Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar. geçmişe baktım ama cevap yazmaya fırsatım yok şuan. acilen bankalara çıkmam gerekiyor. gunun koşuşturması başlıyor yanı. umarım öğleden sonra rahatlıyacam.

dünkü menum
sabah:1 kase k flakes
ara 3 bisküvi( biskrem )
öğlen 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
ara 1 fincan çay 4 5 tane bisküvi
akşam 1 kaşık pırasa genelde suyundan yedimm 1buçuk dilim ekmek
yemekten sonra 1 elma 1 mandalına

bu sabah 1 kase k flakes

ben çıkıyorum şimdi kızlar öğlene doğru gelirim yıne
öptüm hepinizi

dün akşam yemeğim

1 tane kadın budu köfte
1 kase çorba

ara: 1 dilim kek

ara: 3 dilim elma
1 mandalina

sabah
1 kase çorba
1,5 dilim ekmek(dilimler küçüktü valla)

ara: anne kurabiyesi(tuzlu zeytinli)

Son düzenleme:
sinbonun 4711 modeli hepsi burda.com da indirimde. 99,90 kargo bedava bıde mutfak tartısı hediye. yorumlar çok iyi. almaya nıyetlendım ama satın alma sayfasına girince bu web sayfa açılmıyor yazıyor :( medya merkt larda indirim oluyor da denk getirebilirsen işte
fiyatı çok uygun bence. mutfak tartısı da diyette çok işe yarıyor biliyor musun? ben de almayı düşünüyorum. yediklerini ölçersen kalorilerini daha rahat hesaplayabilirsin. ikisi birarada süper seyyahçım.

hoşbulduk canım ben aslında regl olduğum için 3 gündür yapmıyorum ama normalde yaptığım bazı egzersizler var tv8 de ebru şallının yaptığı bacak ve kalça egzersizlerini yapıyorum yan yatıyorum bacakları 30 ar kaldırıyorum ayaktayken bacaklarımı 30 ar yan arka ve kenarlada açıyorum havada anlatılması biraz komik sonra ayaktayken yanlara sağa sola eğiliyorum 100 er oturduğum yerde oklava çeviriyorum. :52:
mekik aletim var gündüz 100 akşam yemeğinden sonra 100 tane çekiyorum sauna eşofmanla yürüyorum evin içinde elimden geldiğinde özen gösteriyorum plates topum yok onuda almayı isterdim ama mekik aletiyle sauna eşofmanı yeni aldık :2: onuda al desem kociş köpürücek bir tane vibro shaper vardı çok memnundum ama bozuldu yanlarımı falan hep götürüyordu :50: bakalım neler yapacağım.
maşallah çok güzel spor yapıyormuşsun, nazar değmesin.:nazar:
benim regl dönemlerim ağrısız geçiyor çok şükür ama canım hiç spor yapmak istemiyor. bu haftam vasat geçti bakalım inşallah haftaya düzelir.

hoşbulduk canım valla ben herşeyi yazarım herkesede cevap veririm çok paylaşımıcı biiryimdir maşallah bana :9: zaten bilgisayarı açınca direk bu sayfaya girerim artık bırakmam ki :10:
cuma günü sabahtan tartılır kilomu söylerim :66:
tamam canım o halde sorun yok:) paylaşımcı olan biri hiç sıkıntı yaşamaz burda.

