Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla sorma nazar ettiniz bana :1: diyodum ne güzel şekersiz bir hafta geçiriyorum :16: oy oy neyse du ben akşam salata yerim 1 tanecik para kadar köfte yerim sonra spor yapar yakıveririm yediklerimi :nazar: yarın sabahın stresi valla
diyetin ilk haftalarında olur o kadar canım. ben ilk başladığımda 2 minik kare bitter yiyordum. haftada 1 kere falan. şimdi onu aramıyorum mesela. ama o zamanlar arıyordum ve bana çok iyi geliyordu. bitter çikolata yiyebilirsin haftada 1 gün. ilerleyen zamanlarda sıfırlarsın.
bu kadar stres olma canım ya:) güzel güzel vericeksin kiloları inşallah.

bizde yogurt kalmadiki maalesef rabia'cim, olsaydi zaten düsünmezdim bu kadar, direk yogurt yerdim..
ama atistirma derken bi meyve, hurma, kuru kayisi, kuru incir vs'den bahsettim, yoksa öbür abur cuburlari evden kaldirdim :34: ben en iyisi corbami iceyim :)
ben de atıştırma deyince korktum:)) bu bahsettiğin atıştırmalıklar da olurdu ama zaten tercihini çorbadan yana kullandın sanırım:) bence iyi de yaptın. bu kadar spor yapınca miden açlık alarmı verdi herhalde.
bu arada demin aceleyle yazınca menüne bir şey yazamadım. menün gayet güzel. otobüslerin grevde olması da sana yaradı:)) maşallah ne güzel yürümüşsün.

diyetin ilk haftalarında olur o kadar canım. ben ilk başladığımda 2 minik kare bitter yiyordum. haftada 1 kere falan. şimdi onu aramıyorum mesela. ama o zamanlar arıyordum ve bana çok iyi geliyordu. bitter çikolata yiyebilirsin haftada 1 gün. ilerleyen zamanlarda sıfırlarsın.

ben de atıştırma deyince korktum:)) bu bahsettiğin atıştırmalıklar da olurdu ama zaten tercihini çorbadan yana kullandın sanırım:) bence iyi de yaptın. bu kadar spor yapınca miden açlık alarmı verdi herhalde.
bu arada demin aceleyle yazınca menüne bir şey yazamadım. menün gayet güzel. otobüslerin grevde olması da sana yaradı:)) maşallah ne güzel yürümüşsün.

evet corbami ictim, dünki sebze corbasi..
aynen öyle oldu canim regl döneminde aliskin degilim bu kadar tempoya ama grev yüzünden yürümek zorundaydim, dedigin gibi bana yaradi.. aslinda burda bi kural vardir otobüsler eger 30dk gec kalirsa taxi faturayi sirkete gönderip onlar ödüyorlar, ama okadar zahmetli biseye kalkismak istemedim, internette form doldur gönder filan, en iyisi yürümek dedim :)
yürümek yaradi zaten, yolda duragin önünde yasli bi arap duruyordu, dedeye dedimki otobüsler grevde hic otobüs gelmez bugün diye, adam cok sasirdi, diyorki okadar insan gelip gecti kimse bisey demedi.. müslanmiyim diye sordu bende evet dedm, oda Allah razi olsun sonra dua okudu ve gitti.. birinin hayir duasini almak cok degerli bisey bence, kücük bi yardim bile cok büyük bisey ama devir degisti artik kimse kimseyi takmaz hale gelmis, cok yazik

kızlar ben sabah 10:30 da 1 kaynamış yumurta ve 2 dilim ekmek ile birlikte bir fincan yeşil çay içtim
ya saat 1 de orta boy greyfutun yarısını yemiştim bu arada yanında 1 litre su tüketmiştim sonra yarım saat yürüyüm mekik egzersiz derken dizimi izliyordum sonra gittim elma buldum mutfakta aldım elmayı soydum güzelce greyfutumun yarısınıda aldım geldim saat 4 idi ve oturdum ikisinide ham ham yedim.ve olan oldu benim böyle arada gelir yoğurt ve buğdaydan yapılan bir tarhana var ya gevrek gibi ondan canım istedi aşırı istedi ama önüne asla geçemedim tuttum 1 çorba kasesi kadar ondan yedim ki ondan yersem karnım şişiyor çok karnımı tutan birşeydi sonra oğlum uyandı geldi karşımda kek yedi mutfağa gittim su içim falan diye baktım buzdolabının üstünde madlen çikolata kutusu gözüme ilişti açtım oğlumda mutfağa geliyodu annee dedi sevineerek aldı 2 tane içinden sonra dedim göz hakkı aldım 1 tane yedim çok suçlu hissediyorum kendimi şimdi bir fincan 5i1 yerde çay içiyorum
akşama yemekte et köfte yapacağım salata özellikle marul havuç maydanoz karışımından belki salatalıkta koyarım diyorum ki ben akşam 1 tane köfte ve salata mı yesem sonra da spor yapıcam tekrardan yürüyücem yarım saat cikolata çok canımı acıtıyor çok pişmanım offf
:2:

canim sakin sucluluk duygusu olmasin bence gayet normal arada bi vücut istiyor canin cekiyor.. bende yedikten sonra pisman oluyorum ama telafi olarak spor yapiyorum, bence dedigin gibi sporunu yaparsan cikolatayi eritirsin :34:
aksamki salatada hos görünüyor bu arada..
yarin insallah sorunsuz gecer, bende bu regl yüzünden fazla cikarim diye korkuyorum :53:

aynen öyle oldu canim regl döneminde aliskin degilim bu kadar tempoya ama grev yüzünden yürümek zorundaydim, dedigin gibi bana yaradi.. aslinda burda bi kural vardir otobüsler eger 30dk gec kalirsa taxi faturayi sirkete gönderip onlar ödüyorlar, ama okadar zahmetli biseye kalkismak istemedim, internette form doldur gönder filan, en iyisi yürümek dedim :)
yürümek yaradi zaten, yolda duragin önünde yasli bi arap duruyordu, dedeye dedimki otobüsler grevde hic otobüs gelmez bugün diye, adam cok sasirdi, diyorki okadar insan gelip gecti kimse bisey demedi.. müslanmiyim diye sordu bende evet dedm, oda Allah razi olsun sonra dua okudu ve gitti.. birinin hayir duasini almak cok degerli bisey bence, kücük bi yardim bile cok büyük bisey ama devir degisti artik kimse kimseyi takmaz hale gelmis, cok yazik
afiyet olsun canım.
yaşlı amcaya da bir iyilik yapmışsın canım, ne güzel. adamcağıza kimse bir şey dememiş demek ki.. gerçi yabancı ülkelerde hep böyle kendi başının çaresine bakarsın felsefesi var, maalesef.

su miktarınıda yazıver canım oldukça güzel olmuş özellikle kaşık hesabına geçmen güzel.afiyet olsun bu arada bisküvinin yanında mutlaka sıvı tüket özellikle yeşil çay çok güzel oluyor tavsiye ederim.

canım, acilen niye kreşe gittin? oğluna bir şey mi oldu?
bu arada beslenmen güzel. afiyet olsun.
canım oğlanın öğretmeni aradı resimleri dvd leri geldi gösteri için bugün son dedi gittim heyecanla koş koş :1: gidip oğlanda görünce bırakmadı onlarla uğraştım durdum.

canım geçmiş olsun atlatmışsın ne güzel stres yapma hayat herşeye rağmen çok güzel ilaçı kullan eksit etme boğazın için elmalı sirkeli su harika diyebilirim yumuşatıyor belki agrısınıda geçirir.

misss gibi olmuş canım afiyet olsun .ama akşam salata niye tek yedin yanında mantar vs yeseydin su ne kadar tüketiyorsun canım su içmezsek su kaybı olurmuş

trip yapıyor hayatım boşver üzülme azıcık sana ders vermeye çalışıyor sanırım değerini görmek istiyordur sende azcık şımart baktın olmadı yine aynı sende üzülme arkadaşlarınla sende onun gittiği yerlere takıl :64:[/QUOTE]

Elma sirkesini bir ara düzenli kullanıyordum ve kilo açısından da hastalıklar açısından da çok faydasını görmüştüm tekrar başlasam iyi olur aslında.
:1: anam adım helvacıya çıktı:60::60:
kayınvalidem lemi :44: yok kız ya ne bilim kötüde değil de yeni gelinine laf geçiremiyor
k.validem sağ tarafı felçli ama yinede biraz tutuyor yani yemeklerini yapıyor yürüyor tek başına ama
eskiden börekte açarmış kadıncağız ama şimdi yok o böreğide kaynım yapmış kayınvalidemle, eşi (eltim)
çıkmıyorki yardıma kaynımda kılıbık olu evlenince bişey diyemiyor karısına
ben çalışıyorum işten sonra yardıma gittim yinede bana surat yapıp azarlıyor kayınvalidem
anlamıyorum anlamakta istemiyorum boşvermek istiyorum
ona söz geçiremiyor bende çıkarıyor yani:59:

Sen o kadar yersen helvaları çıkar tabi adın helvacıya :1::1:
Kendime bakmadan ne güzel konuşuyorum.
Aslında böyle ters bir gelin olunca senin kıymetini anlaması lazım ama ne kadar uğraşırsan uğraş bazen oluyor böyle şeyler.
Yakın mı oturuyorsunuz canım?
Karın bölgesindeki yağlardan doğal takviye ile kurtulmak istiyorsanız;

Her birinden bir çorba kaşığı olmak üzere; limon suyu, susam yağı, biberiye yağı ve okaliptüs yağını karıştırarak karın bölgenize dairesel hareketlerle masaj yapmanız yeterli olacaktır

kızlar ben buna başladım dün göbeğimde yanma hissi oldu ama kokusu berbat eşiniz yokken gündüzden sürün yatmadan öncede duş alın koku geliyor burnunuza yoksa inşallah faydasını görürüm.

nihancım menülerini tam gün olarak yazıver canım sen dünün akşam menüsü yazmışsın gerisini araya durdum bulamadım :44:

kızlar birşey sorucam ben günde çaylarla falan 3 litre su tüketiyorum malum yarın tartılacağım acaba su miktarını çaylar :1 litre zaten acaba normal su az içsem mi 1,5 litre içmiş olurum bugün aslında çok susuyorum ama tartıda su çıkarsa :27:

Çok güzel yapıyorsun.
Sabah kalktığında suyun şişkinliği falan kalmıyor zaten tuvalete gidip ondan sonra tartılıyorsun.
Çok faydasını görürsün eminim.
Ayrıca cilde de etkisi harika oluyor.

canım ben pek bal sevmem. illa bal da mı koymalıyız bu elma sirkeli suya. sadece sirke koysak belkı bıraz da lımon :26:

Normalde ben de balı hiç sevmez ağzıma koyamazdım ama elma sirkesi su limon hatta bazen tarçında atıyorum o kadar güzel oluyor ki.

kızlar bu arada öğle yemeğimi yazmaya fırsat bulamadım. öğle yemeğim 1 porsiyon tavuklu mantar sote 1,5 dilim ekmek

şuan ara öğün olarak form çay içiyorum.

OHhh öğle yemeğin çok güzel olmuş.
Afiyet olsun.

ekmek yapma makinesı siparişini iptal ettim :31: eşim ne gerek var fırında hepsi var zaten dedi pek sıcak bakmadı. benımde içime sinmedi :15: neyse artık kısmet değilmiş

Hmm ..
Sürekli yapmak zor gelirdi gibi geliyor zaten.
Pişmesi de makinada mı oluyor yoksa fırına mı alınıyor ki?

canım, ben arada geçen zamanın farkına bile varmadım. sana samimiyetle yazıyorum, takıma takıl ve farketmeden ver kilolarını:) burada yeri geldi gırgır şamata yeri geldi menüler, yerinde dertlerimizi paylaştık ben bu kiloya nasıl düştüğümü dahi anlamadım. bütün mesele yediklerini kısmak olmuyor, psikolojik olarak takım çok yardımcı oluyor. menüleri yorumluyoruz, hatalar ortaya çıkıyor. alternatifler bulunuyor. sen de inşallah vereceksin ve senden sonrakilere benim yazdıklarımı yazacaksın inşallah.

bu eşler diyeti sabote ediyorlar:)) ben de sen aldın sandım kız, bir de gidip kendi ellerinle alsaydın görüşürdük seninle:57:

ya işte kalbinden atamıyorsun zaten at da diyemeyiz bence. ama zararı minimuma indirmen lazım. onun için endişelenmeyi bırakıp kendin için endişelen canım. ne bu yaşta mideler kötü oluyor falan.
inşallah aşarsın canım zamanla. yani kendi kendine de telkinde bulun. hep yardım dışardan gelmiyor, bazen sandığından daha güçlüsündür canım.

hahah koptum masalcım:60::60::9:bu erkeklere ne kadar da her şeyi hazırlasan gözleri dışarda:27:

Neyneysecim hemen hemen aynı zamanlarda gelmiştik değil mi?
Ne kadar da çabuk geçmiş zaman ama ben eksilere inmiş bulunuyorum.
Sanırım artık kendimle bir kalıp kafamı toplamamın zamanı geldi..
Gereğinden fazla onu düşündüğüm için bu noktaya geldik zaten.
O askeriyede yemek yedi mi yemedi mi diye benim boğazımdan bir şey geçmezdi.
araziye çıkarlardı ben haber alana kadar uyumaz oturur beklerdim.
Canı sıkkın diye kendi sıkkınlıklarımı hep ört pas ede ede kendimden tükettim sonuç belli .
Fazla bu kadarı..

kızlar ben sabah 10:30 da 1 kaynamış yumurta ve 2 dilim ekmek ile birlikte bir fincan yeşil çay içtim
ya saat 1 de orta boy greyfutun yarısını yemiştim bu arada yanında 1 litre su tüketmiştim sonra yarım saat yürüyüm mekik egzersiz derken dizimi izliyordum sonra gittim elma buldum mutfakta aldım elmayı soydum güzelce greyfutumun yarısınıda aldım geldim saat 4 idi ve oturdum ikisinide ham ham yedim.ve olan oldu benim böyle arada gelir yoğurt ve buğdaydan yapılan bir tarhana var ya gevrek gibi ondan canım istedi aşırı istedi ama önüne asla geçemedim tuttum 1 çorba kasesi kadar ondan yedim ki ondan yersem karnım şişiyor çok karnımı tutan birşeydi sonra oğlum uyandı geldi karşımda kek yedi mutfağa gittim su içim falan diye baktım buzdolabının üstünde madlen çikolata kutusu gözüme ilişti açtım oğlumda mutfağa geliyodu annee dedi sevineerek aldı 2 tane içinden sonra dedim göz hakkı aldım 1 tane yedim çok suçlu hissediyorum kendimi şimdi bir fincan 5i1 yerde çay içiyorum
akşama yemekte et köfte yapacağım salata özellikle marul havuç maydanoz karışımından belki salatalıkta koyarım diyorum ki ben akşam 1 tane köfte ve salata mı yesem sonra da spor yapıcam tekrardan yürüyücem yarım saat cikolata çok canımı acıtıyor çok pişmanım offf
:2:
Ayy ayyildizim ne yaptın sen öyle ne güzel devam ediyordun o kaçamaklar ne oldu şimdi?
Haydi hemen spora ...

simdiye kadar yediklerim ve yaptiklarim:

Kalkar kalkmaz - 1 kuru kayisi, 1 bardak elma sirkeli su
Saat 7, Kahvalti - 1 kitir ekmek, 1 dilim cavdar ekmegi, balik
Saat 12:15, Ögle - karisik salata, 1 dilim cavdar ekmegi, 1 yumurta, 1 bardak yagsiz süt
Ara - 1 dilim kek (fazla büyük degildi) , her persembe günü menüye kek koyduklari icin canim cekiyor :17:
Saat 14 - Isten ciktik , otobüsler grev yaptiklari icin 8 km hizli tempoda yürüdüm bu sefer 1 saat 15 dk'da geldim :)
Saat 15:15 - 1 fincan yesil cay
Saat 15:30 - 25 dk slim in 6 , start it up videosu, sonra 8 dk karin egzersizleri

daha yeni bitti sporum ve suan acim, yarim saat bekleyip aksam yemegimi mi yesem, yada biseylermi atistirsam? yardim edin lütfennn

Melekcim senin menülerin ve sporunda örnek gösterilecek menülerden.
Kek bugün biraz olmamış orada ama yine de tebrike ederim.

valla sorma nazar ettiniz bana :1: diyodum ne güzel şekersiz bir hafta geçiriyorum :16: oy oy neyse du ben akşam salata yerim 1 tanecik para kadar köfte yerim sonra spor yapar yakıveririm yediklerimi :nazar: yarın sabahın stresi valla
Para kadar köfte ilahi hiç güleceğim yoktu :1::1:

Böyle ufak yardımlar o kadar hoşuma gidiyor ki anlatamam sana.
Karşımdaki insanı özellikle yaşlı ve çocuksa mutlu edebildiysem gözlerinde bir parıltı bırakabildiysem benden mutlusu olmuyor.
Tebrik ederim seni de ..

Kızlar bugüne gelince kızılacak kadar varım.
Sabah 1 kk helva yedim :1::1::1: ( kimin eseri ki bu?)
anneme yakalanmadan kaçtım spora o spordayken ..
Oradan çıkışta ilk okul arkadaşımla buluştuk 7 yıl görüşmemiştik ..
Onunla görüştük ve yarın için yer ayarladık ilk okul arkadaşlarımızla buluşacağız.
Tabi benim yemek kaldı yine öylece.
Çay içtim sadece.
Akşam da kuru fasülye 2 dilim ekmek ve 2 kaşık pilav yedim.
1 saatte yüzdüm bugün.

Neyneysecim hemen hemen aynı zamanlarda gelmiştik değil mi?
Ne kadar da çabuk geçmiş zaman ama ben eksilere inmiş bulunuyorum.
Sanırım artık kendimle bir kalıp kafamı toplamamın zamanı geldi..
Gereğinden fazla onu düşündüğüm için bu noktaya geldik zaten.
O askeriyede yemek yedi mi yemedi mi diye benim boğazımdan bir şey geçmezdi.
araziye çıkarlardı ben haber alana kadar uyumaz oturur beklerdim.
Canı sıkkın diye kendi sıkkınlıklarımı hep ört pas ede ede kendimden tükettim sonuç belli .
Fazla bu kadarı..
yakın zamanlarda başladık canım. ben senden belki biraz önceyimdir.
sıkma canını o eksileri de düzeltirsin sen inşallah. biraz beslenme düzeni oturtman gerekiyor sadece.
canım, çok sevmişsin ve çok düşünmüşsün. ancak ne kadar çok sevsen de bu kadar düşünmek aşırı bence. sağlıklı bir ilişki olmuyor bu şekilde.
Onunla görüştük ve yarın için yer ayarladık ilk okul arkadaşlarımızla buluşacağız.
Çay içtim sadece.
1 saatte yüzdüm bugün.
helvacılar 2'ye çıktı:1:
insan arkadaşıyla buluşur da nasıl yemek falan yemez yaw? biz üniv.deyken gün boyunca beraber olduğumuz arkadaşlarla bir de akşam yemeği yerdik:) biraz örnek alın:63:

kahvaltı: 1 yumurta, 1 kk peynir, 4 zeytin ve 1 dilim ekmek.
ara: 1 hurma ve 1 portakal
öğle: tavuklu mantar sote, 5 kaşık falan yemişimdir.
ara: 2 kupa adaçayı
ara: 1 muz ve 2 ceviz
akşam: salata, üstüne yarım tavuk göğsü didikledim.

bu vakitten sonra içecek birşeyler tüketirim inşallah.

bir de 1.5 lt'den fazla su içtim. yatmadan 1 lt daha içerim inşallah 2.5 lt olur.

selam kızlar ben geldim:3:
kusura bakmayın takıma girdim ama hala sizinle doğrudürüst paylaşım yapamadım,bu yazıyı bile acele acele yazıyorum.herşeyi anlatıcam gelince öptüm

yakın zamanlarda başladık canım. ben senden belki biraz önceyimdir.
sıkma canını o eksileri de düzeltirsin sen inşallah. biraz beslenme düzeni oturtman gerekiyor sadece.
canım, çok sevmişsin ve çok düşünmüşsün. ancak ne kadar çok sevsen de bu kadar düşünmek aşırı bence. sağlıklı bir ilişki olmuyor bu şekilde.

helvacılar 2'ye çıktı:1:
insan arkadaşıyla buluşur da nasıl yemek falan yemez yaw? biz üniv.deyken gün boyunca beraber olduğumuz arkadaşlarla bir de akşam yemeği yerdik:) biraz örnek alın:63:

Durum şöyle Neyneysecim ..
BUgün amaç yer ayarlamaktı biz de dedik hadi bir çay içelimde kalkalım saati fark etmemişiz.
Hadi dedik gidelim artık.

bir de 1.5 lt'den fazla su içtim. yatmadan 1 lt daha içerim inşallah 2.5 lt olur.

Bugün sıfır kaçak sanırım değil mi canım?
Fazlalık da bir şey yok peki sporumuz ne durumda?

Kızlar ben ne zamandan beri fıkra paylaşmıyorum değil mi?
Bir gülümsetmelik olsun ..

Adam bir akşam yalnız başına çıkıp arkadaşlarıyla eğlenmek ister..
Karısına; "Sevgilim, ben çıkıyorum" der.

Evden çıkmak üzere kapıya yöneldiği sırada karısı sorar; "Nereye gidiyorsun hayatım?"

...Adam soruya duraksamadan; "Bara gidiyorum bi tanem arkadaşlarımla bişeyler içeceğiz.." diye yanıt verir.

Karısı hemen sevecen bir ses tonuyla "Aman da aman benim kocacığım içki mi istiyormuş!" diye hemen minibar'a koşar ve 12 ülkeden 25 degisik içki çeşidini adamın karşısına koyar...

Adam bunun üzerine; "Benim düşünceli tatlı sevgilim. Çok teşekkür ederim, ama barda... Biliyorsun.. Buz gibi bardakta...."

Adam daha cümlesini bitiremeden kadın hemen mutfağa koşar, derin dondurucudan çıkardığı bardağı koşa koşa adama getirir.. "Aman da aman benim aşkım içkisini buz gibi bardakta mı içmek istiyormuş.. Al bakalım." diyerek bardağı adama verir.

Adam şaşırmış vaziyette; "Benim güzel kurabiyem. Ama barda buz gibi içkimi içerken yanında yediğim çerezler. Bilsen canım nasıl çekti. Sana söz, 2-3 saat içinde döneceğim."

Kadın; "Aman da aman benim canımın içi kocacığım çerez mi istiyormuş." der ve koşa koşa içeri gider.

Döndüğünde bir tepside 15 çesit çerez, fıstık, fındık, ne ararsanız tabaklara koyup adama getirir. Adam artık dudaklarını ısırmaya başlamıştır ve son bir güçle kadına der ki; "Ama benim güzel meleğim, barda biliyorsun hani arkadaş arkadaşa ortamda. Erkek erkeğe bi muhabbet vardır bilirsin, hani biz kendi aramızda biraz "rahat" konuşuruz.." der.

