıyorum biraz içiyor işte ..
Kilom 56,9 du en son galiba ..Pazartesi sağlam bir artı gördüm yine ..:KK70:55 ile 57 arasında koruma planlıyorum yoksa iştahım iyidir maşallah :KK70:

Back
X