Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hadi yaa.şansına olmuş desene,ne yapalım kızartma tek çare olmuş sana. :13:
anne olunca öyle oluyor bizde öyle olucaz sanırım.
maraş tarhanası demek. kıymalı çorbasını tercih ederim. bak canımda çekti oooyyyyhhhh.:9:
canım sseninde şansına biri bitti biri başladı.ne koca varmış anacım,öğütücü mübarek. kilosu nasıldı eşinin,kalıplımıdır.

valla seyyahcım bende aylardır 54 olmak için uğraşıyorum ama olamadım hayatım. altı üstü 2-3 kg ama olmuyor malesef. şunuda anladım spor yapmadan benim için çok zor.

canım merhaba,yaşadığın talihsiz olay için çok çok geçmiş olsun diliyorum. Rabbim güzel günler nasip etsin dilerim. acını unutturacak nur topu gibi sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah.
canım başka çocuğun varmı. kaç yıllık evlisin.

Çok çok teşekkür ederim.İnsanın en değerli varlığı evladı.Bir oğlum var.7 yaşında.1. sınıfa gidiyor.Kızlarım bana Allah'ın 35 yaş hediyesiydi.Akşam 3 çocuğum olacak diye sevinip hayal kurarken ertesi gün kaybettiğimi öğrendim.İkizlerim tek kesedeydi,kordon düğümlenmesi oldu.
Sağlık dünyanın en önemli şeyi.Benim oğlan çok hareketli,çok haylaz ama artık eskisi gibi kızmıyorum.Sağlıklı olsun,benimle olsun yeter.
Ben çocukları çok seviyorum.ama hep 90 kg ve üstü olduğum için hamile kalamıyordum.Şimdi,yaşım da ileri olduğu için bir an önce zayıflayıp Allah'a bir evlat için daha dua edeceğim.
Sizin var mı çocuğunuz?Varsa Allah bağışlasın :)

Önce kendimle ilgili tekrar bilgi vereyim sonra da maratona başlayayım sizinle.

35 yaşındayım.Boyum 1.69. Bu sabah tartıldığımda 94.9 kiloydum.Çalışıyorum.

Bugün yediklerim :
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,30 gr light peynir,4 siyah zeytin,1 sivri biber,50 gr kepek ekmeği,2 ceviz,1 tatlı kaşığı pekmez ile tatlandırılmış yeşil çay.
Ara : 1 kuru incir,1 küçük light süt
Öğlen :90 gr peynir,1 sivri biber,50 gr kepek ekmeği,1 armut,ayran
Ara: 1 portakal
Akşam:Izgara mantar(üstünde hafif yap.kara biber,tuz,20 gr peynir),marul-tere salata,1 kap light yoğurt,50 gr kepek ekmeği
Ara : Saat 9 gibi yemeyi düşündüğüm şeyler : 1 kuru incir,1/2 çay bardağı beyaz leblebi,2 ceviz

En az 2,en fazla 3 saatte bir yiyorum.Maalesef spor yapmıyorum.En fazla 20 dk. yürüyorum.

Şimdilik bu kadar.Herkese kolay gelsin :)

cnm yediklerin çok güzel çok dengeli bnce çok begendim bn ama bi de yanına spor eklesen bu menünün acayip işe yarar:))))

Bugün yediklerim :
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,30 gr light peynir,4 siyah zeytin,1 sivri biber,50 gr kepek ekmeği,2 ceviz,1 tatlı kaşığı pekmez ile tatlandırılmış yeşil çay.
Akşam:Izgara mantar(üstünde hafif yap.kara biber,tuz,20 gr peynir),marul-tere salata,1 kap light yoğurt,50 gr kepek ekmeği
Ara : Saat 9 gibi yemeyi düşündüğüm şeyler : 1 kuru incir,1/2 çay bardağı beyaz leblebi,2 ceviz

En az 2,en fazla 3 saatte bir yiyorum.Maalesef spor yapmıyorum.En fazla 20 dk. yürüyorum.

kızlar slm herkesin kandili mübarek olsun..
sabah müsli ve yourt yedim arada yarım elma,,
öglen 2 kasık dana kıyma,1 bardak makarna,birazda haslanmıs sebze yedim... sebze katmaya calıstım menüme ve makarna oranımı azaltıım... aksamda 1 saat cycle yapmayı planlıormmm..

bu arada neyseneysecim bişi sorcam cnm.. o kdr kiiloyu verince sarkma oldumu snde??? bn ondan korkuorm

afiyet olsun canım:) verdiğim iznin arkasındayım. sadece onunla kalırsan bişeycik olmaz:1:
hangi diziyi izliyorsun?
sağol canım benim bende seni utandırmadım bak bir tanecik yedim .

