Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

amanını çok az bir menü aç kalmadın mı :67:

hmm oh ne güzel afiyet olsun ben bayılıyorum tavuğa ya hele ızgarasına of yeme yanında yat :50: ama ızgara yapcak yer yok evde yapmak için satılyormuş ama hiç güvenmiyorum onlara tadı aynı olur mu ki bilen var mı?

aha bir ankaralı daha etti 5 :27: çankayadasın dimekk :52: güzel yerler oralar kızılaya çok giidyorsundur canım

ben burdayım gülüşüm :1: ben öğle yemeği yesemde bilgisayar başında yerim :34: nasılsın missafirlere neler hazırladın bakalım.
Aslında tam tersi.Kızılay'a hiç gidemiyorum.K.Esat'tayım.Tunalı'da yürüyüş,oğlumla Kuğulu Park'ın çocuk parkı,havalar güzel olunca Ahlatlıbel.Onun dışında Ankara'da çok fazla gezecek yer bulamıyoruz.

evet bende çok severim cevizede bayılırm

bende çok severim hele hele 1 gece önceden sosa yatırıp ertesü gün mangal:56::56::56:
harika oluyo bacım
bilmiyorum ben kullanmadım hiç babamların bahçe var orda yaparız

çok az yemişsin.birde durmuşsun akşam yemişsin.akşamı öğle yemeği yapsaydın saki daha iyi olurdu gibime geldi bana.

canım, bu okulu yarım bırakanlar için af çıkıyor biliyorsun değil mi? afdan yararlanıp bitirebilirsin.
şimdi oğlun da kreşte gündüzleri çalışıp rahatlıkla bitirirsin. valla bacım yaşı yok, eğer içinde istek varsa oku bitir. sen kendine acımaya başlarsan herkes acıyor. bizde hep öğrencilik 20'li yaşlarda olacak anlayışı var. hayır, istediğin yaşta okuyabilirsin.
1 ayda 2 çok değil yaw. şu kaçamakları engelle verirsin bence.
canım ben kahvaltı harici ekmek yemiyorum, alışkanlık tamamen. sabah yemediysem ondan sonra zaten yemiyorum yani. simit yediğim için ekmek yemedim.

afiyet olsun canım. çikolatan minikse sorun olmaz. çekirdek inşallah çok olmamıştır.

afiyet olsun. kaçamaksız menüler.

sağol canım:71:

deryacım memnun oldum. yazmışımdır ama tekrar yazayım ben de rabia. ben de ankaradayım.

hahah supangle küçücük yazılmış ama ben gördüm:60:
5 tatlı kaşığı çok değil canım. afiyet olsun.

gofretçi, gel bakalım şöyle:27:
patates ve makarnayı ayrı ayrı yiyerek şey ediver canım:)

canım, sen geçen sefer de böyle menüler yapıp en son izne ayrılmıştın. dengeli bir menü değil. zararını yine sen görüyorsun, bir şey diyemiyorum.

tebrik ederim seni:46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:
irade ve kararlılık budur.

Teşekkürler :)) İrade ve kararlılık bugün biraz darbe yedi :(( Marul salatasına 2 yenek kaşığı kadar yağ koydum.Kalorili olsa da bağırsakları çalıştırır belki diye teselli edeyim kendimi.Bir de oğlumun Çiz krakerinden yedim 3 tane :((
ben de artık buradayım. hadi hep beraber çıtır olalım:9:
Ben de yeniyim.Hoşgeldiniz :)
tamam canım dikkat ederim tam tarif ettiğin gibiyim kat kat katmez durumlarındayım ay bogazımada tülbent doladım :52: yürüyüşümü yaptım da geldim basenlerimi sallaya sallaya popoyu kıvıra kıvıra olmayan pantolonum oldu ama popodan az daha vermeliyim.bu hafta çok karışık durumlar bugün ve yarın dikkat edersem görürüm güzel rakamları sana güvenim sonsuz zaten :nazar: bu arada bisküviyi son anda gördüm 26 yazdığımı ama düzelttim canım 26 bisküvi aman aman asla olmazzz

hoşgeldin canım çıtır çıtır olalım tabiki ama siz olurkene ben geri şişecemm :27: bir ay sonra bebek düşünüyoruz allah nasip ederse ama hep sizlerleyim zaten ilk aylarda ben hep kiloda veririm hiçbirşey yiyememde :59: napıcamı bilmiyorum
İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız.Çocuktan daha güzel,değerli ,önemli,anlamlı birşey yok hayatta.