Ve bunun üzerine kadın ona gülümser; "Aman da aman benim bitanecik kocacığım erkek erkeğe rahat muhabbet etmek mi istiyormuş. O zaman... BANA BAK OĞLUM! AL ŞU LANET OLASI IÇKİNİ BARDAĞINA DOLDUR VE ÇEREZLERİNİ DE YE ZIKKIMLAN, HİÇBİRYERE GİTMİYORSUN ANLADIN MI? KOÇÇÇÇUM!!
adamcağız çıldırmış:))
canım lahana çorbasının tadı değilde kıokusunu sevmiyorum ama zayıflattığının garantisini verblirim oda ben sadece onu içmiyorum yemekte yiyorum kızımı emzirdiğim için yinede faydasını görüyorum
Karın bölgesindeki yağlardan doğal takviye ile kurtulmak istiyorsanız;

Her birinden bir çorba kaşığı olmak üzere; limon suyu, susam yağı, biberiye yağı ve okaliptüs yağını karıştırarak karın bölgenize dairesel hareketlerle masaj yapmanız yeterli olacaktır

kızlar ben buna başladım dün göbeğimde yanma hissi oldu ama kokusu berbat eşiniz yokken gündüzden sürün yatmadan öncede duş alın koku geliyor burnunuza yoksa inşallah faydasını görürüm.

nihancım menülerini tam gün olarak yazıver canım sen dünün akşam menüsü yazmışsın gerisini araya durdum bulamadım :44:

kızlar birşey sorucam ben günde çaylarla falan 3 litre su tüketiyorum malum yarın tartılacağım acaba su miktarını çaylar :1 litre zaten acaba normal su az içsem mi 1,5 litre içmiş olurum bugün aslında çok susuyorum ama tartıda su çıkarsa :27:
kokmasalar bide ben biara kk de sarımskalı şampuanı okumuştum uyguladım eşim yanımdakocaman bir arımsak yatıyor sanki demişti ama ben lahana yağı kuullanmıştım acayip terletiyor o bölgeyi çay gibi şeyler normal suyun yerini tutmaz diyor doktorlar haberin olsun
:50: ay kimseler yok kızlar nerdesiniz :59: neyse ben gidim oğluşumu yatırayım belki yarım saat sonra gelen olur :52:
ben gelmesem kimse gelmiyor:27:
kızlar bu arada öğle yemeğimi yazmaya fırsat bulamadım. öğle yemeğim 1 porsiyon tavuklu mantar sote 1,5 dilim ekmek

şuan ara öğün olarak form çay içiyorum.
gayet güzel form çaylarına memeyi kestikten sonra başlayacağım

ekmek yapma makinesı siparişini iptal ettim :31: eşim ne gerek var fırında hepsi var zaten dedi pek sıcak bakmadı. benımde içime sinmedi :15: neyse artık kısmet değilmiş
iyiki iptal etmişin şimdi mis gibi ekmek yapacaktın yemedende olmazdı

simdiye kadar yediklerim ve yaptiklarim:

Kalkar kalkmaz - 1 kuru kayisi, 1 bardak elma sirkeli su
Saat 7, Kahvalti - 1 kitir ekmek, 1 dilim cavdar ekmegi, balik
Saat 12:15, Ögle - karisik salata, 1 dilim cavdar ekmegi, 1 yumurta, 1 bardak yagsiz süt
Ara - 1 dilim kek (fazla büyük degildi) , her persembe günü menüye kek koyduklari icin canim cekiyor :17:
Saat 14 - Isten ciktik , otobüsler grev yaptiklari icin 8 km hizli tempoda yürüdüm bu sefer 1 saat 15 dk'da geldim :)
Saat 15:15 - 1 fincan yesil cay
Saat 15:30 - 25 dk slim in 6 , start it up videosu, sonra 8 dk karin egzersizleri

daha yeni bitti sporum ve suan acim, yarim saat bekleyip aksam yemegimi mi yesem, yada biseylermi atistirsam? yardim edin lütfennn
valla süper besleniyorsun tebrik ederim kıskanıyorum seni vallaa

Çay içtim sadece.
1 saatte yüzdüm bugün.
bugün iyisinde yarın dikkat et okadar yıl geçmiş muhabbet arası çok kaçırma yemeği

ya ben suyu çok içerim normalde ama wcden çıkmıyorum hiç of günümün yarısı orda geçyor sizde öylemisiniz
bana gelince sabah 1 yumurta 4 tane zeytin 2filim ekmek ve çok az beyaz peynir yedim
arada 1 kupa lahana çorbası
öğlen 1 elma
ara tekrar lahana çorbası
akşam kaz pişirmiştim fırındsa çok az ondan bol slata
1 tane milföy yedim:(((
birazdanda yine lahana çorbası ve
2 tane portakalımı yiyeceğim sonrada allah kerim
bend gece yine girerim öptüm hepinizi

adamcağız çıldırmış:))
canım lahana çorbasının tadı değilde kıokusunu sevmiyorum ama zayıflattığının garantisini verblirim oda ben sadece onu içmiyorum yemekte yiyorum kızımı emzirdiğim için yinede faydasını görüyorum

kokmasalar bide ben biara kk de sarımskalı şampuanı okumuştum uyguladım eşim yanımdakocaman bir arımsak yatıyor sanki demişti ama ben lahana yağı kuullanmıştım acayip terletiyor o bölgeyi çay gibi şeyler normal suyun yerini tutmaz diyor doktorlar haberin olsun

ben gelmesem kimse gelmiyor:27:
gayet güzel form çaylarına memeyi kestikten sonra başlayacağım

iyiki iptal etmişin şimdi mis gibi ekmek yapacaktın yemedende olmazdı

bugün iyisinde yarın dikkat et okadar yıl geçmiş muhabbet arası çok kaçırma yemeği
ya ben suyu çok içerim normalde ama wcden çıkmıyorum hiç of günümün yarısı orda geçyor sizde öylemisiniz
bana gelince sabah 1 yumurta 4 tane zeytin 2filim ekmek ve çok az beyaz peynir yedim
öğlen 1 elma

