face ben kullanmıyorum canım. biz eskidik artık, bu yeni teknolojilere uyum sağlayamıyoruz, dermişimkızlar face kullanan varmı ekleşelim :)

kolay gelsin canım. görüşmek üzere diyelim.iyi akşamlar kızlar,uğrayamıyorum evde misafirler var bir kaç gün daha burdalar,gerçi misafirler abim ama yinede evin düzeni değşiyoröpüyorum hepinizi

boyun çok güzel aslında. o boy zaten baya kilo kaldırır ama 90-100 civari değil tabi.Önce kendimle ilgili tekrar bilgi vereyim sonra da maratona başlayayım sizinle.
35 yaşındayım.Boyum 1.69. Bu sabah tartıldığımda 94.9 kiloydum.Çalışıyorum.
Bugün yediklerim :
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,30 gr light peynir,4 siyah zeytin,1 sivri biber,50 gr kepek ekmeği,2 ceviz,1 tatlı kaşığı pekmez ile tatlandırılmış yeşil çay.
Ara : 1 kuru incir,1 küçük light süt
Öğlen :90 gr peynir,1 sivri biber,50 gr kepek ekmeği,1 armut,ayran
Ara: 1 portakal
Akşam:Izgara mantar(üstünde hafif yap.kara biber,tuz,20 gr peynir),marul-tere salata,1 kap light yoğurt,50 gr kepek ekmeği
Ara : Saat 9 gibi yemeyi düşündüğüm şeyler : 1 kuru incir,1/2 çay bardağı beyaz leblebi,2 ceviz
En az 2,en fazla 3 saatte bir yiyorum.Maalesef spor yapmıyorum.En fazla 20 dk. yürüyorum.
Şimdilik bu kadar.Herkese kolay gelsin :)
beslenme düzenin de iyi duruyor. ara öğünlerin var. ayrıca 2 veya 3 saat aralık da gayet iyi.
bir tek eksik spor. bir de su ne kadar içiyorsun?
afiyet olsun canım. makarnayı azaltmak iyi bir fikir.kızlar slm herkesin kandili mübarek olsun..
sabah müsli ve yourt yedim arada yarım elma,,
öglen 2 kasık dana kıyma,1 bardak makarna,birazda haslanmıs sebze yedim... sebze katmaya calıstım menüme ve makarna oranımı azaltıım... aksamda 1 saat cycle yapmayı planlıormmm..
bu arada neyseneysecim bişi sorcam cnm.. o kdr kiiloyu verince sarkma oldumu snde??? bn ondan korkuorm
bence sarkma olmadı canım. bence diyerek belirttim çünkü 1-2 ay önce spor yaptığım yerdeki bir kadın çok sarkmışsın dedi durup dururken

spor yaptığım için sarkma olmadı. ancak pilatese biraz ağırlık vermem lazım. üst bacak kısımlarım ve kollarım gevşek gözüküyor. estetik olarak hoşuma gitmiyor.
sporuna devam edersen sarkma falan olmaz, merak etme canım.
sevgililer günü diye hoş görelim de 1 dilim neyine yetmiyordu? niye 2 dilim hatun?14.şubat menüm
sabah 1 su bardağı ılık suya 2 yemek kaşığı elmalı sirke kattım 1 çay kaşığının ucuyla bal ile karıştırdım yudum yudum içtim.
kahvaltı:2 yemek kaşığı kellogs tam tahıllı içine yarım çay bardağı süt kattım yedim.
öğlen:1 elim kadar lavaş ekmek içine 1 tane çigköfte ve 1 dal marul koydum sardım yedim.yanında 3 su bardağı su tükettim.bu arada oğluma patates püresi yediriyordum sade idi ondan 3 çatal aldım yedim.
yarım saat seri yürüyüş yaptım.
ikindi:1 tane greyfurt yedim.
akşam yemeğinden öncede yarım saat seri yürüyüş yaptım
akşam yemeği:tahmini tek avuç büyüklüğünde bir patates küp küp doğradım yarım domates az soğan,maydanoz,1 dal marul,ufak bir yeşil biber den oluşan patates salatası yaptım.
3 yemek kaşığı kadar cacık,3 yemek kaşığı kadar patlıcan sögüç yağsız,1 dilim ekmek,ve 2 ısırımlık simitkociş almış oğlan yerken artmıştı.
sonra bu yediklerimden sonra tekrar bir yarım saat seri yürüyüş yaptım.
2 dilim kakaolu yaş pasta yedim bugünlük hoş görün vallasevgililer günüymüşya ondan
ve 100 tane mekik aletimle mekik çektim.
gün içinde toplam:2 litre su tükettim.
gece yatarken de 1 su bardağı suya 2 yk kadar elmalı sirke koyup içeçeğim.
yağlardan oluşan masajımda var göbişime onuda yapacağım.
ayrıca sevgililer günü kutlayanlar da belli oldu

pasta harici menü çok güzel. spor güzel. su güzel.