Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar slm!!! ögle yemegim hazır çorba(arkasnda 90 kalori yazıo) 1 elma ve bi parça beyaz ekmek(kepek ekmegi yemekhanede hergün bulunmuyo:(()
bu arada 50 dkklık bir spor dersinden cıktım kickbox hareketleriyle cestli jimlastk hareketlrini birleştiriosunuz gercektnde etkili gldi bna ama asırı derecede yorucu. çok terletio ve kalp atısın artıo ztn o insana kilo verdirio işte ama byada yoruo
sevgilerle

bizimle birlikte istediğin kiloya ulaşabılırsın canım. öncelikle her gun yediğin herşeyı yazacaksın. buna yememen gerekn ama yediğin şeyler de dahil :34: atabı bizlerin yazdığı yorumlarada katılman gerekiyor. el birliğiyle başarıcaz inşallah. ben daha 3 haftadır burdayım 2 kg kadar verdim. benımkı bıraz yavaş oluyo malesef :26:
1 hafta deneme süren var eğer paylaşımların ,katılımın beğenılırse gruba dahil oluyorsun. her cuma sabah 11,30a kadar da yeni kilonu söylüyorsun. böylece hem gruplar arası hemde bıreyselde bırıncımız çıkıyor ortaya .
ayy ne çok konuştum normalde bunları söyleyen neyneyse olurdu ama bu seferlık benle idare edin :

tamam bu hafta bol paylaşımda bulunup takım arkadaşınız olucam inşallah.yarın sabahtan itibaren yediklerimi yazar, sizleri de takip ederim.teşekkürler:)

slm arkadaslar ben geldimmm uzun zamandan sonra anca zaman bulabildim, burada interneti zor buldum :// ehh sizler napiyorsunuz? benim burdaki isler bitmek üzere, devlet tarafindan bi mektup bekliyorum , o geldikten sonra hemen geri gelecem insallah.. bu hafta icinde gelmeyi düsünüyorum, haftaya da (eger yer kalirsa) yeniden katilirim, ama olmadi ben ara sira sizinle olurum ;) benim icin hic sorun degil..

bu arada yeni arkadasimiza hosgeldin, ayni yastaymissiz kardesim, insallah istedigin kiloya inersin ;)

fazla kalamam simdi, hepinize iyi günler diliyorum, öptüm bol bol

selamlar kızlar,

bugün oğlum çok hasta. o yüzden giremiyorum foruma.

@guzgunesi, hoşgeldin canım. oğlumun hastalığından ilgilenemedim ama arkadaşlar sana bilgi vermişler. takım kurallarını bulup kopyalayım ben de.

Neyneysecim umarım oğlun bir an önce yii olur.
Sağlığına kavuşur.

bizimle birlikte istediğin kiloya ulaşabılırsın canım. öncelikle her gun yediğin herşeyı yazacaksın. buna yememen gerekn ama yediğin şeyler de dahil :34: atabı bizlerin yazdığı yorumlarada katılman gerekiyor. el birliğiyle başarıcaz inşallah. ben daha 3 haftadır burdayım 2 kg kadar verdim. benımkı bıraz yavaş oluyo malesef :26:
1 hafta deneme süren var eğer paylaşımların ,katılımın beğenılırse gruba dahil oluyorsun. her cuma sabah 11,30a kadar da yeni kilonu söylüyorsun. böylece hem gruplar arası hemde bıreyselde bırıncımız çıkıyor ortaya .
ayy ne çok konuştum normalde bunları söyleyen neyneyse olurdu ama bu seferlık benle idare edin :82:

91liyim canım ben.
Hangi okuldan mezunsun kiii???

hoca ahmed :55:

thylolhot çok yii geliyor bana.
Ama bence bitki çayları ve c vitamini de almalısın.

asprın c plus aldım suda eritilenlerden. iyi gelırmı kı. eve gıdınce ıhlamur yapacam. kocamda yok gece 2de gelecek. kıme nazlanacam ben şimdi :26:

QUOTE]

Çok özledim Yenikenti.
Ben de ayrı bir yeri vardır.
Yap bize nazını aaa :)
Canım zaten ikiye bölüp yapılıyor ya hamburger ekmeği.
Yani bir hamburgerlik olanı 52 kalori
:60: seninde aklına takıldı demi eğer 52 ise iki ekmek 104 kalori bide bunun köftesi falan var:44:amann en iyisi sadece köftesini yemek :37:

geçmiş olsun rabıacım. bende hastayım biri de benımle ılgılense :94:

kızlar slm!!! ögle yemegim hazır çorba(arkasnda 90 kalori yazıo) 1 elma ve bi parça beyaz ekmek(kepek ekmegi yemekhanede hergün bulunmuyo:(()
bu arada 50 dkklık bir spor dersinden cıktım kickbox hareketleriyle cestli jimlastk hareketlrini birleştiriosunuz gercektnde etkili gldi bna ama asırı derecede yorucu. çok terletio ve kalp atısın artıo ztn o insana kilo verdirio işte ama byada yoruo
sevgilerle

Güzel bir gün geçirmişsin anlaşılan hem spor hem hareket.