Bir de onu mu denemeliyim ki ?
nasıl yapıyorsun peki bu çorbayı.
Pazara ertelemeye karar veridk buluşmayı da yarın yüzerim artık bol bol..

afiyet olsun canım.
yaşlı amcaya da bir iyilik yapmışsın canım, ne güzel. adamcağıza kimse bir şey dememiş demek ki.. gerçi yabancı ülkelerde hep böyle kendi başının çaresine bakarsın felsefesi var, maalesef.

evet aynen, burdakilerin kalpleri katilasmis, ben görüyorum mesela otobüse girince yer kalmiyor yasli bi nine geldiginde hemen ayaga kalkar yerimi veririm ama cogu yapmiyor bunu, aslinda burdaki danimarkalilarda degil bizim türk insanida yapmiyor nedense..

Melekcim senin menülerin ve sporunda örnek gösterilecek menülerden.
Kek bugün biraz olmamış orada ama yine de tebrike ederim.

Böyle ufak yardımlar o kadar hoşuma gidiyor ki anlatamam sana.
Karşımdaki insanı özellikle yaşlı ve çocuksa mutlu edebildiysem gözlerinde bir parıltı bırakabildiysem benden mutlusu olmuyor.
Tebrik ederim seni de ..

evet ya kek olmasaydi iyi olurdu ama spor ile eritmissimdir insallah :)
bende aynen inanki öyle bi mutlu oldumki, aslinda büyük bisey yapmadim ama dedenin bana dedikleri cok hosuma gitti.

canim süpersin, menün herzamanki gibi , ne diyecemi bilmiyorum :)

öğlen 1 elma

tsk ederim canim, amannn kiskanma veya nazar kelimelerini kullanma nedense hep basima bisey geliyor sonra :) hehe

lahana corbasinin kokusunu bende begenmiyorum onun diyetini yaparken 3-4 günden sonra pes ettim, tadi iyi ama kokusu cok kötü yaa :( ama dedigin gibi zayiflama icin süper bi corba

yarin cuma ve tartilmamiz gerekiyor kizlar, biraz korkum var cünkü sisligim cogaldi gibime geliyor (pskolojikmi acaba bilmiyorum).. insallah 54,5 kg olurum, daha fazlasini kabul etmem.. hadi bakalim Allah yardimcimiz olsun diyelim, yarin görüsürüz öptüm sizleri kocamannnn:54::54:

evet aynen, burdakilerin kalpleri katilasmis, ben görüyorum mesela otobüse girince yer kalmiyor yasli bi nine geldiginde hemen ayaga kalkar yerimi veririm ama cogu yapmiyor bunu, aslinda burdaki danimarkalilarda degil bizim türk insanida yapmiyor nedense..

evet ya kek olmasaydi iyi olurdu ama spor ile eritmissimdir insallah :)
bende aynen inanki öyle bi mutlu oldumki, aslinda büyük bisey yapmadim ama dedenin bana dedikleri cok hosuma gitti.

canim süpersin, menün herzamanki gibi , ne diyecemi bilmiyorum :)

tsk ederim canim, amannn kiskanma veya nazar kelimelerini kullanma nedense hep basima bisey geliyor sonra :) hehe

lahana corbasinin kokusunu bende begenmiyorum onun diyetini yaparken 3-4 günden sonra pes ettim, tadi iyi ama kokusu cok kötü yaa :( ama dedigin gibi zayiflama icin süper bi corba

Ufak şeylerden mutlu olabilmek çok güzel.
Dedenin bunu takdir etmesi de ileride yapacağım başka bir davrnaışa davetiye olur inşalalh.

iyi geceler kızlar
ben bugün yine kaçamaklar yine kaçamaklar yaptım.o yüzden yarın tartıya çıkmaya korkuyorum.

