Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar face kullanan varmı ekleşelim :)
face ben kullanmıyorum canım. biz eskidik artık, bu yeni teknolojilere uyum sağlayamıyoruz, dermişim:9:

iyi akşamlar kızlar,uğrayamıyorum evde misafirler var bir kaç gün daha burdalar,gerçi misafirler abim ama yinede evin düzeni değşiyor:61:öpüyorum hepinizi
kolay gelsin canım. görüşmek üzere diyelim.:16:

Önce kendimle ilgili tekrar bilgi vereyim sonra da maratona başlayayım sizinle.

35 yaşındayım.Boyum 1.69. Bu sabah tartıldığımda 94.9 kiloydum.Çalışıyorum.

Bugün yediklerim :
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,30 gr light peynir,4 siyah zeytin,1 sivri biber,50 gr kepek ekmeği,2 ceviz,1 tatlı kaşığı pekmez ile tatlandırılmış yeşil çay.
Ara : 1 kuru incir,1 küçük light süt
Öğlen :90 gr peynir,1 sivri biber,50 gr kepek ekmeği,1 armut,ayran
Ara: 1 portakal
Akşam:Izgara mantar(üstünde hafif yap.kara biber,tuz,20 gr peynir),marul-tere salata,1 kap light yoğurt,50 gr kepek ekmeği
Ara : Saat 9 gibi yemeyi düşündüğüm şeyler : 1 kuru incir,1/2 çay bardağı beyaz leblebi,2 ceviz

En az 2,en fazla 3 saatte bir yiyorum.Maalesef spor yapmıyorum.En fazla 20 dk. yürüyorum.

Şimdilik bu kadar.Herkese kolay gelsin :)
boyun çok güzel aslında. o boy zaten baya kilo kaldırır ama 90-100 civari değil tabi.
beslenme düzenin de iyi duruyor. ara öğünlerin var. ayrıca 2 veya 3 saat aralık da gayet iyi.
bir tek eksik spor. bir de su ne kadar içiyorsun?

kızlar slm herkesin kandili mübarek olsun..
sabah müsli ve yourt yedim arada yarım elma,,
öglen 2 kasık dana kıyma,1 bardak makarna,birazda haslanmıs sebze yedim... sebze katmaya calıstım menüme ve makarna oranımı azaltıım... aksamda 1 saat cycle yapmayı planlıormmm..

bu arada neyseneysecim bişi sorcam cnm.. o kdr kiiloyu verince sarkma oldumu snde??? bn ondan korkuorm
afiyet olsun canım. makarnayı azaltmak iyi bir fikir.
bence sarkma olmadı canım. bence diyerek belirttim çünkü 1-2 ay önce spor yaptığım yerdeki bir kadın çok sarkmışsın dedi durup dururken:1:bi anlam veremedim ama dışardan bir görüş olsun diye yazıyorum:)
spor yaptığım için sarkma olmadı. ancak pilatese biraz ağırlık vermem lazım. üst bacak kısımlarım ve kollarım gevşek gözüküyor. estetik olarak hoşuma gitmiyor.
sporuna devam edersen sarkma falan olmaz, merak etme canım.

14.şubat menüm
sabah 1 su bardağı ılık suya 2 yemek kaşığı elmalı sirke kattım 1 çay kaşığının ucuyla bal ile karıştırdım yudum yudum içtim.
kahvaltı:2 yemek kaşığı kellogs tam tahıllı içine yarım çay bardağı süt kattım yedim.
öğlen:1 elim kadar lavaş ekmek içine 1 tane çigköfte ve 1 dal marul koydum sardım yedim.yanında 3 su bardağı su tükettim.bu arada oğluma patates püresi yediriyordum sade idi ondan 3 çatal aldım yedim.
yarım saat seri yürüyüş yaptım.
ikindi:1 tane greyfurt yedim.
akşam yemeğinden öncede yarım saat seri yürüyüş yaptım
akşam yemeği:tahmini tek avuç büyüklüğünde bir patates küp küp doğradım yarım domates az soğan,maydanoz,1 dal marul,ufak bir yeşil biber den oluşan patates salatası yaptım.
3 yemek kaşığı kadar cacık,3 yemek kaşığı kadar patlıcan sögüç yağsız,1 dilim ekmek,ve 2 ısırımlık simit :14: kociş almış oğlan yerken artmıştı.
sonra bu yediklerimden sonra tekrar bir yarım saat seri yürüyüş yaptım.
2 dilim kakaolu yaş pasta yedim bugünlük hoş görün valla :9: sevgililer günüymüşya ondan
ve 100 tane mekik aletimle mekik çektim.
gün içinde toplam:2 litre su tükettim.
gece yatarken de 1 su bardağı suya 2 yk kadar elmalı sirke koyup içeçeğim.
yağlardan oluşan masajımda var göbişime onuda yapacağım.
sevgililer günü diye hoş görelim de 1 dilim neyine yetmiyordu? niye 2 dilim hatun?
ayrıca sevgililer günü kutlayanlar da belli oldu:27:
pasta harici menü çok güzel. spor güzel. su güzel.:46:

Geçen sene gittiğim diyetisten peynirin et yerine geçtiğini söylemişti.Bazen işe köfte götürüyorum ama içine koyduğum kabı ne kadar sararsam sarayım koku oluyor.Tavuğu da soğuk yiyemiyorum.Meburen peynir ekmeğe talim ediyorum.Ama haklısınız , 2 kalsiyum çeşidi olduğunu hiç farketmemişim.Belki ayran yerine çay içebilirim.Teşekkür ederim :)
3 ay önce çok sancılı bir dönem geçirdim.2 ay boyunca hiç su içmedim.Sadece günde 5-6 paket 3'ü 1 arada kahvelerden tükettim.Doktora gittim , kan testi istedi.Kan değerlerim ve demirim felaket durumdaydı.2 haftadır bunun korkusuna daha çok su içmeye çalışıyorum ama 2 litreyi bulmuyordur.
Tatlıyı çok seviyorum ben.Hele de kremalı tatlıları.Bu diyet dönemlerimde tatlı ihtiyacımı balla gidermeye çalışıyorum.Mesela az önce dayanamadım 1 dilim ekmeğe bal sürdüm 2 cevizle yedim :((

Yukarı yazmayı unutmuşum.Bugün o güzel kokulara karşı koyamadım , 2 tane kandil simidi yedim.
Bu arada herkesin Kandil'i hayırlı olsun.
2 tane kandil simidi çok olmuş canım ama geçmiş olsun artık:) çok canın çektiğinde en azından miktarı 2 değil de 1 yap. zarar daha az olur. ayrıca sabah saatlerinde ye. akşam vakti yediklerin zaten spor da yapmayınca direk kilo olur.
köfte maalesef kokar bu doğru. yumurta da iyi bir proteindir. onu da tercih edebilirsin. ayrıca tavuk göğsü sandviç yaparsan soğuk olması pek rahatsız etmeyebilir.
tatlı ihtiyacını tarçın dengeleyebilir. süte veya yoğurda tarçın karıştırarak yiyebilirsin.

anam ne yemişin sanki :33: azıcık birşey hiç fazla bile değil :27: afiyet bal şeker olsun dostuma :66:
teşekkür ederim canım:70:

kızlar aksam yemegim 1 bardak makarna, zeytin ezmesi ve mozarella:)))
ara ögünümüde istanbuldan getirdigim 1 avuc leblebi ve cekirdek diye düşünüorm :))
afiyet olsun. ara öğünün de güzel olmuş.

kızlar herkese iy uykular.
ben 14şubat menüü yazaym:

oruçlu olduğum içn sahur yaptım 5:30 da
1,5 dilim kadar ekmek,çay, 1-1,5 kk kadar peynir, közlenmiş biber 2 tane biri küçücüktü,domates

akşam: 1 kase trhana çorbası, 1 dili ekmek, 6 -7 yemek kaşığı brokoli haşlanmış 1 kase yoğurt ile.

8 bardak kadar su içtim,düzenli yürüyüş yapamadım.ama pazardı okula gittim geldim 2 kere gerçi uzak değil 10 dk yürüyüş mesafesinde.
beslenmen bu kadarla kaldıysa sıkıntı yok. gayet güzel, tebrik ederim.:46:

herkese günaydınnn:89:sabahın 7 sinde yazıyorum sizsiz yapamıyorum napim:66:nasılsınız bakalım umarım iyisinizdirr hepiniz.
dün diyette ilk günümdü.menüm sabah şekersiz bi fincan türk kahvesi 1 saat sonra yarım simit sonra yeşil çay sonra kalan simit öğlende kendi yaptığım kabak yemeği ve 2 kaşık pilav sonra tekrar duble kahve (kahve içince iştahım kapanıyo sanırım hiç açlık hissetmedim)akşamda bi kase çorba bol limonlu bu kadar:27::27:ama spor yapamıyorum:59:bunun için kondüsyon bisikleti almayı düşünüyorum ne dersiniz nasıl bişi alsamki:2:bakalım bugün nolucak hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakınn
günaydın canım.
biz çok fena bağımlılık yaparız, uyaralım:82:
menün güzel. hatta az bile sayılır. meyve yememişsin hiç. bir ara öğününü meyve ile değiştirmeni öneririm.
kondisyon bisikleti iyi olabilir. tv izlerken bile spor yaparsın, öyle bir şey elinin altında olursa.

afiyet olsun canım oku oku bitmedi :1::1:
çok gibi görünüyor ama ıvır zıvır bişey yok :39:
teşekkür ederim canım.
ya ben de yaz yaz bitmeyince suçluluk duyuyorum:)
dün öğlen menüm
yarım tabak omlet
1 dilim ekmek

akşam yemeğim(yemeğe çıktık)
1 porsiyon cağ kebap
1 pide ama boyutları elim kadar ve içi boş oluyo kebabın yanında veriyorlar
1 bardak ayran
1 tane küçük kemalpaşa tatlısı

yarım saat yürüyüş

sabah
2tane minik kandil simidi
çay
ooo yemeğe çıkılmış:23:
afiyet bal şeker olsun:1:kıskanmadım hiç:63:

bitmedi bu llokumlar da canım :1: :1:
ya bu lokumlar ayyıldızın tarhanaya döndü:9:1 tane 1 tane yersen lokum biter mi:27:
eşim mevlide gitmişti, ordan minik bir lokum geldi. geçen kaynım yanında getirmiş, 1 avuç kadar.
eve bir gelen olsa ona ikram edicem de yok.

günaydın arkidişlerrrr :80: dün bir kazaya kurban gidiyordum yemek yaparken yüzüme kızgın yağ sıçradı. bırı göz kapağımın üstüne biri gözümün altına. nasıl korktum evde de kımse yok. buz koydum falan ama acısı iki saat geçmedi. bende kızarık suratla işe geldim :59:
dünkü menüm
sabah:1 tost
ara: 5 6 tane badem
öğle:1 porsiyon ciğer tava 2 dilim domates 1 dilim ekmek
akşam : eşim yok bu hafta o yuzden kalan yemekleri bitireyım dedim. yüzüme yağ sıçrayınca da yemek yapasım gelmedı. yarım tabak makarna yanına 1 haşlanmış tavuk baget 3 kaşık patates yemeği 2 kaşık yoğurt. ekmek yok.
yemekten sonra: 1 elma 1 portakal
gece içim kıyıldı 1 muz yedim.

bu sabah 1 kase nesfit buğday gevreği yedim. peynir zeytın yemek istemedı canım
çok geçmiş olsun seyyahçım. yağ nasıl sıçradı yüzüne? ne kızartıyordun ki?
menün güzel. akşam biraz güçlü olmuş. hem makarna var hem patates var. yine de normal sayılabilir.

canım diyetisyen listesine benziyo. gr olarak tüketiyorsun herşeyi. 90 gr peynir ne kadardır kı? afiyet olsun hayatım

bu menüye kakaolu pasta feda olsun ayyıldızcım :24:

36 kilo mu waavv harika bir kere yapan bidaha yapar. ama bence spor için altarnatifler geliştirmelisin yoksa sarkmalar olur ve bu senı mutlu etmez. ayyıldz gibi evde bı kaç hareket yapsan. sana söylediğime bakma bende yapamıyorum malesef hiç :26:

afiyet olsun allah kabul etsın canım. menun gayet güzel. oruçlu olduğun halde akşam fazla kaçmamış tebrikler :46: :46:

ferdici kahvaltı bizim en önemli öğünlerimiz. bence tek simitle geçiştirmemelisin. süt yumurta peynirtüketmelisin hele kahve bence aç karnına hiç olmamış.:20: bizim amacımız az yemek iştah kesmek değil sağlıklı ve düzenli beslenmek hayatım böylelikle geri almamak üzere kilo verebılırız ancak.

oooo sevgililer günümü kutlanmış ne :69:

2 tane kandil simidi çok olmuş canım ama geçmiş olsun artık:) çok canın çektiğinde en azından miktarı 2 değil de 1 yap. zarar daha az olur. ayrıca sabah saatlerinde ye. akşam vakti yediklerin zaten spor da yapmayınca direk kilo olur.
köfte maalesef kokar bu doğru. yumurta da iyi bir proteindir. onu da tercih edebilirsin. ayrıca tavuk göğsü sandviç yaparsan soğuk olması pek rahatsız etmeyebilir.
tatlı ihtiyacını tarçın dengeleyebilir. süte veya yoğurda tarçın karıştırarak yiyebilirsin.

günaydın canım.
menün güzel. hatta az bile sayılır. meyve yememişsin hiç. bir ara öğününü meyve ile değiştirmeni öneririm.
kondisyon bisikleti iyi olabilir. tv izlerken bile spor yaparsın, öyle bir şey elinin altında olursa.

teşekkür ederim canım.

ya bu lokumlar ayyıldızın tarhanaya döndü:9:1 tane 1 tane yersen lokum biter mi:27:
eşim mevlide gitmişti, ordan minik bir lokum geldi. geçen kaynım yanında getirmiş, 1 avuç kadar.

suçluluk ducak bi menün yok canım:61:

he çıktık :1: sağol canım:1::1:

hoşgeldin canım.:80:
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

kuralların toplu hali bu.

günaydın tamam anladım canım.. teşekkür ederim..hepinizi tek tek tanımak isitiyorum..zamanım oldukçada uğaryop sohbetlere aktılamk çok hoşuma gider..
bugünkü sabah menüm.
1 tam yumurta çeyrek ekmek bir kk peynir..bir bardak süt..bir çay kaşığı tahin pekmez..

Son düzenleme:
dün akşama kadar gayet güzel az az yedim akşam iftara davet edildim :( bu sabahta su böreğiyle uyandm ama sadece 2 küçük dilim yedim sonra sıcak ıhlamurumu içtmm öğlen de yemekte tavuklu şehriye çorbası karışık dolma ve yoğurt varmış. spor hiç yapmadım ama iş çıkışı marketten markete baya bi koşturdum :/ sonunda biber hapı alcam yani ölceksemde zayıf öliim :D ( şaka yaptmm )

çok geçmiş olsun seyyahçım. yağ nasıl sıçradı yüzüne? ne kızartıyordun ki?
menün güzel. akşam biraz güçlü olmuş. hem makarna var hem patates var. yine de normal sayılabilir.
eşim gece geliyor ya işten ona tavuk kızartıp koyacaktım. ama olmadı malesef . kalan yemekleri de bitirmiştim. buzlukta börek vardı onu çıkarttım. dedim gelınce teflon tavada çevir ye. yapmış sağolsun o da uyandırmadı hiç beni
dün akşama kadar gayet güzel az az yedim akşam iftara davet edildim :( bu sabahta su böreğiyle uyandm ama sadece 2 küçük dilim yedim sonra sıcak ıhlamurumu içtmm öğlen de yemekte tavuklu şehriye çorbası karışık dolma ve yoğurt varmış. spor hiç yapmadım ama iş çıkışı marketten markete baya bi koşturdum :/ sonunda biber hapı alcam yani ölceksemde zayıf öliim :D ( şaka yaptmm )

