Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet canım bide bu hafta yarışçaktık asumanla derhal düzeltmem lazım kendimi
canım ben inegölde oturduğum için kasaptan alıyorum
ne gibi hazırlara güvenmiyorsun bu dondurulmuş olanlaramı
ben kasaptan yarım kiloluk köfte sekline getirlimiş (bastırılmış)olanlardan alıyorum.
ama inegöl dışında kasapta satılıyormu ki
aaa sen inegölde oturuyordun demi ben sankı sende ankaradasın gibi hatırladım bi an. burda da var canım kasaplarda ama tadı hiç benzemıyo ordakı gibi olmuyo asla.bi köftecım var benımde tadı inegöl köftesıne en yakın o. normalde restorant ama pişmemiş köfte de satıyorlar. kilosu 22 lira. ayda yılda bi ordan alıyorum dolaba atıp ara ara pişiriyorum işte. pakettekileri hiç almadım ama
ben de 21 yaşındayım bekarım sevdiceğim bile yok, Adanadaym bi kıbrıs şirketinin türkiye tedarikçi bürosunda çalışıyorum, genelde tek başımayım işleri takip ediorum burdan flan. sabah 9 akşam 6 oturuyorum hiç hareket yok :/ iskenderundan adanaya yeni geldim hiç arkdaşım da yok burda o ndenle dışarı da çıkamıyorum. Çok Yalnızım,çok şişmanım :14:

iskenderunlumusun_?kardeşim askerliğini orda yaptı daha bıkaç ay oldu gelelı. iş arkadaşının olmaması çok zor bilirim. bütün gün duvarlar dolaplar dosyalar bilgisayar ve sen. benım de bı patronum var üst katta bideteknik servis personelimiz gelp gidiyo ama hem erkek olduğundan hemde karakterlerimiz uymadığından hiç anlaşamıyoruz. allahtan ben dışarıya çıkıyorum hemen hemen hergun hareket oluyo. yoksa kafayı yerim.

canım işte de hareket edemiyorsan spor yapman şart . bi spor salonuna gitsen bütçen uygun mudur bilemiyorum

dosbacağım gercekden çok üzüldüm canım Allah herşeyin iyi olanını verir bizim için

aramıza yenı katılan arkadaşlar hoşgeldiniz

inşallah iyisinizdir canlar.
bende iyiyim çok şükür,sadece kemiklerimde hafif ağrı var ama sanırım oruç tuttuğum içindir.
bu arada herşeyden önce,kandiliniz mübarek olsun dilerim.
hafta sonu aklımda kalan yediklerimi yazayım.

cumartesi öğle yemeği olarak yağsız ama kaşarlı tost yedim. :)
akşamda 1 dilim ekmekle 1 tabak karnabahar yedim.
gecesinde 1 küçük kase çerez yedim çayla beraber.
para günü kahvaltı fena değildi. 10 gibi oturduk kahvaltıya.
4-yada 5 çatal uscuklu yumurta,1 dilim ekmek,biraz peynir ve çatalın ucuyla bal yedim.
sonra dışarıya çıktık saat 15.00 de haburger menü yedim ama kesinlikle kolamı içmedim.
daha sonra eve gelince oğlumun karnı acıktı, çorba yemek istemedi eşimde yemek istemedi. sağolsun masayı o hazırladıkahvaltı türü birşeyler yedik. yine uscukluu yumurta yaptı. bu sefer sadece yarım ekmek birkaç çatal sucuk,peynir ve çok az bal yedim.
işte böyle kızlar.arada abartılarım oldu malesef ama idare etttim diye düşünüyorum.
bugün buralardayım ama çok katılamam,işyerinde aksaklıklar var malesef ama yinede elimden geldiğince burda olmaya çalışacağım.

hepinizi çok öpüyorum
sevgililer gününüz kutlu olsun.:54:

günaydın kızlar nasılsınız ??
ben çok kötüyüm dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim :(( pazartesi kürtaj olacağım :((
sanırım uzun bi süre giremem iyi değilim dua edin
sebebi belli değil... dualarınızı bekliyorum çok kötüyüm

üzgünüm...
keşke yanında olabilsem balım..
Rabbim yar ve yardımcın olsun dilerim.
dualarım seninle.

