Allah kabul etsin canım. inşallah nazarlardan emin olur.:114:
dışardaysan normal canım, ben evdesin zannetmiştim.
kaçamak yapmadığın için kurdela alıyorsun sen de:)
teşekür ederim rabiacım.kurdela için.dışarda kontrol etmek çok zor oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsin canım. inşallah nazarlardan emin olur.:114:
dışardaysan normal canım, ben evdesin zannetmiştim.
kaçamak yapmadığın için kurdela alıyorsun sen de:)
canım, kilo bildirimini yaptın mı?teşekür ederim rabiacım.kurdela için.dışarda kontrol etmek çok zor oluyor.
dün öğlen menüm
yarım tabak yoğurtlu makarna
akşam
2 tane istavrit
1 dilim ekmek
salata
ara : 1 kk kadar kek
bu sabah
2 dilim ekmek
5 zeytin biraz peynir
yarım kk helva
kilom:55.5
canım, kilo bildirimini yaptın mı?
bence seni listeye alabiliriz.
teşekkür ederim canım. ben de bana kimse kurdele vermeyecek sandımkilo bildirimimi yaptım.listede olursam sevinirim.maşallah sende vermişsin bu hafta gene.çok güzel.sana kocaman bir kurdelaaaaaaaa
listeleri toparlıcam canlar
pehlivanson geçen hafta78.8 kg bildirim yapmışsın hayatım. sanırım sonrasında kilo aldın ve cumaya kadar verdiğin 500 gr belirtiyorsun sadece yanlışlık olmasın diye belirtmek istedim canım.
kanatsız_melek ( 54.8 / 54.8 /0.8 / 1.46 %)ayyıldızın kilosunu bildirmesini bekliyorum.rabiacım listemizi kontrol edermisin hayatım.
rabia canım ayrıca msn yada face kullanıyorsan seni kaydedeyimde hayatım ayrıntıları daha rahat anlatabilirim.
ayrıca verdiğin kiloyu çok kıskandım . haftaya görürsün sen diyetlerin kralını yapacağım işte.
şaka bir yana sana nasıl bir kurdela bulacağız bilmiyorum arkadaşım ama çok çok tebrik ederim.
** 13 .TAKIM 19. ETAP **
Ad1 ( 56.3 / 56.7 / -0.4 / -0.71 %)
Ayyildizim ( 59.2
eski bir masal ( 65.3 %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
kanatsız_melek ( 54.8 / 54.8 /0.8 / 1.46 %) (mezun olmak istiyor)
ms22 ( 80.5 / 81.0 / -0.5 / 0.62 % )
neyneyse ( 66.5 /64.8 / 1.7 / 2.56 %)
nihan86 ( 55.7 /55.5 / 0.2 / 0.36 %)
plasticwomen ( 79.0 / 79.0 / 0.0 / 0.00 %)
pehlivanson ( 78.8 / 79.0 /-0.2 / -0.25 %) (yeni üye)
seyyah2806 ( 55.4 /56.3 / -0.9 / -1.62 %)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 586.2 / / / %)
gözün aydın canım benim çok sevindim bu arada günaydın ay çok güzel bir güngünaydınlar kızlar,
kilom 64.8
:124:
afiyet olsun canım kek ve helva şekerli tuzluya yönelsene birazdün öğlen menüm
yarım tabak yoğurtlu makarna
akşam
2 tane istavrit
1 dilim ekmek
salata
ara : 1 kk kadar kek
bu sabah
2 dilim ekmek
5 zeytin biraz peynir
yarım kk helva
kilom:55.5
tabiki canım yaparım arkadaş olarak ekledim ki tek arkadaşlarım sizsiniz sizlerle paylaşayım diyealbüm yaparsan ona da bakarız canım. bu yakışıklı kaçmaz
menün çok güzel, sana da kurdele gelsin:)
tamam canım, kilonu bildirmen çok iyi olmuş.
umarım öyledir canım nerden baksan 3 yk kadar yağ sürüyorum ama faydasını görüyorum mu şişeler bitince göreceğim.ayyıldızım,
vücuda sürülen yağlardan kilo almazsın bence. demin ona cevap yazmayı unutmuşum.
üzülme canım bazen vücut duruyor ama bir yerde mutlaka yanlış giden birşeyler vardır onuda sen bulabilirsin ancak.biraz vücudu şaşırtgünaydın arkadaşlar. dünkü menum
sabah :2 dilim ekmeye peynirli tost
ara 3 form bisküvi
öğlen bir porsıyon tavuk döner 2 kaşık pirinç pilav 1-2 kaşık salata yoğurt
akşam 3 tane islim köfte 1 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt
yemekten sonra 1 kupa şekersiz nescafe
bu sabah kahvaltım 2 dilim ekmeye peynirli tost
ve kilom 56,3![]()
hiç veremedim bu hafta
![]()
tebrikler canım yarım kg vermek çok güzel birşey yürüyüşte yaparsan daha süper olurkızlar benim kilom 79 bu hafta 0.5 kg gitmiş.buna da şükür.bu hafta spor yapamadım bu hafta yürüyüşlerime de başlıycam.
canım geldim sonra gittim tartıldıım geldim sanırım heyecandan gece çok kötü oldum karnım sancılandı bir garip hallerdeydi asumancım bu arada geçen hafta 59.2 kg idim bugün tam 58.7 kilo olmuşum çok mutlu oldum 500 gram bile beni uçuruyor resmen tekrar elma sirkeli suyuma başladımkızlar ben spora kaçar. ayyıldız niye gelemedi acaba? neyse gelir sanırım, çok heyecanlıydı.
çalıştım için öğlene evde yemeğim olmuyor her zaman işyerinde kalıp tost yemektense evde pratik şeyler yapı yemek daha iyi makarnayı yağsız yiyorum canımnihancım menün gayet güzel.makarna yerine sebze olsaydı daha iyi olurdu ama :)
kolay gelsin kaptan günaydın bu aradalisteleri toparlıcam canlar
pehlivanson geçen hafta78.8 kg bildirim yapmışsın hayatım. sanırım sonrasında kilo aldın ve cumaya kadar verdiğin 500 gr belirtiyorsun sadece yanlışlık olmasın diye belirtmek istedim canım.
güle güle canımkızlar ben spora kaçar. ayyıldız niye gelemedi acaba? neyse gelir sanırım, çok heyecanlıydı.
sağol canım helvayı sabahları yiyorum enerji olsun diye oda azıcık (rabiacığımın ısrarlarına dayanamadımafiyet olsun canım kek ve helva şekerli tuzluya yönelsene biraz![]()
** 13 .TAKIM 193. ETAP **
Ad1 ( 56.3 / 56.7 / -0.4 / -0.71 %)
Ayyildizim ( 59.2 / 58.7 / 0.5 / 0.84 %) (yeni üye)
eski bir masal ( 65.3 %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
kanatsız_melek ( 54.8 / 54.0 /0.8 / 1.46 %) (mezun olmak istiyor)
ms22 ( 80.5 / 81.0 / -0.5 / 0.62 % )
neyneyse ( 65.5 /64.8 / 0.7 / 1.07 %)
nihan86 ( 55.7 /55.5 / 0.2 / 0.36 %)
plasticwomen ( 79.0 / 79.0 / 0.0 / 0.00 %)
pehlivanson ( 78.8 / 79.0 /-0.2 / -0.25 %) (yeni üye)
seyyah2806 ( 55.4 /56.3 / -0.9 / -1.62 %)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 585.2 /585.0 /0.20 /0.03 %)
listemiz yukarıdaki gibidir canlar.
kızlar ben spora kaçar. ayyıldız niye gelemedi acaba? neyse gelir sanırım, çok heyecanlıydı.
sanada günaydın nihancım. cumaları hem yoğun hemde liste hazırlama durumları olunca böyle oluyor idare ediverin hayatım.kolay gelsin kaptan günaydın bu arada![]()
canım tebrik ederim,listemizede hoşgeldin. artık asil üyemizsin. seninde isteğinle birbirimize destek olarak inşalah istediğimiz kilolara geliriz.canım geldim sonra gittim tartıldıım geldim sanırım heyecandan gece çok kötü oldum karnım sancılandı bir garip hallerdeydi asumancım bu arada geçen hafta 59.2 kg idim bugün tam 58.7 kilo olmuşum çok mutlu oldum 500 gram bile beni uçuruyor resmen tekrar elma sirkeli suyuma başladım
günlük yürüyüş sayısı bir saat olarak ayarladım azmin elinden hiçbirşey kurtulmazmış o pazartesi yediğim aburukcuburuklar yüzünde sanırım çok geç farkettim neyse agzım yandı daha yemem onlardan.![]()
güle güle arkadaşım. kolay gelsinn..kızlar ben spora kaçar. ayyıldız niye gelemedi acaba? neyse gelir sanırım, çok heyecanlıydı.
kanatsız_melek ( 54.8 / 54.8 /0.8 / 1.46 %)
bu hafaki kilosu 54 olacaktı canım.
neyneyse ( 66.5 /64.8 / 1.7 / 2.56 %)
ben geçen hafta 65.5'tim canım:)) 1,7 vermedim yani, kıskanılacak bir durumda değilim
doğrusu sanırım şöyle olacak: neyneyse ( 65.5 /64.8 / 0.7 / 1.07 %)
ondan hariç kontrol ettim, doğru canım diğerleri.