Bugün yediklerim :

öncelikle başarılar dilerim canım ama bir öğünde kalsiyum olarak bir çeşit tüketsen daha iyi olur öğlen mesela hem peynir hem ayran gitmiş 20 dk yürüyüşde oldukça ideal.bu arada ne kadar su tüketiyorsun o da çok önemli ve yeşil çay oranını arttırabilirsin.tatlandırmadan içmeyi dene canım pekmez dahil ondada şeker oranı var hem incir,portakalda yemişsin şeker ihtiyacını onlardanda ediniyorsun ya

14.şubat menüm
sabah 1 su bardağı ılık suya 2 yemek kaşığı elmalı sirke kattım 1 çay kaşığının ucuyla bal ile karıştırdım yudum yudum içtim.
kahvaltı:2 yemek kaşığı kellogs tam tahıllı içine yarım çay bardağı süt kattım yedim.
öğlen:1 elim kadar lavaş ekmek içine 1 tane çigköfte ve 1 dal marul koydum sardım yedim.yanında 3 su bardağı su tükettim.bu arada oğluma patates püresi yediriyordum sade idi ondan 3 çatal aldım yedim.
yarım saat seri yürüyüş yaptım.
ikindi:1 tane greyfurt yedim.
akşam yemeğinden öncede yarım saat seri yürüyüş yaptım
akşam yemeği:tahmini tek avuç büyüklüğünde bir patates küp küp doğradım yarım domates az soğan,maydanoz,1 dal marul,ufak bir yeşil biber den oluşan patates salatası yaptım.
3 yemek kaşığı kadar cacık,3 yemek kaşığı kadar patlıcan sögüç yağsız,1 dilim ekmek,ve 2 ısırımlık simit :14: kociş almış oğlan yerken artmıştı.
sonra bu yediklerimden sonra tekrar bir yarım saat seri yürüyüş yaptım.
2 dilim kakaolu yaş pasta yedim bugünlük hoş görün valla :9: sevgililer günüymüşya ondan
ve 100 tane mekik aletimle mekik çektim.
gün içinde toplam:2 litre su tükettim.
gece yatarken de 1 su bardağı suya 2 yk kadar elmalı sirke koyup içeçeğim.
yağlardan oluşan masajımda var göbişime onuda yapacağım.

cnm yediklerin çok güzel çok dengeli bnce çok begendim bn ama bi de yanına spor eklesen bu menünün acayip işe yarar:))))

sağol canım benim bende seni utandırmadım bak bir tanecik yedim .

Geçen sene Ekim'de diyetisyene başladığımda 114 kiloydum.O zaman bana 36 kilo verdiren diyet listesini uygulamaya çalışıyorum yine.Kafama göre takılınca rejim ancak öğlene kadar sürüyor :((
Spor konusunda haklısınız.Geçen sene sırf haftada 5 gün 1 saat yürüyüşle 9 ayda vermiştim bu kiloyu.Sporun zayıflamaya olan etkisi tartışılmaz :)

öncelikle başarılar dilerim canım ama bir öğünde kalsiyum olarak bir çeşit tüketsen daha iyi olur öğlen mesela hem peynir hem ayran gitmiş 20 dk yürüyüşde oldukça ideal.bu arada ne kadar su tüketiyorsun o da çok önemli ve yeşil çay oranını arttırabilirsin.tatlandırmadan içmeyi dene canım pekmez dahil ondada şeker oranı var hem incir,portakalda yemişsin şeker ihtiyacını onlardanda ediniyorsun ya

Geçen sene gittiğim diyetisten peynirin et yerine geçtiğini söylemişti.Bazen işe köfte götürüyorum ama içine koyduğum kabı ne kadar sararsam sarayım koku oluyor.Tavuğu da soğuk yiyemiyorum.Meburen peynir ekmeğe talim ediyorum.Ama haklısınız , 2 kalsiyum çeşidi olduğunu hiç farketmemişim.Belki ayran yerine çay içebilirim.Teşekkür ederim :)
3 ay önce çok sancılı bir dönem geçirdim.2 ay boyunca hiç su içmedim.Sadece günde 5-6 paket 3'ü 1 arada kahvelerden tükettim.Doktora gittim , kan testi istedi.Kan değerlerim ve demirim felaket durumdaydı.2 haftadır bunun korkusuna daha çok su içmeye çalışıyorum ama 2 litreyi bulmuyordur.
Tatlıyı çok seviyorum ben.Hele de kremalı tatlıları.Bu diyet dönemlerimde tatlı ihtiyacımı balla gidermeye çalışıyorum.Mesela az önce dayanamadım 1 dilim ekmeğe bal sürdüm 2 cevizle yedim :((

