Şekerim yeni kitap projen çok güzel :))) Eminim çok iyi bi şey olacak :))))
Kİlo veremiyorum demişsin, acaba diyetinde küçük kaçamaklar yapıyor musun ve su tüketimin nasıl canım? Bence sen halledersin :))
evet çok güze olacak inşallah bu seferki ders kitabı olacak ve hiç türkçesi olmayan bir kitap. herkes çok istiyordu ders notlarımdan çalışıyorlardı hem öğrencierim hem de arkadaşlar. Zor bir konu ing.den çok bir şey anlaşılmıyor. Geçenlerde bir arkadaşım doç.lik sınavına girdi orada bu konuyla (bu benim uzmanık konum doktora tez konum ve yüksek lisansta da bu dersi veriyorum) ilgili soru sormuşlar o da sadece benim ders notlarımdan çalışmış her şeye çok güze cevap verdim neden kitap yapmıyorsun dedi. Zaten düşünüyordum ama daha sonra, şimdi bu jüriyi bekleme dönemine onu sıkıştırayım dedim.
yediklerimde arada ufak kaçamaklarım oluyor asında kio vermediğim için oluypr motivasyonum bozuduğu için kaçamak yapıyorum. sebep budur tabi ama su içimim iyi.
herkese günaydın,
kapalı bir hava,çiseliyor henüz tam yağış başlamadı. bende kapalıyım.
geç uyandık,işe zar zor yetiştik. neyseki işteyiz. ilk cuma günümde umarım herkes zamanında gelir.
burası da yağmurlu canım.
tşk ederim cnm iyiyim..son götürdüğüm doktorlarda ameliyat diyor ama eşim ameliyat olmak istemiyor..gitmek istediğimiz 2 dokotr daha var bu hafta oralara gidicez shir dısında..
ama nedense pek keyfim yok kızlar..olumlu düşünüp pozitif olmaya çalışıyorum ..takıma da gelemiyorum..paylaşım yapmıyorum vicdanım rahat değil ama en azından cumaları bildirim yapmak dahi beni frenl,iyor..iyi oluyor benim için..bundan sonra daha çok gelmeye çalışıcam..
geçmiş olsun canım tekrardan hakkınızda hayırlısı. Ameliyat oması gerekiyorsa olsa keşke.
Adcım, listemizi ekleyeyim dedim, bilmem iyi ettim mi?:kedi:
iyi ettin tabi canım. Adcım sevinir. Kio veremedin mi:kedi: