Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım bende netten buldum bikaç bişey. göbek eritme harketlerine başlıyrum bu akşam. mekik çekecem bol bol. artık bir hafta hertarafım tutulmuş gezerim yüzümde yanık zaten hala tam kakaılmışa dönecem:9: :9:
kakılmışım benim:) alemsin seyyah ya:60:yüzün hala geömedi demek ha:44:
bu arada sende böyle bir hareketlilik görüyorum. spor da yaparsan var ya kimse tutamaz seni.

ben bugun öğle yemeği yiyemedim. 2ye kadar acıkmadım ara öğün olarak bir poğça yemiştim saat 11 de. şimdi acıktım ama paket servis yapacak elemanları yokmuş lokantanın. geç gelır dedi bende kalsın ozman dedim. grissini yedim 2 tane, çayla birlikte.
akşam evde yemeğim yok pırasa yapacam artık.
bide plastık ın listesıınde haftada 2 kez yumurta yıyın yazınca hiç yumurta yemediğimi farkettım ya :44:
bu arada benı tebrik edebilirsiniz. akşam bi tepsi revanı yaptım koçişle kardeşime maşallah bana pammuk gibi olmuş ama sadece bir çatal aldım. oda tepsinin dibinde kalan kısmı. başka da hiççç yemedim :63: :nazar: :nazar:
yumurta yemediğini ben hiç farketmemiştim. bak gözümden kaçmış:1:bundan sonra ihmal etme canım. çok önemli bizim için.
revani konusunda da seni kutluyorum. inşallah iradeni korumaya devam edersin revani bitene kadar:)

Ben hem kadın doktordan hem de erkekten utanıyorum.2 kez sezerya oldum,2'sini de erkek doktora yaptırdım.Mantığım şuydu,fiziksel olarak daha kuvvetli oldukları için bebekleri daha kolay çıkarırlar.Ama hiç çatala çıkmadım.
Jinekolojik kontroller için kadın doktora gittiğiminde de çok geriliyorum.Sonuçya o çatala çıkmak hiç de kolay değil.
En şişman benmişim :))
İnşallah haftaya 93'lerde olurum.

Ben az önce öğle yemeğinde somon ızgara yedim.Çok kaprissiz bir balık.Bir tek yıkayıp ızgaranın üzerine koyuyorum.Tuz ve baharat bile yok.Yağlı bir balık ancak yağı omega3 açısısından çok faydalıymış.
Yanında da bol yeşillikli salata.Marul,roka,tere,az havuç,taze soğan.
doktor konusunda ben de senin gibiyim canım. ne kadında ne de erkekte rahat edemiyorum. çatal doğumdan sonraki muayenede mecburen çıktık. doğumum da normal doğumdu. o smear testleri falan da zaten öyle:14:uf ya ben de nefret ediyorum bu tarz muayeneden ama kaçışımız yok, kadınız.
şimdilik en şişman sensin canım ama devam edersen senin de 80'lere hatta 70'lere ve hatta 60'ları da görücez inşallah.
somon balığına bayılırım. hakikaten çok zahmetsiz ve çok leziz. afiyet olsun canım. yağlı da olsa onlar vücudumuz için gerekli yağlar olduğu için sorun yok. hem de ızgarada yapmışsın. süper.

canım ye tabiki o kadar kan kaybetmişsin.
duyunca çok üzüldüm ama hayırlısı canım kendine iyi ve sıkı bak Allah en yakın zamanda tekrar verir inş.

buarada kızlar nihan ben nickimi değiştirttim az önce bilginize:71:
bende üzüldüm hayatım ama sabretmekten ve dua etmekten başka çare yok
şu an düşünmüyorum sanırım biraz eşime ve kendime zaman ayırmak istiyorum ikimizde yıprandık

ay canım benım bugun aklıma geldın sorucakdımda soramadım :( morelın nasıl hayatım Allah sana sağlık versin eşine sağlık versin inş. yine olur

Ye canım şimdilik verirsin senın elinden kurtulurmu :16:

gel canım beklıyoruz senı duzelınce

evet canım en önemlisi benim ve eşimin sağlığı...Rabbim inanıyorum tekrar verecektir
gelecem gelecem :)) merak etmeyin zaten kilom aldı başını gidiyo...

hoşgeldin ablacım kendine çok iyi bakman lazım bu aralar o kadar kan kaybetmişsin eniştemiz haksız sayılmaz üzüldüm ama hayırlısı buymuş demekkii kendine çok iyi bak çok geçmiş olsun

saol canım ...evet hayırlsı böleymiş... tekrar teşekkürler

ayy dosbacım iyiki geldin hepimiz çok merak ettık seni. damat bey iyi bakar sana çabucak toparlarsın eminim. :69:

ayy bugun kardşim yemeğe gelecek nohutla pilav yap da yıyelım dedi. canı çekmiş sanırım kuzumun. ekmek almaya gidecem markete zerdeçal da alyım barı .
ben nohutu haşlayıp buzluğa koymuştum. şimdi çıkaracam tuzla birlikte çay kaşığı ucuyla atsam olur demi

eşim saolsun iyi bakıyo...annemde geldi nazıma diyecek yok :))

dosbacım geçmiş olsun canım. allah sana ve eşine sağlık versin. ara ara gel buraya eleştir bizi

yok gelecem ama siz daha çok eleştireceksiniz artık :))

dosbikim gelmiş, hoşgelmiş.
bizler iyiyiz çok şükür canım. sen de inşallah zamanla daha iyi olacaksın.
seni bekliyoruz aramıza, hele biraz daha düzel de canım.:16:

evet biraz zamana ihtiyacım var canım... 15 gün çok dikkat etmem lazımmış... zaten ekşi acı soğuk yasak ... bu nedenle mecburen tatlıya ve meyveye yöneldim...

geleceğim inş. en kısa zamanda

hergün aburcubur yemek mi nerdeeee. ama şimdikilere laf anlatamıyoruz benim oğlumda sürpriz çikolata hastası sürekli soruyor 2 günde yada 3 günde bir alıyorum ama ileride kendi almaya başladığında ne yapıcaz bakalım. para vermicem ama alacak birilerini illaki bulur.
bana sorsan yemeyen çocuk daha zor. anne olarak stresim 2 kat artıyor. o güzel yemek yiyince çok çok mutlu oluyorum.

canım afiyet olsun,gerçekten güzel bir menü. cicilerin hayırlı olsun hayatım üzerinde eskisin. şaka maka 38 beden oldun ya helal olsun sana wc güzeli seniii. :46:
süpriz çikolata hiç almadım ama alsam eminim onu da bırakamayız. en iyisi şimdilik onu bilmesin:) şu hazır un kurabiyesine bayılıyor bizimki. ben evde yapıyorum, benimkine pas vermiyor. çıldırıyorum.
wc güzeliyim değil mi:)) ee bak 30 kaloriymiş her sefer gitmek:63:bence sen de su içmeye başla. wc sporuna seni de ekleyelim:)

2 kilo gittiğin, görünce çok sevindim. makarna salatamda çok az mayonez vardı. ama tabakta en masumu oydu
sevinilmez mi canım ya.. gayet güzel gitti bu hafta, darısı diğer haftaların başına:nazar:

kızlar plastıkten özendım bende kendıme alternatifli bi diyet listesi hazırladım nacizane :69:

2.grup:1 fincan nezcefe/2 bardak çay(şekersiz)/ 1 minik kase sütlü tatlı(bazen:))
ay listesini sevsinler:1:şaka maka güzel olmuş canım. diyetisyen görse burdan kopyalayabilir:1:
sütlü tatlını haftada 1 günle sınırlamanı öneririm. ondan hariç fındık vs zararlı değil tabi ama miktarına dikkat ederek ye. hem karışımda hem de akşam ayrıca yeme yani. buna dikkat edersen fındık çok faydalı.

heheh nasıol olmuş listem kızlar plastıkınden kopiş çektim birazcık. genelde benım yediklerim bunlar.
kaçamakları saymazsak tabi :37:
zaten hiç kaçamak yapmasak şimdiye kadar hepimiz istediğimiz kiloda olurduk. ama şu da var ki kaçamaklar hayatın bir gerçeği. onlarla beraber yaşamyı öğrenmemiz lazım. kaçamk yapınca dengelemeyi bilirsek bence bu işi halledicez.

kaptan teşekür ederim.bu hafta çok azimliydim.bakalım iple çekicam artık cumaları. kilo veren tüm arkadaşları da tebrik ederim.veremeyenleri de tebrik ederim almamak da çok güzel ama rabiacım senin ki kesinlikle sudur.çünkü çok güzel besleniyosun
teşekkür ederim canım. valla yüreğime su serptiniz. motivasyonum biraz düşecek gibi oldu ama baktım burda herkes güzel sözlerle destek oluyor. aynen devam ediyorum canım inşallah. haftaya güzel rakamlar göreceğiz Allahın izniyle.

doktor konusunda ben de senin gibiyim canım. ne kadında ne de erkekte rahat edemiyorum. çatal doğumdan sonraki muayenede mecburen çıktık. doğumum da normal doğumdu. o smear testleri falan da zaten öyle:14:uf ya ben de nefret ediyorum bu tarz muayeneden ama kaçışımız yok, kadınız.
şimdilik en şişman sensin canım ama devam edersen senin de 80'lere hatta 70'lere ve hatta 60'ları da görücez inşallah.
somon balığına bayılırım. hakikaten çok zahmetsiz ve çok leziz. afiyet olsun canım. yağlı da olsa onlar vücudumuz için gerekli yağlar olduğu için sorun yok. hem de ızgarada yapmışsın. süper.

sorma hayatım son zamanlarda o kadar çok çıktım ki :)) artık bende görmek istemiyorum o masayı:(( ama haftaya mecburen kontrolüm var... dr.um bayan zaten çok zorlanıyorum erkek dr. düşünemiyorum bile...

bende üzüldüm hayatım ama sabretmekten ve dua etmekten başka çare yok
şu an düşünmüyorum sanırım biraz eşime ve kendime zaman ayırmak istiyorum ikimizde yıprandık

evet biraz zamana ihtiyacım var canım... 15 gün çok dikkat etmem lazımmış... zaten ekşi acı soğuk yasak ... bu nedenle mecburen tatlıya ve meyveye yöneldim...

geleceğim inş. en kısa zamanda
canım benim, kendine ve eşine zaman ayırmak çok güzel bir düşünce. bu durumlarda inanç insanın yardımına yetişiyor. atlatacaksınız inşallah. rabbim yardımcınız olsun.
şu anda yediklerini düşünme hatta yani seni mutlu eden şeyleri ye canım. sonra sen hele bir gel:) ben seni eleştireceğim:)

sorma hayatım son zamanlarda o kadar çok çıktım ki :)) artık bende görmek istemiyorum o masayı:(( ama haftaya mecburen kontrolüm var... dr.um bayan zaten çok zorlanıyorum erkek dr. düşünemiyorum bile...
ah canım, zor zor biliyorum oraya çıkmak ne demek.. ama sanırım sevdiğin bir doktorun vardı senin. ancak anlayışlı bir doktorla o masanın stresi biraz hafifler. kontrollerin temiz çıkar inşallah dosbam ve bu durum için inşallah bir daha çıkman gerekmez, en azından bir süre için.
ben 1 kere erkek doktor denedim. ultrasonla baktığı için yani çatal durumu olmayınca pek bir fark yok ama yani o da benim devam edebileceğim bir doktor olmadı.

Rabia canım adet öncesi dönemdeyim ve 3 gündür çok su tükettim..öyle fazla kaçamağım olmadı düzenli yazdıklarımı yedim..
Bugün koşu bandında yürüyeyim dedim.35 dk yürüdüm ama oğlum hergün 1.5 saat uyurken 35 dk sonra uyandı:(( yani tam yüryüşümü bitirip duş alma planları içideyken ayakta sallamadanda uyumaz..acelece üstümü değşip ayağıma aldım..amanın çocuğun sıcaklığı yürüyüşün sıcaklığı yandım resmen..sonuç ayağımdan her indirişimde uyandı:((( şimdide tam kalktık..bu teri üstümden atmadan rahat edemem ..of sporsuz olmuyor yapayım dediğim günde ya birşey çıkıyor yada böyle rezil oluyorum..ama pes etmek yok..
az önce sinirle karşık 1 bardak süt ve yarım çavdar ekmeği arası minnak beyaz peynir yedim..birazdan yeşil çayımı içeceğim..
canım, küçük bebekle bilmez miyim ne kadar zor? ben hiç yer hareketi yapamıyorum evde. çünkü benim yaramaz oğlum ya gelir sırtıma oturur ya karnıma oturur. birkaç kez pilates deneyim dedim, evde facia çıktı:)) şimdi ayak üstü yapılabilecek sporları yapıyorum. biraz büyünce seni bırakıyorlar ama bu sefer de sporu oyun sanıyor. en güzeli müziği açıp oynamka oluyor çünkü ona bayılıyor. beraber zıplıyoruz. yalnız tabi ben de oğluş uyumadan duş alamıyorum. biraz büyük olsaydı çizgi film falan aç, ona bakarken 5 dk da duş al çık derdim ama daha küçük. herhalde tv ilgisini çekmez.
yine de moralini bozma. çocukla da spor yapabilmenin yollarını bulacaksın. bugün 35 dk uyumuş olsa da normal uyuduğu bir gün sen de mutlu bir şekilde sporunu yaparsın inşallah.

bugun yediklerim :
Sabah : üzgünüm ama bugunde hazır çorba bardak bugun son :)
Öğlen : yayla çorbası + az salata
Ara : 200 gram yoğurt

yemekden sonra banka için çıktım baya yürüdüm :) sonra odamı toparladım çok hareket lazım çooookkkk :D

spor öncesi ne yıycem bilmiyorum bakalım ayarlıycaz bişeyler haşlama falan yemem gerekiyor ama bilemiyorum burada
afiyet olsun canım. seni tekrar aramızda mesajlarınla görmek çok iyi geldi.:70:

topiğin girişindeki kapıya asalım bacım:60:
:60::60::60:

Sağol tatlım zaten 5 gun yapıyordum 1 gun daha eklendi :D
yok zaten biliyorum yoğun spor yapıyorsun sen ama son günlerde pek yapamadın diye biliyorum. ondan dedim birden 6 çok diye:) ama sen halledersin. şu takılıp kaldığın kilodan kurtulduğun günleri görücez inşallah.
evet listeye alındığıma çok çok sevindim :66:kaşık sayısını sölerim ama kızmak yok:37::56::56:3 yemek kaşığı:37:çok değil heralde yaa:25:ama açımmmm ne yesem ki acep:14:
eğer ekmek yemediysen 3 kaşık çok değil. ekmek yediysen miktarını alayım:47:
sen işyerine meyve falan götürsene canım. karnın acıkınca hemencecik yersin, iştahını bastırırsın.

buarada kızlar nihan ben nickimi değiştirttim az önce bilginize:71:
vaoww şahmeran olmuş nihan:23::23:

ayy bugun kardşim yemeğe gelecek nohutla pilav yap da yıyelım dedi. canı çekmiş sanırım kuzumun. ekmek almaya gidecem markete zerdeçal da alyım barı .
ben nohutu haşlayıp buzluğa koymuştum. şimdi çıkaracam tuzla birlikte çay kaşığı ucuyla atsam olur demi
ilk başlangıç için çay kaşığının ucu iyi olur. belki damak tadımız falan uymaz:) çok atıp da beğenmemektense azar azar kendi damak tadına göre artırırsın canım. bu arada böyle baharatları sadece kendi tabağına da atabilirsin. illa tüm yemeğe atmak gerekmiyor.
buzluğa nohut koymak da iyi fikir.:42:

ben çıkıyorum kızlar herkeze iyi akşamlar.

bu arada önumuzdeki persembe doktora randevu aldım akşam gideem.
öptüm hepiniziii:79:
iyi akşamlar canım sana.:79:
ben de bir randevu almalıyım ama hep unutuyorum.

ya çocuklara ne yedirmek istesen onu yemezler tam tersi hep zararlı şeylere giderler.gerçi benimki ölmiyecek kadar yiyiyo.maşallah yine de kilosu iyi.

yeni beyaz mobilyalara bende bayılıyorum ama biz zamanında almışız vengeleri şimdi de sildur işin yoksa.ama değiştirme gibi bir lüksüm yok daha.4,5 yıllık evliyim daha
benim de değiştirme lüksüm yok ama bakıyoruz hülyalı hülyalı:97:benimki bellonadan, bellonanın outlet mağazasında satabiliyorsun mobilyanı. hani belki öyle yapılabilir. ama zarar ederiz muhtemelen.

ay canım benım saol neyneysecim kızlar ben çıkar spora gider :) kaslarım ağrıyor çok yorgun olursam giremem hepinizi öpüyorum hepinize kocaman bir sürü kalp :)

bi kaç sayfa geride şeytan ile ilgili yazıyı okuyun lütfen :)

:72:194. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR:72:

11-18 ŞUBAT

BİRİNCİ 2.TAKIM(1,22) :65:

İKİNCİ 5.TAKIM(0,82) :46:

ÜÇÜNCÜ 8.TAKIM (0,56) :46:

:72:194.ETAP BİREYSEL DERECELERİ :72:

11-18 ŞUBAT

1- senaygunergul (4,49) 8.takım :65:
2- pehlivanson (2,53) 13.takım :46:
3- akrep33(2,44) 2.takım :46:

bireyselde ikinci olan pehlivanson arkadaşımızı tebrik ediyorum:nazar::71: süpersin şekercim:92::92:

ah canım, zor zor biliyorum oraya çıkmak ne demek.. ama sanırım sevdiğin bir doktorun vardı senin. ancak anlayışlı bir doktorla o masanın stresi biraz hafifler. kontrollerin temiz çıkar inşallah dosbam ve bu durum için inşallah bir daha çıkman gerekmez, en azından bir süre için.
ben 1 kere erkek doktor denedim. ultrasonla baktığı için yani çatal durumu olmayınca pek bir fark yok ama yani o da benim devam edebileceğim bir doktor olmadı.