biber hapı mı ? :1: :1:

günaydın tamam anladım canım.. teşekkür ederim..hepinizi tek tek tanımak isitiyorum..zamanım oldukçada uğaryop sohbetlere aktılamk çok hoşuma gider..
bugünkü sabah menüm.
1 tam yumurta çeyrek ekmek bir kk peynir..bir bardak süt..bir çay kaşığı tahin pekmez..

günaydın canım afiyet olsun kahvaltın gayet güzel. şu ekmekleri azaltmak lazım bitek. günde toplam 4 ekmek yemeğe çalışıyoruz. hatta akşam makarna pilav tarzı bişey varsa ekmek hiç yemiyoruz mümkünse. 4 didlim ekmek çeyrak ekmek eder sanırım. sen tüm gun yemen gereken ekmeyi tek öğünde yemişşin. ama zamanla azalır eminim.

bu arada dünkü menüme yazmayı unuttum 1,5 litreden fazla da suyum var yanii atlamayayım :16: :16:
bugun de koydum yanıma 2 litrelık sürahıyı ama hala buz gıbı . biraz ısınsın başlayacam :66:

suçluluk ducak bi menün yok canım:61:

he çıktık :1: sağol canım:1::1:
sefanız olsun canım:81:

bugünkü sabah menüm.
canım, ben rabia. tanıttım mı kendimi hatırlamıyorum::1:bir daha tanıtayım, tanıtmadıysam:)
afiyet olsun, kahvaltın güzel olmuş.

2 dilim su böreği fazla canım. su böreği çok çok kalorili. şimdilik 1 dilime düşmeye çalış. ilerde tamamen kaldırırz.
öğle yemeği menün güzel gözüküyor.
ölme kız dur beraber zayıflıyoruz:27:

eşim gece geliyor ya işten ona tavuk kızartıp koyacaktım. ama olmadı malesef . kalan yemekleri de bitirmiştim. buzlukta börek vardı onu çıkarttım. dedim gelınce teflon tavada çevir ye. yapmış sağolsun o da uyandırmadı hiç beni
ay canım eşine yemek yapacakmış. yine de şükür canım, yağdan çok korkarım ben.
eşin uyumlu maşallah, kendi böreğini yapmış.
bu arada dünkü menüme yazmayı unuttum 1,5 litreden fazla da suyum var yanii atlamayayım :16: :16:
bugun de koydum yanıma 2 litrelık sürahıyı ama hala buz gıbı . biraz ısınsın başlayacam :66:
maşallah. su içmek çok etkili. benim dün 3 lt'yi geçti:) fazla mı içiyorum diye düşünmeye başladım.

maşallah. su içmek çok etkili. benim dün 3 lt'yi geçti:) fazla mı içiyorum diye düşünmeye başladım.

ya ben 1,5 2 litre içince tuvalete gitmekten helak oluyorm senin kadar içsem orda yatarım heralde :1: maşallah maşallah buı bağırsaklarımın iyi çalıştığını gösterır. ama işyerınde çok zor oluyo.biri mi gelecek telfon mu çalacak diye stres oluyorum. wc de bile rahat vermiolar anacım :1: erkek olsam prostat derlerdi kesin benim için :60:

eşim uyumludur allah razı olsun ondan allah başımdan eksik etmesin. çok seviom kocamı çokk :69:pasaklı ve dağınık da olsa çok seviom :71:

ya ben 1,5 2 litre içince tuvalete gitmekten helak oluyorm senin kadar içsem orda yatarım heralde :1: maşallah maşallah buı bağırsaklarımın iyi çalıştığını gösterır. ama işyerınde çok zor oluyo.biri mi gelecek telfon mu çalacak diye stres oluyorum. wc de bile rahat vermiolar anacım :1: erkek olsam prostat derlerdi kesin benim için :60:

eşim uyumludur allah razı olsun ondan allah başımdan eksik etmesin. çok seviom kocamı çokk :69:pasaklı ve dağınık da olsa çok seviom :71:
çalıştığın için tuvalet sıkıntıdır canım. ben eskiye oranla daha az gidiyorum niyeyse, vücut alıştı herhalde.
akşamları içebilirsin sen de.
kusursuz eş yok canım:)) pasaklı ve dağınık olması da nazar boncuğu olsun:1:

tamam rabia..sizlerle bu sefer bu kilolar tam istediğim gibi gidecek..ara öğün yeşil çay içeceğim..öğle henüz belli değil..yanlız benim diyet anlayışım evdeki yiyeceklerden az ve dengeli beslenerek kilo vermek..ki hayat boyu bu düzeni koruyayım..extra sadece detoks yapabilirim..evde koşu bandım var sporada başlayacağım..dün yazarken bi heyecan hissetmemiştim ama şimdi içim kıpır kıpır oldu...:)))

1,5 dilim kadar ekmek,çay, 1-1,5 kk kadar peynir, közlenmiş biber 2 tane biri küçücüktü,domates

akşam: 1 kase trhana çorbası, 1 dili ekmek, 6 -7 yemek kaşığı brokoli haşlanmış 1 kase yoğurt ile.

8 bardak kadar su içtim,düzenli yürüyüş yapamadım.ama pazardı okula gittim geldim 2 kere gerçi uzak değil 10 dk yürüyüş mesafesinde.
oruçlu olan birisi için gerçekten idareli yemişsin canım sen kesin bu hafta epey kilo verirsin şayet 3 gün de düzenli gidersen.afiyet olsun .

herkese günaydınnn:89:sabahın 7 sinde yazıyorum sizsiz yapamıyorum napim:66:nasılsınız bakalım umarım iyisinizdirr hepiniz.
dün diyette ilk günümdü.menüm sabah şekersiz bi fincan türk kahvesi 1 saat sonra yarım simit sonra yeşil çay sonra kalan simit öğlende kendi yaptığım kabak yemeği ve 2 kaşık pilav sonra tekrar duble kahve (kahve içince iştahım kapanıyo sanırım hiç açlık hissetmedim)akşamda bi kase çorba bol limonlu bu kadar:27::27:ama spor yapamıyorum:59:bunun için kondüsyon bisikleti almayı düşünüyorum ne dersiniz nasıl bişi alsamki:2:bakalım bugün nolucak hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakınn
canım bir ara ödem atmak için 5i1 arada çay iç su topladıysa vücudun ilk onlardan bir kurtul derim.çorbanın yanında 1 dilimde kepek ekmeği tüketebilirsin.ama mutlaka oturduğun yerden bile olsa ayaklarını salla kolları hareket ettir o simit falan vucutta çok kalmasın.sakız al çiğne mide çalışsın metabolizman çalışır bak benim gıdığım bile kücüldü sakızdan :52:
dün öğlen menüm
yarım tabak omlet
1 dilim ekmek

akşam yemeğim(yemeğe çıktık)
1 porsiyon cağ kebap
1 pide ama boyutları elim kadar ve içi boş oluyo kebabın yanında veriyorlar
1 bardak ayran
1 tane küçük kemalpaşa tatlısı

yarım saat yürüyüş

sabah
2tane minik kandil simidi
çay
ahaaa şimdide çağ kebap anam sizin yüzünüzden hiç yemeğim şeyler canım istiyo iyi mi :27: kırmızı közlenmiş biberde merak ediyorum :52: afiyet olsun canım.

günaydın arkidişlerrrr :80: dün bir kazaya kurban gidiyordum yemek yaparken yüzüme kızgın yağ sıçradı. bırı göz kapağımın üstüne biri gözümün altına. nasıl korktum evde de kımse yok. buz koydum falan ama acısı iki saat geçmedi. bende kızarık suratla işe geldim :59:
dünkü menüm
akşam : eşim yok bu hafta o yuzden kalan yemekleri bitireyım dedim. yüzüme yağ sıçrayınca da yemek yapasım gelmedı. yarım tabak makarna yanına 1 haşlanmış tavuk baget 3 kaşık patates yemeği 2 kaşık yoğurt. ekmek yok.

