Selam canlarım nasılsınız bakalıım ben anca gelip yazabiliyorum memleketten döndüm temizliğe giriştim eşim sağolsun evi bi güzel dağıtıp kirletmiş dahada tam olarak çıkamadım işin içinden birde cadı prensesim olunca durum bu oluyor
Dosbacım canım hayırlı olsun bitanem geçen gün eminem verdi haberini sağolsun o kadar çok sevindim ki anlatamam rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
Geçmiş çok uzundu bakamadım bir türlü inş bi yaramazlık yoktur adcım canım haftaya dönmeyi düşünüyorum inş pazartesğiden sonra haberdar edecem seni
hoşgeldin nurcum,ben ve oğlum hastaydık şimdi iyiyiz çok şükür,bademciğimde düzelirse daha iyi olacağım inşallah. epeydir gelmeyince unuttu bizi dedim. işlerini ayarla hayatım bol paylaşımla aramıza dönersin gerçi listeye alınacak arkadaşlarda var bu hafta paylaşım açısından biraz dikkatli olunulması gereken bir hafta olacak sanırım. :)))
şu bitki çaylarına alışamadım bitürlü

aslında havalar soğukken ve ben sürekli üşüyorken alışsam iyi olacak.
zencefilin tadını hiç bilmiyorum sadece balla karıştırınca öksürüye iyi gelirmiş üniversitedeyken ev arkadaşlarım yedirmişti. acımsı bi tadı vardı sanırım.
canım bitki çayları genelde acıdır,yeşil çayı ben ilk içmeye başladığımda acıydı alışınca tatlandırmaya gerek bile duymuyorum bazen ama bal yada tarçın yada limon katabilirsin bitki çaylarına diye düşünüyorum.
bugünkü menüm ;
Sabah : Evden çıkmadan bi gün kurusu ofisde 125 gr yağsız yoğurt
Ara : 1 mandalina + 1 lolipop :)
Öğlen : Tavuklu salata (tavuk yağsız haşlama göğüs kendim haşladım :) ) + Az çorba (4-5 kaşık) + 1 yemek kaşığı pilav
salatam bol limonlu az yağlı bugun baharat kullanamdım dudağımda ucuk cıktı
sürekli çıkıyor diyet yaptığımdan beri anlamadım o yüzden biraz tuz kullandım
Ara : 2 adet sunta + yeşil çay,
akşam 16:00 : Tavuklu salata - öğlendeki salatamın yarısını ayırdım :)
yine az bir menü, ama sıkı bir menü afiyet olsun canım.
bileydim 1hafta daha beklerdim kaptanım yaa derece yapardım hem

zayıflama grupları icinde en güzel hatunların bulundugu takımım

ben azıcık kaçayım hazırlık yapmam lazım....
ugramaya çalısırım arada olur mu:)seviyorum hepinizi dikkat edin kendinize
canım haftaya inşallah 65 görürsün. boşver birazda yemeyelim, bende hasta olduğumdan beri açıkçası düzenli değilim ama az yiyorum keşke iştahım hep böyle olsa diyorum ama iyileşince yerine gelecek biliyorum. sende bu akşam dikkat et hayatım mazallah iştah bu sefer bir açılır bir daha kapanmaz
asumancım saol canım haftaya da hamile diye geçelim inş.
takımdan ayrılmıyorum bak her gün burdayım
valla sizden az beslenir oldum bugün muz süt cevzi fındık :)) yedim
ama biraz önce yemek yapmaya kalkınca acıktığımı farkettim şimdi birazcık faydalı şeylerden atıştırdım :))
sende sağol hayatım. kesinlikle burdasız biryere ayrılmak yok,sen dikkatli hamilelerden olacaksın hayatım,öyle 2 canlıyım deyipte gördüğü herşeye saldıran hamişlere benzeme çiçeğem.
evet kaptan az yediğim için açlıktan bayılıyordum az daha
şimdi 2-3 tane bisküvi yedim:78:
canım, öğle yemeklerindde az yediğin zaman öğle öncesi ara öğününü ve sonrası araöğününü geçiştirme onları muhakkak yap.
baktım kaptan baktım dinlemiştim zaten sözünü

az önce de 1 fincan çayla 2 büskivi yedim.
yaa aslında benim kahvaltımı dolu dolu yapmam lazım ama sabahın o saatinde de canım istemiyo ki