kahvaltı: peynir, 4 zeytin, çeyrek simit, 1/2 poğaça:77:, 1 küp helva
ara: 1 minik lokum, 1 hurma, 1/2 burma tatlısı:77:
öğle: tavuklu bulgur pilavı(1 tabak kadar), yoğurtlu kereviz salatası
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 portakal
ikindi: 2 kepçe kuru fasülye
ara: 3 dilim armut; biraz badem, dut kurusu, fındık
akşam: nahutlu salata
ara: yaban mersini + siyah kuru üzüm

sanırım başka bir şey yemem, yani inşallah:)

rabiacım menünde çok da kaçmamış:) beyaz pilavdan ziyese bulgur pilavı daha doğru bir tercih olmuş.diyetisyen bana öğünün birinde kurufasulye yiyebilirsin diyordu ama şart olan 7 kaşığı geçmeyecek ve her yemeği zeytinyağ ile pişir diyordu.zeytinyağ sindirim sistemini çok hızlandırıyomuş.ben artık alışkanlık haline getirdim.heryemeği zeytinyağ ile pişiriyorum

kreşe yeni başladığı için her türlü mikropla tanışıyor enescik sanırım:50:bağışıklık sistemi güçleniyordur canım, kreşe devam edecekseniz alışmasını beklemekten başka çare yok.
kulaktan ateşölçerler biraz fazla ölçüyormuş diyorlar ama bilmiyorum. ben de kulaktan ölçüyorum, aslında en sağlıklı sonucu makattan alırsın. ama ben onu yapabileceğimi pek sanmıyorum:) kulaktan ateş ölçerken hep aynı kulaktan ölçmeye dikkat et. yani sağ kulaksa hep sağ kulak. 2 kulak arasında bile değişebiliyor çünkü.
hangi ateş düşürücü kullanıyorsun? gerekirse dönüşümlü ver canım. ateşin düşmesi çok çnemli. banyo yaptırmaktan da çekinme. çok çabuk düşüyor ateşi su değince. Allah şifasını versin.

haftasonu düşmanı olucam ben bu gidişle zaten. binbir emekle yola giren haftaiçi cumartesiyi gördü mü olay bitiyor:1:
çiğköfte konusunda kutlarım. irade dolapta dururken yememektir zaten. bugün 1 tane yiyebilirsin bence de.

lahana ben hiç denemedim. detox etkisi var, vücuttan zararlı şeyleri de atıyor. faydalı bir şey aslında bir yandan. ama ben pek sıcak bakmıyorum. burda deneyen bir arkadaş vardı, birden ortadan kayboldu:)) che, sanırım gelemiyor.
spor da iyi fikir. gelişmelerden haberdar edersin.
sağol canım bu calpol var ondan veriyorum peditus var aferin var aslında dün gece kuş gibi oturdum 39dan aşağı inmedi bir türlü şimdi 38.1 sabah antibiyotik ve ateş düşürücü verdim sonra geri yattık kreşe göndermedim 11 de uyandık kahvaltısını yaptırdım peditus verdim hiç olmadığı kadar hasta oldu ilk olduğu için sanırm immuzing de kullanıyorum ama bağışıklığı hala kuvvetlenmedi sanırım 3 gün gidiyor oh diyorum burun akıntısı yok falan ana bir bakıyorum pazar günü oğlan tekrar almış gelmiş :2: nöbetçi eczaneleri biliyorum artık nerdeyse :27:
lahana suyunu bende almım o zaman detoks etkisinden oldum olası korkarım canım hani 2 ay sonra bebiş falan olursa çigköfte falan hiç yemicem ya ondan aldım dolapta duruyor sanırım 1 tane yerim iradem kuvvetli buzlukta pasta var çok merak ediyorum bimden almıştım kakaolu merak ediyorum da nasıl birşey diye ama tutucam kendimi az önce tartıldım 200 gr eksik gördüm s:52:

bu gruba davet edildim sanırım artık bu grubun bi üyesiyim ... 3 gündür diyet yapıyorum. bu gün kahvaltıda 2 bardak ılık liimonlu ıhlamur 2 tane de kepekli galeta yedim öğle yemeğinde ev yemekleri yapan bi yerden yemek gelio ne gönderirlerse artk yarım tabak yiyorum. yanında da bi kase yoğurt yada cacık ... :P çikolataya bayılıyorum günde bi tane yesem ?

sinderalla hoşgeldin .

ay canım valla evde yatmayı düşünüyorum :) ayrıca sevgılıler günü saçma geliyor beni 1 gün hatırlıyacak sevgili istemem :)
doğru söze ne denir:46:
tekrar geçmiş olsun canım.

