su miktarınıda yazıver canım oldukça güzel olmuş özellikle kaşık hesabına geçmen güzel.afiyet olsun bu arada bisküvinin yanında mutlaka sıvı tüket özellikle yeşil çay çok güzel oluyor tavsiye ederim.
canım, acilen niye kreşe gittin? oğluna bir şey mi oldu?
bu arada beslenmen güzel. afiyet olsun.
canım oğlanın öğretmeni aradı resimleri dvd leri geldi gösteri için bugün son dedi gittim heyecanla koş koş

gidip oğlanda görünce bırakmadı onlarla uğraştım durdum.
canım geçmiş olsun atlatmışsın ne güzel stres yapma hayat herşeye rağmen çok güzel ilaçı kullan eksit etme boğazın için elmalı sirkeli su harika diyebilirim yumuşatıyor belki agrısınıda geçirir.
misss gibi olmuş canım afiyet olsun .ama akşam salata niye tek yedin yanında mantar vs yeseydin su ne kadar tüketiyorsun canım su içmezsek su kaybı olurmuş
trip yapıyor hayatım boşver üzülme azıcık sana ders vermeye çalışıyor sanırım değerini görmek istiyordur sende azcık şımart baktın olmadı yine aynı sende üzülme arkadaşlarınla sende onun gittiği yerlere takıl

[/QUOTE]
Elma sirkesini bir ara düzenli kullanıyordum ve kilo açısından da hastalıklar açısından da çok faydasını görmüştüm tekrar başlasam iyi olur aslında.

anam adım helvacıya çıktı

kayınvalidem lemi :44: yok kız ya ne bilim kötüde değil de yeni gelinine laf geçiremiyor
k.validem sağ tarafı felçli ama yinede biraz tutuyor yani yemeklerini yapıyor yürüyor tek başına ama
eskiden börekte açarmış kadıncağız ama şimdi yok o böreğide kaynım yapmış kayınvalidemle, eşi (eltim)
çıkmıyorki yardıma kaynımda kılıbık olu evlenince bişey diyemiyor karısına
ben çalışıyorum işten sonra yardıma gittim yinede bana surat yapıp azarlıyor kayınvalidem
anlamıyorum anlamakta istemiyorum boşvermek istiyorum
ona söz geçiremiyor bende çıkarıyor yani
Sen o kadar yersen helvaları çıkar tabi adın helvacıya

Kendime bakmadan ne güzel konuşuyorum.
Aslında böyle ters bir gelin olunca senin kıymetini anlaması lazım ama ne kadar uğraşırsan uğraş bazen oluyor böyle şeyler.
Yakın mı oturuyorsunuz canım?
Karın bölgesindeki yağlardan doğal takviye ile kurtulmak istiyorsanız;
Her birinden bir çorba kaşığı olmak üzere; limon suyu, susam yağı, biberiye yağı ve okaliptüs yağını karıştırarak karın bölgenize dairesel hareketlerle masaj yapmanız yeterli olacaktır
kızlar ben buna başladım dün göbeğimde yanma hissi oldu ama kokusu berbat eşiniz yokken gündüzden sürün yatmadan öncede duş alın koku geliyor burnunuza yoksa inşallah faydasını görürüm.
nihancım menülerini tam gün olarak yazıver canım sen dünün akşam menüsü yazmışsın gerisini araya durdum bulamadım :44:
kızlar birşey sorucam ben günde çaylarla falan 3 litre su tüketiyorum malum yarın tartılacağım acaba su miktarını çaylar :1 litre zaten acaba normal su az içsem mi 1,5 litre içmiş olurum bugün aslında çok susuyorum ama tartıda su çıkarsa
Çok güzel yapıyorsun.
Sabah kalktığında suyun şişkinliği falan kalmıyor zaten tuvalete gidip ondan sonra tartılıyorsun.
Çok faydasını görürsün eminim.
Ayrıca cilde de etkisi harika oluyor.
canım ben pek bal sevmem. illa bal da mı koymalıyız bu elma sirkeli suya. sadece sirke koysak belkı bıraz da lımon :26:
Normalde ben de balı hiç sevmez ağzıma koyamazdım ama elma sirkesi su limon hatta bazen tarçında atıyorum o kadar güzel oluyor ki.
kızlar bu arada öğle yemeğimi yazmaya fırsat bulamadım. öğle yemeğim 1 porsiyon tavuklu mantar sote 1,5 dilim ekmek
şuan ara öğün olarak form çay içiyorum.
OHhh öğle yemeğin çok güzel olmuş.
Afiyet olsun.
ekmek yapma makinesı siparişini iptal ettim