rabia; senin menünde kaçamak görünce ne bileyim gülüyorum,bu hoşuma gidiyor. :27: açıkçası böyle olmasıda güzel yani arada kaçamak yapmandan bahsediyorum. kendini sık sık, nereye kadar.
enes iyi olduğu için gerçekten sevindim,kontrolüde iyi geçer dilerim. bota çorap giymeyide burada öğrendim,çok işe yarıyor rahat ediyorsun tavsiye ederim. aklıma gelen pratik bilgi olursa yazarım hayatım ama sanırım bu tekti,başka yok. :1: ilk yazını okuyunca dedimki kaçamakları sıraladığına göre birileri bunu ayartmış,gazı vermiş herhalde dedim ve suçlunun kocan olduğunu gördüm.eşine kızıyorum,karışmasın o işlerini yapsın. sende hedefinden vazgeçme sakın.ne hakkı seni bizden uzaklaştırmasına. döverdim ama askerden geldi bu seferlik afediyorum onu.:33:
kaçırınca uğramaktan çekinme hayatım.yaz bize yoksa yardımcı olamayız sana. :60: vedee lütfen hekesin menüsüne burnunu sok,karış dağıt ortalığı seviyorum bu huyunu,sana böyle alıştım. diğer türlü gıcık olurum bak. :47:

nihan ve rabia vede melankoli oynak pc için dualarınıza teşekküredrim kızlar sağolun. :9:

cevap yazamadığım varsa kusuruma bakmayın canlar. nasıl acele ettiğimi anlatamam
tekrar gelemezsem kusura bakmayın.
bu sabah 2 dilim ekmekle klasik kahvaltı yaptım
ara olarak peynirli çubuk krakaer yedim. kalorisi yüksekmiş 235 kalori.kendime kızıyorum yedikten sonra bakıyorum hep çok kurnaz gördüm kendimi. :23::9:
neyse öğle yemeği 1 servis kaşığı pilav,1 servis kaşığı musakka sanırım 3 yemek kaşığı kadardı. pilavda öyleydi. 200 gr yoğurt.
ara öğün yapmıyorum çünkü birşey almadım yanıma.
akşam salata yerim inşallah.
nihan yarışmamızı unutmadım,pc gelince başlıyoruz şeker. gerçi verdin vereceğin kadar.
durum bu canlar hepinizi öpüyorum kardeş takımada uğrayıp tebrik edeyim,nede olsa birinci oldular.
hepinize mucuks :54:
ee herkese karışınca ve de gelip üstüne kaçamak yapınca kötü oluyor tabi:)) yine de gelip yazıyorum canım, yani ben de etten kemiktenim. yazdığın gibi sürekli sıkamıyorum. çoğunlukla irademi korudum ama bazen olmuyor.
ben karışmaya devam ederim şekerim merak etme:)) siz de bana istediğiniz gibi kızabilirsiniz kaçamak yapınca:)
menünde peynirli çubuk dışında sırıtan bir şey yok. bilgisayarın düzelsin o da olmayacak inşallah:)

canım o konularla ilgili karar defteri diye bir başlık vardı şimdi bulamadım ama onda tam ayrıntılı yazıyor. olmazsa benim dosyada var kopyalarım buraya.
karar defterini okudum ben canım. teorik olarak anladım ama pratik yapmam lazım. bu hafta senin bilgisayar gelmezse sanırım zaten direk pratik yapıcam:)) cuma günleri spora gidiyorum ama öğlen civarı listeyi ekleyebilirim. beni göremezsen endişelenme canım. hatam olursa sen bakarsın artık.
Aynen öyle hepimizin birbirimizi tutmamız gerekiyor şu dönemde ..
Herkesin kaçamak yapası var sanki.
havalar çok soğudu ya vücut direk kendini yemeye veriyor. bir çeşit koruma içgüdüsü aslında.. bu durumda çok daha fazla dikkat etmemiz lazım aslında.

Kızlar bugün doktora gittim.
Böbreklerimde kist varmış ve cesaret ettim yarın endoskopiye gireceğim.
Bu arada midem de çok fazla gaz olduğundan şişkinlik varmış.
Ve midemden dolayı çok kilo almış olabilirmişim.
Korkuyorum yarın için :(
ay canım çok geçmiş olsun. endoskopi korkulacak bir şey değil. inşallah sen de rahat bir şekilde geçirirsin.
ben zaten senin 66 kilo olabileceğine inanmıyordum. demek ki sağlık problemlerindenmiş.
Allah yardımcın olsun canım.

Günaydın kızlar nasılsınız?
Teşekkür ederim herkese ama üstümde öyle bir stres var ki.
Allahtan doktorum çok tatlı bir adam.
Korkudan yaptırmadın sen bu kadar zaman endoskopiyi dimi dedi :1:
Olsun da bitsin ya bir an önce.
saat1 de olacak o zamana kadar yemek de yok tabi.
Seyyahcım nasıl olmuştu senin? acı mide bulantısı falan?
Defne ölmüş mü ciddi misin Nihancım..
Çopk genç ve çok tatlı bir kadındı ben de çok severdim.

Kızlar bu arada dün saçlarımı kızıla dönük bir renge boyadım ...
Ama kızıl kahve gibi olunca çok da fazla belli olmuyor.

öncelikle herkese bol kilo vermeli günler diliyorum ismim medine.26 yaşındayım ve 1.58 boyunda şuanda da 59.3 kg dayım ben de aranıza yeni katıldım bir nebze olsa sizlerle azimlenip yediklerime dikkat edip kendime çekidüzen vermek adına sabahtan bu yana tükettiklerimi sizlerle paylaşmak isterim.

kalkış:1 bardak ılık suya 2 tatlı kaşığı sirke ve 1 çay kaşığı bal karışımı
spor:sirkeli su içiminden sonra ev içinde yarım saat tempolu yürüyüş
kahvaltı:1 kaynamış yumurta akı ve 1 çatal ucu kadar peynir,1 dilim beyaz ekmek, yanında bir bardak yeşil çay
ara:1 elma
ara:3 adet light bisküvi+1 fincan 5i 1 arada çay
spor:yarım saat tempolu ev içinde yürüyüş
akşam:7 adet mantardan oluşan hafif bir sote yanında neden canım istedi bilemiyorum 1 büyük havuçtan ve 2 yk yoğurt v sarımsaktan oluşan havuç salatası oda hafif yağ ile kavurmuştum yedikten sonra tıkandım
ara:1 fincan 5,1 arada çay
spor:yemekten 1 saat sonra 15 dk evin içinde seri yürüyüş
su:gün içinde tüketilen su miktarı 2.5 litre

Son düzenleme:
Sabah sabah şaka olsaydı keşke dediğim defne vefat haberi Allah rahmet eğlesin kral fm'den - çok ufak yaşımdan itibaren takip ederdim enerjisine hayrandım :14: Allah ailesine sabırlar versin.... :14:

Sabah : 1 simit

öğlene bakıcaz artık ;)

Dün yağ ölçümünü aldım elime salonda dolandım paso :) çok kalabalıkdı zor gösterebildim programımda bugun yazılmış olacak gittiğimde...

Göbek gölgesinden 900 gram yağ vermişim
bacakda 600 gram kadar sanırım
kollardan 100 gram

* Bunlar hocamın söyledikleri doktoruda bekledim doluydu en son pes ettim :) cuma günü randevum var bakalım o ne diyecek o kesin çok iyi der :) hep motive ediyor sağolsun =)

81 çıktım ama kıyafetle onu saymıyorum :) sabah bı tartılıcam bişi yemeden bakalım zaten cuma tartılma günü bakıcam artık....

dengelerim iyi çok düşme olmamış dedi daha iyisi olabilirdi :S aslında 2 hafta kadar ara vermem işleri bozdu neyse sağlıklıyım hayattayım bu önemli olan diğer herşey halolur

Son düzenleme:
bu arada gece gelicektim ama oğlum nerdeyse 1 aydır iyileşemiyor kreşe başladı 2 gündürde ateşli yatıyordu gece uyutayım ateş kontrol edeyim derken yanımdaydı uyuya kalmışım :44: tüm hoşgeldin diyenlere hoşbulduk diyorum yeni gelenlerede hoşgeldiniz diyorum .:52:

Sabah sabah şaka olsaydı keşke dediğim defne vefat haberi Allah rahmet eğlesin kral fm'den beri çok ufak yaşımdan itibaren takip ederdim enerjisine hayrandım :14: Allah ailesine sabırlar versin.... :14:

öğlene bakıcaz artık ;)

Dün yağ ölçümünü aldım elime salonda dolandım paso :) çok kalabalıkdır zor gösterebildim programımda bugun yazılmış olacak gittiğimde...

kollardan 100 gram

81 çıktım ama kıyafetle onu saymıyorum :) sabah bı tartılıcam bişi yemeden bakalım zaten cuma tartılma günü bakıcam artık....

dengelerim iyi çok düşme olmamış dedi daha iyisi olabilirdi :S aslında 2 hafta kadar ara vermem işleri bozdu neyse sağlıklıyım hayattayım bu önemli olan diğer herşey halolur
canım çok güzel vermişsin yağ ölcümüne bakılırsa gidiyor elden bırakma :32:
bu arada simitin yanında hazmı kolaylaştırmak için yeşil çay vs tüketiyor musun ?

Dün akşama kadar bişi yemedim çok acıktım tabı aksam 1 dolma sonra dışarı çıktım kalamar yedim bundan sonra 16:00 biter yıne akşam yemegım :66:
Birazdan yağ ölçümüne bişey yemedim bugun zaten :S öğlen 1 kase çorba

5 gibide 2 tane N**** (Siyahi) yedim suda ıcmedım fazla bilerek ölçüme giricem diye bakalım sonuçlara yazıcam size hemen zaten o sonuçlarıda diyetisyende beklıyor :16:
plastic, yavaştan düzelme emareleri var menünde. inşallah hepten düzelecek yakında.

bugünkü menüm:

Kalkar kalkmaz
1 bardak ilik su
1 tane kuru kayisi

Ara
1 incir, 1 hurma, 1 mandalina

Saat 18 gibi - disarda carsidaydik
1 kücük külahta dondurma (vanilya-cikolata)
annem kendisine alinca benimde canim cekti ama kücük biseydi

bu arada aksam yemegini yiyemedim carsiya cikmistik, ve disarda yemek istemedim , eve gelene kadarda saat gec oldu.. bugünü 1 meyve ile sonlandiracam (greyfurt)

spor yapmadim (is yerinde kosturmaca oynadim sadece:17:) ama meyveden sonra yapacam yine egzersiz hareketlerimi.

bende yakinda regl olucam, siskinlik hissi var sanki, bu hafta büyük ihtimal tartida ekstra cikacam herhalde
canım, ara öğünlerin de ana öğünlerin de çok güzel. maşallah sana.:nazar:
dondurma ölçüsü kaçırmadan yenilirse sorun yok. sütlü bir şey neticede. sen de zaten az yemişsin bence problem yok.

iyi geceler,bol paylaşımlı 13.takıma
Allah nazarlardan saklasın.geçmişi okudum yine seri bi şekilde.her gece yatmadan aklımın bi köşesinde oluyosunuz artık.foruma gireceğim zaman şevk geliyor vicdanen sorumlu hissediyorum elime su alıp oturuyorum ekranın karşısına.keşke sizinle daha çok vakit geçirebilsem.ad1 ciğim gerekli ilgiyi hassasiyeti göstericem inşallah.yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel.takımda yer almayı çok istiyorum.belki çok bişey paylaşamadım sizinle ama yavaş yavaş yeme düzenimi oturtmaya çalışıyorum.

neyneyse senin her arkadaşımızla ayrı ayrı ilgilenmen çok hoşuma gidiyor.inşallah sizin sayenizde günlük alışkanlık haline getiricem sağlıklı beslenmeyi:)

kahvaltı:2 tane yağsız börek
ara: porsiyon dondurma
öğlen:burger kinge gittik arkadaşlarımla.vicdanım sızlayarak hamburger,kola ve patates kızartmasından oluşan bi menü yedim:(

akşam:1 elma,1portakal
canım, ben sende takıma katılma isteğini görüyorum. muhtemelen tatilde olduğun için fazla fırsat bulamıyorsun. inşallah zamanla güzel bir beslenme düzeni de oturtursun.
kaçamaklı da olsa menünü yazdığın için teşekkür ederim. bana öyle geliyor ki ailenin ve arkadaşlarının yanında diyet zorluyor seni. okulun başladığı zaman daha iyi adaptasyon sağlarsın inşallah.