20 yaşındayım 158 boy:)) 74 :17::17::17:
ben de kendimi tanıtayım, unuttum:)
ben rabia canım. takımın kaptan yardımcısıyım:) kaptanımız ad1.
28 yaşına giriyorum 21 şubatta.:5:yaşlandık:)evliyim, 2.5 yaşında bir oğlum var, Allah bağışlarsa. ankarada yaşıyorum.

Cuma öğlen
3 yk pilav
Üzerinde bi miktar tavuk göğsü
1 bardak ayran

Akşam
2 kepçe çorba
1 tabak pırasa yemeği
Yarım dilim ekmek

Cumartesi sabah
Geç yediğim için öğlenle birleşti
Çeyrek ekmek arası köfte

Akşam yemek yemedim misafir gelcek diye
Sonrasında 1 küçük gül böreği
1 kk kadar kek
1 top prefiterol

Cumartesi yarım saat yürüyüş ve temizlik

Pazar sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 tk bal
1çay kaşığı kaymak

Öğlen yok geç yediğim için

Akşam
1 porsiyon İnegöl köfte
1 dilim ekmek

Ara: 1 bardak ıhlamır

Ara: çeyrek portakal 1 dilim elma

Bu sabah

Yarım poğaça
5 zeytin
1 kk peynir

yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiler:71::71::71:
balla kaymakla beslenmişsiniz nihan hanım:60::60:eşceğizin elleriyle mi yedirdi:27:
çok da kaçırmamışsın kız, yazmaya korkunca ben de facia bekliyordum.

bende iyiyim çok şükür,sadece kemiklerimde hafif ağrı var ama sanırım oruç tuttuğum içindir.

4-yada 5 çatal uscuklu yumurta,1 dilim ekmek,biraz peynir ve çatalın ucuyla bal yedim.
sonra dışarıya çıktık saat 15.00 de haburger menü yedim ama kesinlikle kolamı içmedim.
daha sonra eve gelince oğlumun karnı acıktı, çorba yemek istemedi eşimde yemek istemedi. sağolsun masayı o hazırladıkahvaltı türü birşeyler yedik. yine uscukluu yumurta yaptı. bu sefer sadece yarım ekmek birkaç çatal sucuk,peynir ve çok az bal yedim.
işte böyle kızlar.arada abartılarım oldu malesef ama idare etttim diye düşünüyorum.
bugün buralardayım ama çok katılamam,işyerinde aksaklıklar var malesef ama yinede elimden geldiğince burda olmaya çalışacağım.

hepinizi çok öpüyorum
kandilin mübarek olsun asumancım. bize de dua et bol bol.
bence çok abartmamışsın haftasonu. kolayı içmemen çok büyük bir artı olmuş.
işlerinde kolaylıklar dilerim canım.

rabiacım menünde çok da kaçmamış:) beyaz pilavdan ziyese bulgur pilavı daha doğru bir tercih olmuş.diyetisyen bana öğünün birinde kurufasulye yiyebilirsin diyordu ama şart olan 7 kaşığı geçmeyecek ve her yemeği zeytinyağ ile pişir diyordu.zeytinyağ sindirim sistemini çok hızlandırıyomuş.ben artık alışkanlık haline getirdim.heryemeği zeytinyağ ile pişiriyorum
pirinci unuttuk nerdeyse canım ya:) misafirden misafire pişiriyorum. misafirden artanları bile 1 hafta yiyoruz artık:9:
bulguru eşim de çok sever. kurufasulyem ise 7 kaşığı geçmemiştir. eşim yiyordu canım çekti sadece:1:
yağ ise zaten zeytinyağı ve 1 kaşık doluca. katı yağ kullanmıyorum. oğlumun yemeklerine tereyağı ayrıca koyuyorum. sonradan da eklense bir sıkıntı olmuyor sonuçta.

