Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy azıcık kalmış melekcim ..
2 ay dediğin nedir ki yatacağız kalkacağız yatacağız kalkacağız gelmiş bilee ..
Dayanamadım gittim bugün Neyneysecim.
Çok alıştım 3 günde.
öyle bir keyfim yerine geliyor ki orada.
40 dakika yürüdüm.
1saat 20 dakika falan da havuzdaydım.
Dikkat etmeye çalışıyorum bakalım ama iyi oldum bugün.
Melankolicim hoşgeldin canım annen nasıl oldu?
Kola haricinde ben olumsuz bir şey göremedim tebrik ederim ..
İşte beni anlattım yalnız benimkisi biraz daha vahim.
Sanırım 1.5 2 ay içinde 10 kiloya yakın aldım :S
Bugün gayet güzel menün bizsizken de böylemiydi bakayım :)
Aaa hoşgeldin dombili
Kerevizi de takım sayesinde sevmeye başladım ben ..
Dosbamm nasılsın?
Bugün televizyonda gördüm aklıma sen geldin.
Biliyorum daha çok erken ama ..
4-5 inciri bir litre suya atıp kaynatıp içince bir de bol dere otu yiyince anne sütü çok olurmuş.
Şimdiden aklında bulunsun.
afiyet olsun canım. sen ne güzel diyetine yeniden geri döndün. maşallah.
sürükle valla, ben dünden razıyım. beni acayip rehavet bastı zaten.
afiyet olsun melankoliciğim, dengeli bir menü olmuş.
kızlar bende grubunuza yeni katılmak istiyorum.bu sefer çok azimliyim. bu sabah tartıldım 79,5 kiloyum.hedefim65 kilo.inşallah hazirana kadar veririm .
sabah 1 dilim ekmek , biraz peynir, mayadanoz ve 2 bardak çay içtim
öğlen yoğurt , karnıbahar yemeği ve 1 dilim ekmek yedim
akşama da ızgarada balık yapıcaz salata ile bakalım cumaya kaç kilo olucam
bende çok hızlı kilo alanlardanım malesefaynen cnm bnde snin gibi düşünüorm giderler ve geri gelmezler:))) gördügüm kadarıyla snnle kilolarımzda yakn kaderlerimzde aynı :)))) ben 4 ayda aldm 15 kiloyu o yuzden karaciger degerlerim çok yıprandı ve kolestrolümde.. gitmeye basladılar insllh dha hızlı gecicekler söle bi 10 versem nisana kdr keske... spor işte herseyn bası ama bnm tek sorunum yemek için yemekhaneye mecbur olmam.. saglıklı seylr yok o yuzdn
hoşbuldum masalcım :)) annem çok şükür daha iyi ve daha iyiye gidiyor ama doktor 2-3 ay daha devam edeceğini söyledi tabi kontrölleri de var ara ara ama hamdolsun iyleşme gösteriyor her gün...Melankolicim hoşgeldin canım annen nasıl oldu?
Bugün gayet güzel menün bizsizken de böylemiydi bakayım :)
güzel başladın inşALLAH güzel bir şekilde doğumun gerçekleşir canım,seninle birlikte bizlerde çok heyecanlıyız :)) diyetin artısı düzenli beslenmeyi öğrenmek oldu hayatımızda tabi hamiş oluncada daha da önemi artıyor,sütünü yoğurdunu yumurtanı ihmal etme canım tabi sen bunları biliyorsun ama biz teyzeler söylemezsek rahat edemeyizmelankolicim görmemişim hayatım :))
iyiyim gördüğüm kadarıyla sende iyisin hayatım...
benimde sabah ile öğle birbirine karıştı ama benimki de sağlıklıydı...
