hoşgeldin masalcım,valla hiç gelmeyeceksin sandım . :))) ama ratık aramızdaysan sorun yok. :13:Ben geldimmm ...
Sınavlarım da bitti artık mümkün oldukça sizlerleyim.
kopma hayatım bari sen sımsıkı dur şurada yahu.ya takımdan kopmak mümkün mü asumancım:) her konuda destek alıyorum ben burdan, çok sağolun canım. dün biraz heyheylerim üstümdeydi, dosbanın da senin de takıldığınızı anlamamışım
akşam geldiğinde konuştuk, o da senin dediğin gibi olduğunu söylüyor. askerlik dönüşü biriken ve yığılan işler.. yine de canım insan bazen yorgunluk hissediyor bütün hücrelerinde, ben de biraz öyleyim bu aralar. bir huzursuzluk olmadı ama saat 12'yi vurunca külkedisine dönüşmüş gibi oldu her şey.
sende haklısın rabiacım kesinlikle,çünkü eşinin yokluğunda hem bir anne hemde bi kaadın olarak yalnızdın,sende özledin bunladın. canım benim inşallah herşey yoluna girer,bol bol konuş hayatım,sen konuşulmıcak hatunda değilsinki zannetmiyorumki eşin seni ciddiye almasın.
selam kızlar ben geldım :) iş gorusmem oldu bıraz dınlenıp başlıycam yıen sık sık aranızda olucagım
hoşgeldin, iş görüşmen iyi geşmiştir inşallah. :13: