sabah:1 bardak ılık su içine elma sirkesi içine bal koyup içtim
sonra acilen kreşe gittim 2 saat sonra geldim eve kahvaltı atladım resmen oğluşa yemek yedirirken
öğlen: 3 yk pirinç pilavı ve yanında 3 yk kadar salata yedim.
ara:1 fincan 5,1 arada çay içtim
250 tane mekik çektim mekik aletimle
15 dk ev içinde adımlama yürüyüş yaptım
ebru şallının bacak ve popo hareketlerini yaptım
100 yanlara eğilme
100 oturduğum yerden oklava çevirdim
mutfak tezgahında 30 ar bacaklar yanlara kaldırdım 30ar yan ve arka arasına doğru ve arkaya doğru 30 ar kaldırma yaptım.
kollar yanlar ,üst,ön ve aşağı olmak üzere aç kapa 50 şer tane yaptım.
yattığım yerden bacaklar yan 30 ar kaldırma yaptım.
yüz üstü yere yatıp sadece ayaklarımı dizime kadar kaldırdım tv izlerken sayısını bilmiyorum
tv izlerken yine hızlıca bisiklet sürdüm 150 tane saydım tek bacak olarak.
vee en son 50 tanecik hıphızlı bir ip atlama yaptım.
akşam yemeğim:3yk sebze çorbası,4 yk pirinç pilavı,4 yemek kaşığı patates pilaki,yanında elma sirkeli yağsız domates salatalık ve biber karışımı salata yedim.yemeğimi saat 6:30 DA YEDİM.
ara:1 saat sonra 1 fincan 5,1 arada çayımı içtim
gece yatmadan 1fincan su içine elma sirkesi ve bal katıp yudum yudum içtim.
spor:yarım saat sonra 15 dk yürüyüşümü yaptım
oğluşumun beşigini sallarken yanlara,yan ve arka arasına 30 ar bacaklarımı kaldırıp indirdim.
bu arada gün içi su tüketimim 2,5 litre çaylar hariç olmak üzere.ben çaylarımı da şekersiz içiyorum asla beyaz şeker kullanmıyorum .bugün ekmek yemedim pilavdan yana kulllandım hakkımı.
vee ben göbeğime bir masaj uygulamaya başladım yağlarla falan yağları yakıyormuş gerçekten kokusu iğrenç ama karnımda yanma hissi oluyo şuanda.

cuma gününü merakla bekliyorum.inşallah morel olur bana 2 aya kadar mutlaka zayıflamalıyım ama sağlıklı şekilde olmasını istiyorum