hahahsen yeterki iste canım![]()

güzelmiş ama beğendim:) kaçamak yapmayanlara gelsin:)
canım, mümkün sanırım. başka takımlarda görmüştüm. kuralları daha detaylı asuman biliyor.Mezun olmak isterim tabiki eğer mümkünse :))
Bu pilates süper etkili oldu yaa eski resimlerimi göstersem gözde görülür fark var.. Karnım hep vardı suanda azıcık var ama sporla hepsi gidiyo bide yememe dikkat edecem tabi yinede :)
pilatesi bırakma bence. haftada 2-3 gün yapmaya devam et. ilerde doğum durumlarında falan da güçlü kaslar iyidir canım.
ben de listeye girmeni isterim canım. eşinden fırsat buldukça paylaşımlarını artırabilirsen seni alalım derim. canım, öyle bir oturuşta destan yazmasan da olur. mesela menülerin hep olsun, eşin lavaboya falan gidince hemen yazkızlar ben öğretmenim eşimde öğretmen dolayısıyla tatilden dolayı ikimiz de evdeyiz.bazen bilgisyarın başına oturunca saatlce kalkmıyo.bu de
urumda bende yazamıyorum ama ben çok istiyorum listeye girmeyi.tabi karar sizin uzun zamandır buraya emek veriyosunuz.bir grup kurmuşsunuz emeğineze gerçekten saygı duyuyorum.

3 çocuk ideal rakam gibi geliyor, değil mi? hayırlısı olsun canım ya, allah senin de benim de hepimizin de gönlüne göre versin.evlendiğimiz zamanlarda bende 3 çocuğum olsun diyordum,kalabalık olalım diye. ama şimdi 2. yi bile zor düşünüyorum istiyorum ama önce şartları ayarlamam lazım. amiin sağol hayatım. cümlemizin herşey gönlüne göre olsun dilerim. kayınvalide kız istiyor eltim yeni doğum yaptığı için bana bakıyorlar kusura bakmayın diyorum:)) topu görümceme attım nede olsa aynı zamanda doğurduk sıra onda diyorum. aslında saçlarımı kestirmek istemedim ama birazbakıma ihtiyacı var diye kestirdim hala var,bakım yaptırmalıyım en kısa zamanda. saçımı gören herkes ne güzel olmuş yakışmış diyorlar,ifadelerindende anlıorum azçok hoşuma gidiyor. bakımlı olmak çok güzel birşey.
erkeklerin hemen hemen hepsi aynı anladığım kadarıyla ama beterin beterri var ne kadar kızsamda kötüleri duydukça şükrediyorum..:)) kızmayasınız diye öyle kaaçtım,iyi başarılı olmuşum
rabiacım kaçamak yapıyorsun tamam olmamış pişi mişi,ama sonunda dengeliyorsun. akşam herzamanki sadece salata yemişsin tebrik ederim canım.
oğlanı tatmışsın senin de gönlünden kız geçiyor belki de:))
valla asumancım ben de senin gibi düşünüyorum. beterin beteri var canım. şu kısacık dünyada bizden daha çok eşinden sınananlar var. tabağı kaldırdı kaldırmadı meselesi ondan çok büyümüyor zaten:) şikayet etmekten de geri durmuyoruz ama

bugün de dengeli gidiyorum canım. inşallah tamamen dengelenir ve tartı yarın beni üzmez.
sen demek kaşarlı tost yedin:)) ben de acaba burçak mı yedi diyordum:))