:27: ay aklıma ben geldim bende bir ara yuvarlak yuvarlak edip hamur kızartıyodum güya cips niyetinie yicektim o zamanlar yaş 12-13 falan kızgın yağa attıydım hop bir tane hamur zıpladı geldi 2 kaşın ortasına yapıştı oy anam oy izini bir süre taşımıştım aklıma geldi çok yaşa emi iyiki birşey olmamış bacım allah kurtarmış gözünün içine gelmemiş .bu arada menün güzel bu kebap olayıda bizim kızları iyice sardı katılmalıyım bu olaya :1:

sevgililer günü diye hoş görelim de 1 dilim neyine yetmiyordu? niye 2 dilim hatun?
bimdeki pasta varya gülüşüm ondan yedim işte ama 2 dilim yedim gerçekten avucum kadar avucum kücük bu arada hihi ama spor güzel yaptım sonra yatarken de 100 yanlara dönme oklavayla 100 de yanlara eğilme aşağı aşağı doğru.

canım dolmanın adedini bir yazıver içinde pirinç var malum biber hapı falan yerine önce sen su miktarını falan arttır bir yürüyüş vs kat sonra ek ihtiyaçlara bak bence.

oruçlu olan birisi için gerçekten idareli yemişsin canım sen kesin bu hafta epey kilo verirsin şayet 3 gün de düzenli gidersen.afiyet olsun .

canım bir ara ödem atmak için 5i1 arada çay iç su topladıysa vücudun ilk onlardan bir kurtul derim.çorbanın yanında 1 dilimde kepek ekmeği tüketebilirsin.ama mutlaka oturduğun yerden bile olsa ayaklarını salla kolları hareket ettir o simit falan vucutta çok kalmasın.sakız al çiğne mide çalışsın metabolizman çalışır bak benim gıdığım bile kücüldü sakızdan :52:
ahaaa şimdide çağ kebap anam sizin yüzünüzden hiç yemeğim şeyler canım istiyo iyi mi :27: kırmızı közlenmiş biberde merak ediyorum :52: afiyet olsun canım.

:27: ay aklıma ben geldim bende bir ara yuvarlak yuvarlak edip hamur kızartıyodum güya cips niyetinie yicektim o zamanlar yaş 12-13 falan kızgın yağa attıydım hop bir tane hamur zıpladı geldi 2 kaşın ortasına yapıştı oy anam oy izini bir süre taşımıştım aklıma geldi çok yaşa emi iyiki birşey olmamış bacım allah kurtarmış gözünün içine gelmemiş .bu arada menün güzel bu kebap olayıda bizim kızları iyice sardı katılmalıyım bu olaya :1:

bimdeki pasta varya gülüşüm ondan yedim işte ama 2 dilim yedim gerçekten avucum kadar avucum kücük bu arada hihi ama spor güzel yaptım sonra yatarken de 100 yanlara dönme oklavayla 100 de yanlara eğilme aşağı aşağı doğru.

canım dolmanın adedini bir yazıver içinde pirinç var malum biber hapı falan yerine önce sen su miktarını falan arttır bir yürüyüş vs kat sonra ek ihtiyaçlara bak bence.
sağol canım:16:
kıyamam ya et döner gibi bişey kız fark yok yani şişe dizilmiş hali:60:

Arkadaşlar bi arkadaş bi adres yolladı,

Alman Cumhurbaşkanı'nın önemli bir açıklaması üzerine;
ALMANYA’DA İSLAM’IN (YAHUDİLİK VE HIRİSTİYANLIK GİBİ) RESMİ BİR DİN OLARAK TANINMASI İLE İLGİLİ BİR ANKET DÜZENLENMEKTEDİR…

MAALESEF HAYIR OYLARI ÖNDE GİDİYOR….
İSLAM’IN Almanyada resmi DİN OLARAK TANINMASI İÇİN LİNKTEN

Aktuelle Nachrichten - Inland Ausland Wirtschaft Kultur Sport - ARD Tagesschau

ULAŞAĞINIZ SİTEDE

-
Ja KISMINI İŞARETLEYİP
- Zur Auswertung DÜĞMESİNE BASMANIZ YETERLİ…
hassaiyetiniz için teşekkürler ve TANIDIKLARIMIZA da DUYURALIM..

