Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben geldimmm ...
Sınavlarım da bitti artık mümkün oldukça sizlerleyim.
hoşgeldin masalcım,valla hiç gelmeyeceksin sandım . :))) ama ratık aramızdaysan sorun yok. :13:
ya takımdan kopmak mümkün mü asumancım:) her konuda destek alıyorum ben burdan, çok sağolun canım. dün biraz heyheylerim üstümdeydi, dosbanın da senin de takıldığınızı anlamamışım:1:
akşam geldiğinde konuştuk, o da senin dediğin gibi olduğunu söylüyor. askerlik dönüşü biriken ve yığılan işler.. yine de canım insan bazen yorgunluk hissediyor bütün hücrelerinde, ben de biraz öyleyim bu aralar. bir huzursuzluk olmadı ama saat 12'yi vurunca külkedisine dönüşmüş gibi oldu her şey.
kopma hayatım bari sen sımsıkı dur şurada yahu.
sende haklısın rabiacım kesinlikle,çünkü eşinin yokluğunda hem bir anne hemde bi kaadın olarak yalnızdın,sende özledin bunladın. canım benim inşallah herşey yoluna girer,bol bol konuş hayatım,sen konuşulmıcak hatunda değilsinki zannetmiyorumki eşin seni ciddiye almasın.
:16: selam kızlar ben geldım :) iş gorusmem oldu bıraz dınlenıp başlıycam yıen sık sık aranızda olucagım

hoşgeldin, iş görüşmen iyi geşmiştir inşallah. :13:

masalcım , kaptanım adcım hepinize merhaba :))
birkaç gündür uğrayamadım , derste çalışamadım :(( açıkcası moralim çok bozuktu dün tüm gün uyudum ( ben çok üzgün olunca uykum gelir ) anneciğim rahatsızzlandı,boncuk gözlümün gözünün arkasında yırtılma olmuş ve kanama yapmış :43: dün tüm gün boyunca hastanelerdi,geldiğinde harap olmuştu anneciğim,bugün biraz toparladı ama rahatsızlığı ciddi,kanama durmazsa gözünü kaybetme olasılığı var ve ben işte ben......:14::14::14: hissettirmememye çalışıyorum ama tüm ilgim şimdilik canım annemde...
yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama arada küçük kaçamaklarım oluyor,abur cubur değil de helva yedim az,onun haricinde dikkat ediyorum öğünlerime,sporumada bu hafta ara verdim haftaya telafisini yapıcam yani 5 gün sporda olucam :8:
sizler nasılsınız ?

olurmu asumancım ya öyle deme kendine:38: salatadan ne çıkarki
tamam :81::81: motivem daha çok yerine geldi sanki:1:
iş çıkışı oksijenli suyla krem alcam
sağol asuman acıyo valla

vallaha öyle nihan. hatta bak ne dicem,dün akşam yemekte 1 kase salata,tarhana çorbası ve tavuklu yeşilmercimek yemeğim vardı.
ben yarım tabak çorba yarım ekmekle,sonra yarım tabak yemek ve öküz gibi salatayı yedim,hatta yerken suları akıyordu Allah tan eşim görmedi yada gördü önem vermedi yoksa lafı yapıştırırdı. ama ne hikmetse aklıma geldi işte sabah sabah ben salatayı ne kadar kötü yedim diye kızdım kendime. karar verdim servis tabağı usulü beslenicem artık,daha kibar yememi sağlar belki. :60:

hadi bakalım artık bugün yediğim haltlardan bahsedeyim sonra biraz yoğun çalışıp kaçıcam.
bugün oruç tutmadım. haftada 2 gün tutarım daha iyi olur.
sabah kahvaltı etmedim ama kaçamaklı birşeyler yedim kalorisi 240 mış.
sonra öğleye doğru fincan çorbadan içtim 84 kalori
öğle yemeği 1 tabak kapuska,2 dilim ekmek ve 100 gr yoğurt.

şimdi bugünümü kesinlikle akşama telafi edeceğim
bugün temizlik günüm ve akşam 3 saat belkide 4 saat aralarda yeşilçay molası vererek temizlik yapacağım. yatasıya kadar 2 lt suyumu içeceğim.
akşam yemeği ne olsun bilemedim ama hamsi varmıdır ki eve giderken alsam nasıl olur. yada başka balıkmı alayım aman balıktan iyi anlamamki, barbun falan alsam oğluma yedirebilirmiyimki kızlar ne dersiniz dip balığı olduğu için çocuklara pek fazla önermiyorlar ama benimki 3 yaşını dolduracak nerdeyse. neyse herifi arayıp sorem bakem ne alayım diye. :28:

birkaç gündür uğrayamadım , derste çalışamadım :(( açıkcası moralim çok bozuktu dün tüm gün uyudum ( ben çok üzgün olunca uykum gelir ) anneciğim rahatsızzlandı,boncuk gözlümün gözünün arkasında yırtılma olmuş ve kanama yapmış :43: dün tüm gün boyunca hastanelerdi,geldiğinde harap olmuştu anneciğim,bugün biraz toparladı ama rahatsızlığı ciddi,kanama durmazsa gözünü kaybetme olasılığı var ve ben işte ben......:14::14::14: hissettirmememye çalışıyorum ama tüm ilgim şimdilik canım annemde...
yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama arada küçük kaçamaklarım oluyor,abur cubur değil de helva yedim az,onun haricinde dikkat ediyorum öğünlerime,sporumada bu hafta ara verdim haftaya telafisini yapıcam yani 5 gün sporda olucam :8:
sizler nasılsınız ?

canım merhaba. anneciğine çok çok üzüldüm,geçmişolsun. dilerim hayırlısı ile iyileşir. dualarım sizinle. annenin adı nedir melankolim.
valla hayatım bizlerde aynıyız işte bir değişiklik yok çok şükür sağlık yerinde.sen hissettirmemeye çalışmak zorundasın hayatım,kolay değil biliyorum ama daha çok üzülür kadıncağız.
canım sen zaten kendinle ilgili özeti yapmışsın. inşallah güzel haberleride gelir verirsin bizlere. tekrar çok çok geçmiş olsun.

canım merhaba. anneciğine çok çok üzüldüm,geçmişolsun. dilerim hayırlısı ile iyileşir. dualarım sizinle. annenin adı nedir melankolim.
valla hayatım bizlerde aynıyız işte bir değişiklik yok çok şükür sağlık yerinde.sen hissettirmemeye çalışmak zorundasın hayatım,kolay değil biliyorum ama daha çok üzülür kadıncağız.
canım sen zaten kendinle ilgili özeti yapmışsın. inşallah güzel haberleride gelir verirsin bizlere. tekrar çok çok geçmiş olsun.

ALLAH razı olsun, amin inşALLAH dualarla atlatıcaz öyle umud ediyoruz,annemin adı meryem ama ben anneciğime tontişim boncuğum,minnoşum ve meryem sultan derim :))
her şeye çare bulunuyorda şu sağlık kadar önemli bir şey yok hayatta,RABBİM hepimize sağlık sıhhat sonra huzur ve mutlulukla hayırlı uzun ömür versin ( amin)
adcım oğlun rahatsızdı bakamadım eçmişe inşALLAH iyleşmişdir?

hoşgeldin masalcım,valla hiç gelmeyeceksin sandım . :))) ama ratık aramızdaysan sorun yok. :13:

sende haklısın rabiacım kesinlikle,çünkü eşinin yokluğunda hem bir anne hemde bi kaadın olarak yalnızdın,sende özledin bunladın. canım benim inşallah herşey yoluna girer,bol bol konuş hayatım,sen konuşulmıcak hatunda değilsinki zannetmiyorumki eşin seni ciddiye almasın.

hoşgeldin, iş görüşmen iyi geşmiştir inşallah. :13:

Buradayım artık kaptancığım sonunda döndüm sahalara.
sizler nasılsınız ?

Canım çok geçmiş olsun.
İnan çok üzüldüm.
Umarım bir şey olmadan atlat.
Ama sen güçlü olabilmelisin ki anneciğine güç verebil.

benimde en nefret ettiğim şeydir, hep kendi keyfindeler,erken çıkabildinmi barii.erken gittilermi seyyahım.

:

15 20 dk rotarlı çıktım canım. bugunde çok yoruldum.sabahtan beri canım çıktı valla. kaçıncıya dışarı çıkışım. oyy oyyy :6:

maşşallah kardeş takımım bi ben ekmişmişim bend egeldim tam oldu nasılsınız kızlar ?uzun zamandır gelemiyordum inşallah hepiniz iyisinizdir

asumancım Allah razı olsun canım arkadaşım ya normalde çok vakti olmayan biri değilim ama haftasonları derse gittiğim için cuma günleri kızımı kayınvalideme götürüyorum her cuma onlarda sağolsunlar saat 11 de başlıyolar aramaya nerde kaldınız hadi bekliyoruz yani listeyi nasıl yapıp çıktığımı bilemiyorum canım çok teşekkür ederim sana haftaya sıra bizdeymiş ya ne çabuk sıra bize geldi yaa ben hiç yapmadım daha önce asuman bilmiyorum canım :(((

Canım çok geçmiş olsun.
İnan çok üzüldüm.
Umarım bir şey olmadan atlat.
Ama sen güçlü olabilmelisin ki anneciğine güç verebil.

saol masalcım,inşALLAH atlatır canım,ameliyat gözükecek eğer haftaya kanama durmazsa,yırtığı yakmışlar dün lazerle,devam ederse ameliyat ve riskli,gözünü kaybedebilir :14: belli etmiyorum ama içimde fırtına kopuyor resmen,bir olumsuz konuşuyo bazen ( her şey bizim için ,elbet bir şeyler sebep olcak vs...) hepten yiyorum kendimi:14: dua etmekten başka eliden bir şey gelmiyor

sizler nasılsınız ?

çok çok geçmiş olsun canım allah şifa versin.

15 20 dk rotarlı çıktım canım. bugunde çok yoruldum.sabahtan beri canım çıktı valla. kaçıncıya dışarı çıkışım. oyy oyyy :6:

Seyyah eşin nasıl oldu?
Gittiniz mi doktora ne dedi?
aynı sektor canım inşaat iç mimarım ben

Tamam öğrendim şimdi.
Bunu da bilmiyordum ben.
Hangi ildeydin?

maşşallah kardeş takımım bi ben ekmişmişim bend egeldim tam oldu nasılsınız kızlar ?uzun zamandır gelemiyordum inşallah hepiniz iyisinizdir

asumancım Allah razı olsun canım arkadaşım ya normalde çok vakti olmayan biri değilim ama haftasonları derse gittiğim için cuma günleri kızımı kayınvalideme götürüyorum her cuma onlarda sağolsunlar saat 11 de başlıyolar aramaya nerde kaldınız hadi bekliyoruz yani listeyi nasıl yapıp çıktığımı bilemiyorum canım çok teşekkür ederim sana haftaya sıra bizdeymiş ya ne çabuk sıra bize geldi yaa ben hiç yapmadım daha önce asuman bilmiyorum canım :(((

Merhaba takyoncumm nasılsınn??

VAr yine bir şeyler ama kaçmaya çalışırken anlayamıyorum ki Neyneysecim ne olduğunu.
Muhtemelen salı günü falan gideceğim Eskişehir'e.
Kesin zaman belli olmamakla beraber büyük ihtimalle pazartesi akşam şu bahsettiğim topluluğun yönetim kurulu bir kaç hoca ve haber türkten bir yazarla yemek olacakmış onu bekleyeceğim hem biraz önce burada kafamı dağıtırım sonra giderim Eskişehir'e diyorum. Ama pek de bir şey yapasım yok bakalım şimdilik neler olacak.
2. dönem ingilizce kursuna başlamayı düşünüyorum bildiğin tavsiye ettiğin uygun bir yer var mı?
Hatta olursa bu yaz değilde seneye yaz work and travel düşüncem var.
OKuyabildiğin kadarıyla bakıyorum Neyneysecim anladığım kadarıyla geç gelmesinden şikayetçisin eşinin.
Ama şimdi o da tüm o sıkıntının sona ermesiyle ne yapacağını şaşırmıştır.
Hep derler ya askerlik sonrası bir adaptasyon dönemi vardır belki de şimdi o dönemdedir ve umarım çabuk atlatır.

Ben de ucuz atlattım izne ayırılmadan :)
ucuz atlattın canım, bence de:)
canım, üzerinde düşünmek istemiyorsundur belki bazı şeylerin. eninde sonunda yüzleşmen gereken bir şeyse erteleme derim. bazen kaçmak daha çok yoruyor insanı..
ingilizce kursu da bilmiyorum ki canım. ben okulda öğrendim. sonra da yurtdışında pekiştirdim. kurslarla git görüş ve daha çok pratiğe önem veren kurslara bak derim. bazıları sadece gramer öğretiyor. work and travel da güzel fikir. senin gibi aktif birine yakışır:81:
eşim konusunda da haklısın aslında. yeni bir dönem ve ikimizde buna alışmaya çalışıyoruz sanırım.

