Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ewt yazın üye oldum ama bilgisayarım taşınmadan dolayı hasar görünce bir süre giremedim nete ve ardaki sorunlar bu zamana getirdi beni : arkadaşlar çok karasız bir durumdayım gerçekten kilo vermek istiyorum ve başatracağıma inanıyorum planlama konusu biraz sorunlu
günde 30 dk egzersiz mi yoksa 1 saat yürüyüşmü daha iyi olur benim için?
evimin yakınında bir yer var hergün gidiyorsun 30 dk sana plates yaptırıyor ......

neyneysecığım tsk ederim yorum ıcın dogru yolda oldugumu bılmek sevındırıcı:) hem sızın listeyıde ınceledım meyve kurularıda eklıycem lısteme hem tatlı hemde atıstırma ıhtıyacımi koreltırım yanı:47:
Aay neyse sey yesıl elma sevmıyorumda yoksa duymustum yesılın daha ıyı oldugunu ama napıyım bıde ben pılatese baslamak ıstıyorum o cdlerı nerden temın edıcem.nasıl baslıycam? Bı yardımcı olurmusun:34:
rica ederim canım.
meyve kurularını ekle listene, pişman olmayacaksın.:34:
bu arada ebru şallıyla pilatesi tv8'in sitesinden takip ediyor kanatsız melek sanırım. normalde dvd de varmış ama tv yayınlarında daha yavaş yapıyor, takip etmesi kolay oluyor.

ewt yazın üye oldum ama bilgisayarım taşınmadan dolayı hasar görünce bir süre giremedim nete ve ardaki sorunlar bu zamana getirdi beni : arkadaşlar çok karasız bir durumdayım gerçekten kilo vermek istiyorum ve başatracağıma inanıyorum planlama konusu biraz sorunlu
günde 30 dk egzersiz mi yoksa 1 saat yürüyüşmü daha iyi olur benim için?
evimin yakınında bir yer var hergün gidiyorsun 30 dk sana plates yaptırıyor ......
aslıselda, öncelikle takım kurallarını okudun mu? aramızda yer almak istiyorsan birtakım kurallar var.

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

dosbacım aşağıda görüyorum seni :)) nasılsın ve nasıl gidiyor hamişlik :emir_bebek:?

canım yazdığını görmmeişim iyiyim çok şükür...ii gidiyo hamilelik bu hafta geçen haftaya göre daha iyiyim...sabah kahvaltıda iştahımın açıldığını farkettim
yarın dr. kontrolüm var heyecanlıyım...
sizler nasılsınız...?? seninde sınav haftanmış Allah yardımcın olsun canım

90. bölümü yapacaktım ama çok kilitlendi ben de 91 yapmaya karar verdim. onda da karın-basen çalıştıracağız demiş çünkü. ilk bölümler çok sıkıcı geldiğinden ortadan başladım ama hayırlısı:)
en son yediğim çerezin hepsi yarım avuç ancadır canım. karışık aldığım için net miktar veremedim. mesela incir 1/4'tü:1:kayısı da minik bir parça, bunları hatırlıyorum.
light içecek pek tüketmem de bu yoğurt bana gitmedi bence de :)) aldıktan sonra içeriğini okudum fruktoz oranı çok yüksek. iyi bir şeker değil vücut için. sade olsaydı belki şeker oranı normal kalırdı. bir daha da almam zaten:1:

bugün 91. bölümü yapayim ozaman, karin ve basen egzersizlere ihtiyacim var. bende 2-3 gün ilk bölümlerini seyrettikten sonra ortalarda basladim, cünkü cok hafif geldi bana :) insana göre degisiyormus demek sende benim gibisin :)
diyet konusunda iyisin galiba canim dozunu iyi biliyorsun, ben yemeye baslasam hepsini yerdim :14: tebrik ederim :)

iyi yapmışsın tatlım. günlük gerçi 3 küçük mandalina yiyebilrsin sanırım ama birini bırakıp süt içmek daha iyi. sütü şekersiz içiyorsun, değil mi?

ben bu 2-3 gündür annem 2 kasa mandalina aldi diye günde yaklasik 4-5 tane yiyordum (tabi ögünlere bölerek). demek en fazla 2-3 tane yemeliyim.. yazdiginiz iyi olmus kizlar tsk ederim

