slm ciciler
inşallah herkesler iyidir.
bende iyiyim çok şükür biraz öksürüğüm var,sürekli gıcık tutuyor boğazımı,pastilde almadım deli gibi.
kızlar benim diyet bu haftada iyi gitmiyor, ama dönüm noktası yapıcam kendime,şubat sonu oğlumun doğum gününden sonra sporuma başlamak istiyorum. eşimede söyledim kesinlikle bir aksilik çıkmazsa başlıyorum diye,özellikle bel bölgemin incelmesini istiyorum,ama bu diyet işine tekrardan adapte olmam lazım. 54 kg hedefim var şubat sonuna kadar olmak istiyorum ama nasıl olacak onu bilmiyorum. inşallah en kısa sürede düzene girerim,bu sabah tartıldığımda 56.6 olmuşum,vermem gereken 2.6 kg var ve ben veremiyorum. neyse güzel olacak ayarlıcam herşeyi inşallah. hatta bugünden itibaren başladım.:)))
bu sabah yarım simitle başladım güne,1 kupada çay içtim.(güzel bir başlangıç değil kabul ediyorum)
dosbacım,herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım,dün dr'a gideceğini unutmuşum.:))
rabiacım,yanlış anlamadıysam dün evlilik yıldönümünüzmüş,sağlıklı huzurlu nice yıllara canım.
paptyacım geçmişolsun inşallah bugün daha iyisindir.
masalcım,paylaşımın için teşekkürederim çok güzel bir şiir.
melek canım spor konusunda harikasın,senin sayende inşallah gaza gelirim.
bhrcım diyetisyene tekrar başlaman güzel,artık yavaş yavaş yoluna girecekdir diyet olayında, hazır olduğunda ilk boş yerde gelirsin listeye ama bziimle yazış sürekli hayatım,adapte zorluğun olmaz.yeni arkadaşlara çabuk alışırsın.
elacım,regl olmuşsun gözün aydın:))) geçmiş olsun canım. çok sinirlenme,yeşilçay içmen iyi olmuş,sinirlerini gevşetir.
bu arada kilovi ve plastik dünden beridir paylaşımında azalma var,gerçi kilovi gelmiş yazmış. umarım bir sıkıntı yoktur. bu hafta listemizde dosbayı izne ayırdıktan sonra 9 kişi oluyoruz.3 kişi listeye alma hakkımız var. şuanda listeye girme durumu olabilecekler,paylaşım sıklığına göre pptya,ve yagmurecrn var. ms22 arkadaşımız yeni geldi paylaşımına göre değerlendirilecektir. aslıselda ve cemhez arkadaşlarımız geldiler yazdılar ama devamı gelmedi. kilovi 24 ocakta eğitime gidecekti,sanırım yoğunluk şimdiden başladı. rabiacım olaki cuma yazamazsam bu bilgiler yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
buralarda olacağım,ama bugün çok çalışacağım kızlar. hepinize güzel birgün diliyorum.