Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım cok merak ettım haraketlerı zaten hep ariyorum sureklı yenılemeye calısıyrm haraketlerımı ama ben telefonumdan baglandıgım ıcın acamadm. Vıdeolar fılan malesef acılmıyo:(

Bu arada doktordan geldım sımdı kızımı goturdum.. Hırıltısı vardı bı kac gundur bıde oksurmeye basladı.Bronsıt dedı doktor,antıbıyotık ve 2 ılac daha verdı:( cuma kontrol offf:59:

geçmiş olsun canım salgın var galıba ya etrafımdakı tum çocuklar hasta

evet canım bende giremedim.
şuanda çok yavaş. netten mı sıtedenmı bilmıyorun.

ben de çıkarım az sonra kızlar. bugun durgun bı gundu. sabah erkenden hastaneye gıdecez. öğlene doğru gelırım muhtemelen. iyi akşamlar herkeze:80:

çok sağol masalcım, öyle aman aman bir hastalığım yok,sadece günlerdir boğaz ağrım var,bademcik bir şişiyor,bir iniyor. geçer dedim ama hala geçmedi,
canım takım mecburen değişiyor,motivasyona ihtiiyaç var ve yeni gelen arkadaşlar sağolsunlar bunu sağlıyorlar. canım senin şuan önceliğin derslerin,onları yoluna sokunca gelirsin, yeterki iste masalcım 3 kg bile versen kafidir. bende 54 olucam şubat sonuna kadar.
ne kadar ümitsizim yaa, 2.6 kg te ne varki sanki ama olmuyor hayatım,spor yapmadan kilo veremiyorum kaldıki asıl isteğim sıkılaşmak bunu bu yaz Allah ın izniyle halledicem inşallah.

Arada kalmak da kötü oluyor kaptancığım ne hasta ne değil..
Ben de çok kalıyorum o modda uzun da sürüyor.
Güzel olmuş takım zaten bol hareket ben de tanışırım zamanla :)
Az bir kilo kalınca daha zor oluyordur vermek değil mi kaptancığım?

Allah zihin açıklığı versin masalcım,bol şaaaanss :nazar:

Teşekkür ederim kaptancığım gayet iyi geçti sınavım :=)
Darısı yarınkine.

slm kızlar sabah kahvaltımı yapamadım sağlık ocağına gittim aç karnına şekerimi ölçtürdüm 63 tü 2 ay önce falan 58 e düşmüş zaten düşüktü iyice düşmüş.
12 ye doğru kahvaltı yapabildim dr biraz bal pekmez yada recel tüket kahvaltıda dedi.
bende 2 dilim kepek ekmeği bitki çayı ve kk kadar peynir ile 1 tatlı kaşığı ev yapımı recel yedim.
şuan bi sıkıntı yok ama acayip yorgun hissediyorum kendimi spor yapamıcam ama pazara çıkıp alışveriş yapıcam.:8:

Aman sağlığına dikkat et önce en önemlisi .
Alışverişte spor kadar olmasa da baya etkisini gösterir diye düşünüyorum.
Bu arada hoşgeldin ben yokken gelmişsin sanırım.

kızlar selam evdeyim ya geç uyanıyorum :) birazdan evi temizliycem sonra spora gidiceğim muhtemelen akşam bakabilirim yeme düzenimde çok dengesiz oldu şu sıra evdeyim diye :S bişeyde yiyesim yok yine bi sebze alışverişi yapmam lazım :)

Sebze alışverişi çok gaza getiriyor insanı.
Ama ben son 10 gündür hiç yemedim galiba.

müşteri geldi yazamadım öğle yemeğimi.
1 porsıyon arnavut çiğeri yanında 3 dilim domates
1 dilim ekmek.

bugun daha 1 litre suyum bitmedı

sabah kahvaltı niyetine de büroda 1 fıncay şekersiz çay 4 form bisküvü yedim. aralarda galeta atıyorum agzıma.

yemekten gelırken yuz gr sıyah kuru uzum ve bıraz ıncır aldım bide gun kurusu bulamadım sarı kayısı vardı.
Ben şu gün kurusunu çok merak ettim tadı neye benziyor?

Canım cok merak ettım haraketlerı zaten hep ariyorum sureklı yenılemeye calısıyrm haraketlerımı ama ben telefonumdan baglandıgım ıcın acamadm. Vıdeolar fılan malesef acılmıyo:(

Bu arada doktordan geldım sımdı kızımı goturdum.. Hırıltısı vardı bı kac gundur bıde oksurmeye basladı.Bronsıt dedı doktor,antıbıyotık ve 2 ılac daha verdı:( cuma kontrol offf:59:

Geçmiş olsun.
Benim de kardeşim küçük 7 yaşında.
O da hasta.
Son zamanlarda yaygın var.
Ama bronşite aman dikkat edin ben çocukken çok çektim.
ya 2 saattır forum ıcın bakımda dıyodu bı denıyım dedım gırdı belkı sessızlık ondandır:32:

Ben de giremedim uzun süre siteye.
Şimdi baktım açılmış..

Kızlar merhabalar..cok gece kalmadan bugunku menumu yazıyım...
2 tane gun kurusu,kocca bı bardak su

Kahvaltı:bıraz peynır,5 zeytın,domates,salata,bı dılım ekmek,cay

Ara:bı elma

Oglen:bı kase mercımek corbası,bı kase yogurt

Ara:2 galeta,bı kupa yesıl cay
Aksam:250gr. cıvarı fırında hamsı,bol salata,ekmek yok

Suanda yesıl cayımla,kuruyemıs goturuyorum.