kilomu sölemiyorum ama çok almadım mesela dr.daki tartıya göre 2 hafta da sadece 200gr görünüyo :)) benim evdeki baskülde daha az çıkıyorum
ilk 3 ay böle devam etsem zaten zamanla daha düzenli ve az alırım
diyet yapmanın en güzel yanı 6 öğüne alışmak ve bunu hayata geçirmekmiş faydasını şimdi görüyorum
2 dilim koca 2 ekmek olmaktan kurtuldu desene melekcimevet yaa dilim yazmayi unutmussum, 2 dilim cavdar ekmegi yedim :)
bende sporu aksattim bu aralar, ama bu hafta niyetliyim bol bol spor yapacam eski küvvetimi geri kazanacagim.. sunun surasinda 2 ayim kaldi dügünüme, martin 28'inde türkiyeye ucamayi düsünüyorum ve ozamana kadar kilolari atmam gerek :)
çok yorma tatlım kendini bu arada,gelen yabancı değilmiş hem :))) sen yine arada bize bi ce dersin dosbacım içimiz rahatlarbu arada kızlar bana dua edin ...yarın misafirim geliyo abimin kızı... biliyorum misafir değil aslında ama öncesinde evi temizlemem lazım( belim ağrıyo gibi.. bu nedenle temizlikçi çağıracam yarım gün
misafirim olcağı için çok giremem beni merak etmeyin aklınıza kötü bişi gelmesin :)) 1 hafta veya daha fazla kalır... arada gelirim ama bi kaç gün üst üste gelmediğimde telaşlanmayın ben ve bebişim Allah ın izni ile ii olacağız ...
merhaba kızlar ben geldim
bundan sonra bende aranızdayım,neyneysecim teşekkürederim çağırdığın için.sanırım önce kendimi tanıtmam gerekiyor,30 yaşındayım ve evliyim ancak 10 ay kadar önce düşük yaptım,neyse arkadaşlar bugün sabah aç karna tartıldım 62,50 geldim.hedefim 55 kilo olmak ama bu bana biraz zor gibi geliyor,ama siz beni arada dürterseniz neden olmasın
ayrıca gün sonu bildirimlerinizi akşammı yapıyorsunuz arkadaşlar,ben akşama size uzuuuun bir liste sunarım artık.
çok mutluyum aranıza geldiğim için,inşaallah birbirimize faydalı olur beraber zayıflarız
günaydıııınnnnn
neysecim valla sen erkek diyosun ama duymasın biz birazcık kız istiyoz :))
bu arada başak burcu olacak benim gibi dağınık anneye titiz bi çocuk ...
dur daha yaşayacak o kadar güzel duygu var ki önce onların tadını çıkar sonra bebiş iste...hoş bütün duygulardan güzel bi duyguymuş ama yine de acele etme... önce sev doya doya...sonra evliliğinin ilk zamanları beraber yapılacak yer şeyi yap ve gez... ben hiç oturmadım çoook mutluyum bak öğrendiğimden beri evden çıkamıyorum doğunca daha da kısıtlanacağım...sonrada bebiş olur inş.
bu arada kızlar bana dua edin ...yarın misafirim geliyo abimin kızı... biliyorum misafir değil aslında ama öncesinde evi temizlemem lazım( belim ağrıyo gibi.. bu nedenle temizlikçi çağıracam yarım gün
misafirim olcağı için çok giremem beni merak etmeyin aklınıza kötü bişi gelmesin :)) 1 hafta veya daha fazla kalır... arada gelirim ama bi kaç gün üst üste gelmediğimde telaşlanmayın ben ve bebişim Allah ın izni ile ii olacağız ...
ayy gözlerim doldu okurken
eski aşklar daha bi değişik oluyormuş:97::97:
canım dualarım seninle merak etme Allahın izniyle bişey olmıcak sağlıklı bi şekilde doğum yapçan inş
sağol canım
afiyet olsun rabiacım
ee artık olsun okadar
birazdaha iyi olmana sevindim bugün dahada iyisindir inş kaptan
oğlun yeniden rahatsızlanmış inş o da iyidir bugün
günaydın kızlar geçmişin hepsini okuyamasamda bi kısmını okumaya çalıştım.
rabia kız hafta sonu kaçamak yapmışın
olsun bu hafta dikkat edersin bişey olmaz:97:
Günaydın kızlar işe başladım hemen size yazayım dedim artık aranızdayım :) bugun yeme düzenim olmaya bilir ama yarın hemen düzene giriyorum![]()
Cuma akşamı
4 tane köfte
2 dilm ekmek
Salata
Cumartesi sabahı
2 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
Zeytin peynir
Cumartesi öğle
1 portakal
Akşam
1 kıymalı pide
Ayran
Salata
Ara: 1 muz
Ara
1 dilim kivi 2 dilim elma
Pazar sabah
Patatesli omlet
2 dilim ekmek
Zeytin peynir
Ara
2 tane bisküvi
Akşam
1 kase çorba
3 yk hazır mantı
Yarım kase yoğurt
Bu sabah
Yarım simit
Biraz peynir
çay
günaydın güzel bayanlar nasılsınız?