herkese günaydın hayırlı sabahlar kurallarınızı okudum anladım:) sabah tartıldım 74 düm bakalım cumaya kadar ne olacak bu arada herkesin kandili mübarek olsun :40::40:
sanada günaydın canım ilk gününde başarılar dilerim.

sabah dosbanın haberiyel yıkıldım resmen. şuan hıçkıra hıçkıra ağlayasım var ..
herkezın kandılı mübarek olsun.
hafta sonu menün feciydi. ne desenız haklısınız. bugun yepyenı bı gun. en baştan başlıyorum!

dün sabah: 1 simit ,zeytın,peynir,2 bardak çay
öğlen :1 pizza 1 bardaktan az kola
akşam : 1 büyük köfte 2 dilim ekmek marul domates
yemekten sonra : yarım muz, yarım elma,yarım kivi

hafta sonu hem simit hem pizza hem kola var yanı. bu hafta üzerimdeki durgunluğu atmam lazım. ama nedense sürekli bişeyler yıyesım var. acaba diyorum doğum kontrol hapını bıraktım ya o mu yapıo. ilk başladığımda da iştah açmistı sonra sonra düzeldım. uff bilmiyorum. dosbanın durumu benı çok etkiledi . allah ne dediğse o oluyor sonuçta. vardır bunda da bı hayır ama uffffff içim daraldı
herkes dışardaydı sanırım haftasonu diğer haftada pizza yicem canım çekti senin menünde görünce afiyet olsun canım.canlan canlan hadi 1,2,3 :32: doğum kontrol hapı kilo aldırır diyorlardı canım sen aldın mı hiç?bir de belki ondandır sonuçta hormonlarını bastırmıyor artık sen ona bağlayıp yeme ama iradeni dürtükle sürekli canım.

ben de 21 yaşındayım boy 1.58 ve kilo 74 birlikte zayıflayalım cnmm :)) :52:
üzülme canım birlikten kuvvet doğar burada herkes zayıflıyor hele sen daha rahat verirsin yaşının kücük olması bile avantaj hem bak bekarmışsın sen spor salonuna rahatlıkla gidebilirsin.

Cuma öğlen
3 yk pilav
Üzerinde bi miktar tavuk göğsü
1 bardak ayran

Akşam
2 kepçe çorba
1 tabak pırasa yemeği
Yarım dilim ekmek

Cumartesi sabah
Geç yediğim için öğlenle birleşti
Çeyrek ekmek arası köfte

Akşam yemek yemedim misafir gelcek diye
Sonrasında 1 küçük gül böreği
1 kk kadar kek
1 top prefiterol

Cumartesi yarım saat yürüyüş ve temizlik

Pazar sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 tk bal
1çay kaşığı kaymak

Öğlen yok geç yediğim için

Akşam
1 porsiyon İnegöl köfte
1 dilim ekmek

Ara: 1 bardak ıhlamır

Ara: çeyrek portakal 1 dilim elma

Bu sabah

Yarım poğaça
5 zeytin
1 kk peynir

yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiler:71::71::71:
afiyet olsun canım times new roman la yazıyorsun listeyi canım ben hep karıştırıyorum cevap vericem yeri :1:afiyet olsundun

hepinizi çok öpüyorum
seninde kandilin kutlu olsun asumancım.
haftasonu olucaktır kaçamak =13. gurup gibi birşey olduk :52:

sağol canım bu calpol var ondan veriyorum peditus var aferin var aslında dün gece kuş gibi oturdum 39dan aşağı inmedi bir türlü şimdi 38.1 sabah antibiyotik ve ateş düşürücü verdim sonra geri yattık kreşe göndermedim 11 de uyandık kahvaltısını yaptırdım peditus verdim hiç olmadığı kadar hasta oldu ilk olduğu için sanırm immuzing de kullanıyorum ama bağışıklığı hala kuvvetlenmedi sanırım 3 gün gidiyor oh diyorum burun akıntısı yok falan ana bir bakıyorum pazar günü oğlan tekrar almış gelmiş :2: nöbetçi eczaneleri biliyorum artık nerdeyse :27:
lahana suyunu bende almım o zaman detoks etkisinden oldum olası korkarım canım hani 2 ay sonra bebiş falan olursa çigköfte falan hiç yemicem ya ondan aldım dolapta duruyor sanırım 1 tane yerim iradem kuvvetli buzlukta pasta var çok merak ediyorum bimden almıştım kakaolu merak ediyorum da nasıl birşey diye ama tutucam kendimi az önce tartıldım 200 gr eksik gördüm s:52:

ayyıldızım geçmiş olsun yavrucuğuna. canım bizde bir hasta olduk mu çok zor atlatırız. antibiyotık 2 gündn önce etkisini göstermiyo.acil şifalar canım size.

bu gruba davet edildim sanırım artık bu grubun bi üyesiyim ... 3 gündür diyet yapıyorum. bu gün kahvaltıda 2 bardak ılık liimonlu ıhlamur 2 tane de kepekli galeta yedim öğle yemeğinde ev yemekleri yapan bi yerden yemek gelio ne gönderirlerse artk yarım tabak yiyorum. yanında da bi kase yoğurt yada cacık ... :P çikolataya bayılıyorum günde bi tane yesem ?

ben de 21 yaşındayım bekarım sevdiceğim bile yok, Adanadaym bi kıbrıs şirketinin türkiye tedarikçi bürosunda çalışıyorum, genelde tek başımayım işleri takip ediorum burdan flan. sabah 9 akşam 6 oturuyorum hiç hareket yok :/ iskenderundan adanaya yeni geldim hiç arkdaşım da yok burda o ndenle dışarı da çıkamıyorum. Çok Yalnızım,çok şişmanım :14:

hoşgeldin canım. daveti görmediğini düşünmeye başlamıştım artık:)
takım kurallarını kopyalayacağım alt tarafa. önce şu çikolata meselesini çözelim:) seyyah arkadaşım da cevap vermiş gerçi. hedeflediğin kiloya erişince bitter olarak tüketebilirsin. hedef kilona erişene kadar ise haftada sadece 1 gün ve 1 minik kare bitter yiyebilirsin. yalnız dikkat et her bitter çikolatanın kalorisi aynı değil. paketlerin arkasındaki kalori bilgilerine bakmanı öneririm.
daha çok gençsin canım. boy kaçtı senin ve şu anki kilon?
masabaşı da olsa hareket etmen lazım canım. beslenmeyi kısarak belki bir miktar kilo verirsin ama hedefine erişmen için spor desteği iyi olur.
sen takıma takıl, kiloları atıcaz fıstık gibi olacaksın:) sonrasında yalnız bırakmazlar seni:23:
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

kızlar benim okulum başladı gene.işimiz zor. kızlar ben bu gün orucum.bu arada herkesin kandili mubarek olsun.

sabah: 1,5 kk peynir,domates,2 dilim ekmek,közlenmiş biber kızarttım ama 1 kaşık zeytinyağ ile tavada çevirdim ve yarım bardak çay.bir de 4-5 bardak su içtim.akşama ne yiyecam bilmiyorum daha bakalım.hafif tutmaya çalışıcam artık.akşama yazarım

calpol'un etkisi çabuk geçiyor. pedifen veya dolvenle dönüşümlü kullanıyorum ben. 3 saatte 1 kere verdiğim oluyor. geçen hastalandığında 2 şişeye yakın pedifen bitirdi oğlum. peditus hastalığın son günlerinde verdi doktor. bugün götürecek misin tekrar doktora canım? antibiyotik falan verirdi belki. geçmiş olsun yavrucuğa:( bağışıklığı güçlenene kadar gider sanırım böyle. kreş iyi de işte mikroplardan kaçış yok.
1 tane çiğköfteyi ara öğün yap kendine canım:)
bimdeki o pastaları biliyorum ben:) keşke almasaydın çünkü lezzetli oluyorlar:) aklına da girmeyim şimdi:23:

hah valla aynen öyle olduk.:66:

kızlar benim okulum başladı gene.işimiz zor. kızlar ben bu gün orucum.bu arada herkesin kandili mubarek olsun.

sabah: 1,5 kk peynir,domates,2 dilim ekmek,közlenmiş biber kızarttım ama 1 kaşık zeytinyağ ile tavada çevirdim ve yarım bardak çay.bir de 4-5 bardak su içtim.akşama ne yiyecam bilmiyorum daha bakalım.hafif tutmaya çalışıcam artık.akşama yazarım
evet, bugün okullar açıldı değil mi? sabahçı mısın sen canım? Allah kolaylık versin.
sahurun güzel olmuş. orucunu Allah kabul etsin. bizlere de dua edin.

