kızlar merhabalar..bugunkı menum soyle:
Kahvaltı:yarım kepek ekmegı,1 kk peynır,4 zeytın,yarım domates ve yesıl cay
Arada:bı elma ve 3 tane cubuk kraker
Oglen:salata(gobek,mor lahana,yarım salata,az yaglı tabı,lımonlu),yarımdan az kepek ekmegıyle.ardında yesıl cay
Bı ara daha:bı kavanoza leblebı,kus uzumu,fındık doldurdum.hergun bı cay tabagına koyup yıycem.ıste bı cay tabagı kadar bu karısım ve yesıl cay cok guzel geldı:)
Aksam:etlı bezelye yaptım.tabagı doldurmadım tabi 5 parca et koydum.saydım hakkaten:)bezelyelerı sayamadım ama:) bı kase yogurt,ekmek yok.
Aksam otururken yesıl cayın yanına bı bıskuvı attım agzıma
Tabı 25 dk spor yaptım.egzersız.ve ıcebıldıgım kadarda su... Bukadar valla
bezelyeleri saymana gerek yok canım

sayalım dediysem o kadar da değil:) bu arada eğer yapabiliyorsan öğlenleri yemek yeyip akşamları salata yapsan daha iyi olur. ama kesinlikle yani zorunluluk değil. senin yaptığın gibi de olur. yemeği gündüz eritmek daha kolay diye öneri olarak yazıyorum. menün de dengeli. kuruyemiş-kuru meyve karışımcıları kervanına seni de aldık

leblebi biraz dikkat etmen gereken bir kuruyemiş ancak her seferinde sadece bir çay tabağı kadar karışımdan yiyorsan bence problem yok.
günaydııııııııınnnn

güzel bi hafta olsun inş.
neysecim içimdeki ses eşin bugün gelecek diyo...nerdeydi askerliği?? yakınsa akşama yoksa geceye :))) ayyy Allah bi daha ayırmasın hayatım
merhabalar canım.
bugün gelmesini çok isterdim ama kimi birliklere gece çıkma izni verdikleri halde eşimin birliğinde öyle bir durum olmadı. sabahtan otobüse binecek inşallah. balıkesirden ankara bir 8 saat falan sürüyor. akşama doğru gelir inşallah, hayırlısıyla.
130 kalori fazla değilmiş, daha fazlasını bekliyordum..
O bacak indirip kaldırmada bence çok zorlanıyorum ama çok faydalı.. Yaptıktan sonra karnıma öyle bi tatli ağrı giriyorki demek çok iyi çalıştırdım o bölgeyi
Haftada 1 kg en idealimiz zaten canım inşallah veririz hepsini :)
bu arada bu sabah tartildim ve 54,8 kg çıktım, ne vermissim nede almissim :) dün eğer aksam yemeğini 7 yerine 5de yeseydim , sabaha kadar verme şansım olurdu diye düşünüyorum ama olsun, almadım ya onada şükür
miktarı önemli baklavanın ve sen 1 dilim yemişsin. kalorilerine bakmak faydalı oluyor. zaten miktarı tutturabilsek sanırım kilo problemimiz olmayacak:) bir oturuşta 4-5 tane yeyince 700-800 kalori oluyor

o hareket bence de faydalı, ben de en fazla yanmayı o harekette hissediyorum. zamanla kaslarım açılır muhtemelen.
biraz daha erken yesen bence de erirdi ama dert etme yani artı olmaması da süper bence.
cuma akşamı
yoğurtlu makarna(1 kase)
(ilaçlardan midem bulanıyordu pek bişey yemedim)
cumartesi sabah
1 yumurta
2 tane lokma
peynir zeytin
cumartesi öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara: kayısı suyu
akşam
1 kase çorba
yarım tabak sulu köfte
1 yk pilav
doğumgününe gittim arkadaşın(ince dilim pasta)
cumartesi günü temizlik yaptım
baya kalori yakmışımdır
ayrıca sonrasında yarım saat yürüyüş
pazar sabahım
patatesli omlet
2 diliim ekmek
peynir zeytin
öğlen kayısı suyu
akşam börek yaptım
küçük bi parça tattım
1 kase çorba
1 saat yürüyüş
ara olarak yine kayısı suyu
bu sabah
yarım simit
meyve suyu
afiyet olsun canım. bence çok sorun yok. ufak tefek birkaç şey var ama onlar da erimiş gibi geldi bana

evi de tertemiz yaptın, ellerine sağlık. güle güle kirlet inşallah.
dünden başlayayaım ben de bari. dün çok geç kalktığımız için kahvaltımı 12de yapabilidm.
kahvaltıda; 1 haşlanmış yumurta(zeytinyağlı ve baharatlı)
biraz krem peynir ve beyaz peynir
3dilim kızarmış ekmek(3 dilim dememe bakmayın ekmekler minicik ve ince dilimdi. ekmeyin kıyısından kestım)
3bardak şekersiz çay vardı.
saat 2 gibi bir mandalina ,yarım portakal,yarım elmadan oluşan meyve tabağı
saat 4 gibi de akşam yemeği yedik (yani ikindi);
1 servis kaşığı tabuklu bezelye(2 yada yemek kaşığı kadardı)
1 servis kaşığı spagetti. yağsız ve sossuzdu. üzerine lor peyniri serptim sadece.
akşam 6 gibi de annemlere gidp orda 2 bardak çay içtim başkada bişey yemedim.
aslında gece çok açıktım ama dedim eğer bu saatte yersem midem kaldırmaz.
malesef pek su içemedim büroda ölçülü içebiliyorum evde yapamadım.
yani hernekadar kaçamak yapmasam da düzenli beslendiğimi söyeyemicem :5
bu sabahki kahvaltım ise 2 dilim kızarmış ekmek üzerine beyaz peynir.
bu arada krem peynirin diyet içindeki yerini bilmiyorum. yememem mı gerekir?
krem peynir maalesef olmuyor. o tarz peynirlerin yağ oranı fazla zaten anlaşılıyor da:)
haftasonları düzenli olmuyor, benim de düzenli değildi. yalnız pazartesiden itibaren eski düzenlerimize dönmeye bakalım. en doğrusu bu. bir kaçamk falan da yapmamışsın bence gayet güzel.
bu kuru yemişler konusundaki bilgileriniz beni çok aydınlattı kızlar. bende uygulayacam. zaten atıştırmalık seylere bayılırım. sağlıklı ve yararalı atıştırırım bende. bisküvi krekerden daha iyidir. haer nekadar form bisküviler yesekte bisküvü sonuçta
o form bisküviler hakkında da bir sürü şey söylüyorlar. bazı diyetisyenlerin bu bisküvilerin iştahı daha fazla açtığı yönünde görüşleri de var. yağsız olsun diye içine eklenen başka şeyler maalesef bu yönde etki yapıyormuş. ben de yerken çok düşünüyorum. ama senin işyerinde pek alternatifin yok. yine de yapabildiğin kadar meyve ve bahsettiğimiz hurma, üzüm, kayısı vs bulundurursan yanında pek light bisküvilere yönelmezsin.