- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
teşekkür ederim seyyahçım. yeni gelen arkadaşımıza takım hakkında bilgi vermişsin. çok çok iyi yapmışsın. çünkü ben hiç vakit bulamadım. bu çiçekler sana gelsin.
sana da geçmiş olsun canım.
.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim seyyahçım. yeni gelen arkadaşımıza takım hakkında bilgi vermişsin. çok çok iyi yapmışsın. çünkü ben hiç vakit bulamadım. bu çiçekler sana gelsin.
sana da geçmiş olsun canım.
.
günaydın kızlar.. önce geçmişten başlayayım dedim. dün gece burda da kar yağmış kaldırımlarda falan tutmuş .
ben hala hastayım. bugun antıbıyotık alacam. aslında sağlık ocagına gıtsem hiç fena olmayacak ama ne ara gıdecem bılmıyrum.
akşamkı menum hiç iç açıcı değildi çünkü kocam karnıyarıkların hepsini yemiş! tam dokuz parçaydı. patlıcanlar büyük diye ıkıye bölmüştüm. yuh dediğinizi duyar gıbı oluyorum. bende aynen öyle dedim. bende kendıme peynirli tost yaptım. çok açıkmıştım en pratık o olur dedim. sonra aklıma geldi bi tarhana yapsaymışım ya :97:
arkasından 1 elma bır portakal 1 mandalına yedım. 3 bardak ıhlamur içtim.
sabah da kalktım ne göreyim obur kocam gece gelince ekmeğin de hepsini bitirmiş. kaldık mı açbır fincan ıhlamur içtim. iki tane de kurabıye yedım. onla duruyorum şuan. çay içecem şimdi. boğazlarım daha fazla şişmeden önlem almam lazım
ay bak aklıma geldı sınır oldum yıne. nıye bana yemek bırakmadın askım dıyorum. e sen kurabıye bırak bana dedin ya diyogelde çıldırma! be adam ben diyetli diyetşli bi tepsi kurabıyeyı mı yıyeyim
gıcık işte uyuz. tadına bıle bakmamıştım. canım çekti . neyse o sağlıklı olsun da yesin gerçi bukadar yemeyle nasıl sağlıklı olacak bilmiyorum ama :26:
yok canım işe başladı pzt gunu. zaten ondan okadar çok yiyo. ama asıl kötü olan gece 2de gelio ozaman yıyo. gerçi yer yemez yatmaz ama yınede çok sağlıksız. malesef benım kocam da açken uyuyamıyo :96:maşallah
ben olsam çıldırırdım bana niye yemek bırakmazsın diye
ben aç kalınca asabi olurum da
pastil al boğazların için çok iyi geliyor
bende çıldırdım zaten bütün gun vicdan yaptım. adamın boğazında kaldı yediği de :))
pastil yada aferim dediler. pastil mi alsam ki. çıkınca bı bakayım eczaneye canım sağol
evet o kadar yemeyle nasıl sağlıklı olcak kız bide rahatsız dı dimi evde yatıyor çok kilo alacak bu sefer tehlikeli direk yağ olur biraz frenle bence canım
günaydınn kızlarr
nasılsınızz
rabia cnm oğluna cok gecmiş olsun 40 ateş cok allah korumuş havaleden felan cok karkarım bendee salgınn var kar yağmadıı mikrop var etrafta cokk cok gecmiş olsunn kuzumaa
nihancım diyete devam diyosun cikolataları götürmüşsünnn(
masalcık spora başlamışşş maşşalah diyelim yediklerinede dikkat ett bol bol gez dolaş eğlen cnmmm
yağmurecrin sende iyisindir umarımm
seyhan kocan yemiş sana yemek kalmamışşş kıyamam olsun bi yöndende iyi olmuş karnıyarıkk bol yağlı olmazdıı(
bana gelince daha kahvaltı yapmadım hiçte cnm istemiyoo nedensee
yapacağım şimdi ama yapacak işlerim var ortalık toplıcam camaşır halla yapamadım ütütyü bitircemm
hava soğuk kalorfer yanmıoyoo(
yok canım işe başladı pzt gunu. zaten ondan okadar çok yiyo. ama asıl kötü olan gece 2de gelio ozaman yıyo. gerçi yer yemez yatmaz ama yınede çok sağlıksız. malesef benım kocam da açken uyuyamıyo :96:
canım kaloriferler neden yanmıyo ela üşür :26: yanı patlıcanları kızartıyorum sonuçta evet yağlı oluyo ister istemz. ama çok guzel kokmuştu hiçde yememiştim bitane yeseydım bari![]()
yaşın gayet genç kilolarını rahatlıkla atarsın. önemli olan hızlı atılan kiloların çabuk döndüğünü farketmiş olman. haftada belli miktar sporu alışkanlık haline getirmek lazım. illa çok olmasına gerek yok, sadece bedeni bir düzene oturtabilmek adına..
bu arada ben rabia. 28 yaşına girdim 2011 ile beraberevliyim, 1 oğlum var ve ankarada yaşıyorum.
sen hangi şehirdesin canım. bir de söylemenin mahsuru yoksa bölüm nedir?
iyiyim çok şükür masalcım, ne yapayım? buna da şükür. oğlum iyileşince daha iyi olucam inşallah. sen neler yapıyorsun eskişehirde?
/QOTE]
Eskişehirde keyfim yerinde Neyneysecim.
Sözde ilk hafta dinlenecektim şu yorgunluğu atacaktım.
Ama yerimde duramadım gece saat kaça kadar.
Sonra bilgisayara oturdum sabah 7 de uyuyp kalmışım.
Kalktım biraz önce spordan dolayı her yerim ağrımış.
melek'im melek'im gelmiş:81:hoşgeldin canım, ben de bizi unuttu mu diyordum
işlerini yoluna koyabilmene sevindim. kalanları da halledersin inşallah.
şu anda takımda yer sıkıntısı yok diye biliyorum. inşallah geldiğin zaman tekrar aramızda olursun canım.:79:
teşekkür ederim masalcım, inşallah.
kahvaltı olmaması iyi olmamış, annen nasıl bıraktı seni bakayım kahvaltısız:) spora mı yetişmeniz gerekiyordu?
mısırı pek önermiyorlar sanırım diyette. kalorisini bulsak da pek mutlu olmayabilirsin:))
bu arada çok güzel spor yapmışsın, maşallah canımdüzenli de bir akşam yemeği yemişsin, ona da 1 nazar boncuğu
sana da selamlar canım. sana akşam oldu, bize sabah:) ne garip şu dünya.
bence akşam yemeğin çok kötü değil. afiyet olsun.
Anneme kalsa bırakmazdı da .
Bakma ısrar edince fazla agresif oluyordum.
Sabah bir de midem ağrıyınca :)
Bir şey diyemedim kadın.
artık geçmişi bitirdiğime göre, herkese günaydın kızlar:) henüz ortalıkta kimse görünmüyor ama ben yine de yazmış olayım:) dünkü menümü de paylaşayım:
dün geceden oğlum yine ateşlendi. 40 civarı ateş olunca kalkar kalkmaz acile gittik. larenjit, faranjit, bronşit ne arasanız var.ilacı veriyorum onu da kuvvetli öksürükle kusuyor. nasıl düzelicek bilmiyorum, rabbimden şifa diliyorum. dünkü menümü yazayım, kahvaltı sabah hastanede olduğumuz için 11 gibi yaptım:
kahvaltı: yarımdan az fazla simit, peynir, 2 zeytin ve 2 lokma ekmekle 2 çk reçel.
ara: 1 elma ve 1 portakal, 1 hurma
öğle: 1 kase kıymalı pirinç çorbası, 1 porsiyon tavuklu mantar sote.
ara: 2 kupa yeşilçay, fındık, badem
ara: 1 armut, 2 dilim elma
akşam: tavuklu yeşil salata
ara: 1 incir, yarım avuç kabak çekirdeği ve sütlü şekersiz neskafe
zannediyorum bir şey unutmadım. hafızam iyi değil ve oğlum hasta olunca pek kafamı veremedim.![]()
Canım ilaç yerine iğne mi deneseniz acaba?
hem etkisini daha çok gösterir.
Neyneysecim kabak çekirdeğinin kalorisi nasıl?
Ve faydası var mı?
ankaraya kar yağıyor, dışarısı çok güzel gözüküyor.:118:
Aaaa kar mı var Ankarada..
Ne güzel yaa ..
Burada da yağmadan bir bisiklete binsem.
akşam menüm
1 porsiyon etli kuru fasülye
1 kaçtane turşu salata
2yk yoğurt
yarım saat yürüyüş
sabah 2 dilim ekmek
klasik kahvaltı
Acıktığım için mi anlamadım herkesin menüsünden canım bir şey istiyor
Afiyet olsun canım.
günaydın kızlar.. önce geçmişten başlayayım dedim. dün gece burda da kar yağmış kaldırımlarda falan tutmuş .
ben hala hastayım. bugun antıbıyotık alacam. aslında sağlık ocagına gıtsem hiç fena olmayacak ama ne ara gıdecem bılmıyrum.
akşamkı menum hiç iç açıcı değildi çünkü kocam karnıyarıkların hepsini yemiş! tam dokuz parçaydı. patlıcanlar büyük diye ıkıye bölmüştüm. yuh dediğinizi duyar gıbı oluyorum. bende aynen öyle dedim. bende kendıme peynirli tost yaptım. çok açıkmıştım en pratık o olur dedim. sonra aklıma geldi bi tarhana yapsaymışım ya :97:
sabah da kalktım ne göreyim obur kocam gece gelince ekmeğin de hepsini bitirmiş. kaldık mı açbır fincan ıhlamur içtim. iki tane de kurabıye yedım. onla duruyorum şuan. çay içecem şimdi. boğazlarım daha fazla şişmeden önlem almam lazım
9 tane karnıyarığı yemiş mi??
Kocanın kilosu nasıll
Ayy sen bırak diyeti onu başlat bence ne demek ya 8 tane
günaydınn kızlarr
nasılsınızz
rabia cnm oğluna cok gecmiş olsun 40 ateş cok allah korumuş havaleden felan cok karkarım bendee salgınn var kar yağmadıı mikrop var etrafta cokk cok gecmiş olsunn kuzumaa
masalcık spora başlamışşş maşşalah diyelim yediklerinede dikkat ett bol bol gez dolaş eğlen cnmmm
seyhan kocan yemiş sana yemek kalmamışşş kıyamam olsun bi yöndende iyi olmuş karnıyarıkk bol yağlı olmazdıı(
yapacağım şimdi ama yapacak işlerim var ortalık toplıcam camaşır halla yapamadım ütütyü bitircemm
Maşallah hiç durmuyır Emine hanım.
Hep temizlik hep ev işi.
Evini cidden merak ediyorum. :)
BAşladım sonunda spora canım ama her yerim ağrıyor.
İnşallah gidene kadar biraz kilo veririm.
Ama sanırım 63ü de geçtim.
YArın tartılayım bakalım.
cnm bizimkalorferler akşam 6da yanar 10 söndürürlerr
ve üstüne klima ısıtıcı yakıyoz 100 ksür elektrik parası veriyozz
yanmayan elektrik içinde yaz kış 200 liraa veriyozz düşünn
Soğuk çok zor oluyor evde.
Ben soğuk olduğunda çok hareketsiz kalıyorum hep battaniye altında falan.
günaydınlar 13.takıma
ben pazartesiden beri bana uygun bi diyet arayışı içerisindeyim.çok sıkı kurallar içeren sağlıksız bi diyet istemiyorum.ve açıkçası yemekleri ben hazırlamadığım için problem oluyor.dengelemek için az az ve sık sık yiyebilirim.forumda epey gezindim başarı öykülerini okudum, çok motive edici.iki haftadır öksürük,boğaz ağrısı değişik bi grip geçiriyorum.antibiyotik kullanıyorum.halsizim.neyseki şuan memlekette kendi evimdeyim=)
gelelim bugüne.bugün yazmakla yazmamak arasında tereddütte kaldım.kahvaltıya komşumuza davetliydik kadıncağız uğraşmış börek yapmış.yemesem ayıp olacaktı yesem daha ilk günlerinden diyeti bozacaktım malesef ısrar üzerine 2 dilim börek ve bol çay içtim
günün diğer öğünlerinde daha az yiyerek ve bol spor yaparak inşallah börekleri yakabilirim![]()
Benim de oluyor öyle terslikler.
Tam başlayacağım diyor araya bir şey giriyor.
Kendimi kontrol etmeyi geçtim ayıp olacak diye mecburen.
Ne kadar daha memlekettesin?
memnun oldum:)şuan kayserideyim memlekette canım.gazide ingilizce öğretmenliği okuyorum.haklısın yaşım genç dikkat edersem rahat veririm Allahın izniyle.hep 56-58 civarı olurdu kilom şimdi sınav stresi falan derken 63lere dayandı.sömester tatilinden kilo vermiş olarak dönerim inşallah.evde yapılabilecek egzersizler araştırıyorum forumdan...
Aaa sende mi Ankaradasın :)
Topiğimizde Ankarada bulunan baya var![]()
amin canım amin, inşallah iyileşir bir an evvel. hastalanınca şımarıklıkları bile normal geliyor. ateşi düşünce biraz gözü açılıyor, hemen bir sağa sola saldırıyor:))rabiacım çok geçmiş olsun üzüldüm kıyamam ben ona Allah şifalar versin de bi an önce iyileşsin şımarıklıklar yapsın sana
menülerin yine güzel kıskandım
şaka şaka afiyet olsun canım
yaa burayada yağsın:81::81:
sabah bi umutla pencereden baktım belki beyaz görürüm etrafı diye ama yok![]()
afiyet olsunakşam menüm
1 porsiyon etli kuru fasülye
1 kaçtane turşu salata
2yk yoğurt
yarım saat yürüyüş
sabah 2 dilim ekmek
klasik kahvaltı
yeşilçaya başla canım. ilk etapta sallama olanlarla damak tadını alıştırırsın. zaten alışınca müptelası oluyor insan:)yeşilçaya başlayacam bende. ilk etapta sallama olanlarını alayım bari. okadar halsizimkı şuan
evet haklısın hastalık vurdu. herkez mı hasta olur ya :26:
antibiyotik alsan bence de iyi olur. doktor bizim oğlana da verdi antibiyotiği. başka türlü bu mevsimde geçmiyor.günaydın kızlar.. önce geçmişten başlayayım dedim. dün gece burda da kar yağmış kaldırımlarda falan tutmuş .
evet bi kerelik oldu bi daha olmaz vallagünaydınn kızlarr
nasılsınızz
Acıktığım için mi anlamadım herkesin menüsünden canım bir şey istiyor
Afiyet olsun canım.
amin canım amin, inşallah iyileşir bir an evvel. hastalanınca şımarıklıkları bile normal geliyor. ateşi düşünce biraz gözü açılıyor, hemen bir sağa sola saldırıyor:))
kıskanma kız senin de menülerin güzel, kocana kızmasan hiç sorun yok yani
ya buraya da tutacak kadar yağmadı. ama geriye bayağı soğuk bıraktı. zannedersem ankaranın başka yerlerine yağmış olan karın soğuğudur.
afiyet olsun![]()
kurabiye bırak mı demiştinay bak aklıma geldı sınır oldum yıne. nıye bana yemek bırakmadın askım dıyorum. e sen kurabıye bırak bana dedin ya diyogelde çıldırma! be adam ben diyetli diyetşli bi tepsi kurabıyeyı mı yıyeyim
gıcık işte uyuz. tadına bıle bakmamıştım. canım çekti . neyse o sağlıklı olsun da yesin gerçi bukadar yemeyle nasıl sağlıklı olacak bilmiyorum ama :26:
haklısın eminecim, kar yağmaması etkiliyor. biz çıkarken yolda kaç kişi getiriyordu çocuğunu hastaneye. rabbim şifa versin.günaydınn kızlarr
nasılsınızz
yaw o nasıl kalorifer. küçücük çocukla gün boyunca soğukta oturmanızı mı bekliyorlar. bu lojmanlar hep bir tuhaf oluyor zaten.cnm bizimkalorferler akşam 6da yanar 10 söndürürlerr
ve üstüne klima ısıtıcı yakıyoz 100 ksür elektrik parası veriyozz
yanmayan elektrik içinde yaz kış 200 liraa veriyozz düşünn
ben cevap yazana kadar tünaydın olmuş:))günaydınlar 13.takıma
ben pazartesiden beri bana uygun bi diyet arayışı içerisindeyim.çok sıkı kurallar içeren sağlıksız bi diyet istemiyorum.ve açıkçası yemekleri ben hazırlamadığım için problem oluyor.dengelemek için az az ve sık sık yiyebilirim.forumda epey gezindim başarı öykülerini okudum, çok motive edici.iki haftadır öksürük,boğaz ağrısı değişik bi grip geçiriyorum.antibiyotik kullanıyorum.halsizim.neyseki şuan memlekette kendi evimdeyim=)
gelelim bugüne.bugün yazmakla yazmamak arasında tereddütte kaldım.kahvaltıya komşumuza davetliydik kadıncağız uğraşmış börek yapmış.yemesem ayıp olacaktı yesem daha ilk günlerinden diyeti bozacaktım malesef ısrar üzerine 2 dilim börek ve bol çay içtim
günün diğer öğünlerinde daha az yiyerek ve bol spor yaparak inşallah börekleri yakabilirim![]()
iyiyim dosbacım çok şükür. sen nasılsınbu arada günü nihan değil neysecim açmış şaşırdım :))
nihancım nasılsın??
slm kızlar
nasılsınız?? ben ve bebişim çok şükür iyiyiz... sabah kalktım kar vardı eşimin kahvaltısını yaptırdım gönderdim ben bugün bişi yiyemedim( çok güzel kar vardı sonra yattım uyudum kalktım kar bitmiş
( resmen erimiş gitmiş onca kar...