geçmişe birazcık göz attım zira bugun inanlımaz yoğunumhem pzt hem ay sonu
kocam cumartesi günü bana yemek yapmış fırında tavuk. bende gelınce yanına bezelyelı pılav yaptım. salona masa hazırlamış ben bıraz eklemeler düzeltmeler yaptımpasta almış falan..akşam yemeğimizi yedik sonra annemler geldi. onlarla da pastamı kestık
pazar gunu de arkadaşım geldı. bana hem ev hediyesı hemde doğum gunu hediyesı bırsuru sey almış çok şık bı meyvelık almış. limon sıkacağı kesme tahtası falan ..
cumartesi akşam iki tane baget bır servis kaşıgı da bezelyelı pilav yedim. bir bardak kola içtim
akşam 2 bardak çay bir iki tane çekirdek leblebi yadım yaım dilim de pasta yedim. kremalı taraflarını bıraktım
pazar gunu çok geç kalktık. sabah kahvaltısı ve öğle yemeiği birleşti. kalkıp poğça yaptım. misafirlerimizle bırlıkte kahvaltı yapmış olduk. 2 poğça 1 kase keşkül 1 ince dilim pasta yedim(standart dilimin yarısı kadar) gelirken pasta da getirmişler.
saat 6 gibi de eşim firında makarna çekti canım dedi. fırında makarna yaptım. ama yarım dilim kadar bıle yıyemedım acıkmamışım. okadar yersem nasıl acıkayımondan sonrada yatana kadar bişey yemedim. yanı hafta sonum bol hamur işli tatlılı pastalı geçti
bu sabah da malesef gune 2 poğcayla başladım. çunku dolaba fare düşşe kafası parçalanır. kahvaltılık namına bişey yok. sütüm de kalmamıstı k flakes de yıyemedımmaaşa da 5 gun var daha ne yapacaz bılmıyorum :26
çok karışık bı menu oldu ama idare edin artık ben doğum gunu çocuğuydum![]()
günaydınlar kızlar,
dün öğleden sonra uğrayamadım. eşimin bilgisayarda çalışması gerekiyordu. biraz da fazla kaçırdığım için uğramaktan çekindimya kızlar eşim motivasyonumu düşürdü benim
yok diyor, çok az yiyorsun. yok, kilon iyi falan. birinin dürtmesi lazım ki insan kendini sıksın. bu gidişle hedefi 65 yapıp mezun olmaya bakıcam yoksa mezun olamadan aldığım kilolarla kısır döngüye girmek istemiyorum.
bana biraz motivasyon lazım kızlar yaw.
hastayken spor yapmak bana çok iyi geliyor masalcım. nefesimin açıldığını hissediyorum:) sende de olumlu bir etkisi var demek ki..
sen bu hafta farkedersin inşallah canım, çok azimli gidiyorsun. aynı azimden bana da lazım:))
canım, benim açımdan sakıncası yok gelebilirsin. zaten paylaşıma da yazdım. takım kaptanımız ad1. o geldiğinde liste durumlarını izah eder. benim bildiğim kadarıyla yerimiz var.
tek başına bebek olmuyor yalnızdeli kız, bebek istiyormuş:)) dosbamınki olsun onu sevmeye gidersin
ya ben unutkan ve yaşlı bir insanımsormayı unuttum ama sen artık yüzme havuzu buldun zaten:))
merhaba kızlar ben geldim
bundan sonra bende aranızdayım,neyneysecim teşekkürederim çağırdığın için.sanırım önce kendimi tanıtmam gerekiyor,30 yaşındayım ve evliyim ancak 10 ay kadar önce düşük yaptım,neyse arkadaşlar bugün sabah aç karna tartıldım 62,50 geldim.hedefim 55 kilo olmak ama bu bana biraz zor gibi geliyor,ama siz beni arada dürterseniz neden olmasın
ayrıca gün sonu bildirimlerinizi akşammı yapıyorsunuz arkadaşlar,ben akşama size uzuuuun bir liste sunarım artık.
