yagmurecrn; canım aslında bu haftanın birincisi biziz. ama bu hafta fedakarlık haftamızdı,gruplar arası birinci olamasak da,takımda arkadaşlık adına 1. olmuş olduğumuzu düşünüyorum. inşallah haftaya gruplarda da 1. olacağız.
takyon ;canım haftaya siz 1. olurmusunuz yoksa biz olalım mı. :13:
firuzecim,resimler çok hoş. 1 ve 4. resimlerinin özellikle çok beğendim,kilo olarak da kötü bir görüntü bende göremedim.
rabiacım ; seninde yardımlarınla tekrardan kalabalık bir takım olduk,çok teşekkürederim arkadaşşım.

uykum hastalıktan hayatım,aksini düşünmek istemiyorum.

dünkü menünde güzelmiş,öğlen sebzesi bol bir salata olmuş,:)) afiyet olsun.
plastic ; canım senin kadar kalori alıp yakabilirmiyim diye soruyorum ama tek
cevabım hayıır oluyor

bu senin için. salona o kadar para veriyorsun hakkını versinler dimi ama. :))
vermeseler gitmezdin o ayrı mesele,zaten muazzam biryer diye yazmış rabiada, insanı ister istemez şevke getiriyordur görüntü olarakda.
masalcım,dün kilo bildirmi yapmamışsın hayatın,sanırım birkere daha böyle bir durum olmuştu yanılıyormuyum. :44:
pptyacım; dün olay olmuşsun hayatım maşallah.beslemede çok güzel sporda.
dosbacım; ben hamileler topiğini şimdilik ziyaret edeyim ama üyesi olmayayım. aslında isterim olsun bir tane daha ama geçenlerde ölçtüm tarttım,neler yaparım yada yapamam diye, kendimle ilgili hiçbirşey yapamayacağım sonucu çıkınca askıya aldım,şuan düşünmek bile istemiyorum.
melankolim;canım takımda bulunmak isteyen herkese kurallar uyulduğu taktirde yerimiz vardır hayatım. herkesten önce yaptığımız sohbetlerden dolayı seninbeni daha iyi anlaman gerekir diye düşünüyorum,bu takımı ne ben,ne sen,nede bir başkası yürütür. bu takımı sadece ve sadece bol paylaşım yürütür. sen sınavlarınıda hallet hayatım,sonrasında gerçekten bizimle olabileceğine inanıyorsan gelirsin hayatım olurmu.

dünkü menün iyi görünüyor gibi,dahada iyi olabilirsanırım afiyet olsun.
melekim ; valla sen yazmışsın şimdi emin olamadım hayatım,ama benim aklımda fazla kalmış kalorisi,belki de karışık bir yemeğini falan okudum emin değilim ama bakıcam. sabahları balık yazdığını gördük,rabia ve bende yazdık sana. okuma fırsatın oldumu bilemiyorum canım ama açıkladığın iyi oldu.
canım bende senin gibi etliyimdir fazlasıyla spora ihtiyacım var,ama bizim gibi olan insanların kas yapmaşı ve bunun içinde ağırlık çalışmamız gerekiyor ama gazetede okuduğum da bir bayan boks yaparak çok fazla sıkılaştığını yazmış. diğer türlü sadece incelebiliyoruz hayatım. bende bu yaza başlayabilirsem,iyi bir terleme sonrasında sadece ağırlık çalışmayı düşünüyorum. ama ağırlık derken kendini şişirmek anlmında değil,uzman hocalar eşliğinde olursa sonuç daha güzel olur.
seyyah canım,dükkanı açtığın için sağol hayatım,cumartesileri bende çalışıyorum ama biraz geç geliyorum,erken çıkıyorum. dünkü menüne bakınca kötü durmuyor afiyet olsun,ama akşam yemeğinde bulgurun yerine ıspanağınkaşık sayısı fazla olsaymış daha güzel olurmuş. cipsler rabişin dediği gibi gereksiz şeyler. ıspanakları börekleri sabah yediğin için akşama kadar başka kaçamak olmazsa telafi etmiş olursun diye düşünüyorum.. afiyet olsun hayatım.
e hayatım sabah kalkar kalkmaz acıkmıyorsun tamam ama ne bileyim öyle saat kaça kadar duruyorsun yani kahvaltı etmeden aç olarak. ?
plastic paylaşımın için sağol hayatım,imkan oldukça devamını beklerim.

bende birgün şu ay ve yıldızlar konusunda çalışmalara başlıcam bakalım ortaya ne çıkacak. çünkü ayın etkilerine çok inanıyorum. kahvaltının günün en önemli öğünü olduğunu zaten biliyorsundur canımcım, e atlama derim. :13: daisy nin durumuna gerçekten üzüldüm, nasıl parça et yok falan ya. şaşa kaldım açıkçası, mümkünse birşekilde ceza almalılar yanlarına kalmamalı.