çarşambaa sebebimi açıklamalıyım:))))) 14 agustos 17 aralık arasında okul için amerikada bulunuyordm(zaten kilolarn geldigi dönem cogunlukla-14 15 kg civarı) ve şimdi evime döndügümde istanbula annem anneannem herkes özledigim yemekleri yapmaya basladı :))) geri dönüş salı günü:(( yola diyet yapmak çok zor oluyor çünkü ucak yolculuklarında inanılmaz ödem tutuorum bu yüzden çarşamba günü üniversite yurduna geri dönüp tamamen yerleşmiş olucam ve spor salonuyla oradaki anca o zaman konusabilcem onun için çarşambaa:)))

seni carsamba günü bomba gibi görmek istiyoruz ozaman canim gelde bizi sasirt azminle :8::8:

neyneysecığım tsk ederim yorum ıcın dogru yolda oldugumu bılmek sevındırıcı:) hem sızın listeyıde ınceledım meyve kurularıda eklıycem lısteme hem tatlı hemde atıstırma ıhtıyacımi koreltırım yanı:47:

Kanatsız_melek arkadasım ay cok guldum kendıme ya fark etmemıssın kara_melek demisım:1:

Aay neyse sey yesıl elma sevmıyorumda yoksa duymustum yesılın daha ıyı oldugunu ama napıyım bıde ben pılatese baslamak ıstıyorum o cdlerı nerden temın edıcem.nasıl baslıycam? Bı yardımcı olurmusun:34:

öylemi demissin, bende hic farkinda degili, heheheh..
pilatesi neyneyse'cim aciklamis benim yerime, ebru sallinin videolarindan takip ediyorum.. nette varken gidip dvd'sini alma bence :61:

rica ederim canım.
bu arada ebru şallıyla pilatesi tv8'in sitesinden takip ediyor kanatsız melek sanırım. normalde dvd de varmış ama tv yayınlarında daha yavaş yapıyor, takip etmesi kolay oluyor.

aynen öyle canim katiliyorum sana :87:

günaydıııınnnnn :71:
nasılsınız kızlar...ben daha iyiyim ama kilo alacakmışım gibi bi hisse kapıldım :))
yarın dr. kontorlümden sonra tiroidim içinde dr.a gitmem gerektiğini hatırladım çnk ilacı bırakırmıyım bilmiyorum ama kilo alırım sanırım...belki azaltır belki çoğaltır ilacı... şu an tiroid değerlerimde eminim çok değişmiştir...
sizler nasılsınız?? yeni yeni arkadaşlar geliyor ama ben artık yetişemeyeceğim sanırım :))

cnm çok pardon arada yazdığını kaçırmışım :)) kilo geçmişimi anlatmaya başlıyım o zaman:) ilkokul yıllarında hep çok kiloluydum. çünkü zamanımın büyük çoğunluğunu anneannemle geçiriyordum(annemler yoğun çalıştıkları için). e haliyle tahmin edersinizki anneanneler çok güzel yemekler yapıolar ve çokta yediriolar torunlarına. bende tam bir topaçtım. sonra liseye başladımki bu gidişin değişmesi gerektiğini gördüm çünkü insanlar beni kilom yüzünden dışlamaya başlamışlardı. kendi gayretlerimle 5 kilo civarı verdim. birde boy attım ve eski topaç halimden balıketlilige geçiş yaptım. uzun süre hep dönemsel diyetler yaptım sporla destekledim. 76 kilolrdan 62ye kadar indim. fakat lisenin sonunda tanıştığım obur erkek arkadaşım yüzünden ve yurtdısında yasadıgım sıkıntılardan ötürü şu anda 83 kiloya kadar çıktım. üstelik stresten ötürü regl olamıorm ve oda bna çok kilo aldırıo:(( anlıycagınız herşey basa döndü:(( diyetime baslamama 2 3 gün kaldı(çarşamba) ama o zamana kdr aktif olarak aranızda olacagım:)))))
bu sırada sporla ilgili bir şey danışmak istiyorum arkadaşlar. haftada bir yada iki kez pilates yapıcam(sıkılasmak için-biliosnz deri sarkması en büyük problem) onun dısında normal bisiklet ve yürüys yapmayı planlıorm ama haftada kc defa ve kac dakika yapmalıyım?? çünkü kas yapıp tartıda agırda cıkmak istemiorm:(
herkese iyi pazarlar!!

canım yurda da hoşgeldin sen o zaman:) çarşambaya kadar takıma düzenli katılır mısın? kuralları okumuşsundur. kendini de tanıtabilirsen memnun oluruz diye yazmıştım.:44:

ben sütlükahve olursa şekere ihtiyaç duymuyorum. ama tabi herkese farklı:)

rica ederim canım.

