biraz daha iyiyim hayatım haklısın canım sağol.Kaptancığım sen hiç bozma moralini ama bak oğluşunda hisseder üzülür ..
afiyet olsun ama niye 1 yumurta.selam kızlar
öğle yemeğim
1 yumurta
1 dilim ekmek
canııım,gözlerim doldu. çok kötü oldum seni anlayabiliyorum hayatım. yaa annelik nasıl birşeydir böyle. Rabbim yavrularımızla terbiye etmesin bizleri dilerim. bende oğluma bazen kızardım kızdığım oldu yani.ama sonra çok pişman olurdum bir müddet sonra kızmadım zaten çünkü o bir bebek ve ben ona hıııııımmm det diyince ne oluyor sanki dedim. sadece yavrum dudaklarını burarak ağlardı. amanın ne bileyim şimdide kzıdığım oluyor ağlıyor ama onu iyiliği için,canını yakabilecek şeylere uzanmıyor artık.baye tatlım ben ogluma kızamıyorum ılk bır aaaaaaaaa dıye bagırdım sonra dben bagırınca korktu yuzune sonra guldum hadı banyoya dedım goturdum
bugunde evı temızledım heralde dah 7 aylık ya sabrım cok ılerlıyen zamnda ne olur bılemıyorum
dogumda sancı cekerken
bebegımın kalp atımı 3 kere gıttı ıonu öldü sandım
vede çok korktum sezaryen ıstedım hemn aldılar kendıme geldıgımde bıle ınanamadım esım bebegın fotosunu gosterdı ınanmadım
sonra hemsıre kucagıma verdı o alıs ıste ben cok baglandım çokta uzerıne dusuyorum hıç bır seyı daha benı kızdıramıyor kızacak gıbı oluyorum uykusuz kalıom yemedıgı zmaanlarda onu öldü sandığım gun gelıyor hemen gecıyor yanı
bunu paylasmak ıstedım :) :teytey:
ama onu mutlu eden ve kimseye zarar vermeyen özelliklede kendisine zarar vermeyen yaramazlıklarına gülüp geçiyorum. heleki evi dağıtmış umrumda değil. toparlanıyor,temizleniyor tamam işte. onlar için hiç yavrumu üzemiyorum ama bu sefer misafiktede yapmaya çalışıyor aynı şeyi bu seferde amca kızar teyze kızar diyorum.
dünyanın en güzel şeyi evlat sahibi olmak ama dilerim büyüdükleri zamanda bunu söyleyebiliriz.
çok sağol hayatım. çalışmak iyi güzel ama bencede her anne çocuğunun yanında olabilmeli onu annesi büyütmeli. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.canım tek bırsey denılebılır allah yardımcın olsun
olan bebegıne oluyor
keske ımkanlar ıyı olsada anneler calışmak zorunda klamasa bebgını evınde zevklı buyutebılse
benımde oglen yemegım 1 kase domates corbası 1 dılım ekmek
kararında bir yemek.afiyet olsun canım.