Ben neler yaptım bugün ?

Sabah: 1 elma = 60 kalori
Ara: 2 bardak haşlanmış mısır. ( Mısırın kalorisi için yardımcı olabilecek var mı?)
Öğle: hamburger ekmeğinden yapılmış burger. = 200 kalori
Akşam: Mercimek çorbası= 200 kalori
Karnabahar= 150 kalori
Ara: 1 elma=60 kalori
1 portakal= 50 kalori

Toplam: 720 kalori

Yaklaşık 1.5 saat spor yaptım.
Yarım saatini koşu bandında koştum.
1 saat hoca eşliğinde.
Sonrasında da alışveriş yapıp eve gidip gelirken yürümek derken 2 saat civarı yürüdüm.

merhaba yediklerim
sabah 2 dilim ekmek çok az yumurta saşlatası ve yoğurt öğlen 4-5 kaşık pilav turşu
akşam yarım balık
sonra çay ensonda 2 portakal yedim saatlerini yazamadım bugünlerde ev çok kalabalık anca bu saatte girebiliyorum herkese iyiy geceler

selam kızlar
aksam yemegim malesef biraz karbonhidrat agırlıklı oldu. kırmızı renkli pirinç ve salsa-et sosu(yemekhanedeki en saglıklı görünen seyler bunlardı) :(((
ama yinede kendimi iyi hissediorm herhalde yaptıgım sporun faydası var
görüşmek üzere

Neyneysecim sen nasılsın?
iyiyim çok şükür masalcım, ne yapayım? buna da şükür. oğlum iyileşince daha iyi olucam inşallah. sen neler yapıyorsun eskişehirde?

Ne kadar güzel bir menü olmuş canım.
Çok beğendim ...
Hem lezzetli hem düzenli.
teşekkür ederim canım.:71:

cnmm bana diyosunda sen süpersinben kaçamaklat fazla yapıyomm sen düzenlli besleniyosun en aındann
teşekkür ederim canım, hepimiz süperiz biz 13. takım olarak:)

kızlar sağolun dostlar sağolsun hep düzene giriyorum bi vefat haberı alt üst oluyorum anlamadım gitti uyku tutmadı bı bakayım dedim bi resimler buldum hemen paylaşmalıyım dedim arkadaşlarımla motive olsun bende yarın alışverişimi yapıcam yine biraz işlerim kaldı babamın vefatında yarım kalan işler onları tamamlıycam sgk falan yine koşuşturmaca öpüyorum hepinizi özledim burada sohbeti :16:
arkadaşımdı vefat eden bu arada :14:
işlerinde kolaylıklar dilerim canım. biz sana epey alışmışız ondan da merak ediyoruz:) inşallah sohbette seni de görürüz yakında:16:

afiyet olsun rabia süpersin valla:61::61:
teşekkürler şeker:79:
günaydın kızlar

dün akşam yemeğim
3 yk pilav
4yk et kavurma
1 bardak ayran

2 saat yürüyüş
20 mekik

bu sabah
3 dilim kadar ekmekten tost (peynirli)
1 bardak ayran
menün güzel nihancım. yalnız 3 dilim ekmek tek öğün için çok değil mi? günün ilerleyen kısımlarında ne kadar ekmek yedin bakarım birazdan..

gunaydın kızlar. ya ben hasta oluyorum :14:
dün akşam yaarım tabak kuru fasülye ve bır tane kabak mücver yedim. bozulmaya yuz tutmuş bır tanecık kabağım kalmış dolapta onu değerlendıreyım dedim. çok az olduğu için fırını yakmadım. yağda kızarttım. ama dedğim gibi ufacık bir parca yedidm. kalanı eşim götürdü
yemekten sonra da 1 muz yedim cevizli ve tarcınlı. inanın gun içinde ne yediğimi hatırlamıyorum. kafam kazan gibi.

sabah limonlu sıcak su içtim boğazlarım yumuadsın diye.
suan buroda kahvaltı yapıyorum. simit yağszı peynır çay ile
ah canım, takımımızı hastalıklar vurdu. ballı limonlu ılık veya sıcak su bende işe yarıyor. bir de yeşil çay. inanmazsın belki ama sadece kilo vermek adına değil böyle hastalıklarda da vücudun direncini artırıyor. geçmiş olsun canım.