Yukarı yazmayı unutmuşum.Bugün o güzel kokulara karşı koyamadım , 2 tane kandil simidi yedim.
Bu arada herkesin Kandil'i hayırlı olsun.

Geçen sene Ekim'de diyetisyene başladığımda 114 kiloydum.O zaman bana 36 kilo verdiren diyet listesini uygulamaya çalışıyorum yine.Kafama göre takılınca rejim ancak öğlene kadar sürüyor :((
Spor konusunda haklısınız.Geçen sene sırf haftada 5 gün 1 saat yürüyüşle 9 ayda vermiştim bu kiloyu.Sporun zayıflamaya olan etkisi tartışılmaz :)

kahvaltı: 1/2 kk peynir, 3 zeytin, 1 fırın sigara böreği ve bir parça(küçük) kır pidesi
ara: 1 elma, 1 portakal ve 1 hurma(kuru)
öğle: 5 yk tavuklu bulgur pilavı ve 3 yk yoğurt
ikindi: kerevizli köfte (4 tane minik)
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 çay tabağı seyyah kuruyemişi:1:, 1 minik lokum(lokumlar götürecek beni:52:)
ara: 1 armut, 3 dilim elma
akşam: brokoli ve sarımsaklı yoğurt
ara: madensuyu

anam ne yemişim ya? yaz yaz bitmedi.:44:

Geçen sene gittiğim diyetisten peynirin et yerine geçtiğini söylemişti.Bazen işe köfte götürüyorum ama içine koyduğum kabı ne kadar sararsam sarayım koku oluyor.Tavuğu da soğuk yiyemiyorum.Meburen peynir ekmeğe talim ediyorum.Ama haklısınız , 2 kalsiyum çeşidi olduğunu hiç farketmemişim.Belki ayran yerine çay içebilirim.Teşekkür ederim :)
3 ay önce çok sancılı bir dönem geçirdim.2 ay boyunca hiç su içmedim.Sadece günde 5-6 paket 3'ü 1 arada kahvelerden tükettim.Doktora gittim , kan testi istedi.Kan değerlerim ve demirim felaket durumdaydı.2 haftadır bunun korkusuna daha çok su içmeye çalışıyorum ama 2 litreyi bulmuyordur.
Tatlıyı çok seviyorum ben.Hele de kremalı tatlıları.Bu diyet dönemlerimde tatlı ihtiyacımı balla gidermeye çalışıyorum.Mesela az önce dayanamadım 1 dilim ekmeğe bal sürdüm 2 cevizle yedim :((

Yukarı yazmayı unutmuşum.Bugün o güzel kokulara karşı koyamadım , 2 tane kandil simidi yedim.
Bu arada herkesin Kandil'i hayırlı olsun.
anladım canım üzülme yakında düzene oturur yediklerin hani tatlı isteğini activia yoğurtlardan alabiirsin içinde meyveli olanlar hem bağırsaklarınıda düzenler hem de tadından dolayı seni keser.
su çok önemli gerçekten sabah aç karnına elmalı sirkeli su iç içine de bal koy bıçak gibi kesiyor iştahı falan daha çok kendini tuzluya yönlendirmeye çalışırsın.özellikle adette kısmaya çalış mesela 4 bardak çay içiyorsan yarısını iç oh yarısını yedim diye diye kendini ayarlarsın herkes dört dörtlük değil bir gün iyi bir gün kötü öyle gidiyoruz ama yavaş yavaşta olsa gitmesi metabolizmamızın cevap verdiğni gösteriyor emin ol başaracaksın.

kahvaltı: 1/2 kk peynir, 3 zeytin, 1 fırın sigara böreği ve bir parça(küçük) kır pidesi
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 çay tabağı seyyah kuruyemişi:1:, 1 minik lokum(lokumlar götürecek beni:52:)

anam ne yemişin sanki :33: azıcık birşey hiç fazla bile değil :27: afiyet bal şeker olsun dostuma :66:

kızlar aksam yemegim 1 bardak makarna, zeytin ezmesi ve mozarella:)))
ara ögünümüde istanbuldan getirdigim 1 avuc leblebi ve cekirdek diye düşünüorm :))

bu arada gece uyumadığım için enerjim bitmiş durumda olsada tüm gücümle savaş veriyorum yarım saat yürüyüş yaptım sonra 1 çigköfteyi elim kadar lavaşa koydum bir dal marul koydum nar eşkisi sıktım az üstüne sardım 3 subardağı su ile yedim.enese patates yedirdim 3-4 çatal kadar sade patatas ezmesi yedim.sonra 2 su bardağı su daha tükettim.
bir tane greyful aldım dizimi izlemey gidiyorum kızlar .kaçamak olarak çigköfte var sanırım ama olsun 1 tanesine neyneysem izin vermişti :40:

ayyıldız arkadaşım yarım saat yürüyüş çğköfteye ye açmıştıro fazlalık olmaz artık:)maşalla ne kadar çoksu tüketmişsiiz kıacaık zaman zarfında

kızlar herkese iy uykular.
ben 14şubat menüü yazaym:

oruçlu olduğum içn sahur yaptım 5:30 da
1,5 dilim kadar ekmek,çay, 1-1,5 kk kadar peynir, közlenmiş biber 2 tane biri küçücüktü,domates

akşam: 1 kase trhana çorbası, 1 dili ekmek, 6 -7 yemek kaşığı brokoli haşlanmış 1 kase yoğurt ile.

8 bardak kadar su içtim,düzenli yürüyüş yapamadım.ama pazardı okula gittim geldim 2 kere gerçi uzak değil 10 dk yürüyüş mesafesinde.

herkese günaydınnn:89:sabahın 7 sinde yazıyorum sizsiz yapamıyorum napim:66:nasılsınız bakalım umarım iyisinizdirr hepiniz.
dün diyette ilk günümdü.menüm sabah şekersiz bi fincan türk kahvesi 1 saat sonra yarım simit sonra yeşil çay sonra kalan simit öğlende kendi yaptığım kabak yemeği ve 2 kaşık pilav sonra tekrar duble kahve (kahve içince iştahım kapanıyo sanırım hiç açlık hissetmedim)akşamda bi kase çorba bol limonlu bu kadar:27::27:ama spor yapamıyorum:59:bunun için kondüsyon bisikleti almayı düşünüyorum ne dersiniz nasıl bişi alsamki:2:bakalım bugün nolucak hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakınn

14.şubat menüm
sabah 1 su bardağı ılık suya 2 yemek kaşığı elmalı sirke kattım 1 çay kaşığının ucuyla bal ile karıştırdım yudum yudum içtim.
kahvaltı:2 yemek kaşığı kellogs tam tahıllı içine yarım çay bardağı süt kattım yedim.
öğlen:1 elim kadar lavaş ekmek içine 1 tane çigköfte ve 1 dal marul koydum sardım yedim.yanında 3 su bardağı su tükettim.bu arada oğluma patates püresi yediriyordum sade idi ondan 3 çatal aldım yedim.
akşam yemeği:tahmini tek avuç büyüklüğünde bir patates küp küp doğradım yarım domates az soğan,maydanoz,1 dal marul,ufak bir yeşil biber den oluşan patates salatası yaptım.
3 yemek kaşığı kadar cacık,3 yemek kaşığı kadar patlıcan sögüç yağsız,1 dilim ekmek,ve 2 ısırımlık simit :14: kociş almış oğlan yerken artmıştı.
2 dilim kakaolu yaş pasta yedim bugünlük hoş görün valla :9: sevgililer günüymüşya ondan
afiyet olsun canım
2 dilim pasta çok değilmi kız ama sporun çok güzel olmuş pastanın 1 dilmini eritmişindir.:1:

afiyet olsun canım oku oku bitmedi :1::1:
çok gibi görünüyor ama ıvır zıvır bişey yok :39:
kızlar aksam yemegim 1 bardak makarna, zeytin ezmesi ve mozarella:)))
ara ögünümüde istanbuldan getirdigim 1 avuc leblebi ve cekirdek diye düşünüorm :))
afiyet olsun canım

1,5 dilim kadar ekmek,çay, 1-1,5 kk kadar peynir, közlenmiş biber 2 tane biri küçücüktü,domates

akşam: 1 kase trhana çorbası, 1 dili ekmek, 6 -7 yemek kaşığı brokoli haşlanmış 1 kase yoğurt ile.