doktorumu çok seviyorum canım...zaten ilk muayenem psikolog eşliğinde olmuştu :))
zorlandım o da beni hiç zorlamadı... tabii şimdi daha kolay oluyor ama yinede çok sıkılıyorum...bazen dakikalarca benim hazır olmamı bekliyo...Allah böyle dr.ları eksik etmesin başımızdan ama çokta ihtiyaç duymayalım...sadece doğumda falan :))
yakında döneceğim takıma... bizim buraya b-fit açıldı...kk'dan baktım kimi çok memnun kimi değil çok kararsız kaldım...zaten bizim burda bayanlara özel bi yer yok elim mahkum gibi...ama acaba boşuna mı para veririm 30dk. için kararsız kaldım

kesınlıkle canım ama hep işde yasak olan şeylere gıdıyor ınsanın aklı yasak olan cezbedıyor o yüzden diyoruzki DİYET YAPMIYORUZ SAĞLIKLI YAŞIYORUZ :) size beğendiğim bir yazıyıda ileteym

Ve Tanrı içini çekerek baktı, düşündü ve "by-pass" cerrahiyi yarattı...
Bunu gören Şeytan da "Sağlık Sigortası Şirketlerini" getirdi!
:1:çok iyiymiş plastic ya. güzel paylaşım oldu:))

ay canım benım saol neyneysecim kızlar ben çıkar spora gider :) kaslarım ağrıyor çok yorgun olursam giremem hepinizi öpüyorum hepinize kocaman bir sürü kalp :)
rica ederim şekerim. sen de bizi güzel motive ettin zamanında, şimdi de bekliyoruz o motivasyonu:16:
sana güzel ter atmalar.:80:

11-18 ŞUBAT

11-18 ŞUBAT

bireyselde ikinci olan pehlivanson arkadaşımızı tebrik ediyorum:nazar::71: süpersin şekercim:92::92:

akrepçim, çok teşekkür ederiz. ben de seni tebrik ederim. 2 haftadır derece yapıyorsun.:71::65:

doktorumu çok seviyorum canım...zaten ilk muayenem psikolog eşliğinde olmuştu :))
zorlandım o da beni hiç zorlamadı... tabii şimdi daha kolay oluyor ama yinede çok sıkılıyorum...bazen dakikalarca benim hazır olmamı bekliyo...Allah böyle dr.ları eksik etmesin başımızdan ama çokta ihtiyaç duymayalım...sadece doğumda falan :))
yakında döneceğim takıma... bizim buraya b-fit açıldı...kk'dan baktım kimi çok memnun kimi değil çok kararsız kaldım...zaten bizim burda bayanlara özel bi yer yok elim mahkum gibi...ama acaba boşuna mı para veririm 30dk. için kararsız kaldım
dosbacım, mahsuru yoksa doktorun kim? ilk defa birinin bir doktor hakkında bu kadar olumlu konuştuğunu duyuyorum da.. merak ettim.
b-fit'i denesen de kendin baksan. en az ne kadar sürelik üyelik yapıyorlar. bence boşuna olmaz ama. yani düzenli hareket gibisi yok. yalnız doktoruna danış bence başlamadan önce.

72'de kalmazsın canım, korkma. her vücudun bir direnç noktası vardır. o direnç noktasında diyet yapmaya devam edersen vücudunun direncini kırarsın. sen de bu sefer bırakmıycaksın ve 72'den aşağılara ineceksin. inşallah.

inşallah inşallahh:27:akşam yemeğinde yine balık yedim 3 4 çatalda fasulye salata canım istemedi :59:kızma ablacık kızma bacınaa öğlen pilav yanında ekmek yemedimm:56:şimdide 4 5 fındıkla kuru üzüm yicem.meyve yemeği hiç sevmiyorum yaa:57::57:

inşallah inşallahh:27:akşam yemeğinde yine balık yedim 3 4 çatalda fasulye salata canım istemedi :59:kızma ablacık kızma bacınaa öğlen pilav yanında ekmek yemedimm:56:şimdide 4 5 fındıkla kuru üzüm yicem.meyve yemeği hiç sevmiyorum yaa:57::57:
afiyet olsun canım, akşam yemeğin güzel olmuş.
ekmek yemediysen kızacak bir durum yok. menün güzel demek ki..
fındık ve kuru üzüm de iyi fikir. meyve sevmiyorsan yoğurt, ayran veya süt olabilir.

