oyy kıyamam tatlışım az az yemiş:)napayım çok az et vardı tadı damağımda kaldı
ama yiyemedim:18:
![]()
kanat yağlı kız zaten biraz, 5 tane yeterli bence:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy kıyamam tatlışım az az yemiş:)napayım çok az et vardı tadı damağımda kaldı
ama yiyemedim:18:
![]()
valla hayatım senin bu misafirler bitmeden,sen kilo veremeycen.maşallah sürekli misafirin yoksa banamı öyle geliyor.canım dost acı söyler dünkü beslenme dengeli olmamış,birtek akşam yemeğin elle tutulur.gunaydın ısafır gelecek hazırlıklar bıttı yemek yapmam lazım
sabah 1 elma
ara yok
oglen 1 dılım kek
ara 4 yk kısır
akşam 5 yk zeytın yaglı pırasa 1 kase yogurt 1 dılım ekmek
yatarken meyve
canım bende zonguldaklıyım. 99 senesinde geldim ereğliye. posbıyık sağolsun,sahilimizi mükemmel hale getirdi,ama mahalle araları hala delik deşik yollarla dolu. bazı yollarımıza ışık yok. yani birazda içleri halletse hiç fena olmıcak. :)) yakında bende ankaraya taşınıcam sayenizdeMuz + yoğurt + ceviz.Tam bana göre bir karışım.Bunu buzdolabına koysak muhallebi gibi de olabilir.Bir arkadaş da Activa önermiş.Onu da alıp deneyeceğim.Dün iş çıkışı gofret almıştım.Ama eve gelince gözümü karartıp suyun altına tuttum.Böylelikle dün rejimi hiç bozmamış oldum.
Ad1 ben Ankara'dayım,aslen Zonguldak'lıyım.Ereğli'ye çok geldim.Posbıyık'ın çehresini çok değiştirdiği bir şehir,değil mi?1990'larla şimdi arasında muazzam farklar var.
Ankara'lı çok kişi varmış.Ben Çankaya'dayım.
Herkese iyi günler :))
anladım zaten hayatım birşey yemeyip işkence ettiğini kendine yazık olmuş. neyse evladı sağlıklı ise problem yok zaten. ben evladını emzirememiş bir anne olarak üzülüyorum bu durumlara. senin ufaklık kaç aylık oldu hala emziriyormusun canım.bu arada kzıınmı vardı oğlunmu.:44:asumancım dıyet değilde sanırım ac bırakmıs ben 7 ay hıc dıyet yapmadım bebegımden daha onemlı degıl masallah sutum hala var
bugunde spor yapabılsem ıyı olur
ben burdayım ama yazmakda zorluk çekiyorum.sanrım herkes ogle yemegınde
kımsecıkler yok
ay ben çok ayıklarım ondan azalıyooyy kıyamam tatlışım az az yemiş:)
kanat yağlı kız zaten biraz, 5 tane yeterli bence:)
hoşgeldin canım.![]()
hehe komik oldu gerçekten. ama ciddi söyledim,öyle küçük olunca civciv oluyormuş. yani yumurtlamamış tavuk diyim size.haha nihana yaptığın civciv yorumuna koptumkız, küçültmüş küçültmüş civciv yemiş
lahana, beyaz lahana şekerim. pek ince değil, annem sarıyor. o da kalın sarar, pek özenli işi kafası götürmüyor
beni affettiğin için teşekkür ederim kaptanım![]()
sağol kaptan
minik derken büyük butlar oluyo ya hani baget onlardan değil diğer küçük olanları
evet sadece 5 tane kaptan toplamda
işyerinde dağıttılar kandil simidini bi paket
evet asumancım
dengelerim umarım:97:
eyvah yakalandık
gözündende bişey kaçmıyo rabiş![]()
tamam canım dikkat ederim tam tarif ettiğin gibiyim kat kat katmez durumlarındayım ay bogazımada tülbent doladımgeçmiş olsun canım ya. üşüttüysen kendini çok sıcak tutuyorsun. üstüne kalın hırka giy. ayaklarına da patik. yatarken bile böyle yatarsan geçer ancak üşütme. bak hamilelik falan düşünüyorsun, böyle üşütmeler iyi olmaz. çocuğun olmaz der eskiler
kız ben 26 light bisküvi gçrmüşüm, o ne diyecektimşimdi baktım 6 yazmışsın
hey yarabbim:)
tamam, şekerim hadi sen bi koşu yürü de gel:) ben de haftalık değerlendirmeyi yapıcam ama az işim var.
hoşgeldin canım çıtır çıtır olalım tabiki ama siz olurkene ben geri şişecemmben de artık buradayım. hadi hep beraber çıtır olalım![]()
neyse ben menülerimi bir güzel yazayım.
iftar menüm
iş yerimde 1 ad kandil simidi ve 1 bardak çayla oruç açtım. saat 17.35de
eve gidince saat 19.30 da
2 kaşık pilav,1 tabak nohut ve 3 ad misket köfte. birde 1 bardak komposto var. :))
suyu 1 lt den fazla içmişimdir.
bu sabah kahvaltı.
1.5 dilim ekmekle,peynir,yumurta,reçel ve tereyağı olarak klasik bir kahvaltı ettim. reçek ve tereyağını 1 er çay kaşığı olarak tüketmişimdir fazla almıyorum.:78:
öğle arası 1 ad kandil simidi,1 bardak çay
öğle arası 3 kaşık yoğurt
saat 15.00 de 1 kase çorba,1 porsiyon salata.
işten çıkmadan önce ara olarak yoğurdumun geri kalanını tüketeyim diyorum.
ben de çok ayıklarım yaw. deri yemem. o yüzden kanat almıyorum, geriye azıcık et kalıyoray ben çok ayıklarım ondan azalıyo
deriyi filan ayıklarım hep yiyemem
şaka yapıom kız 5 tane yetti doyduydum şükür![]()
afiyet olsun canım.bugun hiç gelemedım kızlar yoğun burası. geçmişi okumaya da fırsatım olmadı.
öğle yemeğim yarımdan bıraz fazla simit 1 fincan çay biraz peynir
hehe ben cidden öyle olduğunu bilmiyordum:)hehe komik oldu gerçekten. ama ciddi söyledim,öyle küçük olunca civciv oluyormuş. yani yumurtlamamış tavuk diyim size.
kaçmaz nihancım ondan kaçmaz.![]()
düzeltme yaptığın anda da ben alıntı yapmışım ki 26 direk 6'ya dönüştü:) ne bileyim üşütme falan derken canın sıkılmış belki yemişsindir diye düşündümtamam canım dikkat ederim tam tarif ettiğin gibiyim kat kat katmez durumlarındayım ay bogazımada tülbent doladımyürüyüşümü yaptım da geldim basenlerimi sallaya sallaya popoyu kıvıra kıvıra olmayan pantolonum oldu ama popodan az daha vermeliyim.bu hafta çok karışık durumlar bugün ve yarın dikkat edersem görürüm güzel rakamları sana güvenim sonsuz zaten
bu arada bisküviyi son anda gördüm 26 yazdığımı ama düzelttim canım 26 bisküvi aman aman asla olmazzz
danette danone yapıcam ben seni asuman.işten çıkmadan önce 1 kase yoğurdumun geri kalanınıda tükettim.
akşam yemeğim
1 servis kaşığı patatesli bezelye,1 servis kaşiği pilav. ekmek yok
sonra danet.. nin çilekli pudingini yedim 1 tane. :78:
16.02.2011
sabah kahvaltı.