neredeyse yılın büyük bir kısmını ailemden uzak geçirdiğim için annem her eve gelişimde zaten orda yiyemiyorum diye güzel şeyler hazırlıyor.bende irademe yenik düşüp yiyorum malesef.çok az su tükettiğimi farkettim ben.form çay,maden suyu,yoğurt,süt ve bol spor bundan sonraki listelerimde yer alıcak inşallah.hepinizi çok öpüyorum.kendinize iyi bakın!
eksikleri sen de biliyorsun. ilk aşamada su, yeşil çay ikilisini oturtsan o bile farkeder.

ya yeşil çayı bende işçeceğim ama emzirince süte geçiyormuş ve bebkte uykusuzluk yapıyormuş diye korktum sen emziriyormusun

teşekkürler iyi ydi dün fena değildi umarım bugünde uyur
ya hiç sorma bi iştah var anlatamam gözümün önünden baklavalr geçiyor sürekli çıldırıcam

gelelim bana regl maduruyum ben madurumda madurum yani
kahvaltı yyarım sşimit 1 diilim ekmek neyneyse dikkatini çekkerim4 zeytin ve azıcık sarelle
ara 1 elma öğlen 1 sütlü şekerli nescafe
akşam 2 tane içli köfte yuarım kase cacık 2 dilim ekmek ve hoşaf yedim sonra şekersiz çay ensonda 2 tane portakal ve 3 tane biskrem:69::69:
amma lahan .ççorbamı kaynattım yarın sabahtan itibaren içeceğim inşallah haftada 1 kilo vermeliyim ve listede olmalıyım:89::89: hrkese iyi geceler
yeşilçayı emzirirken çok önermiyorlar canım. antioksidan etkisi var ya, senin vücudundan atılan şeyler süte geçebilir. yine de tam bilmiyorum yalnız. araştirmak lazım.
regldendir o baklavalar canım.
yine de menün güzel. 3 tanecik biskremi masum görelim:)

kızlar yatmadan sizlere bi yazıyım istedim:)))
nezlem çok fena ya gözüm yasarıo sürekli burnum tıkalı offf :(
yrn bu yag oranımı gösteren tartıda bi daha tartılcam(tartıyı daha yeni aldm sayılır bazen hata verebiliyo tam anlamadım kullanmayı)
bana sans dileyinn.. sevgiler
tartın hayırlı olsun canım.
geçmiş olsun ayrıca.

anne börekleri kurabiyeleri yenilmezmi be:78:(asuman duymasın):1::1:(rabiada duymasın):60:
duydum:60::60::47:
günaydın kızlar. geçmişe baktım ama cevap yazmaya fırsatım yok şuan. acilen bankalara çıkmam gerekiyor. gunun koşuşturması başlıyor yanı. umarım öğleden sonra rahatlıyacam.

dünkü menum
ara 3 bisküvi( biskrem )

bu sabah 1 kase k flakes

öptüm hepinizi
sana da günaydın canım. yine yoğun bir gün sanırım. işlerinde kolaylıklar diliyoum. menün güzel. 4-5 bisküvi derken? çeşidi neydi?

ayy kızlar çok moralim bozuldu defne joy foster vefat etmiş
çok severdim o kadını ben:59::59:
çok şaşırdım ya. sen yazınca baktım, şaka gibi geldi. Allah rahmet eylesin.

dün akşam yemeğim

1 tane kadın budu köfte
1 kase çorba

ara: 1 dilim kek

ara: 3 dilim elma
1 mandalina

sabah
1 kase çorba
1,5 dilim ekmek(dilimler küçüktü valla)

ara: anne kurabiyesi(tuzlu zeytinli)
afiyet olsun.
4 dilim ekmeği yemiştin bir de kek yemişsin, oh afiyet olsun:)
anne kurabiyesi kaç adet?

Son düzenleme:
öncelikle herkese bol kilo vermeli günler diliyorum ismim medine.26 yaşındayım ve 1.58 boyunda şuanda da 59.3 kg dayım ben de aranıza yeni katıldım bir nebze olsa sizlerle azimlenip yediklerime dikkat edip kendime çekidüzen vermek adına sabahtan bu yana tükettiklerimi sizlerle paylaşmak isterim.

kahvaltı:1 kaynamış yumurta akı ve 1 çatal ucu kadar peynir,1 dilim beyaz ekmek, yanında bir bardak yeşil çay
akşam:7 adet mantardan oluşan hafif bir sote yanında neden canım istedi bilemiyorum 1 büyük havuçtan ve 2 yk yoğurt v sarımsaktan oluşan havuç salatası oda hafif yağ ile kavurmuştum yedikten sonra tıkandım
afiyet olsun canım
Sabah sabah şaka olsaydı keşke dediğim defne vefat haberi Allah rahmet eğlesin kral fm'den - çok ufak yaşımdan itibaren takip ederdim enerjisine hayrandım :14: Allah ailesine sabırlar versin.... :14:

öğlene bakıcaz artık ;)

Dün yağ ölçümünü aldım elime salonda dolandım paso :) çok kalabalıkdı zor gösterebildim programımda bugun yazılmış olacak gittiğimde...

kollardan 100 gram

* Bunlar hocamın söyledikleri doktoruda bekledim doluydu en son pes ettim :) cuma günü randevum var bakalım o ne diyecek o kesin çok iyi der :) hep motive ediyor sağolsun =)

bende çok üzüldüm canım :59:
tartın hayırlı olsun canım.
geçmiş olsun ayrıca.

duydum:60::60::47:

sana da günaydın canım. yine yoğun bir gün sanırım. işlerinde kolaylıklar diliyoum. menün güzel. 4-5 bisküvi derken? çeşidi neydi?

çok şaşırdım ya. sen yazınca baktım, şaka gibi geldi. Allah rahmet eylesin.

afiyet olsun.
4 dilim ekmeği yemiştin bir de kek yemişsin, oh afiyet olsun:)
anne kurabiyesi kaç adet?
duydunmu :77: bide okadar duymasın didim:78:
kız ben dün 1,5 saat yürüyüş yaptım ama kafam gitti sabah sabah yazmamışım onu
umarım biraz olsun yakmışımdır 4 dilim ekmeği:78:
küçük kız baş parmağınla işaret parmağını birleştir o yuvarlak kadar kurabiye:38:
hee adetini sormuşun 1 tane

Son düzenleme:
kizlarrrrr :(:( regl olucam dedim aha da oldum iste :( .. halbuki daha vardi, biraz erken geldi bu sefer..
neyseeeeeeeeeeee..........

simdiye kadar yediklerim sunlar:

Kalkar kalkmaz- 1 bardak elma sirkeli su, 1 kuru kayisi
Saat 8 - ½ elma
Saat 9:30 - Kepek ekmegi ile tonbalikli sandvic

Sandvic beni 1-2 ye kadar tok tutar o yüzden ögle yemegini bi meyveyle gecistiririm

bu cuma kilom daha fazla cikabilir, haberiniz olsun simdiden :(( ben cok siserim simdi:53:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız?
Teşekkür ederim herkese ama üstümde öyle bir stres var ki.
Allahtan doktorum çok tatlı bir adam.
Korkudan yaptırmadın sen bu kadar zaman endoskopiyi dimi dedi :1:
Olsun da bitsin ya bir an önce.
saat1 de olacak o zamana kadar yemek de yok tabi.
Seyyahcım nasıl olmuştu senin? acı mide bulantısı falan?
Defne ölmüş mü ciddi misin Nihancım..
Çopk genç ve çok tatlı bir kadındı ben de çok severdim.
günaydın masalcım.
endoskopiden korkmayan mı var:) bak Allahtan doktorum şeker biri diyorsun. inşallah iyi geçer. olur biter kurtulursun.
Kızlar bu arada dün saçlarımı kızıla dönük bir renge boyadım ...
Ama kızıl kahve gibi olunca çok da fazla belli olmuyor.
kızıl kahve belli olmuyor bence de. ama saçını boyaman iyi olmuş, insanı canlandıran bir şey.

sana da günaydın canım.
zannediyorum öğle yemeğini atlamışsın. geç mi kalkmıştın?
havuç çok güzel ama diyette kaçınıyoruz kendisinden şeker oranı fazla diye. sıfırlamıyoruz tabi. büyükçe değil de orta boy veya küçük boy tercih edebilirsin. onun haricinde menün güzel senin. kusur zor bulunur. maşallah.

öğlene bakıcaz artık ;)

kollardan 100 gram

çok güzel plastic. ara da versen yağlar gidiyor maşallah. inşallah doktorun da rahatlatır seni.
ve katılıyorum çok şükür ki hayattayız, bunların hepsi geçer.

bu arada gece gelicektim ama oğlum nerdeyse 1 aydır iyileşemiyor kreşe başladı 2 gündürde ateşli yatıyordu gece uyutayım ateş kontrol edeyim derken yanımdaydı uyuya kalmışım :44: tüm hoşgeldin diyenlere hoşbulduk diyorum yeni gelenlerede hoşgeldiniz diyorum .:52:
oğluşuna geçmiş olsun canım. bu aralar çocuklar hep hasta. benim oğlum da hastaydı. şimdi şimdi iyileşiyor.
ben kendimi tanıtmış mıydım hatırlamıyorum:) yine de tanıtayım.
ben rabia. 28 yaşındayım. evliyim. 2 yaşında 1 oğlum var. ankaradayım ben.
166 boy ve 82 kilo civarı başladım. baya düştüm ama bu aralar azıcık gevşedim. inşallah kalan kilolarımı da vericem:)

duydunmu :77: bide okadar duymasın didim:78:
kız ben dün 1,5 saat yürüyüş yaptım ama kafam gitti sabah sabah yazmamışım onu
umarım biraz olsun yakmışımdır 4 dilim ekmeği:78:
küçük kız baş parmağınla işaret parmağını birleştir o yuvarlak kadar kurabiye:38:
hee adetini sormuşun 1 tane
ben duyarım:))
yürüyüş yaptıysan çok güzel canım.:nazar:
kız adetini yazsana:)) o kadarcıktan bişi olmaz. bizi heyecanlandırıyorsun sabah sabah. ben de dedim çok yedi herhalde.

kizlarrrrr :(:( regl olucam dedim aha da oldum iste :( .. halbuki daha vardi, biraz erken geldi bu sefer..

Saat 8 - ½ elma

Sandvic beni 1-2 ye kadar tok tutar o yüzden ögle yemegini bi meyveyle gecistiririm

bu cuma kilom daha fazla cikabilir, haberiniz olsun simdiden :(( ben cok siserim simdi:53:
bu hafta takımın çoğunluğu regl sanırım. neyse sağlık olsun:) bir hafta çok çıkarız sonra gider şişkinlikler canım. gerçi ben pek şişkinlik hissetmiyorum.
kahvaltın da güzel olmuş, afiyet olsun.

kız adetini yazsana:)) o kadarcıktan bişi olmaz. bizi heyecanlandırıyorsun sabah sabah. ben de dedim çok yedi herhalde.