13. takımın güzel bayanları nerelerdesiniz ya kimse yok :59: nazar mı değdi topiğimize :97:
nazar değil de hastalık değdi bence:1:

Dun aksam kofte yaptım valla canım cektı yanı sonunda 4 kofte bol salata yedım.kızımla esıme patates kızartması,pılavda yapmıstım ama sadece bı catal patates yedım onada 2 tane denk geldı tabı kısmetımdır dıyıp 2 sınıde yedım:66: ama pılava dokunmadım valla bıde ayran ıctım..
Bu sabahta bı haslanmıs yumurta bı kk peynır yarım ekmek 5 zeytın ve yesil cay.
Evdede cok ısım var valla bıde pazarda var bakalım bugun gene yogunum ama gorusuruz canlar

Rabıacım oglusun nasıl oldu merak ettım? Bıde menunu okudum yıne supersın..
canım, akşam yemeğin güzel olmuş. yalnız et türü şeylerin yanında salata yersen daha iyi olur. hem sindirimi kolay olur hem de ayran türü süt ürünleri etteki demirin geri emilimini yavaşlatıyor. et ile salata, sebze ile yoğurt ayran vs tüketebilirsin.
oğlum maalesef iyi olmadı. şiddetli öksürüyor. ateşi çıkıyor ve kusuyor. rabbim şifasını versin.
slm kızlar nasılsınız
sabah kalktık geç kalktık gece uyuyamadım gökgürültüsü ve şimseklerde elektirikte gitti korkutucu bir geceydii eşimde yoktuu:(((
sabah ne yedim yazayımm
hiç bişey nerdeyse
1dilim ekmek 2 zeytin
şimdide 2negro yedim ela yiyodu cnm istedii:((
öğlen pırasa yiyeceğiimm
ah ah o negrolar:))
korkutucu da olsa kızın var yanında canım, onun yanına geçseydin..

meraba arkadaşlar bende gunluk yürüyüşiümü yapıp geldimm işte. iki banka bı devlet dairesi falan :66:

öğle yemeğimi de şimdi yedim bir kase mercimek çorbası bir dilim ekmek

ara öğünüm yok bugun sabah simitle kuvvetli bı kahvaltı yaptım iyi geldi. öğleden sonra ara öğün yaparım artık. zaten boğazlarım acıyo
beslenmen güzel olmuş. bir de şu simitleri yarıma düşürebilsek çok iyi olacak:))

merhabalar herkese.
ben güneş.kilo verme yarışmasına katılmak istiyordum ve açıkçası bu kadar hızlı bi cevap beklemiyodum=) takıma girebilmek için ne yapmalıyım?
tekrar hoşgeldin canım. seyyah yardımcı olmuş, ben vakit bulursam dün de söylediğim gibi ad1'in yazdığı kural listesini bulup ekliycem. ondan başka bol paylaşım bekliyoruz:)

tamam hemen başlıyım o zaman.öncelikle bir an önce takıma katılmak ve sizlerinde desteğiyle kilo vermek istiyorum.adım güneş.20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim ve 164 boy,63 kiloyum. 55 kilo olabilmek istiyorum.hızlı ve çabuk verilen kiloların çabuk alındığının farkındayım.sağlıklı bi diyet +yürüyüş yada sporla kilo verebileceğime inanıyorum:)
yaşın gayet genç kilolarını rahatlıkla atarsın. önemli olan hızlı atılan kiloların çabuk döndüğünü farketmiş olman. haftada belli miktar sporu alışkanlık haline getirmek lazım. illa çok olmasına gerek yok, sadece bedeni bir düzene oturtabilmek adına..
bu arada ben rabia. 28 yaşına girdim 2011 ile beraber:1:evliyim, 1 oğlum var ve ankarada yaşıyorum.
sen hangi şehirdesin canım. bir de söylemenin mahsuru yoksa bölüm nedir?

kızlar günaydın gecikme için özür dilerim:(( dün aksam bisiklet dersine gittim(ayakta cevirilen bisiklette hoca hız ayarlaması yapıo yönlendirio sizi 1 saat pedal cevirince haliyle cnm cıktı:) sonra ders calısıyım derken uyuyakalmısım.smdide yeni kalktm(saat farkı)
bugunde spora devam =)
güzel spor yapıyorsun maşallah canım. bu cuma sende farkı görücez inşallah.