kızlar ya bu kalçayı eritmek için badem ,ceviz mi yesem siz yiyorsunuz ben kilo alır mıyım ki yaa fikir verin :93:
Bence bu doğru olmayabilir.Öyle olsaydı benim kalçamın minnacık kalması lazımdı,oysaki oğlumun demesiyle '17 metre' :(( Günde 4 tane yiorum ben.
cumadan sonra haftasonu ve alarm çanları bak dikkatli ol bu arada sen yeni başladığın içn daha dikkatli olmalısın metabolizman şuanda senin daha dikkatli bizimkiler artık pes etmiş durumda özellikle yiyorsanda onu geri eritmeyi düşün hep ula seni yedim ama ben sana gösterrim nasılda eritcem seni de ve sağ sol egzersiz bilmem birşeyler yap mutlaka.:52:
Benim verecek çok kilom olduğu için azimliyim.Havalar da güzelleşiyor,yürümeye de başlayacağım inşallah.
paketi yok etmekle en güzelini yapmışsın canım.:46:
ben de önceden bir sürü bisküvi bulunduruyordum dolapta ama diyet yaptım yapalı bıraktım. sadece dün asuman'ın meşhur burçak'tan ve o tarz bisküvilerden aldım. çok canım çekerse 1 paket değil de 1 tane yemeyi düşünüyorum ama önce bir tanesi kaç kalori bakmam lazım.
hahah türkan şorayın o filmi ben de biliyorum:)) kalça hareketleriyle dans ediyordu:1:
zumba googleda aratırsan çıkıyor. hareketli müzik eşliğinde salsa falan tarzı dansların karışımından oluşan hareketler yapıyorsun. ispanyol tarzı müzikler çok hoş.

maşallah canım 4 km çok güzel.
takıma kendini tanıtırsan iyi olur canım. bir de yazdığım kuralları okudun mu?

canım, biliyorum küçük oluyor paketleri o pudinglerin ama sen sen ol yüzde 80 süt falan diye masum sanma onları. haktan'a da kendin yap pudingi. kendine de kendin yap:)
k bar da evde dursun, ben bulunduruyorum. ani krizlerde ve bazen kendini şımartmak istersen kullanırsın:23:
püsküüt'e birisi sormuştu takımlar en fazla kaç kişi oluyor diye. o da eskiden 12 kişi olacak diye karar alındığını ancak eskiye oranla 3-4 takım kapalı olduğu için bu sayının artırılabileceğini söylemişti. nihai kararı yine takımların beraber vermeleri gerektiğini belirterek tabi.
ya bir de canım o kadar olmaz zaten. işte davet ettiğim arkadaşlar işte durum. bu işi ciddiye alanlar daha baştan belli zaten. bir anda heyecanlanıp sonra bizi unutanlar da belli:5:

bademden korkma o kadar. miktara dikkat et sadece. içinde bir sürü faydalı şey var. 1 dilim pastadan sağlıklıdır:27:
aslında tartılırken bir de ölçüleri almak lazım. ben düşünüyorum da uygulamayı unutuyorum.
çekirdek ya:70:
google da zumba yaz zaten direk youtube videoları geliyor. çok eğlenceli bir şey.

o nasıl arkadaş öyle medinecim ya:))) insan kalçasına niye duvara vurur ki:))

tamam canım listede yer alabilirler.
plastic konusunda hemfikirim.

listede yer aldığında motivasyonun daha da artar canım. o zaman diğer takımlarla da yarışıyor olacaksın ki tatlı bir yarış. ben hala her hafta heyecanlanıyorum takımımız kaçıncı olacak diye. süper bir sistem.

Mekanizmayı çok kavrayamadım henüz.Hem kendi içimizde hem diğer gruplarla yarış içindeyiz sanırım.Zamanla inşallah

Aslında tam tersi.Kızılay'a hiç gidemiyorum.K.Esat'tayım.Tunalı'da yürüyüş,oğlumla Kuğulu Park'ın çocuk parkı,havalar güzel olunca Ahlatlıbel.Onun dışında Ankara'da çok fazla gezecek yer bulamıyoruz.

