asumancığım, geçecek inşallah. bol bol ya sabır çek sen.yok hayatım hiç dinlenemedim,şuandada açıkçası kendimi kötü hissediyorum.
oğlumun öksürüğü ilacı kullanmaya başladığında geceleri daha da arttı. dr ilacın etkisinden diyor. ama çok zorlanıyor,inleyerek uyuyor yavrum. valla ilginçtirki pazar sabahına iyi uyandım aslında ama sağolsun zehir etti. oğlum şuan dedesiyle evde durumu iyiymiş,fırsat bulup arayamadım,ama eşim görüşmüş mesaj attı bana. rabiacım inan olmuyor hayatım o anda aklımda olan tekşey oğlum oluyor, hem zarar versem yine benim maaştan gidecek.:)) ama en sakin sakinleşme yolu (oğlumu üzmeden) bu oluyor. ama önceden olsa evden çıkıp hava alıp gelirdim ama şimdi nereye gideyim oğlumu bırakıp.
duygusalmıyım,agresifmiyim inan neyim çözemedim,çok acayip bir insanım gerçekten. ama alıngan olduğuma kesinlikle katılıyorum,yani bende öyleyim,bana birşey yapıldığı zaman açıklama yapmak gerekiyor sanırım,başka türlü anlayamayıp başka yerlere çekiyorum ama ne yazıktırki yanılmadığımı anlıyorum.
bu arada unutmadan yazayım bugün firuzenin sınavı vardı,inşallah iyi geçmiştir.
sen şöyle kendini toparla sana daha sakin sakinleşme yolları bulacağız:) canım, hayat bu sen benden daha iyi biliyorsun. bu zamanlar da geçecek. sana bol bol sabır diliyorum. ve inşalah bol uyku çekebildiğin bir gece.
iyi geceler sana da canım. bu akşam dikkatli beslen olur mu:87: