inşallah gidecek canım.

yeşil çay ara öğün olarak çok güzel bir seçim.
ve evdeki yiyeceklerden beslenmek/diyet yapmak kısmına kesinlikle katılıyorum. hatta eve bir sürü mavi yeşil bisküvi falan almıştım artık onları da devam ettirmeyi düşünmüyorum. yani sonuçta hep onlardan yemek istemiyorum. bayanız elimizden geldiğince kendimize yağsız veya az yağlı atıştırmalıklar yapabiliriz diye düşünüyorum, yeter ki isteyelim.
koşu bandın varsa hiç hiç durma canım.
ayyıldızım bir alemsin ya

nasıl 2 kaşının ortasını tutturabildi o hamur

ben de eşin eve pasta almış, gelmiş sandım kız

2 küçük dilim deseydin ya, dellendiriyonuz beni dermişim

ama iyi spor yapmışsın, kıskandım. eşin o oklavayla napıyorsun demiyor mu
Benim tartım Arzum marka.Yaklaşık 1.5 sene önce aldım.Şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım.Fiyatı da uygundu.30 liraydı yaklaşık olarak.Rejim sırasında kullanmak iyi oluyor.Mesela ara öğün yiyeceğim,1 kocaman muz yiyorum normal şartlarda.Oysa yemem gereken porsiyona bir bakıyorum meğerse yediğimin 5'te 1'ini yemem lazımmış.
Bu arada belirtmem gerekir.Mutfak tartımı rejim yapmadığım dönemlerde hiç kullanmıyorum

( Kullanmak işime gelmiyor :))
mutfak tartısı ben de düşünüyorum. hem bir tarif denerken falan gr veriyorlar, o zaman da kullanabilirim. seninki hangi marka canım?
70'e insen herkes çok zayıf bulur bence seni. boy kaybediyor çünkü. bir de iri kemik falan derler ya vücudun öyleyse 75 falan da hoş durur.
işte ben de çok su içmek acaba böbrekleri yorar mı diyorum? yalnız 3 lt su çok da fazla değil. en azından ben şimdiye kadar çok sıkıntı yaşamadım:)
o tatlı çikolatalara hep beraber dikkat edicez canım. takımın faydasını görürsün inşallah.