sonrada böyle acıkıyorum ara öğunlerimi azaltmam lazım benim.
kahvaltıda kızarmış ekmek yada tost mu yesem ki? çok kalorili mi olur tost kaşar değilde beyaz peynir koysam ?
canım kahvaltını iş yerinde en geç 9-9.30 arası yaparsan daha iyi olacaktır,hem uyku rehavetinide atmış olursun üstünde. düzenli bir kahvaltı - ara öğün - öğle yemeği- araöğün- akşam yemeği-araöğün bu şekilde beslenirsen çok iyi olacaktır. tost b.peynirle ve yağsız olursa sorun olmaz diye biliyorum.
L-karnitin sıvı yada kapsül şeklinde var sporcu takviyesi gibi selulıtlerıde yok ediyor düzenli kullanımda depolanmış yağları açığa çıkarıyor sende spor yapınca yakıyorsun
bayadır kullanıyorum
Tavuklu salatamı aldım geldım :)
karnitini kullanırsan muhakkak spor yapman gerekiyor değilmi,bitkisel bir kapsülmü bu.
evet canım muhtemelen öyledir ama yıne de süper oldu. en kısa zamanda dijital tartı almalıyım kendıme.
bu arada 2 litre suyum şu an itibariyle bitmiş bulunuyor
ayda 2 kilo verebilsem daha ne olsun valla harika olur. 5 ayda dal gibi çıkarım
ayda 2 kg harika olursu. su konusunda tebrikederim harikasın.
Eve geldim çok şükür hiç bi isim yok. Daha yeni dün yaptıgım ama yeme fırsatım olmadıgı karides salatası yedim ama çok çok az , yarım tabak diyebilirim yani..
Aksama annem yumurtalı bisey yapacak , ne olduğunu bilmiyorum ama sevecegimi söylüyor, bakalım ne yapacakBu arada firuze idi herhalde ismin, resimlerine bi gözattim ve fıstık gibisin, masallah

kilonu hiç göstermiyorsun,daha zayıf duruyorsun gercekten
karides salatası kalorisi yüksek bir besin ama az yedim diyorsun. akşam yemeğinin ölçülü olmasını tavsiye ederim afiyet olsuuun.
cok saolun acıklamalar ıcın herbıseyı anladım sefım

Evet suanda calısmıyrm,dedıgın gıbı her boslukta burdayım artık..kahvaltımı paylasmıstım ama aksam gunluk yapsam daha ıyı olcak galıba..
Acıktım baya elma yesem ıyı olcak yoksa hucrelerım acıktım acıktım dıye kudurcak

yanlış yaptım oglenı atladımda sımdı bakalım ne yesem bı elma kesmıycek benı:26:
diyette 3 ana öğün 3 ara öğün olmak üzere en az 6 öğün beslenme düzeni vardır, ara öğünlerini,meyveler,bitkisel çaylar, kalorisiz besinlerler atlatabilirsin, ana öğünlerindede abartılı hamurişi ve yağlılardan kaçınmanı tavsiye ederim.afiyet olsun.
hadi yaa daha bakamamıştım. hadi bakalım sıvıyalım kolları haftaya birinci biz olalım.
yok canım benım sınırsız 1300 dolar (1800 TL)
amanııın

gulüm sen nerden düştün buraya.
biz 90 liranın hesabını yapıyoruz kız 1300 dolardan bahsediyor,

plasticim bir el atıverde sevabına bende başlıyem salaonlara.
hahah ben bunun geleceğini biliyordum:)) yok asumancım bebiş yok:) üstüne 2 adet gördüm sanırım:90: o kadar gizli bir bebek olacağını sanmıyorum

ama tabi rabbim hayırlısıyla versin.
balıkları alıyorum canım. bana balık pişirmek çok kolay geliyor

hiç ne pişirsem derdim olmuyor. bu hafta hem uskumru hem tekir almıştım, haftayı onlarla geçirdim. yarına ne yiyeceğim bilmiyorum ama Allah kerim.
plastic'in lolipopa çok kızmadım:) kızcağız zaten çok az yiyor, o da ödülü olsun yaw.
ben tanıyorum artıkın sizi, yazarken de didim biliyonmu,bu hatunda her akşam uyudum yazıyor sanırım malum soruyu bekliyor en iyisi ben sorayım dedim

bellimi olur ayol,kadının bir tanesi 9 aylık hamile kilolu olunca anlamamışda,bir şikayetten dolayı gidiyor dr.a hamile olduğunu öğrenir öğrenmezde doğuma alıyorlar sancılarıda başlıyor diye.
Yaradanın ilahi taktir-i. ablamda 3.ayında öğrendi hep üstüne gördü adeti. benden uyarması.
şaka bir yana ben dün akşam saat 9 gibi bir yattım sabaha zor kalktım ama ben hastayım o yüzden.