bu hafta takımın çoğunluğu regl sanırım. neyse sağlık olsun:) bir hafta çok çıkarız sonra gider şişkinlikler canım. gerçi ben pek şişkinlik hissetmiyorum.
kız diyorum ya bugün kafa gidik adetini yazdığımı sanıyordum:1:
neyse karışıklık düzeltildi canım:61:

cnm amerikadayım ben o yüzden 7 saat :))) aslnda sadece 4 tane dizi izliyorum onun dısında okulun yogunlugundan ötürü bişi bakamıyorum o yüzden çok fazla sorun olmuyo :)) neseki diziport vr mesela su anda glba orda ask ve ceza bitti ama bn bi 4 5 saat sonra izliycem onu aksm saatine denk getircem ztn anca yüklenmiş oluyo diziporta :)))

haa dogru amerika hic aklima gelmemisti.. ben zaten hic dizi izlemem aslinda, sadece 1 diziye takilmis durumdayim öbürleri uzatti da uzatti gibime geliyor..

dünkü menum
ara 3 bisküvi( biskrem )

bu sabah 1 kase k flakes

öptüm hepinizi

canim menünü cok begendim ama eger yorum yapacak olursam, bisküvileri azaltip onun yerine bi meyve, sebze veya baska alternatif alirsan vitaminde alirsin ara ögünlerinde

öğlene bakıcaz artık ;)

kollardan 100 gram

süper canim seni gönülden tebrik ediyorum, vücudundan yag gitmesi cok iyi, cok sevindim senin adina, cuma günüde merakla bekliyorum kilonu :34:

plastic, yavaştan düzelme emareleri var menünde. inşallah hepten düzelecek yakında.

canım, ara öğünlerin de ana öğünlerin de çok güzel. maşallah sana.:nazar:
dondurma ölçüsü kaçırmadan yenilirse sorun yok. sütlü bir şey neticede. sen de zaten az yemişsin bence problem yok.

canım, ben sende takıma katılma isteğini görüyorum. muhtemelen tatilde olduğun için fazla fırsat bulamıyorsun. inşallah zamanla güzel bir beslenme düzeni de oturtursun.
kaçamaklı da olsa menünü yazdığın için teşekkür ederim. bana öyle geliyor ki ailenin ve arkadaşlarının yanında diyet zorluyor seni. okulun başladığı zaman daha iyi adaptasyon sağlarsın inşallah.

eksikleri sen de biliyorsun. ilk aşamada su, yeşil çay ikilisini oturtsan o bile farkeder.

yeşilçayı emzirirken çok önermiyorlar canım. antioksidan etkisi var ya, senin vücudundan atılan şeyler süte geçebilir. yine de tam bilmiyorum yalnız. araştirmak lazım.
regldendir o baklavalar canım.
yine de menün güzel. 3 tanecik biskremi masum görelim:)

tskler canim, zaten hic bi seyin fazlasina kacmamak gerekiyor.. bu haftalik sütlü tatlimi yedim, haftayada 1 hakkim var onuda sütlac icin kullanmak istiyorum :))

ben buraya ilk girdigimde siskinligim vardi ve 1 kilo fazla cikiyordum, hep öyle oluyor ama sonlarina dogru oluyor, yani simdi fazla göstermem ama 2-3 gün sonra gelir sonra hemen yine gidiyor siskinlik

bünye degisik herhalde canim, bazilerinde gelmeden önce ya gögüsü agrir yada midesi, ama bende hic bi belirti olmaz, takvime göre giderim, hepte tutar ama bu sefer tutmadi.. bu ayinki stresiyle ilgili olmali..

herkese merhaba arkadaşlar
kahvaltımı yazayım ilk işim bir kase lahana çorbası içmek oldu
2 dilim ekmek çok az beyaz peynir 4-5 tane zeytin ve şekersiz çay
arada ve öğlen yine lahana çorbası içicem
geçmişe baktım ama ancak akşam cevap yazabilirm çıkmam lazım hepinizi öptüm
kanatsız-melek umarım kolay geçer

Saat 8 - ½ elma

yahu takımda bir regl patlamasımı var nedir:))))
elma sirkesine benimde başallam lazım tekrar hem cildede çok iyi geliyor
bu arada süper beslenmişin

Back
X