Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar. dün akşam yemekte bende biraz abarttım. neredeyse bir tabağa yakın makarna.4 ad köfte yedim. bir bardak fanta içtim.
bu sabah kayınvalidenim aramasıyla uyandık. geç kalmadık ama kalmak üzereydik. apar topar çıktım evden.işyerine gelince yarım dilim çavdar ekmeği ve dil peyniriyle beraber bir fincan yeşil çay içtim. hala açım ve bir ad elma yemeği düşünüyorum. öğleye görüşürüz bende bugün hediyemi alıp yarın gönderiyorum inşallah. öptüm sizi.
bu arada güzelimcim fotoğrafa yorumun için teşekkürederim canım sağol.

herkes bugün geç kalmış bende geç kalktım
kahvaltım klasik kahvaltı... şimdi de çayımı içiyorum

geldim gittim kimseler yok ya bende sonunda hediyemi aldım bugün gönderecem
canım arkadaşım ne alayım ne alayım ne istediğini bilemedim ve şu mantıkla yaklaştım hediye gönülden gelenmidir istenilenmidir ben gönülden gelendir dedim ve gönderiyorum umarım seni mutlu eder güle güle huzur içinde kullan

bugün biraz kaçırdım gibi bi bakın bakalım
sabah 1 yumurta (75 kalori)
1 bardak süt (100 kalori)
öğlen 2 kadınbudu köfte (270-350kalori)
1 dilim ekmek kepek(63 kalori)
ve salata(123 kalori)
toplam.711 kalori

aram var daha akşamım var akşam yoğurt yesem sadece ancak olur

bugün biraz kaçırdım gibi bi bakın bakalım
sabah 1 yumurta (75 kalori)
1 bardak süt (100 kalori)
öğlen 2 kadınbudu köfte (270-350kalori)
1 dilim ekmek kepek(63 kalori)
ve salata(123 kalori)
toplam.711 kalori

aram var daha akşamım var akşam yoğurt yesem sadece ancak olur

canım günlük kaç kalorilik bi diyet yapıyorsun ki??

selam arkadaşlar hava iyice soğudu o yüzden çok sık giremiyorum nete bazen açık bırakıp salona geçiyorum tekrar bizim bu odayı ne yapsak ısıtamıyoruz bir türlü :gitme:
bugün dikkatli gidiyorum ama nedense çok acıkıyorum bu günlerde o yüzden akşamları ölçüyü biraz kaçırıyorum kışın diyet yapılmaz derdi annemde niye derdim nedeni buymuş meğer yazın meyveyle geçiştiriyoduk akşamları şimdi meyve yesem daha çok acıkıyorum sanki aman allahım nasıl gidicek bu kilolar yaaaaaa mafoldumben

selam arkadaşlar hava iyice soğudu o yüzden çok sık giremiyorum nete bazen açık bırakıp salona geçiyorum tekrar bizim bu odayı ne yapsak ısıtamıyoruz bir türlü :gitme:
bugün dikkatli gidiyorum ama nedense çok acıkıyorum bu günlerde o yüzden akşamları ölçüyü biraz kaçırıyorum kışın diyet yapılmaz derdi annemde niye derdim nedeni buymuş meğer yazın meyveyle geçiştiriyoduk akşamları şimdi meyve yesem daha çok acıkıyorum sanki aman allahım nasıl gidicek bu kilolar yaaaaaa mafoldumben

canım annen çok haklı
kışın vücut üşümemek için daha yağlı yiyeceklere ihtiyaç duyuyor
su içme isteği olmuyor
meyveler doyurucu olmuyor çünkü en uzun geceleri yaşıyoruz
spor konusunda daha üşengeç oluyoruz dışarı bile çıkmak istemiyoruz
ama inanıyorum ki bahar geldiğinde diyete başlayanlardan çok daha şanslıyız en azından daha önce karar vermiş oluyoruz

