Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçen hafta değilde ondan önceki pazar günü saçlarımı kestirdim hemde küt kesim yaptırdım.sonra boya aldım eve geldim boyadım. şimdi oğlumun doğum gününde tekrar boyamak istiyorum nasipse.
yine geçen hafta sol gözümün üstünde yani alnımda sivilce çıktı hemide kocaman,daha yeni kurudu uyuz. ondan önce tam ortasında vardı. anacım çıkıncada öyle ufak çıkmıyorlar kocaman.1 tane çıkıyor ama tam çıkıyor. :))
dün akşam uykum gelince koltuğa uzandım,eşim biran baktı suratıma ama beğenmedim bakışını belki oan dalgınlıkla oldu,yani bilerek değildi o bakışı ama yinede sinir oldum,yatmamdan rahatsız olmuşcasına baktı çünkü.söylendim bende,kızdım,aldım oğlumuda geçtim yatağa. sabah erken uyandım 4.30 da ama kalkmadım yataktan döndüm durdum saati 6.45 yaptım kalktım kahvaltıyı hazırladım derken mutfağın öyle kalmasına sinir oldum. ya orda tabak flan var akıt suyunu işte ne olacak bu sadece benim görevim olan birşey değil. kurumasın tabaklar akıtıver işte. sanki dersin çok birşey yapıyor. evlilikler zaman aşımına uğruyor,önceden herzaman yardımcı olmaya çalışırdı şimdi illa ben dürtecem söyleyincede surat yapıyor falan. ya herşeyi ben yapıyorum zaten ondan istediğim ufak tefek şeyler yap işte görüyorsun illa demem mi lazıımm.
heeee ama hadi yatalım dememe kalmadan dibimde bitmeyi biliyorsun gıcık şey. :63:

valla kızlar içimi döktüm size. oh rahatladım. :15:
ay adcım sen 6 yıllık evlisin ben daha 4 5aylık evlıyım tıpatıp aynılarını yaşıyorum be ne yapacam 6 yıl sonra ne halde olacaz acaba :9: :9: çoraplarını kirli sepetıne at pantolonunu askıya as kirli tabağı lavoya koy su akıt kurumasın vs. vs. gibi cümleleri köyün delisine söyleseydim şimdiye kadar öğrenirdi.
ama benım kocamın garıp bi huyu var içimi okuyor heralde. ben tam dellenmeye başlıyorum off bıktım artık nıye evlendım ben bu sorumsuz düşüncesiz adamla diyorum . pat eve gelıyorum yemek hazır. ev toplanmış. ne kadar sıkıcı bı evlılığımız var hep aynı hep aynı dıyorum içimden pat ertesı gun çıkışa gelmış sınemaya götürüyo vs. vs. işine gelince yapıyo işte uyuzz. akşam koca kola şişesini oturma odasına getirmiş. bi güzel içmiş. sonra bardağı mutfağa götürmüş. kola şişesini odanın ortasında yerdebırakmış. gelde delirme :41:
kız nereye daha karpuz kesicediik. :)))
karnabahar iyi fikir,karnabahar demişken bizim masal geldi aklıma. sende öyle yazınca yazayım dedim. bir ara karnabaharla ilgili yazışıyorduk,hep karnıbahar yazıyordu bizde ses etmedik sonra birgün yazdı ''kızlar karnıbahar aslında karnabaharmış yanlış biliyormuşum ''diye. sonra ne olduysa ben oyazısına cevap yazamamıştım ama epey güldüm açıkçası.
canım sebze iyi fikir,sana şimdiden afiye olsun. yarın görüşürüz canım.

kızlar sanırım mezun veremicez ama epey hamiş olacak aramızda anlaşıldı. :9:
:60: :60: bende karnıbahar diyorum hep :60:
diyet grubu hamiş grubu olur işte aynı kadro devamm :49:
seyyahım afiyet olsun bal şeker olsun tulumba tatlısını eritmişsindir canım merak etme birşeycik olmaz

kadın doğumcumunda yaptığı testler henüz çıkmadı 5 te internetten bakın görürsünüz demişlerdi hala göremiyorum :91: tiroid vs merak ediyorum açıkçası