neyse zaten kar varken dışarı çıkamam ayağım kayar mazallah... zaten hep evdeyim
geç kalkınca temizlik falan zor oluyo...şimdi bi ortamı toparlayayım
ıhlamur içeceğim
bu arada takımda herkes hasta çok üzüldüm hepinize geçmiş olsun
aklımda kalan rabiacım oğluşuna Rabbim den acil şifa diliyorum
seyyahcım geçmiş olsun canım ıhlamuru eksik etme
masalcım keyfin yerinde gördüm tatlım...tatilin tadını çıkar
elacım kalorifer olayına üzüldüm evde ısıtıcı varsa onu kullan hayatım...tabi düşünmüşsündür ama elaya kıyamam...
adcım uğramamış?? inş. iyidir??
ms22 ile saat farkı önce şaşırdım sonra hatırladım...evet değişik yemek isimlerini senden duyacağız...
yani gelen arkadaş sanırım güzgüzeli(ismi umarım doğru hatırlıyorum) canım bende ankaradayım eşimde kayserili...aramıza hoşgeldin
buralardayım kızlar
(güzgüneşiymiş pardon :))
öğle yemeğim
1,5 kepçe etli kuru fasülye
1 dilim ekmek
2 yk yoğurt
ya bu arada asumanı merak ediyorum ben nasıl acaba![]()
bölümün de güzelmiş canım, maşallah.memnun oldum:)şuan kayserideyim memlekette canım.gazide ingilizce öğretmenliği okuyorum.haklısın yaşım genç dikkat edersem rahat veririm Allahın izniyle.hep 56-58 civarı olurdu kilom şimdi sınav stresi falan derken 63lere dayandı.sömester tatilinden kilo vermiş olarak dönerim inşallah.evde yapılabilecek egzersizler araştırıyorum forumdan...
yok yok, sen yerinde durabilen biri değilsin:)) öyle oturuyorum, yatıyorum desen şaşardımEskişehirde keyfim yerinde Neyneysecim.
Sözde ilk hafta dinlenecektim şu yorgunluğu atacaktım.
Ama yerimde duramadım gece saat kaça kadar.
Sonra bilgisayara oturdum sabah 7 de uyuyp kalmışım.
Kalktım biraz önce spordan dolayı her yerim ağrımış.
Anneme kalsa bırakmazdı da .
Bakma ısrar edince fazla agresif oluyordum.
Sabah bir de midem ağrıyınca :)
Bir şey diyemedim kadın.
Canım ilaç yerine iğne mi deneseniz acaba?
hem etkisini daha çok gösterir.
Neyneysecim kabak çekirdeğinin kalorisi nasıl?
Ve faydası var mı?
Aaaa kar mı var Ankarada..
Ne güzel yaa ..
Burada da yağmadan bir bisiklete binsem.
hoşgeldin dosbacım.slm kızlar
nasılsınız?? ben ve bebişim çok şükür iyiyiz... sabah kalktım kar vardı eşimin kahvaltısını yaptırdım gönderdim ben bugün bişi yiyemedim( çok güzel kar vardı sonra yattım uyudum kalktım kar bitmiş
( resmen erimiş gitmiş onca kar...
neyse zaten kar varken dışarı çıkamam ayağım kayar mazallah... zaten hep evdeyim
geç kalkınca temizlik falan zor oluyo...şimdi bi ortamı toparlayayım
ıhlamur içeceğim
bu arada takımda herkes hasta çok üzüldüm hepinize geçmiş olsun
aklımda kalan rabiacım oğluşuna Rabbim den acil şifa diliyorum
yani gelen arkadaş sanırım güzgüzeli(ismi umarım doğru hatırlıyorum) canım bende ankaradayım
ben de ya seni ya nihanı bekliyordum ama gelmedinizbu arada günü nihan değil neysecim açmış şaşırdım :))
hımm orda bir de uludağ faktörü var değil mi. karın yağması değil de o geriye bıraktığı soğuğa dikkat etmek lazım.inş. canım
yok kız bi kere kızıp sapıttımbi daha yapmam
ay bi yağmadı buraya burdada soğuğu var uludağa yağdıkça soğuk burayada bastırıyor:97:
afiyet olsun canım.öğle yemeğim
1,5 kepçe etli kuru fasülye
1 dilim ekmek
2 yk yoğurt
ya bu arada asumanı merak ediyorum ben nasıl acaba![]()