8 bardak kadar su içtim,düzenli yürüyüş yapamadım.ama pazardı okula gittim geldim 2 kere gerçi uzak değil 10 dk yürüyüş mesafesinde.
afiyet olsun :61:Allah kabul etsin orucunu
herkese günaydınnn:89:sabahın 7 sinde yazıyorum sizsiz yapamıyorum napim:66:nasılsınız bakalım umarım iyisinizdirr hepiniz.
dün diyette ilk günümdü.menüm sabah şekersiz bi fincan türk kahvesi 1 saat sonra yarım simit sonra yeşil çay sonra kalan simit öğlende kendi yaptığım kabak yemeği ve 2 kaşık pilav sonra tekrar duble kahve (kahve içince iştahım kapanıyo sanırım hiç açlık hissetmedim)akşamda bi kase çorba bol limonlu bu kadar:27::27:ama spor yapamıyorum:59:bunun için kondüsyon bisikleti almayı düşünüyorum ne dersiniz nasıl bişi alsamki:2:bakalım bugün nolucak hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakınn
günaydın canım:80::80:

günaydın kızlar:92::92:

dün öğlen menüm
yarım tabak omlet
1 dilim ekmek

akşam yemeğim(yemeğe çıktık)
1 porsiyon cağ kebap
1 pide ama boyutları elim kadar ve içi boş oluyo kebabın yanında veriyorlar
1 bardak ayran
1 tane küçük kemalpaşa tatlısı

yarım saat yürüyüş

sabah
2tane minik kandil simidi
çay

Son düzenleme:

Bugün yediklerim :

canım diyetisyen listesine benziyo. gr olarak tüketiyorsun herşeyi. 90 gr peynir ne kadardır kı? afiyet olsun hayatım
14.şubat menüm
bu menüye kakaolu pasta feda olsun ayyıldızcım :24:
36 kilo mu waavv harika bir kere yapan bidaha yapar. ama bence spor için altarnatifler geliştirmelisin yoksa sarkmalar olur ve bu senı mutlu etmez. ayyıldz gibi evde bı kaç hareket yapsan. sana söylediğime bakma bende yapamıyorum malesef hiç :26:

bitmedi bu llokumlar da canım :1: :1:

afiyet olsun allah kabul etsın canım. menun gayet güzel. oruçlu olduğun halde akşam fazla kaçmamış tebrikler :46: :46:
ferdici kahvaltı bizim en önemli öğünlerimiz. bence tek simitle geçiştirmemelisin. süt yumurta peynirtüketmelisin hele kahve bence aç karnına hiç olmamış.:20: bizim amacımız az yemek iştah kesmek değil sağlıklı ve düzenli beslenmek hayatım böylelikle geri almamak üzere kilo verebılırız ancak.
dün öğlen menüm
yarım tabak omlet
1 dilim ekmek

akşam yemeğim(yemeğe çıktık)
1 porsiyon cağ kebap
1 pide ama boyutları elim kadar ve içi boş oluyo kebabın yanında veriyorlar
1 bardak ayran
1 tane küçük kemalpaşa tatlısı

yarım saat yürüyüş

sabah
2tane minik kandil simidi
çay
oooo sevgililer günümü kutlanmış ne :69:

günaydın arkidişlerrrr :80: dün bir kazaya kurban gidiyordum yemek yaparken yüzüme kızgın yağ sıçradı. bırı göz kapağımın üstüne biri gözümün altına. nasıl korktum evde de kımse yok. buz koydum falan ama acısı iki saat geçmedi. bende kızarık suratla işe geldim :59:
dünkü menüm
sabah:1 tost
ara: 5 6 tane badem
öğle:1 porsiyon ciğer tava 2 dilim domates 1 dilim ekmek
akşam : eşim yok bu hafta o yuzden kalan yemekleri bitireyım dedim. yüzüme yağ sıçrayınca da yemek yapasım gelmedı. yarım tabak makarna yanına 1 haşlanmış tavuk baget 3 kaşık patates yemeği 2 kaşık yoğurt. ekmek yok.
yemekten sonra: 1 elma 1 portakal
gece içim kıyıldı 1 muz yedim.

bu sabah 1 kase nesfit buğday gevreği yedim. peynir zeytın yemek istemedı canım

Back
X