çok mutluyum aranıza geldiğim için,inşaallah birbirimize faydalı olur beraber zayıflarız
erkeklere göre hep öyle zaten
benim eşimde kilon iyi der
ama şaka yapmaya gelince göbükümle ilgili şakalar yapar
iilk buraya başladığımda 60 tım şimdi 55i gördüm 55.7yim
eşime göre 60 iken de iyiyimdim şimdide
bu adamlar bizim güzel görünmemizi çekemiyor canım
onun için sen, onun dediklerine kulağını tıka, 60a inince iyi hissedeceksen
eğer,
yok 65 ile de iyi görünürüm diyorsan 65 e çek hedefi.
kimi insana çok zayıflamakta yakışmıyor mesela bana çok zayıflayınca yüzüme gitmiyor.
evet ya çok duygusalımhemen ağlarım ben
göz yaşlarım adete hazır asker gibi bekler
bişey olsun da akalımdiye
evet canım cumartesi günü regl sancısı oldu her ay olduğu gibi
yemek yapamadım onu için eşim gitti pide aldı bende yidim
hoşgeldin aramıza
hastaneye yatmaya gerek kalmadı galiba çok sevindim canım dahada iyi olsun inş.
Kalacak mı neyneysecim günü birlik mi?kızlar eşimin abisi geliyormuş bugün, ben biraz evi toplayım. yemek durumu nasıl olacak düşünmeye başlayım:)
Hoşgeldin takımımızameyseney arkadaşım 4,5 yıllık evliyim.evlendiğimde 66 kiloydum .boyum da 170 ccm.çok değildim kemikli olduğum için hiçbir zaman çok zayıf bir bayan olmadım ama 65 -66 benim için çok güzel bir kilo sayılır.evlenince 2 kilo aldım ve evlendikten 9 ay sonra 68 kilo olarak hamileleğime başladım.91 ile doğuma gittim yani 23 kilo almıştım. doğumdan sonra en fazla kendim 80 e kadar falan düşmüştüm. geçen kış diyetisyene gittim.2 ayda 12 kilo verdim ama yemek yememe dikkat etmrdiğim için yine 80 kiloya dayandım. 3 yaşında kızım var ona birşeyler yapıyorum yesin diye yeemeğince atılmasın diye ben yiyiyorum ama ben araya gidiorum.bu sabah kesin kararlı olarak yataktan kaltım ve kendim için birşeyler yapmak istiyorum artık.bu arada öğretmenim.
misafire, çorbam vardı. yanına pilav yaptım. biraz da bamya var. yeter herhalde. salata yapıcam bir de.
rabia benim adım da zeynep ve 31 yaşındayım..bende çocuktan arta kalanları yemiyorum artık.çok güzel kilo vermişsin ne kadar sürede verdin bu kiloyu.aslında çok azimliyimdir.ama kilo konusunda tıkanıyorum.bir de yemek yapmayı da severim yemeği de.en büyük hedefim 40 beden olmak.
gecmise bakmadan yediklerimi ve yaptiklarimi yazayim ilk önce :)
kahvalti
2 dilim cavdar ekmegi
biraz peynir, birazcik (1 kasik kadar) ton baligi
ara
1 armut
ögle
salata (yarim tabak kadar) ve 3 minik haslanmis patates (1 normal patatesle esdeger)
1 ince dilim cavdar ekmegi
ara
2 hurma
2 kuru kayisi
8 KM YÜRÜYÜS - oleyyy, dün bahsettigim gibi hedefime ulastim ve eve kadar yürüdüm, alisverisle birlikte tam 1,5 saatimi aldi
eve geldim
1 fincan yesil cay
170 gr. yagsiz yogurt ile müsli
aksam yemegi
1 kase cin usülü sebzeli salcali/domatesli corba (uydurmasyon ama tadi süperdi)
toplam suana kadar 2 litre su ictim, yatana kadar 2,5 olur sanirim
bugün is yerinde merdivenleri bilerek daha fazla kullandim.. alt katta ofisim var ve bi kagit icin 2. kata cikip geri geliyordum, sirf hareket edeyim diye :)) görenler cok isim oldugunu sanacak,, halbuki tek bi kagit icin inip ciktigimi duysalar bana deli derlerdi
aksama belki egzersizler yaparim, veya pilates.. bakalim kendimi ne kadar zorlayacam bugün :)
evet ya insallah hizli gecer bu günler..
