hadi yaa.şansına olmuş desene,ne yapalım kızartma tek çare olmuş sana. :13:
anne olunca öyle oluyor bizde öyle olucaz sanırım.
maraş tarhanası demek. kıymalı çorbasını tercih ederim. bak canımda çekti oooyyyyhhhh.
canım sseninde şansına biri bitti biri başladı.ne koca varmış anacım,öğütücü mübarek. kilosu nasıldı eşinin,kalıplımıdır.
valla seyyahcım bende aylardır 54 olmak için uğraşıyorum ama olamadım hayatım. altı üstü 2-3 kg ama olmuyor malesef. şunuda anladım spor yapmadan benim için çok zor.
canım merhaba,yaşadığın talihsiz olay için çok çok geçmiş olsun diliyorum. Rabbim güzel günler nasip etsin dilerim. acını unutturacak nur topu gibi sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah.
canım başka çocuğun varmı. kaç yıllık evlisin.
Çok çok teşekkür ederim.İnsanın en değerli varlığı evladı.Bir oğlum var.7 yaşında.1. sınıfa gidiyor.Kızlarım bana Allah'ın 35 yaş hediyesiydi.Akşam 3 çocuğum olacak diye sevinip hayal kurarken ertesi gün kaybettiğimi öğrendim.İkizlerim tek kesedeydi,kordon düğümlenmesi oldu.
Sağlık dünyanın en önemli şeyi.Benim oğlan çok hareketli,çok haylaz ama artık eskisi gibi kızmıyorum.Sağlıklı olsun,benimle olsun yeter.
Ben çocukları çok seviyorum.ama hep 90 kg ve üstü olduğum için hamile kalamıyordum.Şimdi,yaşım da ileri olduğu için bir an önce zayıflayıp Allah'a bir evlat için daha dua edeceğim.
Sizin var mı çocuğunuz?Varsa Allah bağışlasın :)