Hımm anladım malesef ben telefonumdan gırıyorum oyuzden dvdler bulmam lazım.yada kardesımden ıstıyım ındırebılınıyosa kopyalasın.neyse bı sekılde yapcam ben bu ışi:82:

sabah kalkar kalkmaz
elma sirkesi ile ilik su

kahvalti
2 dilim cavdar ekmegi
kahvaltilik balik (uskumru fileto domates sos ile hazirlanmis (kemiksiz, derisiz)
kalori=175, protein=14gr, yag=10gr
baligi daha nasil anlatayim bilmiyorum, sözlüge bakarak yazabildim ancak:17:

yarim saat sonra pilatesimi yaparim (91. bölüm), bugün aksama belki yapmaya vaktim olmaz, o yüzden kendimi garantiye alayim

bu sabah kendimi tarttim ve 54,8 kilo ciktim.. hergün tartiliyorum meraktan, ve dayanamayip sizlerle paylasmak istiyorum.. hedefime 800 gr kaldi.. bu iki günde 700 gr gitti, 5 günde 800 gr. gider insallah

supersın arkadasım ya valla darısı basımıza..kızımı uyutuyorum suan sonra bende egzerzıslerımı yapıcam su pılatesıde cozersm cok ıyı olucak..

firuze çok güzel görünüyrosun hayatım
ben yeni 30 oldum valla hiç sorun değil sağlıkla bi bebişim kucağıma alayım yeter
yaş ve kiloyu takan ben şimdi hiç umrumda değil...sadece ona odaklandım :))
darısı sana olsun...almış olduğun kararında hayırlı olsun...hep mutlu ol canım
günaydıııınnnnn :71:
nasılsınız kızlar...ben daha iyiyim ama kilo alacakmışım gibi bi hisse kapıldım :))
yarın dr. kontorlümden sonra tiroidim içinde dr.a gitmem gerektiğini hatırladım çnk ilacı bırakırmıyım bilmiyorum ama kilo alırım sanırım...belki azaltır belki çoğaltır ilacı... şu an tiroid değerlerimde eminim çok değişmiştir...
sizler nasılsınız?? yeni yeni arkadaşlar geliyor ama ben artık yetişemeyeceğim sanırım :))
günaydın cnm biraz geç girdim ama:)
korkma aslında dikkatli ve saglıklı beslenirsen almazsın cok kilo...bi örnek vereyim sana
arkdsm 1ay once dogum yaptı hemde 2.cocuguna, ilki 3yasında daha...
167boy 47kgda hamile kalmıs... en son 8.5aylık hamileyken gördügümde 60kg idi, ben ise ne hamilesi evli bile olmadıgım halde 172kg 67-68kg idim:50:
teşekkür ederim dosbacım.. cnm benm 30takıntısı yaştan ziyade, annem 28menopoz başlangıcı 32tamamen menopoza girmiş.. bizim de genclik donemlerimiz aynı diyor annem, e bu çölyak illeti de ilk kısırlık yapıyor diyorlar ve benm hep derim hayalimdir kızım olsun…o yuzden riske atmak istemiyorum…tabi kısmet o ayrı..insallah senin ufaklık da saglıkla dogar saglıkla büyür…
isim düsünmeye basladınız mı kız olursa erkek olursa diye?

Bu arada firuze idi herhalde ismin, resimlerine bi gözattim ve fıstık gibisin, masallah:nazar: kilonu hiç göstermiyorsun,daha zayıf duruyorsun gercekten

Teşekkür ederim melek:) ben göbekli bi kızım cnm söyle ki kalcam bile 24yasından sonra yeni yeni cıkmaya basladı ki buna sevinen ender insanlardan biriyim sanırım :)
Göbekle kalçam hep aynı kalınlıkta olur çünkü, hele o yandaki simitler yok mu :(
Umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız…
Bu arada bireysel dereceni de kutlarım cnm hayırlı ugurlu olsun her hafta başarıların artsin:)