Mekanizmayı çok kavrayamadım henüz.Hem kendi içimizde hem diğer gruplarla yarış içindeyiz sanırım.Zamanla inşallah
güzel yerde oturuyormuşsun gerçekten. insan kızılaya ihtiyaç duymaz.:97:
kendi içimizde pek yarışmıyoruz. bir ara ikili takımlar olmayı denedik ama pek tutmadı. diğer takımlarla yarışıyoruz. cuma günleri sonuçlar belli oluyor, sıralama yapılıyor. bir de cuma günleri bireysel listeler açıklanıyor. takımlardaki her üye işte o zaman birbiriyle yarışmış oluyor. ayrıca aylık açıklanan bir liste var. orda da cuma zayıflama yarışmasında olan herkes alt alta sıralanıyor. verdiği kilo yüzdesine göre.

Bugün nasıl becerdim bilmiyorum ama akşam yemeğimi 16.30'da yedim :)) Demek oluyor ki 2 saatte bir yemek yemişim.Sabah kahvaltıyı 8'de yaptım.
Şimdi açlıktan ölüyorum :)))
Sabah klasik kahvaltı : Yumurtayı bugün tavada az tereyağlı yaptım,20 gr peynir (o kadar kalmıştı evde),4 siyah zeytin,2 ceviz,35 gr kepek ekmeği,yeşil çay
Ara : 1 incir,light süt
Öğlen : Peynirli tost,ayran,1 kuru incir
Ara: 1 kuru incir
Akşam : Izgara mantar (1-2 tanesinin üstüne kaşar koydum.) , Maalesef ayçiçek yağlı :( marul salatası,1 light yoğurt,1 tatlı kaşığı bal.
Ara: 1/2 çay bardağı beyaz leblebi,2 yemek kaşığı kuru üzüm,2 ceviz

Gelelim bugünki kaçamaklara :(( : Oğlumun çiz (böyle mi yazılıyordu hatırlayamadım) krakerinden 2 tane.

Saat 19.30'da ara öğünümü yedim.Artık birşey yemeyeceğim.
Yaklaşık 2 litre su içtim.

Herkese iyi akşamlar,ben Muhteşem Yüzyıl'ı izleyeceğim.

Bugün nasıl becerdim bilmiyorum ama akşam yemeğimi 16.30'da yedim :)) Demek oluyor ki 2 saatte bir yemek yemişim.Sabah kahvaltıyı 8'de yaptım.
Sabah klasik kahvaltı : Yumurtayı bugün tavada az tereyağlı yaptım,20 gr peynir (o kadar kalmıştı evde),4 siyah zeytin,2 ceviz,35 gr kepek ekmeği,yeşil çay
Akşam : Izgara mantar (1-2 tanesinin üstüne kaşar koydum.) , Maalesef ayçiçek yağlı :( marul salatası,1 light yoğurt,1 tatlı kaşığı bal.

Gelelim bugünki kaçamaklara :(( : Oğlumun çiz (böyle mi yazılıyordu hatırlayamadım) krakerinden 2 tane.

menün güzel. ufak tefek 2 kaçamağın olmuş çok problem değil. yalnız kahvaltı türü yemişsin ağırlıklı olarak. et türü veya sebze türü yemekleri de diyetine dahil edersen daha güzel olur. bir de bu kuru incirlerden birini mevsim meyveleri ile değiştirirsen daha vitaminli olur.
saat kaçta yatıyorsun? 19,30'dan yattığın saate kadar daha çoksa bir ara öğün daha yapmanı öneririm.
iyi seyirler, iyi geceler.

bugünkü menüm:125:

kahvaltı: 1/2 haşlanmış yumurta, 1/2 kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim kadar ekmek ve 1 kandil simidi
ara: 1 elma ve 1 kuru hurma
öğle: 1 tabak tavuklu mantar sote ve dünden kalan salata
ara: 1,5 portakal:39:
ikindi: 1,5 kepçe tarhana çorbası
ara: 1 çay tabağı k.yemiş karışımı(özel formül:27:)
akşam: salata (3 yk haşlanmış fasulye ve minik bir parça tavuk göğsü eklenmiş)

gündüz 1 saat spor var. suyum şimdilik 2.5 lt kadar. zannediyorum biraz daha içerim.:62:

