Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürler canıımmmm Şeniz
yok geriyor kilo çizelgesi beniii böyle rahatım kızlar bilir
ben bukadar kilyou 1 hafta değil 1 ayda ancak verirdim eskiden delikafadulden
bugün biraz kaçırdım gibi bi bakın bakalım
sabah 1 yumurta (75 kalori)
1 bardak süt (100 kalori)
öğlen 2 kadınbudu köfte (270-350kalori)
1 dilim ekmek kepek(63 kalori)
ve salata(123 kalori)
toplam.711 kalori
aram var daha akşamım var akşam yoğurt yesem sadece ancak olur
selam arkadaşlar hava iyice soğudu o yüzden çok sık giremiyorum nete bazen açık bırakıp salona geçiyorum tekrar bizim bu odayı ne yapsak ısıtamıyoruz bir türlü :gitme:
bugün dikkatli gidiyorum ama nedense çok acıkıyorum bu günlerde o yüzden akşamları ölçüyü biraz kaçırıyorum kışın diyet yapılmaz derdi annemde niye derdim nedeni buymuş meğer yazın meyveyle geçiştiriyoduk akşamları şimdi meyve yesem daha çok acıkıyorum sanki aman allahım nasıl gidicek bu kilolar yaaaaaa mafoldumben
dosbacığım kafamda kalori sınırlaması yok sadece yediklerim kontrol altında tutmaya çalışıyorum farkında olmadan kaçırdığımı farkettim oyüzden kalori hesabı tutuyorum normalde 1200-1500 iyi ama daha az olursa sanki daha iyi olacak gibi ama ocivarda tutmaya çalışıyorum bak sende dene neyediğinin kalorisini yazınca kaçırmak gibi bir durum olmuyor
şimdi meyveli sütümü içtim 62,7 kalori
mavi yeşil soyalı incirli bisküviden 2 tane yiyecem60 kalori ara öğğünü bitirdim diye umut ediyorum akşam da ne yemek yapacam bilmiyorum çorba yaparım
biftek yaparım muhtemelen yada tavukmu yapsam acaba tavuk sote mi yapsam
fikriyeciğim pizza küçük boyda derken 1 dilim mi yoksa o en küçük pizzanın hepsimi
cani merhaba valla bende de aynisi oluyor kizim hic kalkmak istemiyor bende ayni okula baslayinca ne yapacaz bakalim cok monoton bir hayatim var zaten ev ve is baska birsey yokgünaydın hanımlar melisciğim bugün bende sabah ezanıyla uyandım yatakta döndüm ondan sonra tekkrar sızmışım uyandık ama kız okula zor yetişti bizim yüzümüzden çocukta uyanamıyor bu nasıl bir koşturmaca anlamadım ki
neyse sabah bir bardak süt ve 1 yumurta yedim
süpersin kuzum olacakhehehehee günaydıııııııınnnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt
çok mutluyum regl olduğum halde tartı bana güzellik yaptı alkisalkisalkis
veee 67.4 kiloyumm fıstıklaarrr :lepi:
selam arkadaşlar hava iyice soğudu o yüzden çok sık giremiyorum nete bazen açık bırakıp salona geçiyorum tekrar bizim bu odayı ne yapsak ısıtamıyoruz bir türlü :gitme:
bugün dikkatli gidiyorum ama nedense çok acıkıyorum bu günlerde o yüzden akşamları ölçüyü biraz kaçırıyorum kışın diyet yapılmaz derdi annemde niye derdim nedeni buymuş meğer yazın meyveyle geçiştiriyoduk akşamları şimdi meyve yesem daha çok acıkıyorum sanki aman allahım nasıl gidicek bu kilolar yaaaaaa mafoldumben