eşim ne gerek var fırında hepsi var zaten dedi pek sıcak bakmadı. benımde içime sinmedi

neyse artık kısmet değilmiş
Hmm ..
Sürekli yapmak zor gelirdi gibi geliyor zaten.
Pişmesi de makinada mı oluyor yoksa fırına mı alınıyor ki?
canım, ben arada geçen zamanın farkına bile varmadım. sana samimiyetle yazıyorum, takıma takıl ve farketmeden ver kilolarını:) burada yeri geldi gırgır şamata yeri geldi menüler, yerinde dertlerimizi paylaştık ben bu kiloya nasıl düştüğümü dahi anlamadım. bütün mesele yediklerini kısmak olmuyor, psikolojik olarak takım çok yardımcı oluyor. menüleri yorumluyoruz, hatalar ortaya çıkıyor. alternatifler bulunuyor. sen de inşallah vereceksin ve senden sonrakilere benim yazdıklarımı yazacaksın inşallah.
bu eşler diyeti sabote ediyorlar:)) ben de sen aldın sandım kız, bir de gidip kendi ellerinle alsaydın görüşürdük seninle
ya işte kalbinden atamıyorsun zaten at da diyemeyiz bence. ama zararı minimuma indirmen lazım. onun için endişelenmeyi bırakıp kendin için endişelen canım. ne bu yaşta mideler kötü oluyor falan.
inşallah aşarsın canım zamanla. yani kendi kendine de telkinde bulun. hep yardım dışardan gelmiyor, bazen sandığından daha güçlüsündür canım.
hahah koptum masalcım