slm hanımlar men geldimmm:10:bugünkü menümüz:
sabah 2 yumurt. 3zeytin 1 kk peynir arada yeşilçay turkish coffee:66:öğlen kahvaltı tarzı arada yeşilçay akşm çorba yoğurtt 1 saat öncede 6-7 tane fındık yatmadan öncede incirimi yicem inş nasılsınız bakalımmm misafirim var öptüm hepinizi :27::27:

afiyet olsun canım güzel menü kilona görede gayet az ve idareli olmuş aman anam yok mu şu hürrem bende izliyorum süleyman bunun neresinden hoşlanıyo resmen itici huyları nasılda kapatıyo karı

kahvaltı: 1/2 haşlanmış yumurta, 1/2 kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim kadar ekmek ve 1 kandil simidi

gündüz 1 saat spor var. suyum şimdilik 2.5 lt kadar. zannediyorum biraz daha içerim.:62:
o çerezlerin içinde neler var acep öğrenebilirmüyükkk :52: güzel ve idareli olmuş alkış

sabah 2yk kadar kellogs içine yarım çay bardağı süt koyuldu yendi.
öğlen yemek yok ama 2 sallama 5i1 yerde kupada sıcak suyla buluşturuldu içildi.yanında 6 tane light form bisküvi yendi.
ikindi vakti 1 portakal 4/1 kadar 2 ısırımlık elma
yarım saat seri şekilde yürüyüş
200 mekik çekildi
yere yatıp ebru şallı kalça egzersizleri yapıldı
yan yatıp bacaklar 30 ar yanlara kaldırma yapıldı.
akşam menüm:10 yemek kaşığı meyhane pilavı yanında 3 dilim ekmek light :26::27: sonra 3 çatal kadar lahana ve havuç rendesinden oluşan turşu :37: 1 su bardağı kadar ayran.
yemekten 1 saat sonra :yarım saat yürüyüş
mutfak tezgahında bacaklar ön,arka,yan,ön ve arka arasına 30 ar kaldırma
çok kötü kasıklarım ve karnım agrıyor nedenini üşüttüm diyorum çok kötüydüm :53:
toplam su miktarı 2 litre .
son gece yatmadan önce 1 çay bardağı ılık süt:27:

16 şubat menümü yazayım bende:

sabah: 1 kk peynir, 2 dilim ekmek, biraz maydanoz, 1 fincan çay

ara:1 grisini , 2 çay

öğlen:2 tane közlenmiş biber, yarım kase yoğurt, 1 dilim ekmek

ara: 1 dilim ekmek

ara: 1 şekersiz kahve

ara: 1tane çooooook küçük elma

akşam: avuç içi kadar yumurtalı ıspanak, bol yeşil salata

ara: 1 elma, 1 lokma muz

2 litre su, bugün spor yapamadım

bu gün biraz fazla ara yaptım canım sıkıldı.kısacası evde işler aklıma geldikçe ara yaptım :66:
yarın az aralı tempoya dönüş var.

:1:
sabah 2yk kadar kellogs içine yarım çay bardağı süt koyuldu yendi.
öğlen yemek yok ama 2 sallama 5i1 yerde kupada sıcak suyla buluşturuldu içildi.yanında 6 tane light form bisküvi yendi.
ikindi vakti 1 portakal 4/1 kadar 2 ısırımlık elma
yarım saat seri şekilde yürüyüş
200 mekik çekildi
yere yatıp ebru şallı kalça egzersizleri yapıldı
yan yatıp bacaklar 30 ar yanlara kaldırma yapıldı.
akşam menüm:10 yemek kaşığı meyhane pilavı yanında 3 dilim ekmek light :26::27: sonra 3 çatal kadar lahana ve havuç rendesinden oluşan turşu :37: 1 su bardağı kadar ayran.
yemekten 1 saat sonra :yarım saat yürüyüş
mutfak tezgahında bacaklar ön,arka,yan,ön ve arka arasına 30 ar kaldırma
çok kötü kasıklarım ve karnım agrıyor nedenini üşüttüm diyorum çok kötüydüm :53:
toplam su miktarı 2 litre .
son gece yatmadan önce 1 çay bardağı ılık süt:27:

ayyıldızım bütün gün durmuşun akşama turnayı gözünden vurmuşun . :1:
akşamki menüyü öğlenleyin yeseydin daha güzel olurdu bence.:1:

canım menün gayet güzel sana kocaman bir kurdelaaaaa

cnm bn 1 senede 20 kg civar almıstım aralıgın ortasından beri 5 kg civarı verdim şu anda yag gösteren tartı aldım kilom sabit kac hftadır çünkü yag oranm azalıo ama yerine su gelio(su gelmeside gerekliymiş cnku en az yüzde 50 olmalıymıs ama bnde 43 dha kilo arttıkca su azalıoms o cok zzararlıyms)

canım kaç kilo verdin sen.birde yağ yaktığını tartının özelliğinden dolayı mı anlıyosun.