hedefime ulaşmaya az kaldı ya rabiacım,sıkıyorum sıktıkça bunalıyorum aslında yapabiliyorum ama çabul bırakıyorum bakalım inşallah haftaya daha iyi olacağım.
sen gerçekten çok güzel kilo verdin hayatım maşallah sana,kilo vermen yetmiyormuş gibi iradelisin birde. bence 60 olmalısın. :78:
haftaya artık menü yazsan iyi olacak. sen bu hafta ne yedin ne içtin ben anlamadım.:44:
kopmam merak etme canım:)) benden öyle kolay kurtulamazsınız:27::27:

sizler nasılsınız ?
çok üzüldüm annene canım. Allah yardımcınız olsun. inşallah iyileşir anneciğin.

vallaha öyle nihan. hatta bak ne dicem,dün akşam yemekte 1 kase salata,tarhana çorbası ve tavuklu yeşilmercimek yemeğim vardı.
ben yarım tabak çorba yarım ekmekle,sonra yarım tabak yemek ve öküz gibi salatayı yedim,hatta yerken suları akıyordu Allah tan eşim görmedi yada gördü önem vermedi yoksa lafı yapıştırırdı. ama ne hikmetse aklıma geldi işte sabah sabah ben salatayı ne kadar kötü yedim diye kızdım kendime. karar verdim servis tabağı usulü beslenicem artık,daha kibar yememi sağlar belki. :60:

hadi bakalım artık bugün yediğim haltlardan bahsedeyim sonra biraz yoğun çalışıp kaçıcam.
bugün oruç tutmadım. haftada 2 gün tutarım daha iyi olur.
sabah kahvaltı etmedim ama kaçamaklı birşeyler yedim kalorisi 240 mış.
sonra öğleye doğru fincan çorbadan içtim 84 kalori
öğle yemeği 1 tabak kapuska,2 dilim ekmek ve 100 gr yoğurt.

şimdi bugünümü kesinlikle akşama telafi edeceğim
bugün temizlik günüm ve akşam 3 saat belkide 4 saat aralarda yeşilçay molası vererek temizlik yapacağım. yatasıya kadar 2 lt suyumu içeceğim.
akşam yemeği ne olsun bilemedim ama hamsi varmıdır ki eve giderken alsam nasıl olur. yada başka balıkmı alayım aman balıktan iyi anlamamki, barbun falan alsam oğluma yedirebilirmiyimki kızlar ne dersiniz dip balığı olduğu için çocuklara pek fazla önermiyorlar ama benimki 3 yaşını dolduracak nerdeyse. neyse herifi arayıp sorem bakem ne alayım diye. :28:
aman bence serbest yiyebildiğimiz tek şey salata ve bence istersen "öküz" gibi yiyebilirsin:) ben de koca kase yaparım ve kibarlık düşünmem. üstüme falan dökülür:1: bu diyet zaten bazen insanın canını sıkıyor bir de kibar mı olcaz:))
bence hamsi iyi bir seçim. barbun yemedim bilmiyorum tadını.

iyi iyi bugün iyi spor yaptın:)

İstanbul tatlım

ucuz atlattın canım, bence de:)
canım, üzerinde düşünmek istemiyorsundur belki bazı şeylerin. eninde sonunda yüzleşmen gereken bir şeyse erteleme derim. bazen kaçmak daha çok yoruyor insanı..
ingilizce kursu da bilmiyorum ki canım. ben okulda öğrendim. sonra da yurtdışında pekiştirdim. kurslarla git görüş ve daha çok pratiğe önem veren kurslara bak derim. bazıları sadece gramer öğretiyor. work and travel da güzel fikir. senin gibi aktif birine yakışır:81:
eşim konusunda da haklısın aslında. yeni bir dönem ve ikimizde buna alışmaya çalışıyoruz sanırım.

haftaya artık menü yazsan iyi olacak. sen bu hafta ne yedin ne içtin ben anlamadım.:44:

kopmam merak etme canım:)) benden öyle kolay kurtulamazsınız:27::27:

Girer elbet canım tekrar her şey yoluna
İlk okulda okuduğumuz bir şiir vardı.
Koyun meler kuzu meler
Her şey tersine döner gibi bir şeydi sanırım :D:D
Sizin içinde geçerli bu elbet düzelecektir.
meraba masalcım sağol canım iyiyim şükür sen nasılsın nasıl gidiyorsınavlar ?

Saol takyoncum bugün bitti sonunda :)
Ben de iyi olacağımı umuyorum kısa sürede..

Back
X