kahvaltı:yağlı ufak(yufka ekmek ve yumurtayla yapılıyo)ve maydonoz yedim
ara:soda
öğlen:3 dilim ıspanak böreği,açık şekersiz çay
ara:1 elma
akşam:2 kaşık kuru fasülye ve 1 dilim börek:(
ara:soda

günboyu hamurişi tüketmiş oldum.ah ah nolacak benim halim:(

herkese iyi gecelerrrr
sabah: 2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, biraz maydanoz, 2 dilim tam buğday unu ekmeği ve bir bardak çay
öyle: yarım dilim kek ,yarım küçük kase kısır ve 2 bardak çay
ara:1 elma
akşam: 5 yemek kaşığı brokoli yemeği, yarım kase yoğurt ve 1 dilim tam buğday unu ekmek
öğlen çaya misafir geldi mecbur evsahibi olduğum için yedim.yemesen ayıp yaaa

inşallah canım bakalım bende bu siyah olan madlenden yemiştim kalorisi az mı bilmiyorum ama yedikten sonra hemen uçtum mutfaktan yoksa devamı gelicek diye korktum :9:

canim sakin sucluluk duygusu olmasin bence gayet normal arada bi vücut istiyor canin cekiyor.. bende yedikten sonra pisman oluyorum ama telafi olarak spor yapiyorum, bence dedigin gibi sporunu yaparsan cikolatayi eritirsin :34:
aksamki salatada hos görünüyor bu arada..
yarin insallah sorunsuz gecer, bende bu regl yüzünden fazla cikarim diye korkuyorum :53:
inşallah canım reglden çıktım ya belki ondandır ilk defa regl olurken hiç bir kaçamağım olmamıştı ki bu da kaçamaksız bitmedi ama telafi ettim mi bilmiyorum menüyü yazıcam birazdan yarın eğer zaten çok çıkarsam kesin sudur :1:

Çay içtim sadece.
1 saatte yüzdüm bugün.
bazen vücut için çok az yemek iyi oluyor metabolizma şaşıırıyor arada yapmak lazım canım yarın teleafi edersin afiyet şeker olsun

ohhh maşallah çok güzel canım hem leziz hem de kararında gördüm

uyanış:1 ılık bardak suya elmalı sirke ve bal karışımı yudum yudum az az içildi.
sabah:1 kaynamış yumurta yanında 2 dilim ekmek bir çay bardağı yeşil çay
ara:yarım greyfurt
öğlen:ben yoğurt ve döğme(yarma deniyor bileniniz var mı ondan yapılmış ve kurutulmuş tarhana yedim gevrek gibi bir çorba kasesi kadar vardı kalorisi çok düşük .
ara:1 elma biraz büyükçeydi kabuğu soyuldu ve sabahki aradan kalan greyfutun yarısı tüketildi.
spor:
yarım saat evin içinde tempolu yürüyüş
250 mekik çekildi
100 yanlara eğilme belimin yanları için
100 oturduğum yerden oklava çevirme
3 dk yatar vaziyette hızlıca bisiklet çevirme ki daha fazla devam edemedim.
yan yatıp bacaklar 30ar yanlara kaldırma ve ebru şallı hareketleri yapıldı
kollar yanlara,ön,yukarı ve aşağı aç kapa 30 ar yapıldı.
mutfak tezgahından tutunarak 60 yan bacaklar arkaya doğru,yanlara doğru ve arka ön arası o da yandaki çıkıncı var ya basen top gibi orası gitsin diye :52:
mutfağa giriş ve bir tane siyah madlen çikolata bozuk para büyüklüğünde alıp lop diye boğaza atış sonra pişmanlıklar :14:
1 fincan 5i1 arada çay içtim
akşam:1 adet bozuk para büyüklüğünde yağsız pişmiş et köfte .yanında içinde çok az tuzsuz çökelek,marul,havuç,maydanoz ve elma sirkesi,nar ekşisi olan ama yağsız bir salata yedim.1yk kadar yağsız yoğurt aldım ağzıma ve sonra hızlıca kalkış :23:
spor:
yemekten yarım saat sonra 100 mekik
10dk seri evde hızlıca yürüyüş
mutfak tezgahında 30 ar bacaklar yanlara,ön,arka,yanve ön arası kaldırış.
son :1 fincan 5i1 arada çay içildi.
toplam saf net su miktarı:2,2 litre su tüketildi.
sirkeli su içmedim arkadaşlar biraz isteksizlik oldu malum yarında tartılacağım :52:

Son düzenleme:
lahana çorbasını nasılmı yapıyorum önce yarım lahanayı temizleyip düdklüye koyuyorum üzerine 3-4 tane kuru soğanı soyup koyuyorum üzerine sarımsak maydonoz saplarıyla birlikte 1 tanede bulyon
aslında kerevizde giriyor ve obaya bir işe yarıyor ama ben onuda koydummu kokusuna hiç tahammül edemiyorum
kanatsız_melek benim nazarım değmez merak etme sen
şinci asumancım ve neyneysecim şayet insafa gelirde beni listeye alırsanız kilomu şimdiden yazayım başlangıç kilom 72 bugün sabah itibarıyla 70.4 geldim sabah giremediğimden şimdiden yazaım dedim
amaan gideyimde bir kupa daha lahana çorbaı içip yatayım uykum geldi hadi öpüldünüz :54::54:

Back
X