bnce gayet iyi cnm ama vaktin vrsa sporun süresini arttır bide yorulmuyosan tabiki bn vaktim olunca 1 saati gecmeye calısırm bide aletlerde yapıosan eger yürüyüsün yanına bişilerde kat faln degişik bölgelerinide calıstrmıs olrsn:)))))))) eve de çoook sevdigin yiyeceklerden alma blki o zmn dha yardımcı olur boazını tutmk içn:))

ben bugün de yürüyüşümü yaptım 4 km:)) nasıl sizce 50 dk da yürüyorum. Ama boğazımı hiç tutamıyorum. Burada yarış için belki tutabilirim diye düşündüm. Ben yarından itibaren yazıcam yediklerimi bugünküleri yazarsam kovarsınız beni:9:

cnm yediklerin çoook süper gercekten de çok basarılı ya of bnde evde olsam böle beslenirdimmmmmmmm:(( 15 maysta dönmüs olucam evime kısmetse sonra yaz sezonunu acana kadar 1 ayım vr kiloları o zamana bırakmak istemiorm ama o zaman özel bir ev programı uygulıycam bna şimdilik yaptıgım sporun çok faydasını göremiorm gibi gelio yemekhane ymklerinden ötürü maleseeef:(( yag oranım 39.2den 38.7ye düşmüş ama 1 hftada.. yavas bnce cnku 4 mart hedefim yüzde 35 yapmak en azından yag oranımı

cnm bnce ana ögünlerin az baya onun için araların çok göze batmıyo sanki :))))

16 şubat menümü yazayım bende:

sabah: 1 kk peynir, 2 dilim ekmek, biraz maydanoz, 1 fincan çay

ara:1 grisini , 2 çay

öğlen:2 tane közlenmiş biber, yarım kase yoğurt, 1 dilim ekmek

ara: 1 dilim ekmek

ara: 1 şekersiz kahve

ara: 1tane çooooook küçük elma

akşam: avuç içi kadar yumurtalı ıspanak, bol yeşil salata

ara: 1 elma, 1 lokma muz

2 litre su, bugün spor yapamadım

bu gün biraz fazla ara yaptım canım sıkıldı.kısacası evde işler aklıma geldikçe ara yaptım :66:
yarın az aralı tempoya dönüş var.

kızlar merabalar herkes nasl??? gün içerisinde yazamadıgım için kusura bkmayın:)) bgn ymklerimde makarna vrdı hep aksam 1.5 bardak öglende yarım bardak.. abuk bi sebze vrdı ama yani sebze yiyince makarna oranımı azaltıorm onun için çok kötü olmuo yani sebze ymk:)) bu arada tekrr endişelenmeye basladım regl dönemim yaklasıo ama gecen ayki gibi gecikme yasarsam diye.. bu durum bna çok kilo aldırıyo 2 ay gecikme yasamıstım en sonunda ilacla hastalandım.. kekik cayı içmeye baslıycam yarından itibaren işe yaradıgını duydum

afiyet olsun canım güzel menü kilona görede gayet az ve idareli olmuş aman anam yok mu şu hürrem bende izliyorum süleyman bunun neresinden hoşlanıyo resmen itici huyları nasılda kapatıyo karı

o çerezlerin içinde neler var acep öğrenebilirmüyükkk :52: güzel ve idareli olmuş alkış

Ben de Hürrem'den ilk başta hoşlanıyordum.Ne güzel kendini ezdirmeyen şahsiyetli bir kadın diyordum.Dünkü bölümden sonra bu düşüncem değişti.

günaydın kızlar

dün öğlen yemeğim
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 yk buldpr pilavı
3-4 yk kadar cacık

akşam yemeğim
patates oturtma yarım tabak
1 dilim ekmek
2yk yoğurt

sabah kahvaltım
2 dilim ekmek