bu arada menüme gelince
sabah kalktık kahvaltı yaptık yarım kaynamış yumurta 1 bardak yeşil çay 1 dilim ekmek 2 adet siyah zeytin
öğlen geldim 2 adet para büyüklüğünde et köfte yedim 2 dilim ekmek bu durumda ekmek hakkım bitti sanırım 4 müydü o zaman 1 kaldı
sonra ikindi vaktinde 2 tane sallama 5i1 arada çay büyük kupaya koydum yanında 4 tane çörekotlu diyet bisküvi yedim kızlar .
akşama sadece bezelye yemeği düşünüyorum bakalım .
inşallah erimiştir canım. yarın sabah tartıda görecez artık .
menun gayet güzel tatlım. tahlıl sonuçların umarım iyi çıkar
kızlar tahlillerimin sonuçları açıklanmışta tiroid
t3:4
t4:16.5
tsh:1.94 iyi mi bilmiyorum birde kansızlık ve d vitamini eksikliği var sanırım epey eksiklik çıktı of dengesiz beslenmeden mi bilmiyorum canım sıkkın maile yarın cevap veririm nöbetim var dedi bilen açıklasın nolur :84:
hiç anlamam kı bizim gruba bı hemşıre doktor lazım. :))
iyi aksamlar kizlar
kac gündür giremedim kusura bakmayin ama islerim vardi
zaten sizede bisey söylemem gerekiyor.. ben takimdan ayrilmak istiyorum..
ayrilmak derken hala girmek ve paylasim yapmak istiyorum ama listeye dahil olmadan, nedenide su ki kac gündür coktandir görmedigim arkadaslarimi gördüm, akrabada dahil hepsi bana cok zayifladin yeter bukadar hasta olucaksin diyor.. hatta kücüklük arkadasima gidecem dedigimde arkadas bana dediki benim eski kilom 55'di suan 65 oldum, sen ise 65'din suan 55 oldun, daha ne istiyorsun.. 50 kiloya inersen yakismaz sana diyor..
bende gittim bi spor hocasina gösterttim kendimi.. bana dediki senin boyuna göre kilon cok iyi (bu arada kilom 53,8 oldu).. benim boyuma göre en ideali 53-55 arasimis.. 50 kilo olman senin icin sagliksiz olur eger kas yapmayi ve fit olmayi düsünüyorsan sadece yemegine dikkat edip spor yap diyor ama sakin kilo verme diyor protein agirlikli yersem spor icin daha iyi olurmus, verdiklerimide almamama yardimci olurmus bide..

kizlar uzun lafin kisasi ben 53-54'de kaldim ve daha fazla zayiflamak istemiyorum, nisanlimda zaten fazla verme seni begenmem yoksa demisti.. o yüzden burda olmak istiyorum ama listeye dahil degil .. beni anliyacaginizi umuyorum :)) ama herzaman ki gibi spora devam.. 2 gündür zaten bol bol spor yaptim (bugün yapamadim gerci)..
oleyyyyyyy oleeeyyyyy 13. takımın gruru mezun veriyoruz yani öyle mi? süper ya tebrik ederim canım. ayrıca resımlerıne de baktım. bende plates yapmak istıyorum yaaaa
iyi geceler kızlar,

kahvaltı: 4-5 patates kızartması, 3 küp peynir, 3 zeytin, 1/2 erzurum poğaçası, 1 kek.
ara: yarım avuç fındık, 1 elma ve 1 hurma
öğle: 1 büyükçe kase yoğurt çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay, yabanmersini+kuru siyah üzüm
ara: facia:1: makarna salatası ve 1 tane peynirli pişi, güya bugün kaçamak olmayacaktı:78:
akşam: salata
ara: sütlü şekersiz neskafe
rabıacım bence artık dur! hnı tek öğünde kaçamak olunca görmüyoruz ama hem sabah hem öğle olmamış canım. sen kaptan yardımcımızsın sende salarsan biz ne yaparız. sabah hem kızartma hem poğaca hem kek. evet azar azarmıs ama hanı en azından üçünü birden yemeseydın.
hele öğlen makarna salatası ve pişi. pişi zaten direkt yağ ve un makarna salatası da mayonezli bişey :45: yarın da cuma! bugun son olsun canım hadı bı el at şu takıma ya yarın etap sonuncusu biz olacaz sanırım
cnm menün güzel eger bu hftadaki ilk kaçamagınsa tulumba tatlısı o zmn çok fazla takma(duydugum kadaryla haftada bi ögün istedigini yemek gercektende yardımcı oluoms kg vermeye) :))
sağol canım ya içimi rahatlattın ha. ilk kaçamağımdı sanırım
kuru fasülye bni acayip şişirdi o yüzden baya sogumustum :))) ama cacık ve taze fasülye ikilisiyle zamanında baya zayıflamıştım :)))
bende taze faülyayı sevmıyorum. buzluğa atmış annem yıyemedık hiç. mevsiminde tüketılecek bişey . kuru fasülye hem sulu hem ucuz dışardan yıyorum biliosun. dedim bugunde kuru yıyeyım. hep at olmuyo. gercı genelde tavuk etı yıyoruz ama olsun
günaydıııınnnn :71:
aa günaydın dosba gitt mi misafırler. bizde dün senın kulaklarını çınlattık dosba yok ortalarda diye
günaydın kızlar

dünkü ve bugünkü menüm

dün öğlen
yarım tabak kalan yahni(sonunda bitti)
1 dilim ekmek

dün akşam
1 tabak makarna(yoğurtlu)

yarım saat yürüyüş

bu sabah
2 dilim ekmek
yarım kk helva
5 zeytin
2 tutam çeçil peyniri

afiyet olsun nıhancım. sıradakı yemek hangisi yahnı bitmiş ? :) ne guzel bıkmadan yıyebılıyorsun aynı yemeği. ben ıkıncı gun aynı yemeği çıkartınca eşimin tepkisi şu oluyo: bizi zehirlemeye niyetın var heralde aşkım :97:

günaydın arkadaşlar dünkü menüm
sabah 2 dilim ekmekten peynirli tost
öğlen 1 tabak kuru fasülye 1 dilim ekmek 1 kaşık pilav
öğle yemeğinden önce ve sonra gidip gelip birer ikişer fındık badem yedım
akşam 1 tabak zrytinyağlı az kıymalı karnabahar 2 kaşık pilav 1 lokma ekmek.(tabağı sıyırmaya bayılıyorum :1:)
yemekten sonra çekirdek çitledık koçişle
ha bide öğle yemeğinden sonra bi tane türk kahvesi içtim:42:
ama göbeğim çok şiş adet dönemindeyım diye sanırım :30:

bu sabahkı kahvaltım da yıne 2 dilim ekmeye peynırlı tost. benı baya tok tutuyo bu tot. öğlene doğru dışarı çıkacam. yürüyüş de yapacam bugun :66:

afiyet olsun nıhancım. sıradakı yemek hangisi yahnı bitmiş ? :) ne guzel bıkmadan yıyebılıyorsun aynı yemeği. ben ıkıncı gun aynı yemeği çıkartınca eşimin tepkisi şu oluyo: bizi zehirlemeye niyetın var heralde aşkım :97:
sağol canım.:16:
yiyorum mecbur canım çöpemi atayım yazık günah bereketi kalmaz evin başa düşünce yeniyor 2 kişi olunca 2. güne mutlaka kalıyo yemek
helebi yemesin bidaha yemek yapmam görür ozaman
Ama Allahtan öyle bi huyu yok atılmasın diye yer eşim zaten 2 günde de yemek bozulmuyor ben ısıtacağım zaman hepsini ısıtmam yiyeceğimiz kadar alıp ısıtırım ondan uzun süre dayanıyor:97::97:

akşam 1 tabak zrytinyağlı az kıymalı karnabahar 2 kaşık pilav 1 lokma ekmek.(tabağı sıyırmaya bayılıyorum :1:)
regl zamanında çok farkediyor ondan şişsindir canım.

afiyet olsun güzel beslenmişin:81:
çekirdek ne kadar dı kız:27::27: miktarı:27::27:

:30::30: rabia kaçamaklarla dolu bi haftada burda bitmek üzere:42:
pazartesi günü ve sonrası kaçamaksız günler dilerim:60::60:
ne hafta ama değil mi? facia gibi, listeleri başka bir yere yapıştırsak millet oha der herhalde:9: neyse yeni bir başlangıç yapacağız inşallah sıfırdan. haftaya eşim 3-4 gün istanbula gidebilir. ben de eşim olmazsa kaçırmam zaten inşallah:))

günaydın dosbam:) nasılsın?

günaydın kızlar

dünkü ve bugünkü menüm

dün öğlen
1 dilim ekmek

dün akşam

yarım saat yürüyüş

bu sabah
2 dilim ekmek
yarım kk helva
5 zeytin
2 tutam çeçil peyniri
makarna kaç kaşıktı:1:
menün güzel, sen dün kaçamak yapmamışsın. artık kaçamak yapmayanlara kurdele takıcam.:112:
:nazar:
rabıacım bence artık dur! hnı tek öğünde kaçamak olunca görmüyoruz ama hem sabah hem öğle olmamış canım. sen kaptan yardımcımızsın sende salarsan biz ne yaparız. sabah hem kızartma hem poğaca hem kek. evet azar azarmıs ama hanı en azından üçünü birden yemeseydın.
hele öğlen makarna salatası ve pişi. pişi zaten direkt yağ ve un makarna salatası da mayonezli bişey :45: yarın da cuma! bugun son olsun canım hadı bı el at şu takıma ya yarın etap sonuncusu biz olacaz sanırım
hay klavyene sağlık:1:ee ben hakettim yani. kibarlık yapmayalım bence bu durumlarda. yeter demeyi bilmek lazım. inşallah yarın sonuncu olmayız yaw:18:
çok güzel. sende de kaçamak yok. ama çekirdek miktarı önemli. eğer yarım avucu geçmediyse bir şey olmaz. günlük o kadar hakkın var.

bu sabahkı kahvaltım da yıne 2 dilim ekmeye peynırlı tost. benı baya tok tutuyo bu tot. öğlene doğru dışarı çıkacam. yürüyüş de yapacam bugun :66:
afiyet olsun canım.:112:

yiyorum mecbur canım çöpemi atayım yazık günah bereketi kalmaz evin başa düşünce yeniyor 2 kişi olunca 2. güne mutlaka kalıyo yemek
Ama Allahtan öyle bi huyu yok atılmasın diye yer eşim zaten 2 günde de yemek bozulmuyor ben ısıtacağım zaman hepsini ısıtmam yiyeceğimiz kadar alıp ısıtırım ondan uzun süre dayanıyor:97::97:
bende öyle yapıyorum ama uyuz yemıo. bende azar azar yapıyorum hergun yapıyorum. mecbur pişmesını beklıyor oda :31:
regl zamanında çok farkediyor ondan şişsindir canım.

afiyet olsun güzel beslenmişin:81:
çekirdek ne kadar dı kız:27::27: miktarı:27::27:
evet var şişkinliğim :( çok değildi çekirdek ya. öyle sakarya fıratı seyrederken mıy mıy yedım işte :)

ne hafta ama değil mi? facia gibi, listeleri başka bir yere yapıştırsak millet oha der herhalde:9: neyse yeni bir başlangıç yapacağız inşallah sıfırdan. haftaya eşim 3-4 gün istanbula gidebilir. ben de eşim olmazsa kaçırmam zaten inşallah:))

günaydın dosbam:) nasılsın?

makarna kaç kaşıktı:1:
menün güzel, sen dün kaçamak yapmamışsın. artık kaçamak yapmayanlara kurdele takıcam.:112:
:nazar:

hay klavyene sağlık:1:ee ben hakettim yani. kibarlık yapmayalım bence bu durumlarda. yeter demeyi bilmek lazım. inşallah yarın sonuncu olmayız yaw:18:

çok güzel. sende de kaçamak yok. ama çekirdek miktarı önemli. eğer yarım avucu geçmediyse bir şey olmaz. günlük o kadar hakkın var.

afiyet olsun canım.:112:
makarna çubuk makarnaydı makarna maşasıyla ikitane aldım işte canım
kurdela he:60::60::60:
bende öyle yapıyorum ama uyuz yemıo. bende azar azar yapıyorum hergun yapıyorum. mecbur pişmesını beklıyor oda :31:

evet var şişkinliğim :( çok değildi çekirdek ya. öyle sakarya fıratı seyrederken mıy mıy yedım işte :)
anladım canım

kızlar günaydın nasılsınız dün internetimiz yoktu bağlanamadım beni affedin.eşim bu sabah halletti.sonunda kavuşturana.şimdi de benden kahvaltı istiyo ama hemen dünkü menümü yazayım
sabah:1 kk peynir,1 dilim ekmekve 1 közlenmiş biber
ara:şekersiz kahve
öğle:3 köfte ızgarada,1 dilim ekmek,az salata
akşam:yarım kase kısır, 3 -4 çatal etimek tatlısı başka yok misafirim vardı
yatmadan önce:1 elma
şimdi ben kızıma kahvaltı hazırlıyayım

kızlar günaydın nasılsınız dün internetimiz yoktu bağlanamadım beni affedin.eşim bu sabah halletti.sonunda kavuşturana.şimdi de benden kahvaltı istiyo ama hemen dünkü menümü yazayım

http://www............................!/pages/Isvec-diyeti-yapanlar/144923168900582 bu sayfada ısvec dıyetı yapanlar ıyı kılo verıoz dıolar bıde bu dıyetımı denesek ben ekledım eklemek ıstersenız

afiyet olsun canım.
dün hafta ortası değerlendirmesi yaptık. geçmişi okumanı tavsiye ederim. eklemek istediğin şeyler olursa bekliyoruz.:112:

hayırlı olsun canım:nazar:şurda kurdelalı bir ifade bulamadım ona yanarım:6:
sen yeterki iste canım:1:

$S025[1].webpifade olmazsa resim buluruz bizde:52::52:

bu arada kanatsız melek arkadaşlarım bence senin kilon gayet güzel harika duruyorsun daha zayıf olmaz kesinlikle az mekik falan çekip göbek biraz daha içeri oh ne güzel cillop gibi olursun canım arkadaşım :82:

Bende öyle düşündüm canım , spora devam hala :))

canım, seni mezun edebiliriz. madem istediğin kiloya ulaştın, biz de bir mezun verelim. bu hafta da cuma günü kilonu bildir. asuman gerekli olanı yapar. kilo koruma programında da aramızda kalabilirsin.

canım, yaptığın pilateslerin faydasını görmüşsün. maşallah dümdüz bir karnın var. inceciksin zaten, durmakta haklısın. sadece almamaya bak.

canım, vitaminli şeyler meyveler işte. belki doktorun vitamin takviyesi de verir. yani diyetini bozmadan da eksik değerleri giderebilirsin.
menün güzel olmuş. incirin zararı yok. bisküviler de diyetmiş zaten.

Mezun olmak isterim tabiki eğer mümkünse :))
Bu pilates süper etkili oldu yaa eski resimlerimi göstersem gözde görülür fark var.. Karnım hep vardı suanda azıcık var ama sporla hepsi gidiyo bide yememe dikkat edecem tabi yinede :)

cnm bnce gayet saglıklı gözüküosun 50ye inmene gerek yok böle güzel :) ama kas yapan sporlar yapabilrsin gercekten böylece ileride kilo almazsın ve saglıklı olursun yada yoga pilates türü şeyler yp rhtlatr hemde sıkılastır.. bnm önerim bu :)) bu arada yag oranım 39a düştü gercektn dedigin gibi 3lü rkmlrı gördm:)) ama hala çok yaa :((( bu arada snn yag oranın kactı cnm?? ona göre kndime mantıklı bi hedef koycm :))

Evet katılıyorum sana spora herzaman devam etmem gerekiyor.. Aa çok sevindim bak hemen inmişsin dahada iner yağ oranın eğer sporda yaparsan :) benim yağ oranım 23 çıktı canım ;)

ay adcım sen 6 yıllık evlisin ben daha 4 5aylık evlıyım tıpatıp aynılarını yaşıyorum be ne yapacam 6 yıl sonra ne halde olacaz acaba :9: :9: çoraplarını kirli sepetıne at pantolonunu askıya as kirli tabağı lavoya koy su akıt kurumasın vs. vs. gibi cümleleri köyün delisine söyleseydim şimdiye kadar öğrenirdi.
ama benım kocamın garıp bi huyu var içimi okuyor heralde. ben tam dellenmeye başlıyorum off bıktım artık nıye evlendım ben bu sorumsuz düşüncesiz adamla diyorum . pat eve gelıyorum yemek hazır. ev toplanmış. ne kadar sıkıcı bı evlılığımız var hep aynı hep aynı dıyorum içimden pat ertesı gun çıkışa gelmış sınemaya götürüyo vs. vs. işine gelince yapıyo işte uyuzz. akşam koca kola şişesini oturma odasına getirmiş. bi güzel içmiş. sonra bardağı mutfağa götürmüş. kola şişesini odanın ortasında yerdebırakmış. gelde delirme :41:

inşallah erimiştir canım. yarın sabah tartıda görecez artık .
menun gayet güzel tatlım. tahlıl sonuçların umarım iyi çıkar

hiç anlamam kı bizim gruba bı hemşıre doktor lazım. :))

oleyyyyyyy oleeeyyyyy 13. takımın gruru mezun veriyoruz yani öyle mi? süper ya tebrik ederim canım. ayrıca resımlerıne de baktım. bende plates yapmak istıyorum yaaaa

sağol canım ya içimi rahatlattın ha. ilk kaçamağımdı sanırım

bende taze faülyayı sevmıyorum. buzluğa atmış annem yıyemedık hiç. mevsiminde tüketılecek bişey . kuru fasülye hem sulu hem ucuz dışardan yıyorum biliosun. dedim bugunde kuru yıyeyım. hep at olmuyo. gercı genelde tavuk etı yıyoruz ama olsun

aa günaydın dosba gitt mi misafırler. bizde dün senın kulaklarını çınlattık dosba yok ortalarda diye

Teşekkür ederim canım , bencede başla pilatese, yada yeni bişeye başladım slim in 6 diye, oda 1 haftadır bi etki etti bana, 5 haftadan sonra nasıl olucam bilmiyorum :))

afiyet olsun canım. menun gayet güzel. öğlen kı kaçamakları akşam telafı etmişşin

göbeğin reglden dir canım çekirdekde tadımlıktır afiyet bal şeker olsun .
canım istedi ızgara köfte falan közlenmiş biber :26: afiyet olsun benim yerimede yemiş gibi oldun :16:

13. takım güzelleri, geçmişi katılımlar açısından inceledim.
paylaşım olarak, yeni üyelerimizden, ayyıldızım kesinlikle listeye girmeyi hakediyor.:nazar: günlük katılımları ve yorumları çok iyi. ayrıca menüsünü daima paylaşıyor.:nazar:

pehlivanson, günde 1 veya 2 kere uğruyor. uğradığında yorum yapıyor. kendi menüleri de bazı günler vardı bazı günler yoktu. bu durumda pek yeterli olmaz açıkçası. günlük menü paylaşımı sabit olmalı. menü paylaştıktan sonra işlerimizden fırsat buldukça takıma da uğrayıp burdaki takım ruhuna destek olmalıyız. listeye alınıp alınmaması hususundaki nihai karar ad1'e ait.

yamukprenses, dün hiç uğramamış. dünden hariç o da günde bir veya 2 kez uğruyor. bazı günler ise sadece 1 kere. menülerini paylaşıyor düzenli, burda problem yok. ancak paylaşım pek yeterli değil. bu hafta nişan vs gibi durumlar vardı biliyorum. liste konusunda kararı yine kaptan'a bırakıyorum.

yukarda ismi geçen arkadaşların da yorumlarını bekliyorum.

buraya kadar yeni listeye gireceklerden bahsettim. eskilerde ise durum şöyle:

plastic uğramıyor. uğrarsa da 1 mesaj yazıyor. düzenli menü paylaşımı yok.
kanatsız_melek, paylaşımlarda düşüş var hayatım. dün hiç uğramamışsın.
ms22, oldukça gayret gösteriyorsun. senin geldiğin saatte kimse olmuyor farkındayım. geçmişe birkaç yorum yapıyorsun. arada ben sana yazsam da senden cevap göremiyorum. başkalarına yorumlarını biraz genişletmelisin bence.
nihancığım da paylaşımlarda düşüş var. işler mi yoğunlaştı?

seyyahı ise tebrik ediyorum. şu anda takımın lokomotifi durumunda emin olun. takımı günlük o götürüyor. sürekli paylaşım yapıyor, başkalarına yorumlar yazıyor. teşekkür ederim arkadaşım çaban için.:71:

üzülerek söylüyorum ki plastic daha fazla listede yer alamaz. maalesef hiçbir şekilde yeterli paylaşımı yok.

kızlar ben öğretmenim eşimde öğretmen dolayısıyla tatilden dolayı ikimiz de evdeyiz.bazen bilgisyarın başına oturunca saatlce kalkmıyo.bu de
urumda bende yazamıyorum ama ben çok istiyorum listeye girmeyi.tabi karar sizin uzun zamandır buraya emek veriyosunuz.bir grup kurmuşsunuz emeğineze gerçekten saygı duyuyorum.

bu arada listeye girmemi düşünmene sevindim çok mutlu oldum bu hafta doktordan çıkamadım iyi mi kızlar bugün gittim meme usg girdim kadın temiz dedi ama ufak kistler görüyorum her 2 kadından birinde var dedi korkma tertemizsin dedi mutlu oldum geldim eve :32:
kadın doğumcumunda yaptığı testler henüz çıkmadı 5 te internetten bakın görürsünüz demişlerdi hala göremiyorum :91: tiroid vs merak ediyorum açıkçası

bu arada menüme gelince
sabah kalktık kahvaltı yaptık yarım kaynamış yumurta 1 bardak yeşil çay 1 dilim ekmek 2 adet siyah zeytin
öğlen geldim 2 adet para büyüklüğünde et köfte yedim 2 dilim ekmek bu durumda ekmek hakkım bitti sanırım 4 müydü o zaman 1 kaldı
sonra ikindi vaktinde 2 tane sallama 5i1 arada çay büyük kupaya koydum yanında 4 tane çörekotlu diyet bisküvi yedim kızlar .
akşama sadece bezelye yemeği düşünüyorum bakalım .
slm
sanırım bu kontrolller genel kontrollerdi değilmi canım. sende 2. çocukmu düşünüyordun yoksa ama herhalükarda yaptırmış olmam çok güzel tebrikederim,aslında6 ayda bir yaplması gereken kadın için önemli kontroller,inşallah bende fırsatını bulunca yaptırabilirim. öğünlerin afiyet olsun.
kızlar birşey sorucam da
ben dün oruç tutmuştum akşam saatinden sonra 2 litre su içmiştim ya sabah tartıldım biraz fazla çıktım sizde bu su dünkü su mu?
su olması büyük ihtimal diye düşünüyorum canım. sen birde 2 lt yi akşam içmişsin oruç tuttuğun için. güne yayınca sorun olmaz ama düzelir bol su içmek iyidir.
kızlar tahlillerimin sonuçları açıklanmışta tiroid
t3:4
t4:16.5
tsh:1.94 iyi mi bilmiyorum birde kansızlık ve d vitamini eksikliği var sanırım epey eksiklik çıktı of dengesiz beslenmeden mi bilmiyorum canım sıkkın maile yarın cevap veririm nöbetim var dedi bilen açıklasın nolur :84:
anlayamadığım için yorum yapamıyorum canım.
rica ederim canım:70:
ben de dengeleyebileceğimizi düşünüyorum canım. Allah nasip ederse çocuğum olabiliyorken olsun. hep özenmişimdir kalabalık ailelere. hayırlısı olsun hakkımızda artık.
kayınvalden kız torun mu istiyor:)) gönlünüze göre olur her şey inşallah canım.
bu haftalık yorum olayını iyi düşündün canım. bundan sonra böyle hafta ortası değerlendirelim inşallah. zamanla profesyonel hale getiririz.
hımm bakıyorum kendimize bakıyoruz. çok da iyi yapmışsın canım. saç kestirmek ve boyamak kendini iyi hissettiriyor.
eşin konusunda ne deyim. bizimki de aynı. 2 bulaşığı ortadan kaldırmaz. bazen masadan kalkarken ben uyarırım, tabaklarını en azından tezgahın üstüne bırak diye. hep uyar hep uyar bıkıyorum. bir süre sonra kendim yapıyorum zaten. ben uyuyakaldıysam mutfakta yemekler falan kalıyor. diyorum yatmadan önce bir bak. varsa bir şey dolaba kaldır. tamam diyor ama dün yine kalmış. zorlamayla da olmuyor işte. bu tarz şeyleri hep biz dert ediniyoruz.
biz de seni seviyoruz cicim:))
kaçışın gözümden kaçmadı ama çok tatlı kaçmışsın kızamadım:))
akşam güzel geçer inşallah.
evlendiğimiz zamanlarda bende 3 çocuğum olsun diyordum,kalabalık olalım diye. ama şimdi 2. yi bile zor düşünüyorum istiyorum ama önce şartları ayarlamam lazım. amiin sağol hayatım. cümlemizin herşey gönlüne göre olsun dilerim. kayınvalide kız istiyor eltim yeni doğum yaptığı için bana bakıyorlar kusura bakmayın diyorum:)) topu görümceme attım nede olsa aynı zamanda doğurduk sıra onda diyorum. aslında saçlarımı kestirmek istemedim ama birazbakıma ihtiyacı var diye kestirdim hala var,bakım yaptırmalıyım en kısa zamanda. saçımı gören herkes ne güzel olmuş yakışmış diyorlar,ifadelerindende anlıorum azçok hoşuma gidiyor. bakımlı olmak çok güzel birşey.
erkeklerin hemen hemen hepsi aynı anladığım kadarıyla ama beterin beterri var ne kadar kızsamda kötüleri duydukça şükrediyorum..:)) kızmayasınız diye öyle kaaçtım,iyi başarılı olmuşum :70:
iyi aksamlar kizlar
kac gündür giremedim kusura bakmayin ama islerim vardi
zaten sizede bisey söylemem gerekiyor.. ben takimdan ayrilmak istiyorum..
ayrilmak derken hala girmek ve paylasim yapmak istiyorum ama listeye dahil olmadan, nedenide su ki kac gündür coktandir görmedigim arkadaslarimi gördüm, akrabada dahil hepsi bana cok zayifladin yeter bukadar hasta olucaksin diyor.. hatta kücüklük arkadasima gidecem dedigimde arkadas bana dediki benim eski kilom 55'di suan 65 oldum, sen ise 65'din suan 55 oldun, daha ne istiyorsun.. 50 kiloya inersen yakismaz sana diyor..
bende gittim bi spor hocasina gösterttim kendimi.. bana dediki senin boyuna göre kilon cok iyi (bu arada kilom 53,8 oldu).. benim boyuma göre en ideali 53-55 arasimis.. 50 kilo olman senin icin sagliksiz olur eger kas yapmayi ve fit olmayi düsünüyorsan sadece yemegine dikkat edip spor yap diyor ama sakin kilo verme diyor protein agirlikli yersem spor icin daha iyi olurmus, verdiklerimide almamama yardimci olurmus bide..

kizlar uzun lafin kisasi ben 53-54'de kaldim ve daha fazla zayiflamak istemiyorum, nisanlimda zaten fazla verme seni begenmem yoksa demisti.. o yüzden burda olmak istiyorum ama listeye dahil degil .. beni anliyacaginizi umuyorum :)) ama herzaman ki gibi spora devam.. 2 gündür zaten bol bol spor yaptim (bugün yapamadim gerci)..
bencede çok güzel görünüyorsun melekcim,spora devam etmem kafi gelir hem güzel sıkılaşır hemde kilonu korursun. tamam canım bu haftamezun edelim seni. oh ne güzel bir mezun vericez. :64:

iyi geceler kızlar,
kahvaltı: 4-5 patates kızartması, 3 küp peynir, 3 zeytin, 1/2 erzurum poğaçası, 1 kek.
ara: yarım avuç fındık, 1 elma ve 1 hurma
öğle: 1 büyükçe kase yoğurt çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay, yabanmersini+kuru siyah üzüm
ara: facia:1: makarna salatası ve 1 tane peynirli pişi, güya bugün kaçamak olmayacaktı:78:
akşam: salata
ara: sütlü şekersiz neskafe
rabiacım kaçamak yapıyorsun tamam olmamış pişi mişi, :1: ama sonunda dengeliyorsun. akşam herzamanki sadece salata yemişsin tebrik ederim canım.
kızlar slm yatmadan önce geçmişe baktım ve yazabildigim kdr yazdım böyle toptan oldu biraz garip oldu gerçi ama :))))
bugun sabah peynir bagel yedim(baya tok tuttu,değişiklik oldu,nedense müsliye göre dha tok tuttu??)
ara ögünlerimi atladım bugun hem zmnsızlktan hemde acıkmamıstım çok o yüzdn pek ymk istemedimmm.. öglen ve aksm yine makarna yedim(biliorm çok diyete aykırı bişi gibi gelio ama ymkhnedeki tek sebze haslanmıs mısır onn dısında hamburger pizza türü şylr vr, helal et yk hersy karbonhidrt agrlıklı bnde o yüzdn kepekli yada yagsz makarna terch ediorm yoksa dier abuk subuk seylerdn yiynce çok acıkıorm bide)
şimdililk yagdn yakıorm basarılı ilerliorm o yzdn makarna ymk çok fazla tkmıorm aklıma bakalm artk.. gergnm biraz önümde gitmem gerekn çok yol vr bi yerde tıkanck kalck die korkuorm :((( eskidn yag oranım 25lere kdr dşmüştü:(( kızlar sizce şöle bi 15 maysa kdr yüzde kaca düşebilirim maksimum??(su anda yag oranım 39, bna yag oranından bi fikir verrseniz çok sevinirm)
bu arada bu seda sayann nüslank elma krom hapları cıkmıstı ya onlar nasl kullanan vrmı hiç??
canım elinden geldiğince elindekilerin en masumunu yemeğe çalışıyorsun. biliyorsundur belki ama protein yağ yakımını hızlandırır,protein ağırlıklı bir diyet uygularsan mayısa kadar yağ oranını istediğin kadar olmasada epey düşürürsün. elma krom hapları kullanan biliyorum,diyet yapmadığın sürece hiçbirişe yaramıyor gerçi o hemen hemen benim kilomdaydı ama şuu varki,senin kilo biraz fazla olduğu için hayatım işe yarabilir yinede emin değilim canım.
2 hafta önce boyatmışsın tekrar niye boyuyorsun asumancım anlamadım:44:bu erkekler hep aynı değişme uğramasalar olmıcak he
inş. asumancım.ya sorma o olayları bende çok taktım geçen hafta hele defnenin ölümünden sonra 3 gün hiç kurtulamadım etkisinden. bende çok etkileniyorum bu tür haberlerden
:60::60:ee hani nereye yazdın kaptan önceki sayfadamıydı :44:göremedim ben bi daha bakayım
:30::30: rabia kaçamaklarla dolu bi haftada burda bitmek üzere:42:
pazartesi günü ve sonrası kaçamaksız günler dilerim:60::60:
canım önlerde beyazlar çok vardı,çoğu yeri kapatamamışım o yüzden tekrar boyucam dedim. erkeklere yaptırım için sürekli söylemek zorundayız anlaşılan.
nihancım evde haber izlemiyoruz, arada nette gazeteye bakıyorum,defnenin ölümüde duyulmıcak gibi değilki. hakkımızda hayırlısı olsun dilerim.
komedi yapıcaz derken yediğimizi yazmaya unuttuk iyimi
öğlen kaşarlı yağsız tost yemiştim. gerçi hem kaşarlı hem yağzı nasıl oluyor anlamadım kaşar zaten yağ dolu.:9: neyse akşam yemeğimi okuyunca kızmazsınız ama taammııı :16:
günaydın canlar. :71:
günaydın kızlar
dünkü ve bugünkü menüm
dün öğlen
1 dilim ekmek
dün akşam
yarım saat yürüyüş
bu sabah
2 dilim ekmek
yarım kk helva
5 zeytin
2 tutam çeçil peyniri
afiyet olsun hayatım,sonunda yahni bitti gözünaydın. 1 haftalık stokmu yapmıştın bacım yaww:60:
öğünler güzel görünüyor,afiyet olsuuuunn :71:

bu erkekleri sürekli dürtmekten başka çaremiz yok seyyahcım,ne yapalım sürekli dürtelim bizde :88:
ama sen kociş rüyaya falan yatıyor olmasın,maşallah hiç yoktan iyidir yine boşver.
sizler hamiş olunca ben topikte kendin çal kendin oyna yaparım artık. :59:

günaydın canım afiyet olsun seyyahım, çekirdek iyi gelmiştir çit çit. :))
afiyet olsun canım,kolay gelsin.
bende her yemeği 2 günlük yapmaya çalışıyorum,3. güne artmışsa muhakkak yeni yemek yapıp eskiyi ben yiyorum,çünkü bizimkide aynı yemek olmasın lütfen diyor,gerçi mecburkalınca paşa paşa yiyor o ayrı..:1:
günaydın canım,nerelerdesin hayatım. rabia üyeler hakkında yorumlar yazdı okumanı tavsiye ederim.
akşam az olmuşama uygun olmamış canım. afiyet olsun.

Back
X