Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar nasılsınız?
Nihan kusura bakma dün gece forumdayken birden bağlantı koptu sonra geldi ama foruma giremedim.
Sizde de var mı foruma girememe problemi bana mı özel?
Bu arada ben Ankaradayım canım ..

Firucecim ..
Midem de gastrit ve reflü var.
Aslında biliyorum aç bırakmamak lazım amaa ağrıyınca hiç bir şey yiyemiyorum.
Onun etkisinden ve zaman bulamamamdan oldu dün aşırı yoğundu dersler.
Yoksa güzel olmadı biliyorum.
ÇOk güzel kilo vermeye başlamışsın sindirim sistemin düzelmiş daha ne olsun haberler güzel ..
Fderya seni de tebrik ederim kilo verdiğin için.
Hadi bakalım herkes başladı kilo vermeye darısı bana :3:

yok önemli değil canım
bende öyle bi problem olmuyor sadece bazen yavaş çalışıyor

günaydın masalcım,nasılsın.
ay ben yine buralardayım,çalışmam lazım amaaa :88:.
gözucuyla geçmişe bakerken salepi sorduğunuzu gördüm hemen baktım bende.

(100 ml salep (1 çay bardağı) ortalama 80-90 kaloridir. Şeker içeriğinden dolayı diyabet hastalarının tüketmesi uygun değildir.)

burada 100 ml 1 çay bardağı demiş ama benim bildiğim 1 çay bardağı 80 ml. :26: acaba bunlar ajda bardağına göremi hesapladılar ki. zaten o bardakta 1 çay fincanı kadar oluyor. :68:
neyse sonuçta 1 fincan (çay fincanı)içerseniz ki ben öyle yapıyorum (kupa bardağı değil) 90 kalori oluyor diyelim.:68:

Kaptancığım o zaman hiç de az değilmiş kalorisi salebin.
Ben daha az zannediyordum.
Acaba toz salep ile yapıp şekeri az katsak daha mı iyi olur.

Kolay gelsin Nihancım ben de ders çalışmaya başlayacağım.

nihancım kolay gelsin canım,görüşürüz.

masalcım bende buradaki çy ocağından söylüyorum henüz almadım eve ama şekersiz tarçınlı geliyor bende tarçınıyle içiyorum şeker katmıyorum.

kızlar ben 4.takımdayım bu hafta ikinci kez kacamak yaptım börek yedim ceza aldım cezamda koca popolu koca göbeklinin biriyim herkes duysun arkadaşlar:69::59:

ben geldım kızlar
sporumada gıttım
sabah bır dılım wasa yedım
o akdar
bıraz hastyım mıdem su bıle almıyor

selam kızlar
öğle yemeğim
yemek yoktu evde:59:
bi yumurta kırdım
kahvaltılık bişeyler yedim
zeytin peynir filan
2 dilim de ekmek

günaydın canlar
işlerime başlamadan önce uğramak istedim.
deryacım aşağıdasın diye hemen hatırlatmak istiyorum. cuma günü tartıldıysan kilonu özelden mesaj atarsan sevinirim.yada bu sıralar tartıldıysan canım. birde deryacım, bizimle yediğinin içtiğini paylaştığın kadar diğer arkadaşlarada yorumlar yazmanı ricaediyorum canım. bakabildiğin kadar geçmişe bakıp yorum yazabilirsin.

Tamam kaptan bundan sonra yorumlarima hazirlanin:52: Ben dergi elestirmenligi falan da yapmisimdir zamaninda ona gore...Saka bir yana tabi. Elimden geldigince yorum yazmaya calisirm.
Masal sen ne yapiyorsun dersler nasil? sadece kahvalti ile mi duruyorsun yoksa?AAAAHHH ogrencilik yillarim; sadece 47 kiloydum.

ben geldim ama kzılar geçmişe balkacak kadar vaktim yok,yemek yapıp çıkmam lazım bu arada tabi yemekte yemem lazım :))
akşama uzzuuuuuun uzuuuun sohbetleşiriz,sadece neler yediğimi yazayım şimdilik;
kahvaltı;
2 bardak su
2 dilimle tost (yağsız) şekersiz çay
beşşi bir yerde form çayı
500ml lik su
ara : 2 kepekli galeta
şimdi öğle yemeğimi yiycem :)) ama ne??
gittim kızlar

Kahvaltin gayet saglikli melankoli. Ben tost isinden bayildim artik. Sabah canim bir sey yemek istemiyor hele bir de malum bitki tozunu icince...:50: zorlaniyorum kahvaltida. Ama yine de yapiyorum cunku biliyorum ki saat ilerledikce cok acikip cok yiyecegim.
Topikte ki ogrenci arkadaslari kiskaniyorum Fiyuce ,masal...ohh ne guzel. Simdi ben cocuklara yaptigim pilavi onlardan fazla yiyorum.Gormesem hic problem yok.Disarda da degil evde gorunce yiyorum.Bu istahimi ben ne yapayim?

kızlar naber ben deldim ama fazla kalamıcam yemek yapmam ve ortalığı toplamam lazım
reyhantuna takım arkdaşım cnm ismin neydi?
ben 2gündür bakamıyorum kusura bakma cnm yoğunum bu ara normalde pc başında olurdum:((
yediklerini okuyamadım bakayım yorum yazırımm
ben sabah bişey yiyemedim yarım dilim ekmek ,2 catal omlet 1tane mandalina
gelince 1mandalina
şimdide salep içeceğim:68:
akşama yemek yapmam lazımm cıkayım vakit gelirse yazarımm
ad cnm yılbaşı cekilişi ne oldu belli olmadımı daha :52:
bu arada dr hiç ilgili deildi muane bile etmeden ilaç yazdı napsam kii özelemi cıksamm:40:
öğlen dışarda tavuk döner ama cok küçüktü avcum kadar yada hamburgal ekmeği kadar felandı pazlamanıniçine koymuşlar 1 kutu ayran

selamlar şekerler nasılsınız
geçmişi okudum yorum yaptım ama
net bana kalleşlik yaptı sinir oldum:47::47:
yaaa ne güzel yazmıştım hazır kızımda uyurken :43::43::43:
benim baş ağrım hala devam ediyor migrenim sona dayandı galiba geçmeme sebebinide biliyorum ama olmuyor işte

kahvaltımı yazayım
1 dilim ekmek çok az peynir
1 adet zeytin
ve çay
suyumda şu an itibarıyla 2 litreyi geçti
aradada kahve ve 3 tane susamlı çubuk yedim

dün akşam balık yaptım fırında patatesli ve yağ 1 yemek kaşığı koydum 2 tane büyük balığa
2 köfte kadarda balık yedim
bugün akşamki menüde balık çünkü bitiremedik :1::1:

afiyet olsun nur arada banada yapıyo bu net öyle kalleşlikler

bu arada portakalımı yedim:39:ara olarak

Back
X