10ar taneyle başlıyım dedim iyi demi?
tabi birlikte şekerim birlikten kuvvet doğuyor :29:

yok canım benım adet biteli2 hafta oldu bu ay var daha :)
pizza ekmekçik şöyle oluyor canım bayatlayan ekmekleri dilimleyıp evde kalan artık bozulmaya yuztutmuş ne vars ayumurtayla birleştırıyorsun ekmeklerin üstüne sürüyorsun fırına atıyorsun :)) kocam buna pizza ekmek diyo :)
evde artık peynirler ve bozulmaya başlayan domatesler vardı biraz da sucuk ekledim kırmızı bıber tuz falan .. en küçük dilimlerden iki tane yedim. hani şu ekmeyın ucundaki dilimlerden :34:
evet canım azar azar başla haftadan haftaya arttır sonra sabit sayıyla hergün düzenli devam edersin.

kızlar plastıkten özendım bende kendıme alternatifli bi diyet listesi hazırladım nacizane :69:
sabah
1.grup : 1 çay bardağı süt / 1 kase tahıl gevreği(3 yemek kaşığı)
2. grup: 1 dilim beyaz peynir / 1 haşlanmış yumurta
3. grup: 2 dilim kepek ekmeği/1 dilim beyaz ekmek

ara
1.grup: 1 fincan yeşilçay/1 fincan siyah çay (şekersiz)
2.grup:2 form bisküvi/1,5 grissini benzeri krakerler

öğle
1.grup: 1 kase çorba/1 kase kuru baklagil/1 porsıyon sebze yemeği
2. grup:1 porsiyon et/1porsıyon tavuk yemeği
3. grup:1 dilim beyaz ekmek
4. grup:1 kase cacık/1 bardak ayran

ara
1.grup:1 ortaboy meyce(elma yada portakal)/1 fincan yeşilçay
2.grup:1 çay tabağı kuruyemiş(leblebi/fındık/badem/kuruincir/kurukayısı/hurma/kuruüzüm)

akşam
1.grup:1 kase çorba/3 y.kaşığı bulgur pilavı/2 y.kaşığı pirinç pilavı/2 kaşık makarna/1dilim fırında makarna
2.grup:4 y.kaşığı(maksimum)sebze yemeği/2y. kaşığı kuru baklagil yemeği/1tabak tavuk yada et yemeği
3.grup:1 kase cacık/1 kase zeytinyağlı,limonlu salata

yemekten sonra
1.grup:1 yada 2 meyve/1 avuç çerez(çekirdek fındık gibi daha zararsız olanlardan)
2.grup:1 fincan nezcefe/2 bardak çay(şekersiz)/ 1 minik kase sütlü tatlı(bazen:))
ben hiçbunları beceremem işte cünkü canım o an ne istiyorsan onu tüketiyorum :32:

canım ben binlik kullanıyorum gnc ürünü bendeki ıkıye çıkarmışdım ama bu arkadaşım tek sefer kullan dedi tek kullanıcam yine spor öncesi cla ve l karnitin alıyorum

bugun yediklerim :
Sabah : üzgünüm ama bugunde hazır çorba bardak bugun son :)
Öğlen : yayla çorbası + az salata
Ara : 200 gram yoğurt

yemekden sonra banka için çıktım baya yürüdüm :) sonra odamı toparladım çok hareket lazım çooookkkk :D

spor öncesi ne yıycem bilmiyorum bakalım ayarlıycaz bişeyler haşlama falan yemem gerekiyor ama bilemiyorum burada
afiyet olsun canım son olmuş iyi olmuş daha sağlıklı sabah kahvaltıları seni bekliyor artık .

bu listeyı asacam bi yere sıkı tutmak lazım işi yaw böyle olmuyor 300 gr. 300 gr. gidersek yandık.
o kadar her hafta ben versem 1 ay sonra 57.oluyorum :52: aza kanat etmeyen çoğu bulamazmış :27:

slm kızlar ben geldim
çok şükür daha iyiyim yada iyi olduğuma kendimi inandırmaya çalışıyorum
pazartesi akşam kürtaj oldum çok kan kaybetmişim çok ağrım yok ama halsizim
annem zorla yediriyor zaten 71 kilo olmuştum şimdi de karnım olduğu gibi duruyor...
15 gün herşeye çok dikkat etmem lazımmış bu nedenle yiyorum hatta sürekli pekmez tahin yiyorum valla eşimin elinden kurtulamıyorum...
sizi biraz takip edebildim inş. hepiniz iyisiniz
bi kaç haftaya aranıza dönmeye karar verdim çnk çok kötü hissediyorum kilolarımdan dolayı...
canım geçmişler olsun inşallah düzelirsin kısa zamanda manevi desteğin için her zaman yanındayız pekmez tahin çok tatlı benim de canım istedi

ben çıkıyorum kızlar herkeze iyi akşamlar.