Son düzenleme:
evet, bugün okullar açıldı değil mi? sabahçı mısın sen canım? Allah kolaylık versin.

sabahçıyım ben ama bu gün 3 ders vardı o yüzden de erken geldik ama gene gidicam şimdi toplantı var maalesef. sizlere de dua ederiz hepimizin orucunu allah kabul etsin.

ayyıldızım geçmiş olsun yavrucuğuna. canım bizde bir hasta olduk mu çok zor atlatırız. antibiyotık 2 gündn önce etkisini göstermiyo.acil şifalar canım size.
sağol tatlım. tamam canım belki yarında göndermem o zaman 2 gün geçsin teşekkürler bilgin için canım.sizin bebiş kaç yaşında .

afiyet olsun canım allah kabul etsin orucunu bende tutmak istiyordum ama gece 4 te uyudum yorgun düşersem diye niyetlenemedim nasipte yokmuş demekki .akşama hafif birşeyler yersen bol su ile birazda yemekten sonra yürürsen tekrar yediklerini yakarsın diğer güne kilo geçmez

calpol'un etkisi çabuk geçiyor. pedifen veya dolvenle dönüşümlü kullanıyorum ben. 3 saatte 1 kere verdiğim oluyor. geçen hastalandığında 2 şişeye yakın pedifen bitirdi oğlum. peditus hastalığın son günlerinde verdi doktor. bugün götürecek misin tekrar doktora canım? antibiyotik falan verirdi belki. geçmiş olsun yavrucuğa:( bağışıklığı güçlenene kadar gider sanırım böyle. kreş iyi de işte mikroplardan kaçış yok.
1 tane çiğköfteyi ara öğün yap kendine canım:)
bimdeki o pastaları biliyorum ben:) keşke almasaydın çünkü lezzetli oluyorlar:) aklına da girmeyim şimdi:23:

hah valla aynen öyle olduk.:66:

tamam canım bende o şuruplardan yazdırayım calpol bir aralar çok kötülendi neden hala yazıorlar ki anlamadım.ay o pastalar lezzetliyse desene artık ondan alırım yapmaya ugraşıyorum bir türlü benimkiler güzel olmuyor yesemde az yerim dikkat ederim sen elmalı sirkeli su içiyor muydun canım?

sabah 11 de kalktım ılık suya 2 yk kadar elmalı sirke katıp 1 çay kaşığıda bal yudum yudum içtim
2 yk kadar kellogs tam tahıllı içine yarım çay bardağı süt koydum ham ham yedim.
öyle dengesiz bir gün olacakki eminim du bakalım.:32:
sporumu falanda yaparım ikindi vakti akşamdan sonra da güncelerim listemi
elmalı sirkeli su 1 yemek kaşığı koyuyordum dün gece ve bu sabah 2 yemek kaşığına geçtim inşallah faydasını görürüm kızlar

canlar ben dondum 15 gunluk ızmır seyhatı arkasından evımdeyım
ve kılo vermeye hazırım

bugun sabah 9 gıbı
1 dılımekmek oglumdan kalan soganlı yumurta azcık
ara 1 ısırık muz 1/4 popkek
oglen 3 yk bulgur pılavı

bırazdanda yuruyus yapacagım kosu bandında

aaa sen inegölde oturuyordun demi ben sankı sende ankaradasın gibi hatırladım bi an. burda da var canım kasaplarda ama tadı hiç benzemıyo ordakı gibi olmuyo asla.bi köftecım var benımde tadı inegöl köftesıne en yakın o. normalde restorant ama pişmemiş köfte de satıyorlar. kilosu 22 lira. ayda yılda bi ordan alıyorum dolaba atıp ara ara pişiriyorum işte. pakettekileri hiç almadım ama
evet canım inegöldeyim anladım seyyahçım. bozulmayacağını bilsem sana korgoyla gönderirim

hepinizi çok öpüyorum
kendi adıma iyiym kaptan benimde sırtım ağrıyo kulunçmu oldu ne
doğru söze ne denir:46:
tekrar geçmiş olsun canım.

