Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar benim iki gündür diyetle bağlarım koptu bakalım yarına kaç çıkıcam tartıda :gitme: yediklerimi yazayım:
sabah 1 dilim ekmeğin üzerine nutella :kedi: 1 kupa çay(2 şekerli) biraz peynir ve domates
ara yapmadım
öğlen 2 dilim ekmekle birlikte patates yemeği 3-4 kaşık kadar
akşamda sabah yazdığım gibi 3-4 kaşık et sote 3-4 kaşık da pirinç pilavı :kedi:
anlayacağınız bugün diyet falan kalmadı ama yarın toparlanıcam kaldığım yerden tartı gününden önce olması kötü oldu bundan sonra her gün tartılıcam gitti koca haftanın emeği 2 günde verdiysem de almışımdır heralde :gitme:

melis beni izinli yazarmısın bu aralar pek katılımda bulunamaya bilirim babamın radyoterapi alması gerekiyor onun için gelemeye bilirim izinli yazılırsam sevinirim

İyi akşamlar nasılsınız güzel hanımlar?a.s.Bugün yemeğe gidemedik,çok önemli bişeyden dolayı.Akşamlık yediğim karnıbahar 2 kaşık,yoğurt.....Yarım saat sporumuda yaptım.

ben çıkıyorum kızlar erken kalktığım için uykum geliyor,güzelimmm ne güzel hafif geçirmişsin akşamı,sohopcum sanada iyi geceler a.s

iyi akşamlar arkadaşlar
akşam yemeğim 4 kaşık kuru fasulye ve 3 kaşık pilav ve yogurt
az sonra ev gezmesine gidicez hm fazla kalmıycaz hm de kaçırmam orda çay içerim sadece sekersiz:içelim:
kızlar bir sakıncası yoksa zaman zaman bence makyaj bakım tarzı konuları da danışabiliriz..tabi sakıncası yoksa...aşkitoooo makyaj açısından seni rahatsız edebilirim canım ben de...severim makyaj yapmayıkaydirigubbakcemile2
120 lira bir allık fırçası..alan tanıdıklarım var ama bnce gerek yok kızlar yaaCADIARZU
ne demek efendim rahatsizz olmammm ama sunu sölemek isterimki benimki sadece hobi :) profesyonel diilim:kedi:

merhaba kizlar ben az önce eve girdim kizimin okulda gösterileri cvardi oraya gittim bugün yediklerimi yazayim
kahvalti klasik kahvalti (kilolari verdikten sonra peynir ve zaytin görmek istemiyorum)
öglen
1 kepce ezogelin corba
2 kasik yesil fasülye (önceden kurutulmus )
1 kasik pilav
yogurt
bugün ara yapamadim
aksam meyve
toplam 2.5 litre su

süpersinkaydirigubbakcemile5

kızlar benim iki gündür diyetle bağlarım koptu bakalım yarına kaç çıkıcam tartıda :gitme: yediklerimi yazayım:
sabah 1 dilim ekmeğin üzerine nutella :kedi: 1 kupa çay(2 şekerli) biraz peynir ve domates
ara yapmadım
anlayacağınız bugün diyet falan kalmadı ama yarın toparlanıcam kaldığım yerden tartı gününden önce olması kötü oldu bundan sonra her gün tartılıcam gitti koca haftanın emeği 2 günde verdiysem de almışımdır heralde :gitme:

:oklava::oklava::tomato::tomato::mymeka:

melis beni izinli yazarmısın bu aralar pek katılımda bulunamaya bilirim babamın radyoterapi alması gerekiyor onun için gelemeye bilirim izinli yazılırsam sevinirim

paylasimda bulunamasanda listeden cikma :Saruboceq:
İyi akşamlar nasılsınız güzel hanımlar?a.s.Bugün yemeğe gidemedik,çok önemli bişeyden dolayı.Akşamlık yediğim karnıbahar 2 kaşık,yoğurt.....Yarım saat sporumuda yaptım.

her iste bir hayir vardirsengözlerimebaksanab

kizzzzzzzzzz sen 66 deimiydnn:sm_cool:

harikasinnnnnnnnnnnnn idolümmmmmmmm
Canım sen benim ben senin,hangimiz daha önce mezun olucaz bakalım....Ben geçen hafta 65 tim.
aşkitocummmnaniknanikŞeniz
canım süpersin yaaa...demek 85 kiloda hamile kaldın ve doğumdan sonra bu kilolara indin...dogurdukça güzelleşenlerdensin o zaman sen tatlımdelikafadulden
şahsen ben doğumda 100 kilo civarı yuvarlak bişiy olcagımı düşünüyorum hep...bu kadar karamsar olmıyım dimi kızlarr...her şey benim elimde dimi?hem blli olmaz kilolu olup hamileliğinde 9 yada 12 kilo alanlar bile var demiiii:teselli:

Doğum yapmadım bilmiyorum nasıl bir duygu olduğunu.İnşallah o müthiş duyguyu bende birgün tadarım.Benim arkadaşım 70 kilo ile hamile kaldı.Son aylarda karnını görmenizi isterdim.Yarım varil gibi,oturduğu yerden kalkamıyordu.Neyse doğumdan sonra 68 kilo çıkyı tartıda...Lfı şuraya bağlıcam canım,bu kadar kötü düşünme beynini ona odaklama.

karamanli shopcum nasılsınız?
canim iyiyim sen nasilsin biarz gec gördüm ama kusura bakma
ara yapmadım
ne yaptin be gülüm cuma öncesi yapilir mi bu haftaya hic kacamak yok sözmü

ne demek efendim rahatsizz olmammm ama sunu sölemek isterimki benimki sadece hobi :) profesyonel diilim:kedi:

süpersinkaydirigubbakcemile5

:oklava::oklava::tomato::tomato::mymeka:

paylasimda bulunamasanda listeden cikma :Saruboceq:

her iste bir hayir vardirsengözlerimebaksanab
sagol canim sende öylesin

kızlar annemlerdeyiz kızıma uyandım bir bakayım dedim. Akşam gelemedim babam bilgisayarı vermedi :((
emirelcim notun alınmıştır.

Sen bizim profesyönelimizsin naniknanik

Emirelcim, babana çok geçmiş olsun. Kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Sen gel gene buraya, yaz.

Meliscim, elim varmıyor yazmaya: 60,6 kilom. Oranım 1,50 :bbo:

aaa kimsecikler gelmemiş cuma sabahları burası renkli olurdu...
kaptanım annesiyle kahvaltı yapıyor sanırım :))
shocum sıkma canını artık kk'dasın bence kilo vermeye başlayacaksın
emirel canım Allah şifa versin acil zamanda baban bu hastalıktan kurtulur inş.mutlu mutlu dönersin arımıza artık
bahar canım son 2 gün kaçırmasaydın keşke... bencede daha sık tartıl... olumlu gelişmeyi görünce benim iştahım kapanıyo...
aşito ve guzelimin hızına yetişmek ne mümkün???
karamanlı bu hafta merak ediyorum canım seni?? eğer yine ii kilo verdiysen bu hafta senin taktiğini uygulayacağım...4'den sonra yemeyeceğim:))
nachtingal canım sana maşallah demiştim ama sanırım nazar değdi bu hafta daha ii olacağına eminim

eveeeet ben de kilo mu yazayım
bu hafta 65leri tekrar gördüm ya... uzun bi süre memlekete gitmem :olmaz: çünkü en son 65i gördüğümde annemin yanındadın kaç hafta oldu geri bu kiloya dönebilmem
veee 65.5 hihoyyyt 1.100 verdim :sm_cool:

gunaydin arkadaslar,Dun aksam tartildim sok gecirdim kilom kac cikti biliyormusunuz 74.200 GR.bU SABAH TARTILDIM KILOM 70.800GR BU NASIL BIR TARTI YA.acaba bu normal tarti mi alsam ama o nasil olur gramlari nasil gorcez?

Aksam katilmadim haber geldi bugun icin misafirlerim gelcek,oglumun sut annesi ve kerdesi geliyorlar.Evim baya daginikti biraz temizledim.Gunduz giremeyecegim,aksam gecmisi okurumsizinle olurum.

eveeeet ben de kilo mu yazayım
bu hafta 65leri tekrar gördüm ya... uzun bi süre memlekete gitmem :olmaz: çünkü en son 65i gördüğümde annemin yanındadın kaç hafta oldu geri bu kiloya dönebilmem
veee 65.5 hihoyyyt 1.100 verdim :sm_cool:

canim cok güzel vermissin benim kilo bu hafta ilacin azizligine ugradi ine aksam 4 den sonra birsey yemedim ama gündüz daha az yiyordum antibiyotik aldigim icin az yiyemedim
meliscim kilom 68.8

Back
X