bu arada önumuzdeki persembe doktora randevu aldım akşam gideem.
öptüm hepiniziii
:79:
aha ne için gidiceksin canım kadın doğumcuya mı gidicen yoksa :34:

ben bayan doktora da gittim, erkeğe de gittim. hala da işte bu dediğim bir doktor yok. kadın doğumcular çok yoğunlar zaten. bir de her halükarda müşterileri var diye sanırım rahatlar. doktor işi kısmet işi diye düşünüyorum. kimisine gerçekten ilgili ve iyi doktor denk geliyor, kimisine denk gelmiyor.

uykuyu kim sevmiyor ki hayatım:)
ne yediysek yedik, artık bundan sonrasına bakalım derim. önümüzde kocaman haftasonu duruyor. ipleri sıkı tutmak ne kadar mümkün olacak bakalım?

sen nasıl oldun takyoncum? daha iyisin inşallah.

valla iyiymiş:)) 10 kere gitsem kafadan 300 kalori gidiyor:27:
paylaştığın için teşekkür ederim canım.

ahh bu şarkılarınn gözü kööör olsun:27:

tadı da yavan oluyor o makarnalrın. ama yapılacak bir şey yok. onu tercih etmen iyi olmuş.
sauna eşofmanıyla temizlik de çok çok iyi fikir.:46:

güzel bir değerlendirme yazısı olmuş asumancım. kaptanlığını ortaya koymuşsun:66:
su olabilir. bir de ben bu hafta hep geç yattım. bünyem çok yoruldu. bugün mesela aşık gibi gezdim, dinlenmem lazım.
tadından ziyade rengi bir garip rabiacım ya bilmiyorum aslında pişirmeden önce 1 su bardağı koymuştum bir çoğaldı bu sonra yarsını aldım yedim yarısı duruyor ama yarın yiyebileceğimi asla gözüm kesmiyo dökerim sanırm :59:

paylaşım için teşekkürler plastic.
yani aslında hep söylediğimiz şeyin liste hali bu. dengeli beslenmemiz lazım. senin bu eklediğin listedekileri yiyen bir insanın aç kalmasına imkan yok. üstüne bir de kilo vermek de bonus.

rica ederim canım.:87::87:

ba ba ba bana hiç erken yat falan diye uyarıda bulunmadı şimdi ne diyor:27::60::60:
benim de aklıma geldi ya ben çok geç yattaım, ondan oldu. sabah da 8 ancaydı kalktığımda.

72'de kalmazsın canım, korkma. her vücudun bir direnç noktası vardır. o direnç noktasında diyet yapmaya devam edersen vücudunun direncini kırarsın. sen de bu sefer bırakmıycaksın ve 72'den aşağılara ineceksin. inşallah.
rüyandada hep 72 mi görüyon allahını sversen hihi merak etme sen bir kere başlarsan devamı gelir şuanda vucut olarak sende gidicek çok yağcuklar var :52: sen yeterki kızlarla devam et bana uyan yolda kalır amanda aman :52:

11-18 ŞUBAT

BİRİNCİ 2.TAKIM(1,22) :65:

İKİNCİ 5.TAKIM(0,82) :46:

ÜÇÜNCÜ 8.TAKIM (0,56) :46:

11-18 ŞUBAT

tebrik ediyorum pehlivanson öğretmenimi :nazar:

sabah:3 yk kadar kellogs kırmızı meyveli tam tahıllı içine yarım çay bardağı süt katıldı içildi.
ara:3 ısırımlık develi armut
öğlen:yarım su bardağı haşlanmış kepekli makarna 4 yk kadar yoğurt ve sarımsakla yenildi.
ara:büyük bir kupa 5i1 arada çay yanında 6 adet diyet form bisküvi limonlu.
akşam:4 yk kadar mercimek çorbası,5 yemek kaşığı karnıbahar yemeği,2 dilim light ekmek,salata
ara:4 dilim greyfut,1 dilim portakal
sporlar
ikindi vakti:
yarım saat seri yürüyüş yapıldı
200 tane mekik çekildi =100 yarım +100 tam mekik olmak üzere
200 oturduğum yerden sopa çevirme
200 ayakta iken yanlara doğru eğilme eller aşağıdadüz şekilde diz kapağına doğru eğilme
akşam yemekten 45 dk sonra:
100 oturduğum yerden sopa çevirme
100 ayakta sopa çevirme
200 ayakta iken yanlara doğru eğilme eller aşağıdadüz şekilde diz kapağına doğru eğilme
toplam su miktarı:2 litre
:nazar:

sabah:3 yk kadar kellogs kırmızı meyveli tam tahıllı içine yarım çay bardağı süt katıldı içildi.
ara:3 ısırımlık develi armut
öğlen:yarım su bardağı haşlanmış kepekli makarna 4 yk kadar yoğurt ve sarımsakla yenildi.
ara:büyük bir kupa 5i1 arada çay yanında 6 adet diyet form bisküvi limonlu.
akşam:4 yk kadar mercimek çorbası,5 yemek kaşığı karnıbahar yemeği,2 dilim light ekmek,salata
ara:4 dilim greyfut,1 dilim portakal
sporlar
ikindi vakti:
200 tane mekik çekildi =100 yarım +100 tam mekik olmak üzere
200 oturduğum yerden sopa çevirme
akşam yemekten 45 dk sonra:
100 oturduğum yerden sopa çevirme
100 ayakta sopa çevirme
toplam su miktarı:2 litre
:nazar:
aman aman da aman:1:naptın kız? süper menü çıkmış ortaya. bir de üstüne spor döktürmüşsün, hele sen ondan fazla takılmadın gündüz. seni seni:1:
maşallah canım çok güzel olmuş.:nazar::nazar:

ben de menümü yazayım:125:
kahvaltı: ıspanak kavurması, peynir, az ekmek ve burma tatlısı, 1 dilim:78:kahvaltı tatlıydı diyebilirim, diğerleri az bir şeydi:77:
ara: 1 portakal, 2 elma ve 1 hurma
öğle: 1 levrek, fırında
ara: 2 kupa yeşilçay ve biraz dut kurusu, fındık
ara: 2 kupa adaçayı ve 1 hurma
akşam: salata, üstüne haşlanmış fasülye döktüm.
ara: 1 kupa form çayı.

su 2 lt olmuştur ama hala içiyorum:9:bilgisayar başındayken abur cubur tüketmemek için su içiyorum ne yapayım:) 45 dk pilates vardı bugün.

sabahki tatlıdan dolayı üzgünüm. geçen haftadan beri bana bakıyordu:) atmaya bu sefer kıyamadım.

aman aman da aman:1:naptın kız? süper menü çıkmış ortaya. bir de üstüne spor döktürmüşsün, hele sen ondan fazla takılmadın gündüz. seni seni:1:
maşallah canım çok güzel olmuş.:nazar::nazar:
:52: ay daha sauna giyip de 1.5 saat ev temizledim ya ütülediğim 5 gömlek 10 atletide unutmayalım :32:
cıss cıss dım dım dım :66: ay bana birhaller oluyo emir ferihayı öptü kız dizide kaldı aklım emir aşığı kız gördü camdan kötü oldu ama olsun :69: dedim ki kociş yanımdaydı bu adam türkiye güzeli olmuş dedim hemen bir gözler kocaman oldu hasta adam iyileşti kızdı azıcık :52: sana ne adamın resimlerinden diyo sarı kızda güzel demi diyo :66: kıskanmam ki hehehehe oh kıskansın ne olcak sanki

ben de menümü yazayım:125:
kahvaltı: ıspanak kavurması, peynir, az ekmek ve burma tatlısı, 1 dilim:78:kahvaltı tatlıydı diyebilirim, diğerleri az bir şeydi:77:
ara: 1 portakal, 2 elma ve 1 hurma
öğle: 1 levrek, fırında
ara: 2 kupa yeşilçay ve biraz dut kurusu, fındık
ara: 2 kupa adaçayı ve 1 hurma
akşam: salata, üstüne haşlanmış fasülye döktüm.
ara: 1 kupa form çayı.

su 2 lt olmuştur ama hala içiyorum:9:bilgisayar başındayken abur cubur tüketmemek için su içiyorum ne yapayım:) 45 dk pilates vardı bugün.

sabahki tatlıdan dolayı üzgünüm. geçen haftadan beri bana bakıyordu:) atmaya bu sefer kıyamadım.
ben de istiyorum şu dut ,hurma vs yemek ama kalorisi nasıl ki rabiş .
atma ne olcak yedin gitti .

Back
X