bu erkeklere ne kadar da her şeyi hazırlasan gözleri dışarda
Neyneysecim hemen hemen aynı zamanlarda gelmiştik değil mi?
Ne kadar da çabuk geçmiş zaman ama ben eksilere inmiş bulunuyorum.
Sanırım artık kendimle bir kalıp kafamı toplamamın zamanı geldi..
Gereğinden fazla onu düşündüğüm için bu noktaya geldik zaten.
O askeriyede yemek yedi mi yemedi mi diye benim boğazımdan bir şey geçmezdi.
araziye çıkarlardı ben haber alana kadar uyumaz oturur beklerdim.
Canı sıkkın diye kendi sıkkınlıklarımı hep ört pas ede ede kendimden tükettim sonuç belli .
Fazla bu kadarı..
kızlar ben sabah 10:30 da 1 kaynamış yumurta ve 2 dilim ekmek ile birlikte bir fincan yeşil çay içtim
ya saat 1 de orta boy greyfutun yarısını yemiştim bu arada yanında 1 litre su tüketmiştim sonra yarım saat yürüyüm mekik egzersiz derken dizimi izliyordum sonra gittim elma buldum mutfakta aldım elmayı soydum güzelce greyfutumun yarısınıda aldım geldim saat 4 idi ve oturdum ikisinide ham ham yedim.ve olan oldu benim böyle arada gelir yoğurt ve buğdaydan yapılan bir tarhana var ya gevrek gibi ondan canım istedi aşırı istedi ama önüne asla geçemedim tuttum 1 çorba kasesi kadar ondan yedim ki ondan yersem karnım şişiyor çok karnımı tutan birşeydi sonra oğlum uyandı geldi karşımda kek yedi mutfağa gittim su içim falan diye baktım buzdolabının üstünde madlen çikolata kutusu gözüme ilişti açtım oğlumda mutfağa geliyodu annee dedi sevineerek aldı 2 tane içinden sonra dedim göz hakkı aldım 1 tane yedim çok suçlu hissediyorum kendimi şimdi bir fincan 5i1 yerde çay içiyorum
akşama yemekte et köfte yapacağım salata özellikle marul havuç maydanoz karışımından belki salatalıkta koyarım diyorum ki ben akşam 1 tane köfte ve salata mı yesem sonra da spor yapıcam tekrardan yürüyücem yarım saat cikolata çok canımı acıtıyor çok pişmanım offf
:2:
Ayy ayyildizim ne yaptın sen öyle ne güzel devam ediyordun o kaçamaklar ne oldu şimdi?
Haydi hemen spora ...
simdiye kadar yediklerim ve yaptiklarim:
Kalkar kalkmaz - 1 kuru kayisi, 1 bardak elma sirkeli su
Saat 7, Kahvalti - 1 kitir ekmek, 1 dilim cavdar ekmegi, balik
Saat 12:15, Ögle - karisik salata, 1 dilim cavdar ekmegi, 1 yumurta, 1 bardak yagsiz süt
Ara - 1 dilim kek (fazla büyük degildi) , her persembe günü menüye kek koyduklari icin canim cekiyor
Saat 14 - Isten ciktik , otobüsler grev yaptiklari icin 8 km hizli tempoda yürüdüm bu sefer 1 saat 15 dk'da geldim :)
Saat 15:15 - 1 fincan yesil cay
Saat 15:30 - 25 dk slim in 6 , start it up videosu, sonra 8 dk karin egzersizleri
daha yeni bitti sporum ve suan acim, yarim saat bekleyip aksam yemegimi mi yesem, yada biseylermi atistirsam? yardim edin lütfennn
Melekcim senin menülerin ve sporunda örnek gösterilecek menülerden.
Kek bugün biraz olmamış orada ama yine de tebrike ederim.
valla sorma nazar ettiniz bana

diyodum ne güzel şekersiz bir hafta geçiriyorum

oy oy neyse du ben akşam salata yerim 1 tanecik para kadar köfte yerim sonra spor yapar yakıveririm yediklerimi

yarın sabahın stresi valla
Para kadar köfte ilahi hiç güleceğim yoktu

evet corbami ictim, dünki sebze corbasi..
aynen öyle oldu canim regl döneminde aliskin degilim bu kadar tempoya ama grev yüzünden yürümek zorundaydim, dedigin gibi bana yaradi.. aslinda burda bi kural vardir otobüsler eger 30dk gec kalirsa taxi faturayi sirkete gönderip onlar ödüyorlar, ama okadar zahmetli biseye kalkismak istemedim, internette form doldur gönder filan, en iyisi yürümek dedim :)
yürümek yaradi zaten, yolda duragin önünde yasli bi arap duruyordu, dedeye dedimki otobüsler grevde hic otobüs gelmez bugün diye, adam cok sasirdi, diyorki okadar insan gelip gecti kimse bisey demedi.. müslanmiyim diye sordu bende evet dedm, oda Allah razi olsun sonra dua okudu ve gitti.. birinin hayir duasini almak cok degerli bisey bence, kücük bi yardim bile cok büyük bisey ama devir degisti artik kimse kimseyi takmaz hale gelmis, cok yazik
Böyle ufak yardımlar o kadar hoşuma gidiyor ki anlatamam sana.
Karşımdaki insanı özellikle yaşlı ve çocuksa mutlu edebildiysem gözlerinde bir parıltı bırakabildiysem benden mutlusu olmuyor.
Tebrik ederim seni de ..