umarım bu sefer alıntı yapmayı basarmsıımdr:))
canım genellikle okulun yemekhanesinden yiyorum cnku yemekhanenin ucreti önceden ödenmiş oluo bide cep harclıgım biraz sınırlı oldugundan ve mutfakta ortak oldugundan dısardan bişi alıp pişirmek pek tercihim diil :/ malesef yemekhanede balık çok verilmio dana etide bi o kadar az:/ ucuz diye domuz eti verilio onuda ben yemiyorum zaten. o yüzden biraaz karbonhidrat agırlıklı oluyo diyetim ama sebze ve salatayla dengelemeye calısırom.. ben virginiadaym:)
evet, domuz eti oldukça ucuz oluyordu. sen de kendi şartlarında elinden geleni yapıyorsun canım. sebze ve salata da iyi denge unsurları.
virginia tarafına gitmedik hiç ordayken, nasıl o taraflar?

ayy ne çok konuştum normalde bunları söyleyen neyneyse olurdu ama bu seferlık benle idare edin :82:
geçmiş olsun rabıacım. bende hastayım biri de benımle ılgılense :94:
teşekkür ederim seyyahçım. yeni gelen arkadaşımıza takım hakkında bilgi vermişsin. çok çok iyi yapmışsın. çünkü ben hiç vakit bulamadım. bu çiçekler sana gelsin.:71::71::71:
sana da geçmiş olsun canım.:71:

sevgilerle
yalnız bu çıktığın seans işte iyi yağ yaktırır:)) yorulsan da değecek inşallah canım.

tamam bu hafta bol paylaşımda bulunup takım arkadaşınız olucam inşallah.yarın sabahtan itibaren yediklerimi yazar, sizleri de takip ederim.teşekkürler:)
inşallah seni de aramızda görmek isteriz canım.

slm arkadaslar ben geldimmm uzun zamandan sonra anca zaman bulabildim, burada interneti zor buldum :// ehh sizler napiyorsunuz? benim burdaki isler bitmek üzere, devlet tarafindan bi mektup bekliyorum , o geldikten sonra hemen geri gelecem insallah.. bu hafta icinde gelmeyi düsünüyorum, haftaya da (eger yer kalirsa) yeniden katilirim, ama olmadi ben ara sira sizinle olurum ;) benim icin hic sorun degil..
melek'im melek'im gelmiş:81:hoşgeldin canım, ben de bizi unuttu mu diyordum:63::1:
işlerini yoluna koyabilmene sevindim. kalanları da halledersin inşallah.
şu anda takımda yer sıkıntısı yok diye biliyorum. inşallah geldiğin zaman tekrar aramızda olursun canım.:79:

Neyneysecim umarım oğlun bir an önce yii olur.
Sağlığına kavuşur.
teşekkür ederim masalcım, inşallah.

Ben neler yaptım bugün ?

Sabah: 1 elma = 60 kalori
Ara: 2 bardak haşlanmış mısır. ( Mısırın kalorisi için yardımcı olabilecek var mı?)
Öğle: hamburger ekmeğinden yapılmış burger. = 200 kalori
Akşam: Mercimek çorbası= 200 kalori
Karnabahar= 150 kalori
Ara: 1 elma=60 kalori
1 portakal= 50 kalori

Toplam: 720 kalori

Yaklaşık 1.5 saat spor yaptım.
Yarım saatini koşu bandında koştum.
1 saat hoca eşliğinde.
Sonrasında da alışveriş yapıp eve gidip gelirken yürümek derken 2 saat civarı yürüdüm.
kahvaltı olmaması iyi olmamış, annen nasıl bıraktı seni bakayım kahvaltısız:) spora mı yetişmeniz gerekiyordu?
mısırı pek önermiyorlar sanırım diyette. kalorisini bulsak da pek mutlu olmayabilirsin:))
bu arada çok güzel spor yapmışsın, maşallah canım:nazar: düzenli de bir akşam yemeği yemişsin, ona da 1 nazar boncuğu:nazar:

selam kızlar
aksam yemegim malesef biraz karbonhidrat agırlıklı oldu. kırmızı renkli pirinç ve salsa-et sosu(yemekhanedeki en saglıklı görünen seyler bunlardı) :(((
ama yinede kendimi iyi hissediorm herhalde yaptıgım sporun faydası var
görüşmek üzere
sana da selamlar canım. sana akşam oldu, bize sabah:) ne garip şu dünya.
bence akşam yemeğin çok kötü değil. afiyet olsun.

