kakılmışım benim:) alemsin seyyah yacanım bende netten buldum bikaç bişey. göbek eritme harketlerine başlıyrum bu akşam. mekik çekecem bol bol. artık bir hafta hertarafım tutulmuş gezerim yüzümde yanık zaten hala tam kakaılmışa dönecem![]()
![]()

bu arada sende böyle bir hareketlilik görüyorum. spor da yaparsan var ya kimse tutamaz seni.
yumurta yemediğini ben hiç farketmemiştim. bak gözümden kaçmışben bugun öğle yemeği yiyemedim. 2ye kadar acıkmadım ara öğün olarak bir poğça yemiştim saat 11 de. şimdi acıktım ama paket servis yapacak elemanları yokmuş lokantanın. geç gelır dedi bende kalsın ozman dedim. grissini yedim 2 tane, çayla birlikte.
akşam evde yemeğim yok pırasa yapacam artık.
bide plastık ın listesıınde haftada 2 kez yumurta yıyın yazınca hiç yumurta yemediğimi farkettım ya :44:
bu arada benı tebrik edebilirsiniz. akşam bi tepsi revanı yaptım koçişle kardeşime maşallah bana pammuk gibi olmuş ama sadece bir çatal aldım. oda tepsinin dibinde kalan kısmı. başka da hiççç yemedim![]()
![]()
![]()

revani konusunda da seni kutluyorum. inşallah iradeni korumaya devam edersin revani bitene kadar:)
doktor konusunda ben de senin gibiyim canım. ne kadında ne de erkekte rahat edemiyorum. çatal doğumdan sonraki muayenede mecburen çıktık. doğumum da normal doğumdu. o smear testleri falan da zaten öyleBen hem kadın doktordan hem de erkekten utanıyorum.2 kez sezerya oldum,2'sini de erkek doktora yaptırdım.Mantığım şuydu,fiziksel olarak daha kuvvetli oldukları için bebekleri daha kolay çıkarırlar.Ama hiç çatala çıkmadım.
Jinekolojik kontroller için kadın doktora gittiğiminde de çok geriliyorum.Sonuçya o çatala çıkmak hiç de kolay değil.
En şişman benmişim :))
İnşallah haftaya 93'lerde olurum.
Ben az önce öğle yemeğinde somon ızgara yedim.Çok kaprissiz bir balık.Bir tek yıkayıp ızgaranın üzerine koyuyorum.Tuz ve baharat bile yok.Yağlı bir balık ancak yağı omega3 açısısından çok faydalıymış.
Yanında da bol yeşillikli salata.Marul,roka,tere,az havuç,taze soğan.

şimdilik en şişman sensin canım ama devam edersen senin de 80'lere hatta 70'lere ve hatta 60'ları da görücez inşallah.
somon balığına bayılırım. hakikaten çok zahmetsiz ve çok leziz. afiyet olsun canım. yağlı da olsa onlar vücudumuz için gerekli yağlar olduğu için sorun yok. hem de ızgarada yapmışsın. süper.