bu arada sende cok spor yapiyorsun, takip ettigim kadariyla :)) insallah bol bol hirslanirim sendende bende spor temposuna girerimsporu severim ama baslamasi zor bence
o kola cok siritti orda biliyorum ama normalde hic icmezdim, 3 aydir birakmistim yani, ama o gün ne oldu bilmiyorum nefsime yenik düstüm herhalde
evet rabiacim, insallah bozulmaz bidaha, su dügüne kadar gitsin kilolar
sakin mezun olayim deme bak , bol bol spor yapmadan hic bi yere kacmak yok :))
hosgeldin canim
yamukprenses - sende hosgeldin tatlim :)
bende çok hızlı kilo alanlardanım malesef( ama bu sefer bu 10kg fazlalığı nasıl aldım anlayamadım
( farketttiğimde de o kadar üzüldüm anlatamam
(çok şükür sağlık mproblemi yapmadı bende ama tabi nefesler bile değişiyo,geçen sene gibi spora başadım tabi aksaklık olmasa olmaz ...tam niyet ediyorum kesinlikle ara vermiycem ama bir şekilde ya hasta oluyorum ya da sınav...ama azmin elinden bir şey kurtulamaz,başarıcaz ALLAH'ımın izniyle:13:
hoşbuldum masalcım :)) annem çok şükür daha iyi ve daha iyiye gidiyor ama doktor 2-3 ay daha devam edeceğini söyledi tabi kontrölleri de var ara ara ama hamdolsun iyleşme gösteriyor her gün...
canım hiç problem olmadı dikkat etmek çünkü hastalıktan iştah denen bişeyim kalmamıştı hatta işime geldi zayıflamışım :)) tabi salmadım kendimi yoksa bir daha toparlamak zor olur benim için
güzel başladın inşALLAH güzel bir şekilde doğumun gerçekleşir canım,seninle birlikte bizlerde çok heyecanlıyız :)) diyetin artısı düzenli beslenmeyi öğrenmek oldu hayatımızda tabi hamiş oluncada daha da önemi artıyor,sütünü yoğurdunu yumurtanı ihmal etme canım tabi sen bunları biliyorsun ama biz teyzeler söylemezsek rahat edemeyiz
2 dilim koca 2 ekmek olmaktan kurtuldu desene melekcimah canım ya azıcıkta kalmış ama şimdi sen strestende veirirsin kilo son bir ay özellikle,ben ablamların koşturmasına vermiştim sen gelinm olunca hayli hayli verirsin
gelin olmuş gidiyorsun diycez biz sana melekcim inşALLAH :))
çok yorma tatlım kendini bu arada,gelen yabancı değilmiş hem :))) sen yine arada bize bi ce dersin dosbacım içimiz rahatlar
canım aramıza hoşgeldin :)) 7,5 kadarcık fazlalığın var 2-3 ayda düzenli beslenmeyle inşALLAH kolayca verirsin![]()
Peki evde yapılan ekmeğin diliminin boyutu normal ekmek dilimi boyutunda mı melankoliciğim?bugünkü yediklerimi yazayım :)) sabah geç kalktığım için sabah-öğle bir :))
kahvaltı : yarım dlim tost yanında şekersiz çay
ara : 1 portakal
akşam : bir kase çorba , annemin yapmış olduğu bir yemek ( adını bilmiyorum ama içinde keşkek,barbunya,kabak vs. olan bi yemek ) 4 kaşık yedim ve 4 kaşık yoğurt yanına 2 dilimde yine annemin evde yaptığı ekmekten yedim :)) ay ne uzun gözüktü![]()
hoşbuldum canım,baktım burada güzel paylaşımlar oluyor hemen geleyim dedim,antalyalıyım canım bu arada.aramıza hoşgeldin canım.bizim takımımızbir numaradır :) nerelisin bu arada ?
hoşbulduk canım,sizleri daha tanımıyorum ama yazılanları okuyunca sanırım çocuğun hasta,çok geçmiş olsun.hoşgeldin aramıza
hastaneye yatmaya gerek kalmadı galiba çok sevindim canım dahada iyi olsun inş.
ah canım o 7,5 kadarcık daki cık benim için ne kadar büyük bir bilsen.canım aramıza hoşgeldin :)) 7,5 kadarcık fazlalığın var 2-3 ayda düzenli beslenmeyle inşALLAH kolayca verirsin![]()
Hoşgeldin Yamukprenses :)
Umarım hep beraber veririz o kiloları.
