gel canımm beklerim:)) ben de kendimden bu performansı beklemiyordum gerçekten. hep söylüyorum takım gerçekten çok etkili. ben şu k flakes tarzı şeyleri araştırırken buldum burayı ve çok heyecanlandım. çünkü böyle bir oluşum sanki bir koçluk sistemi gibi. birbirini yönlendiriyorsun. ve daha güzeli sadece diyetleri değil hayatı da paylaşıyorsun. süper bir şey.neysecim valla verdiğin kilolara hayranım seni kaybetmemem lazım doğumdan sonra diyetisyene değil sana geleceğim canımmm
bu arada ankarada da var canım öyle güzel yaşam merkezleri fiyatları plasticin dediği gibi...ama bay bayan karışık... balgatta ve çukurambarda var bana çok yakın ama karışık olduğu için gidemiyorum en çok havuzuna özeniyorum((
uyku konusunda adcım ve sende bana katılın :)) hamileler topici açalımnihanı da alırız... bi de yeni katılan arkadaşlardan biri istiyodu onu da alır ekibi kurarız
bu arada şaka bi yana yediklerimden değil ama bu uykudan kilo alcam sanırım
yemekten önce uyuyup kalmışım elimde değil anlayamıyorum kendimi :93:
balgat ve çukurambar çevresi, evet unutmuşum:) orası ayrı bir dünya doğrusu dosbacım. bizim arkadaşlardan biri de gidiyordu öyle bay-bayan karışık bir yere ama sonra eşi gidince rahatsız oldu:)) kıskandı sanırım. en son da bıraktılar. keşke sadece bayan ortamında çalışmak isteyenlere de profesyonel mekanlar olsa.