hoşgeldin firuzecim, ben iyiyim çok şükür hastalık falan atlattık iyiyiz şimdi. sen nasılsın sanırım bu hafta başı sınavın vardı nasıl geçti,sonuç bellimi.
bu arada yaptığın değişikliklere sevindim,özelliklede asker olayına. belli bir durumdu.
yediklerine dikkat ederek kiloda vermişsin.tebril ederim seni. doğum gününü ben pazartesi kutlarım size iyi eğlenceler.
canım haftaya inşallah 65 görürsün. boşver birazda yemeyelim, bende hasta olduğumdan beri açıkçası düzenli değilim ama az yiyorum keşke iştahım hep böyle olsa diyorum ama iyileşince yerine gelecek biliyorum. sende bu akşam dikkat et hayatım mazallah iştah bu sefer bir açılır bir daha kapanmaz :53:
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

canlar,yukarıda takımımızın genelkuralları bulunmaktadır.lütfen herkes dikkatli bir şekilde okuyarak, yazacağı ilk mesajın başına okudum-anladım diye belirtirse sevinirim. :71:
[/COLOR]

firuzecim,resimler çok hoş. 1 ve 4. resimlerinin özellikle çok beğendim,kilo olarak da kötü bir görüntü bende göremedim.

bu arada canlar eski üyelerimizden melzeyitin hepinize selamı var. dosbacım özellikle seni çok tebrik etti selamını iletti.
söylemiş oldum üstümde kalmasın:))
okudum-anladım :34:
teşekkür ederim kaptanım:) hosbulduk yeni arkdslar gelmiş etraf şenlenmiş…dün giremedim bi baktım 20sayfa ilerlemişsiniz maşallah:)
evet kafam rahatladı acıkcası asker olaında...ama o hala baska biri var di mi ondan diye diye benm basımın etini yedi yetmedi şimdi arkdslarımı arıyormus durmadan... umarım kısa zamanda oda anlar bişeyleri...
resimler profesyonel cekim fotoshop yok ama:)
kaptanım boydan iyiyim bacaklar ince diye ama belden yukarıya baktıgında sadece,sanki en az 70-75gibi duruyorum...
keske bacaklarımdan kilo vermeyi engelleyebilsem ama zor işte....
bizden de slm iletirsin arkdsa görüsünce tekrar:34:
bende umarım iştahım açılmaz diyorum... çünkü cidden cuma aksamı cok olmasa da fazla gibi geldi bana yazarım yediklerimi birazdan...
dogum gunumu erken kutladık, arkdsların cogu hafta ici calısınca...ama gercekten güzeldi:)

hoşgeldinn firuzeciğim.:80: gözlerimiz yollarda kalmıştı, hani bu kızın sınavı ayın 10'unda değil miydi diye:)
asker konusunda bir karara varabilmene sevindim. bence de bu gerekliydi. askerlik dönüşüne karar ertelemek mantıklı durmuyor ve zaten birtakım sorunlardan da bahsetmiştin. neticede hayırlısı olsun canım.
bu arada tarhana konusuna da sevindim:) yazarken suçluluk duymayacağım artık, senin canın çekiyor diye üzülüyordum.
erken doğumgünü kutlaması mı var?

hosbulduk cnm:) nasılsın?
evet 10undaydı sınavım pek ic acıcı gecmedi acıkcası,sonra pers gunu de y.lisans dersi sınavı vardı, onu bekledim ondan cuma geldim...özlemisim valla sizi:)
en kötü karar kararsızlıktan iyidir dedim cnm... hep derim, parmagımdaysa problem parmagımı keserim kolumun kangren olmasını bekleyemem diye...aynen oyle bi durum...umarım o da kısa surede atlatır...
evet tarhanam geldi hemide 600gr :32::32: yapıcam yarın kendime dogum gunu hediyesi olarak :):):) umarım tadı da güzeldir,teee istdan geldi, istiklal caddesinde cafe peanut die biyer varmıs, amcama söyledim alıp yollamıs...

dogum gunu kutlamam evet erken oldu...cok guzeldi, vakit bulamadım facebook a eklicem resimleri bi ara...
cok yakın arkdsm burdan 9yıllık dostum fatmagül, 1hafta onceden özsüt ün basının etini yemeye baslamıs, glutensiz pasta yaptırmıs, sonra secret kitabını almıs bana, bide kol saati yaş 25oldu ya, zamanı durdurmak adına:)
fotografcıda calısan arkdsım bu eklediim rsimlerden birine fotoshop yaptırmıs biraz, tahta üstüne preslenmiş cerveceli resim kendisi yapmıs cercevesini onu getrms, 1arkadstan 1şişe şarap geldi :), cok yakın bi dostum kankam gitmis bana glutensiz arpa şehriye bulmus:) yarım kilo da un:):):)

