- 7 Ağustos 2017
- 3.077
- 8.488
- 73
- 54
Uyumadim canim. Misafirler vardi gittiler bir iyi geceler mesaji yazayim dedim gecmis paylasimlara goz gezdireyim dedim bu saat oldu iste. Surekli yattigim icin de beden yorulmuyor tabi uyuyamadim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyumadim canim. Misafirler vardi gittiler bir iyi geceler mesaji yazayim dedim gecmis paylasimlara goz gezdireyim dedim bu saat oldu iste. Surekli yattigim icin de beden yorulmuyor tabi uyuyamadim.
Of off bu ne simdi elif cim. Kim efkarlandir di seni bu kadar. Isim ver gurupca bakalim icabinaKafamda deli sorular, gönlümde kirginliklar, yüreğimde yorgunluklar hayırlı geceler.
Biliyorum canim. Su sismaligin da niyeti kotu. Cok yeriz sismanlariz ac kaliriz sismanlariz birine kafaya takmasin utanmasa nefes aliyirsun diye de sismanlatcak insaniAçlık şişmanlatır be yavvv
Ah keske canim.iyi geceler kızlar, umarim hepimiz uykuda kilo veririz![]()
Canimsin sen benim oyle sey mi olur. Ben seni cok iyi anliyorum. Utancak yada kusura bakilcak bir sey yok canim.Ya ne egoıstım utandım şimdi
Bugun hıc sormadım lütfen kusura bakma geçmişi okumayınca bılemedım hasta olduğunu canım
Oyle canim. Ama oyle tek basina iyilik olmaz hepimiz iyi olalim hatta olmaliyizSen ıyı olda gerısı boş bebegım
Simdi gordum bu mesajini deryacim. diyet aciklamasi yaptigim yorumu okumussun canim gec farkettim biraz.Ogrencilik hayatinda bile sporuma da diyetime de tam gaz diyorsun yani. Afiyet olsun canim
Canim diyetisyen mi azaltti ekmekleri. Menun gercekten degismis afiyet olsun
Hayirli sabahlar canim.Hayırlı sabahlar gününüz aydın olsun.
hımmmm.. insan kolaya rahata alışabiliyor hemen.. :) keşke benim olsa..Temizlik bitti arkadaslar. Harika bir duygu ev mis gibi oldu. Temizlik zamani tekrar geldiginde hasta numarasi mi yapsam acababen cok sevdim bu isi
![]()
Menü
Sabah:
1 kase tarhana corbasi
1 dilim cavdar ekmegi
Öğlen:
1 kepce düğün corbasi
1 avuc ici kadar izgara hindi eti
2 elma dilim firinda pismis patates
Ara:
62 kalorilik su krakerden
6 cig findik
1 brdk sutlu kahve
Aksam:
1 kase tarhana corbasi
1/2 dilim cavdar ekmegi
3 yk yogurt
Su: 2,5 litre
Spor: 9000 adim
100 ip atlama
40 dk leslie
Slm kizlar Dukan birasindan mi yoksa bugun 2 fincan baharatli sutlu tarcinli cay ictim ondan mi bilmem ama istahim kesildi. Super birsey ya aksam yemegimi hazirladim isittim ve yemek istemedi canim. Esim yer artik. Simdi spora gidiyorum. Cumaya eksileeer . cumaya eksiileer![]()
cabuk geldi cuma. Bu hafta bizim takimdan korkuyorum. Haftaya cok artiyla baslandi.
yarin herkes ac mi gezse acaba
![]()
Bu arada diyetisyenim iddia ediyor kortizon kullansan bile beni dinlersen(ki dinlerim) kilo almadan bu donemi atlatabiliriz diyor. Bu da benim icin cok guzel bir haber.
Bu grupta iyi ki varsın sennn
Çok faydalaniyorum yazdıklarından, teşekkürler![]()
iyi geceler kızlar, umarim hepimiz uykuda kilo veririz![]()
Kafamda deli sorular, gönlümde kirginliklar, yüreğimde yorgunluklar hayırlı geceler.
Ne demek canımSagol kaptanim Berilim. Hosgeldin tekrar
Ne agrisi canim. Ins bir saglik problemi yoktur.
Haftaya düzene otururuz ınsallahKolay gelsin canim masallah yogun bir gun gecirmissin.
Haftaya düzene otururuz ınsallahKolay gelsin canim masallah yogun bir gun gecirmissin.
Gıdecek tabıkıııIlahi beril cim. Topla kendini o kilolar gidecek haberin olsun.![]()
Benım sorunum baslayabılmek canımyeme yeme verene kadar iflahimiz kesiliyor.
Kolay gelsin ağız tadıyla yiyin.
Gazdır o gaz sloganıda var şişkonun bahanesı bıtmezBiliyorum canim. Su sismaligin da niyeti kotu. Cok yeriz sismanlariz ac kaliriz sismanlariz birine kafaya takmasin utanmasa nefes aliyirsun diye de sismanlatcak insani![]()