2 dilim ekmek,peynir,reçel tereyağ ve haşlanmış yumurta.
ara yok
öğle henüz yemedim.![]()
canım, değerlendirme yapıcam da yapmadan da kafamda bir tablo var. o yüzden davet etmekte sakınca görmedim.rabiacım, kota doldu bu haftalık başka davet yapma hayatım.
gerçi listeye kaç kişi alınacak henüz belli değil. senin değerlendirmelerinden sonra karar veririz. ama herzaman 1 kişilik boş yerimiz olsun canım
lider, ad1 canım:) ben liderin yardımcısıyım:)hoşulduk canım topiği inceliyordum bizim lider kim acaba? sen misin?
badem, ceviz kalça mı eritiyormuş?kızlar ya bu kalçayı eritmek için badem ,ceviz mi yesem siz yiyorsunuz ben kilo alır mıyım ki yaa fikir verin :93:
valla ben bunu ilk defa duydum.listesi kalça bölgelerinizde kilo vermenize yol açacak.Bu egzersiz listesi ile birlikte verilecek karışım sayesinde egzersizinizi diyet listesi ile birlikte uygulayabilirsiniz.Bu diyeti sporla ve düzenli yaşam alışkanlığı ile desteklediğinizde ve bol su içtiğinizde elde ettiğiniz biçimli kalçalar sizin için daha kalıcı olacaktır
Kalçalar, kadınların en fazla önem verdiği bölgelerden birisidir. Aslında kalçalar vücudu tamamlayan, göze ilk çarpan yerlerdendir. Dolayısıyla, göze hoş gelmeyecek ölçüde yağlı kalçalar, onlar için tam anlamı ile baş ağrıtan bir meseledir. Bu yüzden bu bölgenin biçimli olması için pek çok şeyi denerler. Spor, diyet, tıbbi yöntemler gibi.
Çağımızda hareket etme özelliğinin azalması, yanlış beslenme gibi nedenlerle kalçalarda yağların birikmesi daha kolay olmaktadır. Biriken bu yağların atılması ise kimi zaman bu kadar kolay olmamaktadır. Şimdi size vereceğimiz yöntem hem ucuz hem de kısa sürede istediğiniz sonucu elde etmenizi sağlayacak. Bu diyet listesi ile, kalçalardaki yağları eritmek mümkün olmaktadır. Bu diyet, kayısı ve bademden yapılan bir Müsliden oluşmaktadır. Bu müslinin içeriği severek yiyilen ürünlerden oluşuyor. İçeriğinde badem, kurutulmuş meyvalar, tahıllar var.
İşte bu muhteşem yiyecekler bir araya geldiğinde, bir karışım halini aldığında kalçalar için muhteşem bir yağ eritici olmaktadır.
Bu karışım için;
* 2 fincan yulaf tanesi
* 2 fincan kırılmış fındık
* 1 fincan buğday
* 1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm
* 1 fincan ayçiçek tohumu
* 1 fincan badem
* 1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı gerekiyor.
ya kızlar bunu denesem mi bugdayı nerden bulucam ben ayçiçek tohumunu aktardan alabilrim sanki
ben de çok ayıklarım yaw. deri yemem. o yüzden kanat almıyorum, geriye azıcık et kalıyor
afiyet olsun canım.
işlerinde kolaylıklar.
hehe ben cidden öyle olduğunu bilmiyordum:)
düzeltme yaptığın anda da ben alıntı yapmışım ki 26 direk 6'ya dönüştü:) ne bileyim üşütme falan derken canın sıkılmış belki yemişsindir diye düşündümşaka şaka.
aman zaten o popo, basen en zor giden yerler. ama sen egzersiz bol yaptığın için gider inşallah.
danette danone yapıcam ben seni asuman.
biri supangle yer, öbürü danone, bir diğeri pasta yedi. kızlar kaçamaklar en azından hafta sonuyla sınırlı kalsın. tatlı krizlerinde en azından k bar falan yiyin yaw.
canım, değerlendirme yapıcam da yapmadan da kafamda bir tablo var. o yüzden davet etmekte sakınca görmedim.
ama haklısın, bence de şimdilik yeterli:)
yalnız bir keresinde püsküüt takım üye sayısı 12'yi geçebilir diye yazmıştı. kapanan birkaç tane takım olduğu için sorun olmayabilirmiş.
hehe evet benziyoruz:)sende bendensin o zaman![]()