bayaa eglendik güzel oldu, dalga da gectik bol bol, pasta ustundeki 25 i ters cevirip 52 yapıp basımda yazma nine gibi videoya aldılar falan:)
cok guzeldi...
bide üstüne babamlar aradı, babam freeshoptan bi ton bisi almıs bana tam ne bilmiorm ama söledikleri 2parfum, biton makyaj malzemesi temzleme jelleri falan:)
dedim ohhhh bu yıl da zenginim:)
ama en büyük zenginliim yürek dostlarım :34::69:

kız sen nasıl bir ahu afetsin öyle:1: bizim takımın kızları zaten güzel anacım, siz niye zayıflıyorsunuz:)) masal öyle sen öyle:97:

sanki şimdi de 58'miş gibi duruyorsun. çabuk mezun olursun sen, kaçırmazsan beslenmeyi:)

ozamanlar 55olmayı cok isterdim...sanırım hastalıktan boyle orantısızdı vucudum...dietten beridir vücut şeklim bile deişti kalcam cıktı, simdi eskiye göre oldukca daha orantılı bi vucudum var cnm, o yuzden büyük ihtimlle 58-60 oldugumda mezunum dicem inşallah:34:

dogum gunun kutlu olsun arkadasım,saglıkla sevdıklerınce nıce mutlu yıllara ınsallah
Bence yedım,keske yemeseydım gıbı gıbı seyler dusunme cunku hıcbırımiz robot degılız.zevklerımız,nefsimız var.onemlı olan alıskanlıgımız,vazgecılmezlerımız olmasın bunlar..ıyı olmus,afıyet olsun sımdı sen emınım 2 gunde aldıklarını coktaan harcamıs,kaldıgın yerden devam edıyo olursun canım:31:

Kızlar nasılsınız?
öyle bir yoğunluk var ki.
Dersler
Sınavlar
Ödevler
Proje
Rapor
Topluluk
Bir de bahsetmiştim kafamı karıştıran birisi.
Yorgunluktan ölüyorum resmen.
Kilo verdim ama tartılamadım ne yazık ki.
Pantolonumdaki bollaşmayı hissediyorum.
Koşuşturma da kaçamak bile yapamıyorum.
Sizler nasılsınız?

kuzum naber? nasıl gidiyor dersler...bende döndüm görüseşim bi ara ugra foruma sınavlarından kurtul da;)

hoşgeldin fiyucecim özledik seni , verdiğin karar en güzei olmuş canım,hakkında hayırlısı olsun her zaman, ALLAH anlaşabileceğin düzgün insanlar çıkarsın karşına:34: sınavlarında inşALLAH baarılı olursun,stresi büyük oluyor biliyorum :44: akşam ziyafet var yani,afiyet olsun şifa olsun ama yaramasın:37:
hatuna bak beeeee:1: aman maşşALLAH maşşALLAH:nazar: bence kilon gayet yerinde ama tabi senin kendini nasıl hissettiği işi değiştirir canım ne diyelim :9:

hosbulduk cnm :) siz boyle iltifatları hep edin ben hep resim koyarım ki :):):):60::60:
umarım hepimizin karsısınadüzgün insanlar cıkar cnm...sen nasılsın? valla bende özledim sizi...

hazır yiyecek demsken yazayım yediklerimi:)

cuma günü arkdslarla toplastıgımızda;
yarım kase mercimek corbası
1tabakta pilav ve tavuklu mantar sote karısık
biraz lahana salatası
1dilim pasta
2-3kadeh şarap
(gunduz bisi yememiştim=)
dün
sabah bisi yiyesim yoktu, 1-2biskuvi attım agzıma
aksam 1kase salata kalmıstı belki daha fazla, onu yedim
sonra 1tabak pilav sote karısımı vardı onu yedim

eet burda çatlayacak gibi oldum:60:
gece baska bi arkds grubu geldi, sabah 4e kadar, 1avuc cekirdek, 2-3avuc patlamıs mısır ve 2bardak fanta ictim... feci derecede de su...
wcye cıkamadım daha ama biraz arttırmıstır kiloyu kesin...
bugün de kahvaltı edesim yoktu, e yılda 1goruorm pasta, 1dilim pasta yedim onla duruorm...simdi cıkıcam arkdslar sturbucks kahve keyfi yapıcaz doncem eve...
acıkırsam 1kase mercimek corbam var;)