Bol bol snei burada görmek isteriz.
Peki evde yapılan ekmeğin diliminin boyutu normal ekmek dilimi boyutunda mı melankoliciğim?
şükür kavuşturana...
kızlar inşallah herkesler iyidir. bugün takıma gelipte yazamama konusunda iyi br tecrübe kazandım.
işyerimde kendi kullandığım pc arızalanınca karşı masamda duran ve sadece paket program yüklü olduğu için atamadığımız anakartı arızalı pc den yazmaya çalıştım ama olmadı. mouse u öyle br hareket ediyorki anlatamam. tam geliyorm yazmaya başlıyorm hoop sayfayı kapatıyor gidiyor başka sayfalar açıyor,çıldırmış gibi. her seferinde yazarım ümidiyle geldim ama yazamadan çıktım.
neyse kendi pcim ne zaman gelcek bilmiorum saygıdeğer patronm ne olacağına umarm yarın karar verir yoksa çıldırırm sanırım.
şimdi şu yalışlık meselsini halledeip gelicem biraz geçmişe bakıp çıkarm çünkü yapmm gereken işlerim var. şükür ki oğlumda uyudu hazr uyuyorken halledeyim. sanırım yarında görüşemicez. sorunu halledeip geliyorm.
Kesinlikle arkadaşlıklar bir başka ..hoşbuldum canım,baktım burada güzel paylaşımlar oluyor hemen geleyim dedim,antalyalıyım canım bu arada.
hoşbulduk canım,sizleri daha tanımıyorum ama yazılanları okuyunca sanırım çocuğun hasta,çok geçmiş olsun.
ah canım o 7,5 kadarcık daki cık benim için ne kadar büyük bir bilsen.
bundan sonra hep buradayım canım,hep beraber birbirimize destek olup,hepimiz mezun oluruz inşaallah.arkadaşlar geçmiş yazılara baktımda birbirinizle olan muhabbetinizi kıskandım doğrusu,burada ben bugün bunu yedim bunu içtimden ziyade beraberinde güzel arkadaşlıklarda kurmuşsunuz ne güzel.demekki doğru yerdeyim
eveeetttt kızlar açılışımı yapıyorum,vatana millete hayırlı olsun,gelelim bugün yediklerime;
sabah
-------------
kızlar şimdi diyeceksinizki sakın sabah kahvaltısını ihmal etme,en önemli öğündür,ama maalesef ben sabahları pek aç olmuyorum ve ilginçtirki aldığım kilolarda sabah kahvaltısının rolü çok büyük,bu nedenle sabah sadece 1 bardak yeşil çay içtim.
öğle;göz doktoruma gittim geldim derken maalesef elimde olmayan sebeplerle bu öğünüde sadece 1 bardak şekersiz nesacefe ve 3 tane eti form büsküviyle geçiştirdim.
akşam;yarım kase yeşil mercimeli erişte çorbası,4 tane fırında pişmiş tavuk kanat,3 kaşık yoğurt
işte en önemli ve tehlikelisi bundan sonra başlıyor kızlar,akşam olupta televizyonun karşısına oturunca nedense beynim sürekli mideme çalışıyor ve aburcubur yemek istiyorum,işte bütün kaçamaklar bu noktada başlıyor,yemekten sonra 2 bardak şekersiz çay ve 1 tane browni çikolata yedim,ben masumum,tamamen beni dürten soldaki şeytanın suçu
ayrıca 20 dk yürüyüş.valla sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra benim yaptığım diyet devede kulak kalıyor,bir arkadaş 8 km yürümüş,bir arkadaş sürekli yüzüyor falan,kendimi çömez gibi hissettim yav,bir el atıverin bana arkadaşlar,sizce ne yapmam lazım
şükür kavuşturana...