artık geçmişi bitirdiğime göre, herkese günaydın kızlar:) henüz ortalıkta kimse görünmüyor ama ben yine de yazmış olayım:) dünkü menümü de paylaşayım:

dün geceden oğlum yine ateşlendi. 40 civarı ateş olunca kalkar kalkmaz acile gittik. larenjit, faranjit, bronşit ne arasanız var.:43:ilacı veriyorum onu da kuvvetli öksürükle kusuyor. nasıl düzelicek bilmiyorum, rabbimden şifa diliyorum. dünkü menümü yazayım, kahvaltı sabah hastanede olduğumuz için 11 gibi yaptım:

kahvaltı: yarımdan az fazla simit, peynir, 2 zeytin ve 2 lokma ekmekle 2 çk reçel.
ara: 1 elma ve 1 portakal, 1 hurma
öğle: 1 kase kıymalı pirinç çorbası, 1 porsiyon tavuklu mantar sote.
ara: 2 kupa yeşilçay, fındık, badem
ara: 1 armut, 2 dilim elma
akşam: tavuklu yeşil salata
ara: 1 incir, yarım avuç kabak çekirdeği ve sütlü şekersiz neskafe

zannediyorum bir şey unutmadım. hafızam iyi değil ve oğlum hasta olunca pek kafamı veremedim.:14:

bu arada, asuman da hiç uğrayamamış dün. en son uğradığında durumu içaçıcı gözükmüyordu. inşallah iyi olmuştur.:97:

:83::83::78::77:
artık geçmişi bitirdiğime göre, herkese günaydın kızlar:) henüz ortalıkta kimse görünmüyor ama ben yine de yazmış olayım:) dünkü menümü de paylaşayım:

dün geceden oğlum yine ateşlendi. 40 civarı ateş olunca kalkar kalkmaz acile gittik. larenjit, faranjit, bronşit ne arasanız var.:43:ilacı veriyorum onu da kuvvetli öksürükle kusuyor. nasıl düzelicek bilmiyorum, rabbimden şifa diliyorum. dünkü menümü yazayım, kahvaltı sabah hastanede olduğumuz için 11 gibi yaptım:

kahvaltı: yarımdan az fazla simit, peynir, 2 zeytin ve 2 lokma ekmekle 2 çk reçel.
ara: 1 elma ve 1 portakal, 1 hurma
öğle: 1 kase kıymalı pirinç çorbası, 1 porsiyon tavuklu mantar sote.
ara: 2 kupa yeşilçay, fındık, badem
ara: 1 armut, 2 dilim elma
akşam: tavuklu yeşil salata
ara: 1 incir, yarım avuç kabak çekirdeği ve sütlü şekersiz neskafe

zannediyorum bir şey unutmadım. hafızam iyi değil ve oğlum hasta olunca pek kafamı veremedim.:14:
rabiacım çok geçmiş olsun üzüldüm kıyamam ben ona Allah şifalar versin de bi an önce iyileşsin şımarıklıklar yapsın sana

menülerin yine güzel kıskandım:63::63::1:
şaka şaka afiyet olsun canım:38:
ankaraya kar yağıyor, dışarısı çok güzel gözüküyor.:118:

yaa burayada yağsın:81::81:
sabah bi umutla pencereden baktım belki beyaz görürüm etrafı diye ama yok:50:

akşam menüm
1 porsiyon etli kuru fasülye
1 kaçtane turşu salata
2yk yoğurt

yarım saat yürüyüş

sabah 2 dilim ekmek
klasik kahvaltı

bu arada yeni arkadasimiza hosgeldin, ayni yastaymissiz kardesim, insallah istedigin kiloya inersin ;)

fazla kalamam simdi, hepinize iyi günler diliyorum, öptüm bol bol
hoşgeldin canım. işlerini halletmişşindir umarım. biran önce aramızda göremek isteriz seni kendine iyi bak
ah canım, takımımızı hastalıklar vurdu. ballı limonlu ılık veya sıcak su bende işe yarıyor. bir de yeşil çay. inanmazsın belki ama sadece kilo vermek adına değil böyle hastalıklarda da vücudun direncini artırıyor. geçmiş olsun canım.

nazar değil de hastalık değdi bence:1:
yeşilçaya başlayacam bende. ilk etapta sallama olanlarını alayım bari. okadar halsizimkı şuan
evet haklısın hastalık vurdu. herkez mı hasta olur ya :26:

beslenmen güzel olmuş. bir de şu simitleri yarıma düşürebilsek çok iyi olacak:))

ama çok sıcak çok tazeydi. bırakamadım :27:

Back
X