ben de kendimi tanıtayım, unuttum:)
ben rabia canım. takımın kaptan yardımcısıyım:) kaptanımız ad1.
28 yaşına giriyorum 21 şubatta.:5:yaşlandık:)evliyim, 2.5 yaşında bir oğlum var, Allah bağışlarsa. ankarada yaşıyorum.

balla kaymakla beslenmişsiniz nihan hanım:60::60:eşceğizin elleriyle mi yedirdi:27:
çok da kaçırmamışsın kız, yazmaya korkunca ben de facia bekliyordum.

kandilin mübarek olsun asumancım. bize de dua et bol bol.
bence çok abartmamışsın haftasonu. kolayı içmemen çok büyük bir artı olmuş.
işlerinde kolaylıklar dilerim canım.

pirinci unuttuk nerdeyse canım ya:) misafirden misafire pişiriyorum. misafirden artanları bile 1 hafta yiyoruz artık:9:
bulguru eşim de çok sever. kurufasulyem ise 7 kaşığı geçmemiştir. eşim yiyordu canım çekti sadece:1:
yağ ise zaten zeytinyağı ve 1 kaşık doluca. katı yağ kullanmıyorum. oğlumun yemeklerine tereyağı ayrıca koyuyorum. sonradan da eklense bir sıkıntı olmuyor sonuçta.
yok kız nerdeee eşim işteydi :59:
keşke evde olsaydı da ben onu besleseydim:1:
ay ne bilim bi an yazmak istemedim ama espiriydi tabiki yazıcam:38: rabişim
sanada günaydın canım ilk gününde başarılar dilerim.

herkes dışardaydı sanırım haftasonu diğer haftada pizza yicem canım çekti senin menünde görünce afiyet olsun canım.canlan canlan hadi 1,2,3 :32: doğum kontrol hapı kilo aldırır diyorlardı canım sen aldın mı hiç?bir de belki ondandır sonuçta hormonlarını bastırmıyor artık sen ona bağlayıp yeme ama iradeni dürtükle sürekli canım.

üzülme canım birlikten kuvvet doğar burada herkes zayıflıyor hele sen daha rahat verirsin yaşının kücük olması bile avantaj hem bak bekarmışsın sen spor salonuna rahatlıkla gidebilirsin.

afiyet olsun canım times new roman la yazıyorsun listeyi canım ben hep karıştırıyorum cevap vericem yeri :1:afiyet olsundun

seninde kandilin kutlu olsun asumancım.
wordde yazıp buraya kopyalaıyorum listeyi uzun yazdığım zaman:1::1:
sabah 11 de kalktım ılık suya 2 yk kadar elmalı sirke katıp 1 çay kaşığıda bal yudum yudum içtim
2 yk kadar kellogs tam tahıllı içine yarım çay bardağı süt koydum ham ham yedim.
öyle dengesiz bir gün olacakki eminim du bakalım.:32:
sporumu falanda yaparım ikindi vakti akşamdan sonra da güncelerim listemi
elmalı sirkeli su 1 yemek kaşığı koyuyordum dün gece ve bu sabah 2 yemek kaşığına geçtim inşallah faydasını görürüm kızlar
afiyet olsun canım

canlar ben dondum 15 gunluk ızmır seyhatı arkasından evımdeyım
ve kılo vermeye hazırım

bugun sabah 9 gıbı
1 dılımekmek oglumdan kalan soganlı yumurta azcık
ara 1 ısırık muz 1/4 popkek
oglen 3 yk bulgur pılavı

bırazdanda yuruyus yapacagım kosu bandında
hoşgeldin canım tekrardan seninle ilk karşılaşışım ben de yeni geldim 2 hafta oldu afiyet olsun bu arada tatil iyi geçmiş anlaşılan motive süper geldi bana :52:
çay falan niye içmedin canım sabah daha güzel olurdu yeşil çay mesela

Back
X