Özellikle Almanyada yaşayan akraba,eş dost ve vatandaşlarımız için ben kullanılması gerek diye

düşündüm,ekledim,umarım sorun olmaz...
:40:

arkadaşlar siz de bu ankete katılırsanız iyi olur.İslamı yaşayan kardeşlerimizin önünü açacak bu ankette bizler de yer alalım.

Allah kabul etsin.
canım diyetisyen listesine benziyo. gr olarak tüketiyorsun herşeyi. 90 gr peynir ne kadardır kı? afiyet olsun hayatım

bu menüye kakaolu pasta feda olsun ayyıldızcım :24:

36 kilo mu waavv harika bir kere yapan bidaha yapar. ama bence spor için altarnatifler geliştirmelisin yoksa sarkmalar olur ve bu senı mutlu etmez. ayyıldz gibi evde bı kaç hareket yapsan. sana söylediğime bakma bende yapamıyorum malesef hiç :26:

afiyet olsun allah kabul etsın canım. menun gayet güzel. oruçlu olduğun halde akşam fazla kaçmamış tebrikler :46: :46:

ferdici kahvaltı bizim en önemli öğünlerimiz. bence tek simitle geçiştirmemelisin. süt yumurta peynirtüketmelisin hele kahve bence aç karnına hiç olmamış.:20: bizim amacımız az yemek iştah kesmek değil sağlıklı ve düzenli beslenmek hayatım böylelikle geri almamak üzere kilo verebılırız ancak.
oooo sevgililer günümü kutlanmış ne :69:
Geçen sene mutfak tartısı almıştım,o çok işime yarıyor.Diğer türlü göz kararı yapınca kendime fazlasıyla torpil yapıyorum :) Sarkmalarım çok gerçekten.Ben ortaokuldan beri 80 kg civarında olduğum için vücudum korkunç halde.Biraz kendime güvenim gelince fitness'a gideyim diyorum.

face ben kullanmıyorum canım. biz eskidik artık, bu yeni teknolojilere uyum sağlayamıyoruz, dermişim:9:

kolay gelsin canım. görüşmek üzere diyelim.:16:

boyun çok güzel aslında. o boy zaten baya kilo kaldırır ama 90-100 civari değil tabi.
beslenme düzenin de iyi duruyor. ara öğünlerin var. ayrıca 2 veya 3 saat aralık da gayet iyi.
bir tek eksik spor. bir de su ne kadar içiyorsun?

afiyet olsun canım. makarnayı azaltmak iyi bir fikir.
bence sarkma olmadı canım. bence diyerek belirttim çünkü 1-2 ay önce spor yaptığım yerdeki bir kadın çok sarkmışsın dedi durup dururken:1:bi anlam veremedim ama dışardan bir görüş olsun diye yazıyorum:)
spor yaptığım için sarkma olmadı. ancak pilatese biraz ağırlık vermem lazım. üst bacak kısımlarım ve kollarım gevşek gözüküyor. estetik olarak hoşuma gitmiyor.
sporuna devam edersen sarkma falan olmaz, merak etme canım.

Boy bir avantaj gerçekten.80 kiloyken herkes daha fazla kilo vermene gerek yok diyordu.Demek 70'e insem ne mutlu olacağım.

günaydın canım.

teşekkür ederim canım.

Her kandilde yakıyor beni bu muhteşem kandil simitleri.Aslında 2 tane almıştım.Neyseki eşim 2 tanesini yedi de kurtuldum :)

dünkü menüm

Geçmiş olsun.

Çok su içmek böbrekleri yorar mı sizce?

Back
X