- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
aaa sen inegölde oturuyordun demi ben sankı sende ankaradasın gibi hatırladım bi an. burda da var canım kasaplarda ama tadı hiç benzemıyo ordakı gibi olmuyo asla.bi köftecım var benımde tadı inegöl köftesıne en yakın o. normalde restorant ama pişmemiş köfte de satıyorlar. kilosu 22 lira. ayda yılda bi ordan alıyorum dolaba atıp ara ara pişiriyorum işte. pakettekileri hiç almadım amaevet canım bide bu hafta yarışçaktık asumanla derhal düzeltmem lazım kendimi
canım ben inegölde oturduğum için kasaptan alıyorum
ne gibi hazırlara güvenmiyorsun bu dondurulmuş olanlaramı
ben kasaptan yarım kiloluk köfte sekline getirlimiş (bastırılmış)olanlardan alıyorum.
ama inegöl dışında kasapta satılıyormu ki
ben de 21 yaşındayım bekarım sevdiceğim bile yok, Adanadaym bi kıbrıs şirketinin türkiye tedarikçi bürosunda çalışıyorum, genelde tek başımayım işleri takip ediorum burdan flan. sabah 9 akşam 6 oturuyorum hiç hareket yok :/ iskenderundan adanaya yeni geldim hiç arkdaşım da yok burda o ndenle dışarı da çıkamıyorum. Çok Yalnızım,çok şişmanım![]()
iskenderunlumusun_?kardeşim askerliğini orda yaptı daha bıkaç ay oldu gelelı. iş arkadaşının olmaması çok zor bilirim. bütün gün duvarlar dolaplar dosyalar bilgisayar ve sen. benım de bı patronum var üst katta bideteknik servis personelimiz gelp gidiyo ama hem erkek olduğundan hemde karakterlerimiz uymadığından hiç anlaşamıyoruz. allahtan ben dışarıya çıkıyorum hemen hemen hergun hareket oluyo. yoksa kafayı yerim.
canım işte de hareket edemiyorsan spor yapman şart . bi spor salonuna gitsen bütçen uygun mudur bilemiyorum