Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet canım geri döndü, dayanamaz zaten , sırf benim icin geri döndü yoksa niyeti yoktu..
Bu arada yazmissin bana yeni gördüm.. Bu gidişle avustuyaya gelin gitmem, oda burda kalmamızı istiyo, yuvamızı burda kurarız tertemiz bi sayfa acarız kendimize.. Orda kalırsakta başka bi sehirde kalmayı düşünüyoruz :) nişanlımın dediği gibi eğer orda kalırsak benide dövmeye kalkar babası..
Beni bi ara ağlattı babası nişanlımda dayanamadı herkesin önünde bağırdı siz bu kızın gözyasina kurban olun dedi herkese .. Beni sahipleniyo yani oda çok hoşuma gidiyo :)

En önemli şeylerden birisi bu ve biliyorsun çok kişinin sorunu by.
Eğer ki karşındaki kim olursa olsun seni koruyup sana laf ettirmiyorsa o erkeğe güvenilir.
Güven de belki bir ilişkinin yürütülmesi için en önemli konudur.
Ne zamana düşünüyorsun evliliği?
Umarım bir an önce kavuşursunuz da birbirinize huzuru bulursunuz.

canım çok geçmiş olsn bnde bu sabah boazım agrıyarak uyandım burada sürekli mikrobik bişiler oluo insanlar neyseki ögrencilere ücretsiz doktor servisi var.. evet bugn spor yaptım boazıma ragmen cmt günü diye 2 saat yaptm 1 saat cycle 1 saat pilates :)

Kızlar merhaba nasılsınız?
Hasta oldum ben de :(
Grip daha biraz önce uyandım :(
Ms22, ne yaptın sporda mısın bugün :)
Ne yazık ki ben de hastalık yüzünden gidemedim bugün.
Yarın daha iyi olup gitmek istiyorum.

kızlar slm :)
bugun benim için verimli sayılabilcek bir gündü..
sabah meyveli yourt ve müsli yedim sonra 1 saat cycle yaptım arada 1 tahıl barı yedim ve sona 1 saat pilates(spor acısından saglıklı bi gündü) ama sonra bi arkadasmla dısarı cıktk(size az yazmaamın sebebi de buydu) ve buradaki bir yunan-türk lokantası karısımı bi yere gittik. orda salata yedim yanndada tavuklu humuslu dürüm benzeri bişi ve yarım baklava :( aslnda kendimi ödüllendirmek acısından çokta kötü oldugunu düşünmüorm... ne dersiniz??

bu sırada ad1cim alıntı yapmayı yine beceremedigim için sna burdan yazıorm :)) evet yurtta kalıyorum ben malesf amerikada.. bikac diyet yiyecek stogum var aslnda onlarla ildare ederiom ama genelde yemekhaneden yedigim için ne yalan söliyim saglıklı yeme sansını çok bulamıorm o yüzdnde sporlqa dengelemeye clsıırom..
bu arada baya bi umutuszluga kapıldm önümde gitmem gereken çok yol vr :( eskiden bu halimden ne kdrda azdım :(

selam kızlar inşallah herkesler iyidir bende iyiyim çok şükür.
midem yavaş yavaş düzelmeye başladı,ama malesef dün akşam oğlum ishal oldu. dr. a danışıp ilaç aldık,inşallah bugün daha iyi olur ama sanmam,ben bile yeni yeni düzeliyorum.
kaç gündür ilk defa bu sabah kahvaltı ettim, sadece tost yedim malesef kaşarlıydı. :( ama iyi geldi :))
oğluşuna geçmiş olsun canım. inşallah ishal başka bir şeyin belirtisi değildir ve çabuk geçer.
kaşarlı tostçu seni:))

Rabiacım,enesin iğneleri şifa olsun prense hayırlısı ile iyileşir dilerim. :16:Gerçi onlar Allah ın izniyle çabuk toparlanıyorlar olan bize oluyor insanın ömründen ömür gidiyor resmen. :14:Karda yağmış oralara hayırlısı ile gidip gelin evinize inşallah.
Sencede vecihi değilmi. :9:
Tartı konusunda üçümüzde hatalıyız rabiacım ama mazeretimiz vardı. ama ayrıca yardımların içinde teşekkürederim hayatım. :16:
Pilavı menünde ilk defa görüyorum canım afiyet olsun ama 5 yk çok olmuş,birde sütlaç yemişsin ödül olarak.:56: Afiyet olsun kesinlikle bir şey demiyorum ama ondada pirinç vardı değilmi. :23: (birşey buldum menünde çok sevinçliyim) :8:
hahah menümde bir şey buldun diye ne çok seviniyorsun:9: bu haftalık oldu bakalım, gerçi bugün de ipin ucu kaçtı. misafir falan geldi. yazarım birazdan menümü pazartesi sanırım beni topa tutma günü olacak:))
canım, enese iğne iyi geldi çok şükür. dün gece ateşlenmedi. bugün de ateş düşürücü vermeye gerek kalmadı. kuvvetli öksürük var ama sıklığı azaldı, çok çok şükür rabbime.
listeler için sana yardımcı olmaya çalışıyorum, elimden geldiğince. sen bana biraz daha öğretirsen daha da çok yardımcı olurum canım, ne dimek:16:

öğle yemeğim mercimek çorbası .. yine.. acaba bıkarmıyım diye düşünmeye başladım artık. :96:
aekmek yemedim. olurda kocacım hatırlarsa doğum günümü belkii pasta falan alır onu yerim biraz dengelerim diye düşündüm ama nerdeee benim kocamda o düşünce :82:

yarın öğlen de misafirlerim var kızlar. illa ki pasta börek yapmam lazım gerçi iki kişiler biri zaten kardeşim ama olsun ikramsız olmaz. bende yemeden duramam o yuzden kalorisi az şeyler yapmalıyım. sütlü tatlı yaparım muhtemelen de poğçadan kekten kaçış yok gibi görünüyor:50:
mercimek çorbasından bıkılmaz aa duymamış olalım:1:
kocişinin günahını almışsındır belki, eve gidiyorsun romantik bir masa falan hoş olurdu:27:
benim de bugün misafir vardı, kaçtı kaçtı:9:

kizlar dün gelemedim ama cok büyük bi nedeni vardi, size anlatmak istiyorum
önce kaptanima tsk etmek istiyorum, beni tekrar listeye aldi :)

persembe ve cumayi baglayan gecede nisanlim telefon acti ve cok sinirliydi.. babasiyla tartismis. zaten hep tartisirlar cünkü babasi cok otoriter birisi, cocuklarini döven birisidir.. dükkanda bi müsteri hesabi ödemeden kacmasi babasini cok sinirledirmis ve nisanlimin arkadaslari önünde beceriksiz gibi laflar söylereyek incitmis ve tükürmüs, nerdeyse vuracakti.. nisanlimda sinirlenerek cikip gitmis.. zaten babasi zaman mekan dinlemez, karisinin burnunu kirmistir, kizinin kafasini ayagi ile ezmisligi vardir..
nisanlimda bu duruma dur demek istedi ve bana catti kizdi bagirdi, biktim dedi, seni de bu duruma sürüklemek istemiyorum ben sana layik degilim ayrilalim dedi.. bende hayir dedim ama hic dinledigimi vardi , kendisi zaten sinirliydi .. eve git dememe ragmen yok bu sefer yetti arkadasima gidecem bidaha o eve dönmek yok dedi ve kapatti..
neyse saat 1:30du ve benim mesajlarima cevap vermiyordu aramalarima cevap yoktu, yani anliyacaginiz tedirginlik oldu bende ve gözlerimden yaslar akmaya basladi.. bi ara aradigimda telefonu biri acip kapatmisti, ama emindimki o degildi cünkü sesler geliyordu ve nisanlim asla telefonu yüzüme kapatmazdi.. hüngür hüngür aglamaya basladim , hissettim cünkü kesin bisey vardi diye.. biri aldi onu hastaneye götürmüstür arabayla kaza gecirmistir diye türlü türlü seyler geldi aklima.. hemen annesine telefon ettim eve gelmismi diye veya haberi varmi diye.. annesinin de haberi yoktu babasina etti filan.. saat 4de kadar haber yoktu ve o saate kadar gözüme uyku girmedi sürekli agladim durmadan..
4de mesaj geldi nisanlimdan, "kusura bakma cnm benim sarzim bitmisti anca cevap verebildim ben iyiyim uykum var yarin konusalim" dedi.. hem sinirli hemde üzgündüm ama iyi oldugunu biliyorum ya hic bisey sorgulamadan tamam dedim iyi geceler diledik birbirimize.. ama uyku yine gelmedim ve o sekilde ise gittim uykusuz halimle..
eve geldigimde ise hastaneye gittigini ögrendim, aksam araban ciktigi zaman basi dönmüs ve bayilmis, ordan bi kac kisi onu hastaneye götürmüs ve geceye kadar orda kalmis.. e tabi beni üzmemek icinde bana söylememis.. benim kafam atti tabi sinirlendim.. bi babasinin yaptigina böyle yapiyor beni üzüyor beni düsünmüyor, gece uykuda uyumamissim, ona hic bisey demeden anneme cattim.. oda bana kizdi.. gittim odama orda kaldim bütün gün.. annemde herseyi ögrendigi zaman yanima gelip aglastik.. nisanlimdan ayrilacaktim nerdeyse, cünkü biktim hep babasi yüzünden bana kizmasi kendisine bakmamasi.. annemde nisanlima telefon acmis ve hersey yoluna girdi o konusmadan sonra.. anliyacaginiz aksam 9'da ancak rahat bi sekilde yatagima girdim ve saat 11'e kadar deliksiz uyudum..

nisanlimla cok iyiyim suan ama dün cok sagliksiz beslendim.. bi ara kendimi cikolatalara bogdum ve aksam yemegini kestim sonra nisanlimin sayesinde 9da yedim aksam yemegini cünkü ayakta sallaniyordum, kendimde degildim, o yüzden annem aglamaya baslayip nisanlima telefon acti..

suan cok iyiyim ve güne yeni basliyorum, artik bencil davranip sadece kendime bakacagim, artik üzülmek yok..
melekcim, olumsuz bir gün yaşamışsın canım. ama sonunun mutlu bitmesine sevindim. nişanlın senin gönlünü almış. üzülerek görüyorum ki bu avrupada yaşayan türklerin aile yaşamlarında bir sürü sıkıntılar çıkıyor. farklı bir ülke mi buna sebep oluyor bilmiyorum. ama sevindiğim bir şey var, sizler sen nişanlın çok daha bilinçlisiniz. çektiğiniz acılardan dersler alarak daha güzel yuvalar kuracaksınız inşallah canım. sen nişanlını çok seviyorsun belli, rabbim daima kalbine göre versin.:16:

insallah daha iyi olmustur canim, fazla gecmise bakamadim
daha iyi oldu canım, teşekkür ederim sorduğun için.
yaktığın kaloriyi bilmiyorum ama sanırım büyük ölçüde sıkılaşmışsındır. illaki biliyorsundur ama yinede yazayım. evde eşinin yada senin giymediğiniz kalın çoraplarınız varsa botlarının üstüne giyersen sorun kalmaz hayatım kaymazsın. :9:
valla kaptan bravo, çok pratik çözümlerin var. böyle bir şey hiç aklıma gelmemişti:27:

arkadaşar ben çıkıyorum yavaş yavaş. akşam yemeğimi erken yeyecem gıbı görünüyor. gece de meyve yerim bol bol . yarın mayalı poğca sütlü tatlı( evde keşkül vardı yoksada muhallebı tarzında bişey yaparım) bıde salata yapmayı düşünüyorum. mayalı poğcadan ıkı çeşit yaparım bırı zeytınlı yuvarlak biri peynırlı yarım ay şeklınde iki çeşit olmuş olur :21: dikkat etmeye çalışacam yediklerime bukadar yol almışken başa dönmek istemıyorum çunku :66:
herkeze iyi tatıller kızlar. öpüyorum pzt görüşürüzzz
sana güzel bir haftasonu dilerim canım. inşallah hafif ve güzel geçirirsin:16:

bende artık kaçıyorum canlar hepinize huzur dolu sağlık dolu bir hafta sonu diliyorum,kendinize iyi bakın. öpüldünüz.:16:
sana da güzel bir haftasonu diliyorum.:16:

kızlar nasılsınız ben full temizlikk yapıyomm annem salı sabah burda nasip olursa
yatak odasını topladım baza altı dolap içi elanın küçülenleri felann ay başımm döndüü
şimdi2kepce corba ve 1dilim ekmek yedimm camaşırlar kurumuyoo sinir oluyorummm
herkes iyidir inşş öpüyorumm
ay ne hamaratsın yaw:) annen geliyor işte biraz rahat ol:)
bu mevsimde maalesef çamaşır kurumuyor.

Eki Görüntüle 134988
Selamlar teyzeler bis geldik
Annem çok zamandır uğrayamadı benimle uğraşmaktan
vallahi bizi unuttun diyecektim, ama bu küçük melek beni yumuşattı:) öpüyorum nanaklarından:54:

Merhaba canlarım sizlerden çok uzak kaldım ve de düzenimi bozup kilo bile aldım şimdi onu verip takıma dönmeye çalışıyorum...
68 olmuştum kabus gibi 1.5 gitti 66.5 kaldım sıkı bi diyetteyim
Sizler nasılsınız çok özledim sizleri inş katılmaya çalışacağım aranıza değilse geçmişe dönücem allah korusun
hoşgeldin nurcum.
hımm biraz kilo almışsın hakikaten. inşallah verirsin canım.

Kızlar merhaba nasılsınız?
Hasta oldum ben de :(
Grip daha biraz önce uyandım :(
Geçmişe biraz göz attım ama daha ayrıntılı yazacağım.
Neyneysecim kaptancığım hiç sormayın ya nasıl bir duygusallık,romantıklik benimkisi.
Uçuyorum genelde masallarda.
Hatta nickim de oradan gelme.
Ama ne yapayım seviyorum, böyle dolu dizgin yaşıyorum.
Geçen birinden bahsetmiştim hayatıma girme ihtimali var diye..
İşte öyle birisi o da ..
ama ileride hep hayal kırıklığı yaratacağını biliyorum bunun..
geçmiş olsun masalcığım, bak salgın var kendine çok dikkat et. annenin kollarına bırak bence kendini:)
romantizm maalesef hayatboyu sürmüyor. sürse de yeterli gelmeyebiliyor bir süre sonra. ama gençsin, yolun başındasın. senin için çok normal canım böyle şeyler.
Bu arada Neyneysecim sen unutsan da ben hatırlatırım ki kendimi merak etme :1:
Çokuz çokuz..
BAzen yok olabiliyoruz ama sonunda buraya geliyoruz direk.
takımın bir bağlayıcılığı var. gecenin 1'inde oturdum size cevap yazıyorum:27:delilik biraz ama güzel:1:

nisanlim avusturyada kaliyor canim , o buraya gelmek istiyor ama benim isim daha oturmadigi icin burda olmasi biraz zor..
zaten benim ailemde cok sorunlu canim, bende cok cektim babamdan , ve hala cektirtiyor.. oda cok cekti babasindan ama kendisi okadar merhametli bi insanki onun insanligina, büyük yüregine asik oldum, Allahtan babasina cekmedi.. zaten babasini 10 yasinda gördü, 10 yasina kadar türkiyede annesi ve kardesleriyle birlikteydi, babasida avusturyada kaliyordu .. avusturyaya gelene kadar babasini görmedi , ozamana kadar da annesi yetistirdi cocuklari.. anneside okadar saf okadar temiz bi insanki yemin ederim beni prensesler gibi agirliyor, ne bulasigini nede temizligini el sürdütüyordu evine geldigimde.. zaten nisanlim 10 yasindan sonra babasinin zoruyla calisti , bu yasina kadar eve o ekmek getiriyo, herseyine nisanlim bakiyor.. ne ickisi var, ne sigarasi, ne gece hayatini bilir, fazla okula gitmese bile kültürlüdür, nerede ne yapacagini iyi bilir, cuma namazina gitmeyi ihmal etmez, erken yasta bütün yükü üzerine almistir.. benim durumum da ondan farki yok zaten.. sadece bizde siddet olmadi hic bi zaman..
ama bidaha olmaz dünki gibi, cünkü ikimizde akillandik.. oda binlerce özür diledi yaptigi hatadan dolayi ama babasinin yaptigina artik göz yumamadi ve hani derler ya insanin sevdigine ancak nazi gecer diye, oda bana kustu derdini anlatti, sadece biraz fazla oldu bu sefer, okadar :)) ama cok iyiyiz Allaha sükür
nişanlın da çok acı çekmiş canım, sen de çok acı çekmişsin. birbirinize sımsıkı sarılırsanız atlatırsınız inşallah. kendi yuvanızı da ailelerden biraz uzağa kurmanız akıllıca olur. rabbim size mesut, huzurlu bir evlilik hayatı nasip etsin.

kızlar, gündüz ani bir kararla misafir çağırdık. bu acele bir hazırlık ve bol stres demek oldu ama akşam güzel geçti. ben kaçırdım açıkçası. bana kızabilirsiniz:18:

kahvaltı: sucuklu yumurta, peynir, 2 zeytin, 2 çk reçel ve 1 dilim kadar ekmek.
ara: 1/2 portakal, 1 elma
öğle: 1 kase tarhana çorbası, 4 kaşık topalak yemeği, 1 kaşık yoğurt
ara: 2 minik kurabiye:17::77:
ara: yarım muz
akşam: 1 kase makarna salatası, 1 dilim muhallebili kedidili pastası ve 1/2 burma tatlısı:77::78:
ara: 1 bardak ayran

seyyahcım doğum günün kutlu olsun...sevdiklerinle nice güzel yıllara... :71: :16:
seyyahcım geçte olsa doğum günün kutlu olsun nice yıllara

selam kızlar inşallah herkesler iyidir bende iyiyim çok şükür.
midem yavaş yavaş düzelmeye başladı,ama malesef dün akşam oğlum ishal oldu. dr. a danışıp ilaç aldık,inşallah bugün daha iyi olur ama sanmam,ben bile yeni yeni düzeliyorum.
kaç gündür ilk defa bu sabah kahvaltı ettim, sadece tost yedim malesef kaşarlıydı. :( ama iyi geldi :))
bugün erken çıkacağım işlerimde var geçmişe hızlı hızlı bakıp geçeceğim.

buarada kızlar dün söyledim işyerimde kendi bilgisayarım bozuk.karşı masamdaki uyduruk pc den yazmaya çalışıyorum,onunda ana kartı bozuk ve faresi bir oynamaya başlayınca durmuyor,önüne ne gelirse açıyor kapıyor taşıyor falan,hani olurda ansızın çıkarsam anlayınki bu oynak pc yüzündendir.
neyse fazla geç olmadan bakayım geçmişe öpüyorum sizi.
canım geçmiş olsun çocuklar ishal olunca zor oluyor umarım çabuk geçer rotavirüsü olmadıktan sonra kolay umarım odeğildir
bu arada deneme sürecini unutmuşum dediğim gibi acayip bir unutkanlık başladı bende paylaşım yapmaya çalışıyorum ama inan günde en fazla bi kez oturuyorum pcnin başına oda işte bu saat başka fırsatım olmuypor
kizlar dün gelemedim ama cok büyük bi nedeni vardi, size anlatmak istiyorum
önce kaptanima tsk etmek istiyorum, beni tekrar listeye aldi :)

persembe ve cumayi baglayan gecede nisanlim telefon acti ve cok sinirliydi.. babasiyla tartismis. zaten hep tartisirlar cünkü babasi cok otoriter birisi, cocuklarini döven birisidir.. dükkanda bi müsteri hesabi ödemeden kacmasi babasini cok sinirledirmis ve nisanlimin arkadaslari önünde beceriksiz gibi laflar söylereyek incitmis ve tükürmüs, nerdeyse vuracakti.. nisanlimda sinirlenerek cikip gitmis.. zaten babasi zaman mekan dinlemez, karisinin burnunu kirmistir, kizinin kafasini ayagi ile ezmisligi vardir..
nisanlimda bu duruma dur demek istedi ve bana catti kizdi bagirdi, biktim dedi, seni de bu duruma sürüklemek istemiyorum ben sana layik degilim ayrilalim dedi.. bende hayir dedim ama hic dinledigimi vardi , kendisi zaten sinirliydi .. eve git dememe ragmen yok bu sefer yetti arkadasima gidecem bidaha o eve dönmek yok dedi ve kapatti..
neyse saat 1:30du ve benim mesajlarima cevap vermiyordu aramalarima cevap yoktu, yani anliyacaginiz tedirginlik oldu bende ve gözlerimden yaslar akmaya basladi.. bi ara aradigimda telefonu biri acip kapatmisti, ama emindimki o degildi cünkü sesler geliyordu ve nisanlim asla telefonu yüzüme kapatmazdi.. hüngür hüngür aglamaya basladim , hissettim cünkü kesin bisey vardi diye.. biri aldi onu hastaneye götürmüstür arabayla kaza gecirmistir diye türlü türlü seyler geldi aklima.. hemen annesine telefon ettim eve gelmismi diye veya haberi varmi diye.. annesinin de haberi yoktu babasina etti filan.. saat 4de kadar haber yoktu ve o saate kadar gözüme uyku girmedi sürekli agladim durmadan..
4de mesaj geldi nisanlimdan, "kusura bakma cnm benim sarzim bitmisti anca cevap verebildim ben iyiyim uykum var yarin konusalim" dedi.. hem sinirli hemde üzgündüm ama iyi oldugunu biliyorum ya hic bisey sorgulamadan tamam dedim iyi geceler diledik birbirimize.. ama uyku yine gelmedim ve o sekilde ise gittim uykusuz halimle..
eve geldigimde ise hastaneye gittigini ögrendim, aksam araban ciktigi zaman basi dönmüs ve bayilmis, ordan bi kac kisi onu hastaneye götürmüs ve geceye kadar orda kalmis.. e tabi beni üzmemek icinde bana söylememis.. benim kafam atti tabi sinirlendim.. bi babasinin yaptigina böyle yapiyor beni üzüyor beni düsünmüyor, gece uykuda uyumamissim, ona hic bisey demeden anneme cattim.. oda bana kizdi.. gittim odama orda kaldim bütün gün.. annemde herseyi ögrendigi zaman yanima gelip aglastik.. nisanlimdan ayrilacaktim nerdeyse, cünkü biktim hep babasi yüzünden bana kizmasi kendisine bakmamasi.. annemde nisanlima telefon acmis ve hersey yoluna girdi o konusmadan sonra.. anliyacaginiz aksam 9'da ancak rahat bi sekilde yatagima girdim ve saat 11'e kadar deliksiz uyudum..

nisanlimla cok iyiyim suan ama dün cok sagliksiz beslendim.. bi ara kendimi cikolatalara bogdum ve aksam yemegini kestim sonra nisanlimin sayesinde 9da yedim aksam yemegini cünkü ayakta sallaniyordum, kendimde degildim, o yüzden annem aglamaya baslayip nisanlima telefon acti..

suan cok iyiyim ve güne yeni basliyorum, artik bencil davranip sadece kendime bakacagim, artik üzülmek yok..
canım benim üzülme ve benden sana tavsiye evlendiğin zaman obabadann çok uzak bir yerde yaşayın yoksa size huzur vermez
nişanlın ve ailesinede allah yardımcı olsun işleri zor
bende artık kaçıyorum canlar hepinize huzur dolu sağlık dolu bir hafta sonu diliyorum,kendinize iyi bakın. öpüldünüz.:16:
sende öpüldün
kızlar nasılsınız ben full temizlikk yapıyomm annem salı sabah burda nasip olursa
yatak odasını topladım baza altı dolap içi elanın küçülenleri felann ay başımm döndüü
şimdi2kepce corba ve 1dilim ekmek yedimm camaşırlar kurumuyoo sinir oluyorummm
herkes iyidir inşş öpüyorumm
ayy temizlikten artık midem bulanıyor bıktım çünkü
Merhaba canlarım sizlerden çok uzak kaldım ve de düzenimi bozup kilo bile aldım şimdi onu verip takıma dönmeye çalışıyorum...
68 olmuştum kabus gibi 1.5 gitti 66.5 kaldım sıkı bi diyetteyim
Sizler nasılsınız çok özledim sizleri inş katılmaya çalışacağım aranıza değilse geçmişe dönücem allah korusun
bende geri dsöndüm denmeme sürecindeyim benitakıma alırlar umarım:))bence takıma katıl ya inan ne zamandır diyet yapoayım diyordum omuyordu buraya yazmaya başladım motivasyonum arttı insan kendini sorumlu hissediyor
kızlar, gündüz ani bir kararla misafir çağırdık. bu acele bir hazırlık ve bol stres demek oldu ama akşam güzel geçti. ben kaçırdım açıkçası. bana kızabilirsiniz:18:

akşam: 1 kase makarna salatası, 1 dilim muhallebili kedidili pastası ve 1/2 burma tatlısı:77::78:
oh valla süper bir menüymüş bide kalori olarak geri dönmese şahsen ben olsam bende yerdim onları
kurabiyeler nekadar minikti:))
topiciği açamasamda kapatayım bari :))
ii geceler hepinizeee
yook kapanış bana ait

gelelim bana bugün gittim pazarabirsürü meyve sebze aldım
ve lahanaaaa(canım lahana nasıl zayıflatıyor)
sabah 3 dilim kadar ekmek 6-7 tane zeytişn çok az beyaz peynir ve şekersiz çay
öğlen bir kase hoşaf yedim
ara 1 portakal
akşam bayıla bayıla yemesemde karnıbahar yemeği yedim 4-5 kaşık kadar pilav ve bol salata
en sonda 2 porakal yedim
ben bugün tartılkldım 69.9 geldim nasıl oldu anladmadım geçen hafta72 ydim tabi bu drum uçurdu beni ama coşmamak lazım bide egzerisize başlayabilsem tam süper olacak ama du bakalım oda olur
havalar ısınsa parka spor aletleri yerleştirmişler gidecem ama işte kızm var havada soğuk
ay çenem düştü yine
hadi öpüldünüz
ad1 al beni takıma al beni al beni al beni all...:66::66:

kızlaar slm birazdn yatıcam yatmadan son bi güncellemelerimi yapıyım istedim. bugun kötü bi gündü diyet acısından :((( ama uzun zmndr ilk defa dısarı cıkmıstık arklarla ve kacamak yaptım işte:( aksam makarna yedim(ama bol peynirli ve tavuk etli-fakat yarım porsiyon söyledim burda çok büyük diye porsiyonlar), sonrada üzerinee 1 büyük top dondurma yedim:(((( bugunlk takımın yüzkarasıyım biliorm ama listeye uymasakta paylasmamız gerektigi için söyliyim ddm durum bu :))
hepinize mutlu pazrlr bnada iyi geceler yrn görüşürs:)

günaydınlar kızlar,

dosbacım, seni görmeye gözümüz alışmış iyi ki uğramışsın:))

che, neden güzel şeyler hep kalorilirdir bilmiyorum ki:)) kurabiyeler gerçekten minikti. buzluğa koyduğum kurabiye hamurundan yaptım. başğarmağınla işaret parmağını birleştirdiğinde yuvarlak olur ya ondan küçük:) daha nasıl anlatayım.
bu arada senin menün çok güzel olmuş. pazar alışverişi yaramış. zeytin biraz fazla. en fazla 4 tane yeter canım. bu arada kilolar gidiyor bakıyorum.

ms22, kaçmış biraz ama buraya yazman iyi olmuş canım. bu hafta dengeli gitmelisin. kaçamak yapınca asıl diğer günler çok önemli.

canım çok geçmiş olsn bnde bu sabah boazım agrıyarak uyandım burada sürekli mikrobik bişiler oluo insanlar neyseki ögrencilere ücretsiz doktor servisi var.. evet bugn spor yaptım boazıma ragmen cmt günü diye 2 saat yaptm 1 saat cycle 1 saat pilates :)

Hele öğrenciyken hasta olmak bir başka kötü oluyor.
Allahtan yanımda naz yapacak arkadaşlarım oluyordu ( şimdi evdeyim de )
Umarım senin de öyledir de ..
Spor çok güzel olmuş tebrik ederim.
sporsuz olmuyor zaten.
Ben dün gidemedim hala hastayım ama birazdan gideceğim.
gitmem lazım.

kızlar slm :)
bugun benim için verimli sayılabilcek bir gündü..
sabah meyveli yourt ve müsli yedim sonra 1 saat cycle yaptım arada 1 tahıl barı yedim ve sona 1 saat pilates(spor acısından saglıklı bi gündü) ama sonra bi arkadasmla dısarı cıktk(size az yazmaamın sebebi de buydu) ve buradaki bir yunan-türk lokantası karısımı bi yere gittik. orda salata yedim yanndada tavuklu humuslu dürüm benzeri bişi ve yarım baklava :( aslnda kendimi ödüllendirmek acısından çokta kötü oldugunu düşünmüorm... ne dersiniz??

bu sırada ad1cim alıntı yapmayı yine beceremedigim için sna burdan yazıorm :)) evet yurtta kalıyorum ben malesf amerikada.. bikac diyet yiyecek stogum var aslnda onlarla ildare ederiom ama genelde yemekhaneden yedigim için ne yalan söliyim saglıklı yeme sansını çok bulamıorm o yüzdnde sporlqa dengelemeye clsıırom..
bu arada baya bi umutuszluga kapıldm önümde gitmem gereken çok yol vr :( eskiden bu halimden ne kdrda azdım :(

Belki yaptığın kaçamaklar spor sayesinde erimiştir ama bence böyle güzel bir spordan sonra kaçamak yapmamlıydın ki onlar kilo verimi olarak dönsün sana .

vallahi bizi unuttun diyecektim, ama bu küçük melek beni yumuşattı:) öpüyorum nanaklarından:54:

hoşgeldin nurcum.

geçmiş olsun masalcığım, bak salgın var kendine çok dikkat et. annenin kollarına bırak bence kendini:)
romantizm maalesef hayatboyu sürmüyor. sürse de yeterli gelmeyebiliyor bir süre sonra. ama gençsin, yolun başındasın. senin için çok normal canım böyle şeyler.

takımın bir bağlayıcılığı var. gecenin 1'inde oturdum size cevap yazıyorum:27:delilik biraz ama güzel:1:

nişanlın da çok acı çekmiş canım, sen de çok acı çekmişsin. birbirinize sımsıkı sarılırsanız atlatırsınız inşallah. kendi yuvanızı da ailelerden biraz uzağa kurmanız akıllıca olur. rabbim size mesut, huzurlu bir evlilik hayatı nasip etsin.

Salgından mı yoksa yüzmeye gidiyorum çıkışta üşüdüm mü onu tam çözemedim Neyneysecim.
Ama annemin eline bir bırakırsam kendimi yandım . :)
Anne işte anlıyorum onu da ama onu getiriyor bunu iç şunu ye ..
Ayy içim dışıma çıkıyor resmen.
Biliyorum romantizm hatta aşktan çok daha önemli şeyler var ben d ehepsini birden arıyorum o da zor oluyor hatta olmuyor :D

Valla Neyneysecim sende olduğu için bu kaçamaklar bu kadar dikkat çekiyor diye düşünüyorum.
Çok güzel gidiyorsun çok dikkat ediyorsun bak benimki gibi yazık olmasın aman canım dengele de ..

topiciği açamasamda kapatayım bari :))
ii geceler hepinizeee
Dosbam sen neden bu saate kadar ayaktasın bakalım?
Uyusana güzelce aaa bebişin uykuya ihtiyacı var.
Ben hamilelere bayılıyorum biliyor musun :)
Ahh yanında olacağım ne şımartırdım :D
kızlaar slm birazdn yatıcam yatmadan son bi güncellemelerimi yapıyım istedim. bugun kötü bi gündü diyet acısından :((( ama uzun zmndr ilk defa dısarı cıkmıstık arklarla ve kacamak yaptım işte:( aksam makarna yedim(ama bol peynirli ve tavuk etli-fakat yarım porsiyon söyledim burda çok büyük diye porsiyonlar), sonrada üzerinee 1 büyük top dondurma yedim:(((( bugunlk takımın yüzkarasıyım biliorm ama listeye uymasakta paylasmamız gerektigi için söyliyim ddm durum bu :))
hepinize mutlu pazrlr bnada iyi geceler yrn görüşürs:)

Tabiki paylaş bizimle yaptığın kaçamakları.
Ben pek beceremiyorum kızmayı ama Neyneysecim hepimizi tutma konusunda çok başarılı.
Ben her kaçamak yapacğaım da onu düşünürüm. :)

En önemli şeylerden birisi bu ve biliyorsun çok kişinin sorunu by.
Eğer ki karşındaki kim olursa olsun seni koruyup sana laf ettirmiyorsa o erkeğe güvenilir.
Güven de belki bir ilişkinin yürütülmesi için en önemli konudur.
Ne zamana düşünüyorsun evliliği?
Umarım bir an önce kavuşursunuz da birbirinize huzuru bulursunuz.

sana katiliyorum canim.. Allah kismet ederse dügünüm 16 nisanda olucak, daha var ama 2 sene bekledik 2 ay daha bekleriz diye düsünüyorum :)
tsk ederim o güzel dileklerin icin :)

melekcim, olumsuz bir gün yaşamışsın canım. ama sonunun mutlu bitmesine sevindim. nişanlın senin gönlünü almış. üzülerek görüyorum ki bu avrupada yaşayan türklerin aile yaşamlarında bir sürü sıkıntılar çıkıyor. farklı bir ülke mi buna sebep oluyor bilmiyorum. ama sevindiğim bir şey var, sizler sen nişanlın çok daha bilinçlisiniz. çektiğiniz acılardan dersler alarak daha güzel yuvalar kuracaksınız inşallah canım. sen nişanlını çok seviyorsun belli, rabbim daima kalbine göre versin.:16:

daha iyi oldu canım, teşekkür ederim sorduğun için.

valla kaptan bravo, çok pratik çözümlerin var. böyle bir şey hiç aklıma gelmemişti:27:

aynen öyle canim, zaten onunla tanismam bi mucize oldu cünkü beni en cok iyi anlayan benim yasadiklarimin aynisini yasayan anlardi , belkide beni anladigi icin güven sagladigi icin ona asik olmussumdur.. öyle genc asiklar gibi ilk görüste ask olmadi bizimkisi, daha cok mantik ile gelisen bi ask, iki kirilan kalp birbirine uydugu icin, yasadiklarimiz bizi biraz da olsun erken olgunlastirdigi icin :)

hoşgeldin nurcum.

insallah canim , en hayirlisi bizim onlardan uzakta ev kurmamiz olur zaten :)

seyyahcım geçte olsa doğum günün kutlu olsun nice yıllara

canım geçmiş olsun çocuklar ishal olunca zor oluyor umarım çabuk geçer rotavirüsü olmadıktan sonra kolay umarım odeğildir
bu arada deneme sürecini unutmuşum dediğim gibi acayip bir unutkanlık başladı bende paylaşım yapmaya çalışıyorum ama inan günde en fazla bi kez oturuyorum pcnin başına oda işte bu saat başka fırsatım olmuypor

canım benim üzülme ve benden sana tavsiye evlendiğin zaman obabadann çok uzak bir yerde yaşayın yoksa size huzur vermez
nişanlın ve ailesinede allah yardımcı olsun işleri zor

sende öpüldün

ayy temizlikten artık midem bulanıyor bıktım çünkü

bende geri dsöndüm denmeme sürecindeyim benitakıma alırlar umarım:))bence takıma katıl ya inan ne zamandır diyet yapoayım diyordum omuyordu buraya yazmaya başladım motivasyonum arttı insan kendini sorumlu hissediyor

oh valla süper bir menüymüş bide kalori olarak geri dönmese şahsen ben olsam bende yerdim onları
kurabiyeler nekadar minikti:))

yook kapanış bana ait

gelelim bana bugün gittim pazarabirsürü meyve sebze aldım
ve lahanaaaa(canım lahana nasıl zayıflatıyor)
sabah 3 dilim kadar ekmek 6-7 tane zeytişn çok az beyaz peynir ve şekersiz çay
öğlen bir kase hoşaf yedim
ara 1 portakal
akşam bayıla bayıla yemesemde karnıbahar yemeği yedim 4-5 kaşık kadar pilav ve bol salata
en sonda 2 porakal yedim
ben bugün tartılkldım 69.9 geldim nasıl oldu anladmadım geçen hafta72 ydim tabi bu drum uçurdu beni ama coşmamak lazım bide egzerisize başlayabilsem tam süper olacak ama du bakalım oda olur
havalar ısınsa parka spor aletleri yerleştirmişler gidecem ama işte kızm var havada soğuk
ay çenem düştü yine
hadi öpüldünüz
ad1 al beni takıma al beni al beni al beni all...:66::66:

öyle canim haklisin, zaten öyle yapmayi düsünüyoruz, yoksa baska türlü sürdüremeyiz iliskimizi..

Salgından mı yoksa yüzmeye gidiyorum çıkışta üşüdüm mü onu tam çözemedim Neyneysecim.
Ama annemin eline bir bırakırsam kendimi yandım . :)
Anne işte anlıyorum onu da ama onu getiriyor bunu iç şunu ye ..
Ayy içim dışıma çıkıyor resmen.
Biliyorum romantizm hatta aşktan çok daha önemli şeyler var ben d ehepsini birden arıyorum o da zor oluyor hatta olmuyor :D

Valla Neyneysecim sende olduğu için bu kaçamaklar bu kadar dikkat çekiyor diye düşünüyorum.
Çok güzel gidiyorsun çok dikkat ediyorsun bak benimki gibi yazık olmasın aman canım dengele de ..

Ben pek beceremiyorum kızmayı ama Neyneysecim hepimizi tutma konusunda çok başarılı.
Ben her kaçamak yapacğaım da onu düşünürüm. :)
canım, ama yüzme çıkışı falan çok dikkat etmen lazım. terli terli çıkma. duş imkanı varsa düşünü al ama bu sefer de saçını falan iyice kurut ve çok çok sıkı giyin. bu havaların şakası yok.
ben herkesin menüsüne çok burnumu sokuyorum ondan oluyor bence:1:sonra ben yapınca fazla dikkat çekiyor:) eşim askere gittiğinden beri yemediğim şeyleri yedim. bu açıdan yani senden böyle 1-2 kere yiyeceksem bence sakıncası yok. ancak tabiiki de çok haklısın, ucunu sıkı tutmam lazım. öorap söküğüne dönmesin.

aynen öyle canim, zaten onunla tanismam bi mucize oldu cünkü beni en cok iyi anlayan benim yasadiklarimin aynisini yasayan anlardi , belkide beni anladigi icin güven sagladigi icin ona asik olmussumdur.. öyle genc asiklar gibi ilk görüste ask olmadi bizimkisi, daha cok mantik ile gelisen bi ask, iki kirilan kalp birbirine uydugu icin, yasadiklarimiz bizi biraz da olsun erken olgunlastirdigi icin :)
maşallah canım, ne güzel bir gelişimi olmuş ilişkinizin. seni anlayan biriyle karşılaşmak büyük nimet. allah nazardan saklasın.:nazar:

geçte olsa herkeze günaydın
uzun zamandan beri uğrayıp iki lafın belini kıramadım sizlerle,kendi derdime düştüm kızlar sormayım:59:hastalıktı sınavdı üzerine tekrar hastalıktı ve son nokta regl ağrısıda eklenince bittim :50: birde maşşALLAH hapşırıyorumda :2: iki gündür ne oluyo bana anlamadım gitti:53:
bu sebeplerden sporumada gidemedim iki haftadır ama çok şükür dikkat ediyorum,pc yide yaptırdım çok iyi oldu :)) sizler nasılsınız? neyneysecim seni görüyorum bir tek açık olarak :)):34:

melankoli canım,bugün annenin kontrolü varmış. hayırlı haberler almanızı dilerim,dualarım meryem anneyle beraber,Rabbim şifalar versin dilerim.

QUOTE]
çok sağol adcım,çok şükür güzel haberler aldık,kanamayı doktor yakmıştı ve kontrolde kanama gözükmemiş yani şimdilik kontrol altında,canım annem çok korkuyodu eve gelince durumu iyiydi tabi ailece hepimiz çok sevindik ve şükrettik,tabi görme tamamen net değil yormaması lazım kendini,2-3 ay bu şekilde devam edermiş,10 gün sonra yine kontrole istedi doktor,bakalım artık :))
seyyahcım sanada teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için,böyle özel durumlarda yanımda olmanız beni çok mutlu etti inanın:16:
selamlar kızlar,

sabahtan yine hastanedeydik. ilacı kustuğu için gittik. bu sefer iğne verdi doktor. hafif zatürre başlangıcı dedi. iğneye devam edeceğiz, bu da işe yaramazsa hastaneye yatırırm diyor:43:dua edin de o ciddiyete ulaşmasın.

asumancım, özel hastaneye götürüyorum canım. akşam devlet hastanesine de gittik. çok kalabalıktı giremeden geldik. ses telleri iltihaplanmış diyor doktoru. aslı bronşit değil ama bronşiti de tetikliyor işte. boğaz- kulak-burun hepsi etkilenmiş durumda.
canım neyneysem minik kuş için çok geçmiş olsun,nerde üşütmüş bu kadar canım yaa,ah bu çocuklar ayağında çorap tutmazlar,evde atlet don ile gezmeye bayılırlar ahhh ahhhh:55:RABBİM acil şifalar versin inŞALLAH hemencecik atlatır canım yawrucuk
slm kızlar nasılsınız ??
ben dün gece hiç iyi değildim :((
gece kanamam oldu :(( ve ağrım ardı çok panikledik çok korktum dr.umu aradım artarsa ara gelirim dedi ilaç tarif etti... sabah erken gel bakayım dedi...
tabii gece bana bitmedi çok huzursuzdum uyuyamadım :(((
sabah gittik yerleşme kanamsıymış bebişimi gördüm çok şükür çok şükür kalp atışını duyduk :))
çok güzel bi duygu ama çok korktum bugün hep uyudum birazda ilaçların etkisi... bi süre kullanmam gerekiyormuş... şimdi yine ağrım var acaba anne olanlardan bu durumu yaşayan var mı??

dosbacım sanada geçmiş çok geçmiş olsun,korkun yetmiştir sana :(( eminimçok dikkatlisindir ama ilk 3 ay çok daha hassas davranmalısın ama neyseki atlatmışsın canım,yakın arkadaşım benim çok problem yaşadı bu konuda ama neyseki atlattı ve topaç gibi yiğenim oldu :))

dün yaptiklarim ve yediklerimi yazamadim, unutmadan yazayim :)

sabah
2 kitir ekmek
balik

ögle
1 kadin budu köfte

ara
1 mandalina

aksam
4-5 yaprak sarmasi
2 kasik pilav
1 kadin budu köfte
azicik brokoli ile sarimsakli yogurt

bol bol su

ara
cikolatali biskuvi
1 bardak cola (normalde icmem ama canim cekti bu sefer:78::78:)

spor yapamadim ama deli gibi islerim vardi, alisverise ciktim , eve geldim temizlige yardimci oldum, yemekleri yaptim, servis, bulasik derken vakit gecti..

bugün yediklerim

kalkar kalkmaz
1 bardak ilik su ile elma sirkesi

kahvalti (gec yaptim ögle yemegine denk geldi)
1 greyfurt

yarim saat sonra
yarim tabak kadar karnabahar

ara
1 kivi

bugün midemi abur cuburlar la dolduramayacam, 2 gündür dengesiz beslendim zaten.. bugünü böyle atlatsam, yarin düzene girerim.. yarinki sporum hazir, hedefim de eve kadar yürümek var (8 km).. insallah aksilik cikmaz :)

canım, ama yüzme çıkışı falan çok dikkat etmen lazım. terli terli çıkma. duş imkanı varsa düşünü al ama bu sefer de saçını falan iyice kurut ve çok çok sıkı giyin. bu havaların şakası yok.
ben herkesin menüsüne çok burnumu sokuyorum ondan oluyor bence:1:sonra ben yapınca fazla dikkat çekiyor:) eşim askere gittiğinden beri yemediğim şeyleri yedim. bu açıdan yani senden böyle 1-2 kere yiyeceksem bence sakıncası yok. ancak tabiiki de çok haklısın, ucunu sıkı tutmam lazım. öorap söküğüne dönmesin.

maşallah canım, ne güzel bir gelişimi olmuş ilişkinizin. seni anlayan biriyle karşılaşmak büyük nimet. allah nazardan saklasın.:nazar:

amin canim Allah hepimizi nazarlardan korur insallah :):nazar:

geçte olsa herkeze günaydın
uzun zamandan beri uğrayıp iki lafın belini kıramadım sizlerle,kendi derdime düştüm kızlar sormayım:59:hastalıktı sınavdı üzerine tekrar hastalıktı ve son nokta regl ağrısıda eklenince bittim :50: birde maşşALLAH hapşırıyorumda :2: iki gündür ne oluyo bana anlamadım gitti:53:
bu sebeplerden sporumada gidemedim iki haftadır ama çok şükür dikkat ediyorum,pc yide yaptırdım çok iyi oldu :)) sizler nasılsınız? neyneysecim seni görüyorum bir tek açık olarak :)):34:
hoşgeldin melankoliciğim. geldiğini görmemişim canım, forum açıktı ama ben ütü yapıyordum:)
çok geçmiş olsun canım. bu aralar zaten takımda da bir hastalık havası var. sana acil şifalar dilerim canım.

canım neyneysem minik kuş için çok geçmiş olsun,nerde üşütmüş bu kadar canım yaa,ah bu çocuklar ayağında çorap tutmazlar,evde atlet don ile gezmeye bayılırlar ahhh ahhhh:55:RABBİM acil şifalar versin inŞALLAH hemencecik atlatır canım yawrucuk
annenin durumuna çok sevindim canım. rabbime şükürler olsun inşallah diğer kontrolleriniz de iyi geçer ve annen de sen de bu dönemi atlatırsınız.
nerde üşüttüğünü anlıyamadım ki canım. çok dikkat ederim süveterini giyer, ayağına patik giyer. ama alacağı varsa ne yapsan boş mikrop gelip giriyor çocuğun vücuduna. Allaha şükür iğneler iyi geldi. iğne bitince kontrolümüz var.
dün yaptiklarim ve yediklerimi yazamadim, unutmadan yazayim :)

sabah
2 kitir ekmek
balik

ögle
1 kadin budu köfte

ara
1 mandalina

aksam
4-5 yaprak sarmasi
2 kasik pilav
1 kadin budu köfte
azicik brokoli ile sarimsakli yogurt

bol bol su

ara
cikolatali biskuvi
1 bardak cola (normalde icmem ama canim cekti bu sefer:78::78:)

spor yapamadim ama deli gibi islerim vardi, alisverise ciktim , eve geldim temizlige yardimci oldum, yemekleri yaptim, servis, bulasik derken vakit gecti..

bugün yediklerim

kalkar kalkmaz
1 bardak ilik su ile elma sirkesi

kahvalti (gec yaptim ögle yemegine denk geldi)
1 greyfurt

yarim saat sonra
yarim tabak kadar karnabahar

ara
1 kivi

bugün midemi abur cuburlar la dolduramayacam, 2 gündür dengesiz beslendim zaten.. bugünü böyle atlatsam, yarin düzene girerim.. yarinki sporum hazir, hedefim de eve kadar yürümek var (8 km).. insallah aksilik cikmaz :)
menün güzel melekcim. benim bu haftasonundan sonra seni eleştirmeye hakkım yok:)
spor konusunda bizleri tekrar heyecanlandırma görevi sana ait canım:) haftada 3 gün gidiyorum ama evde yapmayı biraz askıya aldım, senden hevese gelmeyi umuyorum:16:

merhabalar herkese
nasılsınız?dün uğradım geçmişi okudum yazdığım msjı gönderemedim nedendir bilemiyorum.hatırladığım kadarıyla tekrar yazayım.yazın 6 kiloya yakın kilo vermiştim ben ve farketmeyen kalmamıştı kendimi mutlu hissediyordum.dikkat etmediğim ve final haftam geldiği için geri aldım.bakıyorum etrafımda bir sürü insan var dünyayı yeseler tek bi gram almıyolar.hayatları boyunca hiç diyet yapmamışlar ve fit gözüküyolar.kıskanıyorum onları içten içe.
bugün sabah kalkar kalkmaz 3 bardak ılık su içtim
kahvaltı:sucuklu yumurta ve 2 dilim normal ekmek
ara:portakal
öğlen:2 tane içli köfte,salata
ara:1 kase aşure
1 maden suyu

Back
X