25 dk egzerzıs

kızlar selam bugun yıne karmakarışık öğünlerim :)

öğlen : 1 portakal
Ara : elmalı soda
akşam : yayla çorbası,nohut yemeği ikiside 4'er kaşık falan 1-2 dilim beyaz ekmek

Ara : çilekli yoğurt

canım butun uyuyorum zaten :D evdeyım ya keyfcı oldum 2 gün sporada gıtmedım kızımla uyuyoruz paso izdivaç izliyoruz :52: yarın düzene girecek inş. :8:

Hmm o yüzden :)
Ohh ne güzel o zaman ben kaçırdığım için çoğu şeyi.
Kızın kaç yaşındaki?
Bu arada sen kaç yaşındaydın?
Durr durr kızın köpeğindi :)
Aman ben de karıştırdım.

ayy ben ozlemısım takımı yaaa :)
Bu arada kızlar bende 79 oldum :) takımdan kazandıgım azım ıs hayatımada yansıdıııı :1: :1:
HErsey yolunda sukur
gordugum kadarıyla herkez bol bol kg de vermıs gozukuyorrr :1:

oof cok moralım bozuk..yavrum oksuruk krızlerınen uyuyamıyo,aglıyo,kusuyo! Ayagımda sımdı cok uykusu var tam dalcak oksuruk gelıyo. Napıcam ben ya resmen aglıycam sımdı

arkadaşlar!! geç yazdıgım için özür dilerim yoldaydım ve yine gurbet ellere geri döndm:(( yrn diyetim baslıo ve sporada yazılıorm hayırlısı. sabah peynirli sandvic ve kepek ekmegi yiycem aksm ve öglen salata. ara ögünlerde elma olucak. çok sisti ellerim ayaklarım yolculklarda hep böyle oluo:(

Kızlar merhabalar..cok gece kalmadan bugunku menumu yazıyım...
2 tane gun kurusu,kocca bı bardak su

Kahvaltı:bıraz peynır,5 zeytın,domates,salata,bı dılım ekmek,cay

Ara:bı elma

Oglen:bı kase mercımek corbası,bı kase yogurt

Ara:2 galeta,bı kupa yesıl cay
Aksam:250gr. cıvarı fırında hamsı,bol salata,ekmek yok

Suanda yesıl cayımla,kuruyemıs goturuyorum.

25 dk egzerzıs
afiyet olsun güzel beslenmişsin:71:

kızlar selam bugun yıne karmakarışık öğünlerim :)

öğlen : 1 portakal
Ara : elmalı soda
akşam : yayla çorbası,nohut yemeği ikiside 4'er kaşık falan 1-2 dilim beyaz ekmek

Ara : çilekli yoğurt
afiyet olsun canım
gerçekten az yemişin ama bugün deüzene sokçam demişin hadi bakalım:61:

oof cok moralım bozuk..yavrum oksuruk krızlerınen uyuyamıyo,aglıyo,kusuyo! Ayagımda sımdı cok uykusu var tam dalcak oksuruk gelıyo. Napıcam ben ya resmen aglıycam sımdı
ay canım benim ya kıyamam:59: geçmiş olsun canım:59:
arkadaşlar!! geç yazdıgım için özür dilerim yoldaydım ve yine gurbet ellere geri döndm:(( yrn diyetim baslıo ve sporada yazılıorm hayırlısı. sabah peynirli sandvic ve kepek ekmegi yiycem aksm ve öglen salata. ara ögünlerde elma olucak. çok sisti ellerim ayaklarım yolculklarda hep böyle oluo:(
hoşgeldin mr22:71:

günaydın kızlar
dün öğlen bitane browni yedim:77:
akşama 3 yk pırasa
yarım tabak tavuklu mantar yemeği
biraz yoğurt

ara: kayısı kurusu 3 tane
yine bi kek ince dilim:78:
rabia kızcak bana:18::18::18:

bu sabah
2 dilim ekmek,
zeytin peynir
ıhlamur

selam arkadaşlar nete gelemedim eş durumu tayinler vardı bu ara onlarla uğraştım hadi hayırlısı dedim başvurdum bakalıbu günkü menüm :
Kahvaltı
3 kibrit k. kaşar peynir, 3 dilim light ekmek (her biri 40 kalori), bir çay kaşığı reçel
Ara öğün yok çünkü öğünler arası 3 saat
öğle:Bir karnıyarık (küçük ),salata , 150 gram yoğurt
ara öğün
2 küçük elma
Akşam salata ve yoğurt
ve 1 saat yürüyüş

kizlar günaydin, iyisinizdir umarim

dün menümü hic yazamadim , aksam dayimlardaydik ve cok kötü seyler oldu moralim bozuldu, hatta birazda kacirdim yemegin dozunu.. ama cok zor, agir laflar isittim ve moralim 0. anlaticak gibi degil yani ama sabah kalktigimda bogazim agrimaya basladi, demek sinir damarlar oraya vurdu.. bisey yiyemicem suan, kahvaltimi cayla yetistirecem artik bugün nasil olurum bilmiyorum.

dünki menüm:

kahvalti
2 cavdar ekmegi
balik

ara
1 mandalina

ögle
yarim tabak salata
1 yumurta

ara
dayimlarda profiterol yedim :((

aksam
bol coban salatasi ve 3 kasik pilav, 3 kasik kiyma et (az yagli)

bugün fazla paylasim yapamazsam kusura bakmayin kizlar benim halletmem gereken islerim var

Back
X