çarşambaa sebebimi açıklamalıyım:))))) 14 agustos 17 aralık arasında okul için amerikada bulunuyordm(zaten kilolarn geldigi dönem cogunlukla-14 15 kg civarı) ve şimdi evime döndügümde istanbula annem anneannem herkes özledigim yemekleri yapmaya basladı :))) geri dönüş salı günü:(( yola diyet yapmak çok zor oluyor çünkü ucak yolculuklarında inanılmaz ödem tutuorum bu yüzden çarşamba günü üniversite yurduna geri dönüp tamamen yerleşmiş olucam ve spor salonuyla oradaki anca o zaman konusabilcem onun için çarşambaa:)))
hoşgeldin ms22 umarım saglıklı ve kalıcı kilo verirsin;) tanısırız bi ara simdi cıkmam lazım kusura bakma... arkds beklio da;)

dogum gunun kutlu olsun arkadasım,saglıkla sevdıklerınce nıce mutlu yıllara ınsallah
Bence yedım,keske yemeseydım gıbı gıbı seyler dusunme cunku hıcbırımiz robot degılız.zevklerımız,nefsimız var.onemlı olan alıskanlıgımız,vazgecılmezlerımız olmasın bunlar..ıyı olmus,afıyet olsun sımdı sen emınım 2 gunde aldıklarını coktaan harcamıs,kaldıgın yerden devam edıyo olursun canım:31:

teşekkür ederim cnm bu arada sende hosgeldin takıma yeni geldin sanırım hafızam pek iyi degildir kusura bakma olur mu:)
yarın dogum gunum ama 3gun 3gece gibi oldu kutlmalar:60::60: çeyrek yüzyıl yaptım ondan sanırım tüm ilgiler bana dogruldu:60::60:
yok cnm en ufak pismanlık duymuyorum yediklerimden, cunku yaptıgım yemekler zaten saglıklı seylerdi...
mercimek corbası tavuklu mantarlı sote pilav ve yogurtlu lahana salatası:)
pastaya gelince evet koca bi dilim yedim...cunku çölyak hastası oldugumu ogrendim haziranda ve bugday gibi tahıllar bana yasaklandı...haliyle her sn öyle pasta börek yiyemiyorum her sey yasak, ozel yaptırılması gerekiyor ve acıkcası biraz pahalıya geliyor... o yuzden hevesimi alayım dedim:)

knsruz tekrar adım firuze bu arada....
simdi cıkmam lazım arkdsı bekletmiyim:)
kendinize iyi bakın ugramaya calısırm arada takımım:71::71:

supersın arkadasım ya valla darısı basımıza..kızımı uyutuyorum suan sonra bende egzerzıslerımı yapıcam su pılatesıde cozersm cok ıyı olucak..

bencede bu pilates isini bi cöz canim, basladinmi bence hic birakma, cünkü inanilmaz bi sikilasma oluyor.. ben ilk haftadan faydalarini görmüstüm.

Teşekkür ederim melek:) ben göbekli bi kızım cnm söyle ki kalcam bile 24yasından sonra yeni yeni cıkmaya basladı ki buna sevinen ender insanlardan biriyim sanırım :)
Göbekle kalçam hep aynı kalınlıkta olur çünkü, hele o yandaki simitler yok mu :(
Umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız…
Bu arada bireysel dereceni de kutlarım cnm hayırlı ugurlu olsun her hafta başarıların artsin:)

ahh o simitler bende de var, pantolonu giydigim an yanlardan firliyorlar.. Allahtan eskisi gibi degiller ama hala var.. elbise giydigimde cok kötü duruyor cünkü bende senin aksine genis basenimde var, cok orantisiz bi vücudum var.. o yüzden tek cözümüm spor spor spor.. ve tabiki dengeli beslenmek:10:

tsk ederim canim insallah veririz kilolari.. :8:

bu arada yarinki dogum gününü simdiden kutluyorum tatllim, umarim hersey gönlünce olur

Son düzenleme:
selam şekerler :)

hafta sonu az kaçamaklı oldu ama duzenlı 6 ogun yedım dıyemem dun çıktım ama alkol almadım bıtkı cayı ve kahve ıctım turk kahvesı :)

arkadaşlar yeşil kahve ve sandaloz sakızıyla diyetimi destekliycem.. bugun bi parça kaçamak yaptım ama idare eder=))) yağ gösteren tartılardan almayı planlıorm çok etkili olcagını sölediler bncede öyle en azından ödem ve yağ arasındaki farkı göreceğim

Back
X