kızlar inşallah herkesler iyidir. bugün takıma gelipte yazamama konusunda iyi br tecrübe kazandım.
işyerimde kendi kullandığım pc arızalanınca karşı masamda duran ve sadece paket program yüklü olduğu için atamadığımız anakartı arızalı pc den yazmaya çalıştım ama olmadı. mouse u öyle br hareket ediyorki anlatamam. tam geliyorm yazmaya başlıyorm hoop sayfayı kapatıyor gidiyor başka sayfalar açıyor,çıldırmış gibi. her seferinde yazarım ümidiyle geldim ama yazamadan çıktım.
neyse kendi pcim ne zaman gelcek bilmiorum saygıdeğer patronm ne olacağına umarm yarın karar verir yoksa çıldırırm sanırım.
şimdi şu yalışlık meselsini halledeip gelicem biraz geçmişe bakıp çıkarm çünkü yapmm gereken işlerim var. şükür ki oğlumda uyudu hazr uyuyorken halledeyim. sanırım yarında görüşemicez. sorunu halledeip geliyorm.
evet masalcım hatta normal ekmek boyutundan daha küçük diyebilirim :)) birde tam tahıllı olması avantajım oldu ekmek konusunda :))![]()
masalcım havuz olayı harika...bende istiyodum ama uzun süre bana yasak... hem belim için hemde mikrop almamak içinmiş(
anne sütüne çok var hayatım ama aklına gelmem çok duygulandırdı inan
eylülde doğum kısmet olursa :)) ama ozaman ihtiyacım olacak aklımda bulunsun ...
dua edin de güzel bi hamilelik geçireyim canım benim
umarım çok iyiy bir hamilelik geçirisin sağsalim alırsın bebişini kucağınabu arada kızlar bana dua edin ...yarın misafirim geliyo abimin kızı... biliyorum misafir değil aslında ama öncesinde evi temizlemem lazım( belim ağrıyo gibi.. bu nedenle temizlikçi çağıracam yarım gün
gayet iyi benceCuma akşamı
4 tane köfte
2 dilm ekmek
Salata
Cumartesi sabahı
2 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
Zeytin peynir
Cumartesi öğle
1 portakal
Akşam
1 kıymalı pide
Ayran
Salata
Ara: 1 muz
Ara
1 dilim kivi 2 dilim elma
Pazar sabah
Patatesli omlet
2 dilim ekmek
Zeytin peynir
Ara
2 tane bisküvi
Akşam
1 kase çorba
3 yk hazır mantı
Yarım kase yoğurt
Bu sabah
Yarım simit
Biraz peynir
çay
hoşgeldinnn umarım ideal kilona ulaşırsınmerhaba kızlar ben geldim
güzel beslenmişin bence afiyet olsunbugünkü yediklerimi yazayım :)) sabah geç kalktığım için sabah-öğle bir :))
kahvaltı : yarım dlim tost yanında şekersiz çay
ara : 1 portakal
akşam : bir kase çorba , annemin yapmış olduğu bir yemek ( adını bilmiyorum ama içinde keşkek,barbunya,kabak vs. olan bi yemek ) 4 kaşık yedim ve 4 kaşık yoğurt yanına 2 dilimde yine annemin evde yaptığı ekmekten yedim :)) ay ne uzun gözüktü![]()
keşke salatada yeseydin ozaman süper olurduBen ne yedim bugün .. Kalorisini hesaplamayacağım :)
Sabah : 2 minik poğaça biraz peynir ( acele ettim de spor için)
Öğle: çeyrek bazlama ile peynir zeytin.
Ara: sütlaç
Akşam: patates yemeği
2-3 kaşık pilav
Ara: sütlaç ( annemin sütlacına dayanamıyorum)
40 dakika yürüyüş.
1 saat 20 dakika da havuzdaydım.
aha nda işte bende giremedim dün asuman ama benim sorun pc değildi kızımdı gündüz hiçbişey yok gece çıldırıyor kalkıyor ağlıyor emiyor yatıyor yarım saat sürmüyor tekrar apşlıyor 7-8 gün oldu aynı artık aptal oldum uykusuzluktan inanaınşükür kavuşturana...