dosbacığım kafamda kalori sınırlaması yok sadece yediklerim kontrol altında tutmaya çalışıyorum farkında olmadan kaçırdığımı farkettim oyüzden kalori hesabı tutuyorum normalde 1200-1500 iyi ama daha az olursa sanki daha iyi olacak gibi ama ocivarda tutmaya çalışıyorum bak sende dene neyediğinin kalorisini yazınca kaçırmak gibi bir durum olmuyor
şimdi meyveli sütümü içtim 62,7 kalori
mavi yeşil soyalı incirli bisküviden 2 tane yiyecem60 kalori ara öğğünü bitirdim diye umut ediyorum akşam da ne yemek yapacam bilmiyorum çorba yaparım
biftek yaparım muhtemelen yada tavukmu yapsam acaba tavuk sote mi yapsam

ayy ayy bu arada hediyeni gönderdim sevgili 13.takım üyesi arkadaşım umarım beğenirsin engeç yarın öğleden sonra elinde olacak güle güle kullan hep beni hatırla tanımasanda melzeyit gönderdi dersin komik bir durumama hoş değilmi adımızı bile bilmeden birbirimize hediye göndermek

dosbacığım kafamda kalori sınırlaması yok sadece yediklerim kontrol altında tutmaya çalışıyorum farkında olmadan kaçırdığımı farkettim oyüzden kalori hesabı tutuyorum normalde 1200-1500 iyi ama daha az olursa sanki daha iyi olacak gibi ama ocivarda tutmaya çalışıyorum bak sende dene neyediğinin kalorisini yazınca kaçırmak gibi bir durum olmuyor
şimdi meyveli sütümü içtim 62,7 kalori
mavi yeşil soyalı incirli bisküviden 2 tane yiyecem60 kalori ara öğğünü bitirdim diye umut ediyorum akşam da ne yemek yapacam bilmiyorum çorba yaparım
biftek yaparım muhtemelen yada tavukmu yapsam acaba tavuk sote mi yapsam

canım benim kilo verdiğim diyetin kalorisi 1600 idi
daha sonra ben biraz daha vermek isteyince diyetimden sadece 1 dilim ekmek ve 4 cevizi çıkarmıştı diyetisyen ama kaç kaloriye düştüğümü bilmiyorum
yeterince protein seçersek zaten çok tok tutar 1600 kalori
akşama biftek yapabilirsin canım benim akşam yemeğim :))

günaydın hanımlar melisciğim bugün bende sabah ezanıyla uyandım yatakta döndüm ondan sonra tekkrar sızmışım uyandık ama kız okula zor yetişti bizim yüzümüzden çocukta uyanamıyor bu nasıl bir koşturmaca anlamadım ki
neyse sabah bir bardak süt ve 1 yumurta yedim
cani merhaba valla bende de aynisi oluyor kizim hic kalkmak istemiyor bende ayni okula baslayinca ne yapacaz bakalim cok monoton bir hayatim var zaten ev ve is baska birsey yok
hehehehee günaydıııııııınnnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt

çok mutluyum regl olduğum halde tartı bana güzellik yaptı alkisalkisalkis

veee 67.4 kiloyumm fıstıklaarrr :lepi:
süpersin kuzum olacak

haklisin baharcim havalar soguyunca su konusu biraz zorluyor insani burda da cok soguk havalar -5 derece idi bugün dahada soguyacakmis benim kiloda cok yavas gidiyor artik ama pes etmek yok
bugün yediklerime geline kahvalrida degisiklik yaptim bugün
1 dilim tam tahilli ekmege nutella sürüp yedim
arada 1 mandalina
öglen etli nohurt yemegi ve pilav cok az yedim
tursu
1 elma
aksam sadece meyve
2 litre su

merhaba kızlar

iki gündür pek giremiyorum misafirim geldi birazda kalacaklar 5-10 gün kadar yine ara ara girip paylaşımda bulunmaya çalışıcam.

bugün yediklerim
sabah 2 dilim kepekli ekmek,peynir,zeytin,çay
öğlen bi porsiyon kısır
akşam 3-4 parça kabak tatlısı
kereviz yemeği yapmıştım ama şuan çok tok hissediyorum büyük bi ihtimalle yemiyeceğim.çok acıkırsan bikaç kepekli bisküvi yerim.

Back
X