Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar teşekkurler :16:

spordan geldım yoga yaptım cok ıyı geldi kaslarım ağrıyor biraz yogada tetikledi :) bu arada hemen size dolunay ıle ılgılı soyledıklerını yazayım hocanın

- Dolunay butun ısteklerımıze cvp verecek bir dönemde
- Ne istiyorsak bir aracı koyarak istememeliyiz

Örneğin : kilo vermek istiyorum çünkü sevgilim olmasını istiyorum veya kilo vermek istiyorum sevgilim olması için değil direk sevgilim olmasını istiyorum gibi net şeyler isteyin

herşeyin olacağı bir dönemdeyiz evren şu an bütün isteklerimize cvp veriyor sadece içten ve net olarak isteyelim kızlar o halde hemen isteyelim

KİLO VERMEK İSTİYORUM KENDİM İÇİN KENDİ SAĞLIĞIM İÇİN :69:

kolay gelsinn ablacık şu oklava işini akşama yapim bakalım:34:

afiyet bolsun canım öğlen için güzel bi menü balık çok yararlı proteinli olduğu içinde zayıflamaya yardımcı
Teşekkür ederim :) Dediğim gibi,çok kaprissiz bir balık.Kılçık derdi de fazla yok.Yıkayıp hemen ızgaranın üzerine koyuyorum.Tadını seviyorum ayrıca omega3 deposu.
2 kilo gittiğin, görünce çok sevindim. makarna salatamda çok az mayonez vardı. ama tabakta en masumu oydu
Tebrik ederim,dereceye girmişsiniz,darısı başıma.
slm kızlar ben geldim
çok şükür daha iyiyim yada iyi olduğuma kendimi inandırmaya çalışıyorum
pazartesi akşam kürtaj oldum çok kan kaybetmişim çok ağrım yok ama halsizim
annem zorla yediriyor zaten 71 kilo olmuştum şimdi de karnım olduğu gibi duruyor...
15 gün herşeye çok dikkat etmem lazımmış bu nedenle yiyorum hatta sürekli pekmez tahin yiyorum valla eşimin elinden kurtulamıyorum...
sizi biraz takip edebildim inş. hepiniz iyisiniz
bi kaç haftaya aranıza dönmeye karar verdim çnk çok kötü hissediyorum kilolarımdan dolayı...
Ben tekrar geçmiş olsun demek istiyorum size.Allah sabır versin.Çok zor bir durum,çok büyük bir acı.Ben pek burada tekrar gündeme getirip arkadaşları bu konumla ilgili sıkmak istemiyorum ama sizi çok iyi anlıyorum,maalesef aynısını ben de yaşadım.3. ayım olacak bebeklerimi kaybedeli.27. haftamızdaydık ikiz kızlarımla.İlk 2 ayım çok sancılı geçti.Allah'tan tekrar sabır ve güç diliyorum.
yeni nesil genelde böyle. ama sağlıklı yetiştiren de var. nutella falan vermeyip tahin,pekmeze çocuğunu alıştırabilenler var. bilmiyorum işte belli olmuyor. Allah sağlıklı evlat versin de senin annelik tipin de o zaman ortaya çıkıyor seyyahım:)
beyaz modaymış ya bu sene. ama bu beyaz o eski lakeler gibi değil, çok modern duruyor. benim hoşuma gitti.
zerdeçalı dene canım. nohutta farklı bir lezzet alacaksın.
Haklısınız,sağlıklı olsunlar da en önemli şey bu.Mesela misafirliğe gidiyoruz,diğer tüm çocuklar masaya oturup pasta börek yiyorlar,benim hınzır oğlan odada ev sahibi yaşıtının oyuncaklarıyla oynuyor.Demek tüm annelerin benzer sorunları var yeme alışkanlığıyla ilgili.
ben bayan doktora da gittim, erkeğe de gittim. hala da işte bu dediğim bir doktor yok. kadın doğumcular çok yoğunlar zaten. bir de her halükarda müşterileri var diye sanırım rahatlar. doktor işi kısmet işi diye düşünüyorum. kimisine gerçekten ilgili ve iyi doktor denk geliyor, kimisine denk gelmiyor.

uykuyu kim sevmiyor ki hayatım:)
ne yediysek yedik, artık bundan sonrasına bakalım derim. önümüzde kocaman haftasonu duruyor. ipleri sıkı tutmak ne kadar mümkün olacak bakalım?

sen nasıl oldun takyoncum? daha iyisin inşallah.

valla iyiymiş:)) 10 kere gitsem kafadan 300 kalori gidiyor:27:
paylaştığın için teşekkür ederim canım.

ahh bu şarkılarınn gözü kööör olsun:27:

tadı da yavan oluyor o makarnalrın. ama yapılacak bir şey yok. onu tercih etmen iyi olmuş.
sauna eşofmanıyla temizlik de çok çok iyi fikir.:46:

güzel bir değerlendirme yazısı olmuş asumancım. kaptanlığını ortaya koymuşsun:66:
su olabilir. bir de ben bu hafta hep geç yattım. bünyem çok yoruldu. bugün mesela aşık gibi gezdim, dinlenmem lazım.
Doktor işinin kısmet işi olduğuna kesinlikle katılıyorum.Ben istiyorum ki bir doktorum olsun,onda da dosyam olsun ,hep ona gideyim.Ama şu ana kadar böyle bir doktor bulmuş değilim.
kakılmışım benim:) alemsin seyyah ya:60:yüzün hala geömedi demek ha:44:
bu arada sende böyle bir hareketlilik görüyorum. spor da yaparsan var ya kimse tutamaz seni.

yumurta yemediğini ben hiç farketmemiştim. bak gözümden kaçmış:1:bundan sonra ihmal etme canım. çok önemli bizim için.
revani konusunda da seni kutluyorum. inşallah iradeni korumaya devam edersin revani bitene kadar:)

doktor konusunda ben de senin gibiyim canım. ne kadında ne de erkekte rahat edemiyorum. çatal doğumdan sonraki muayenede mecburen çıktık. doğumum da normal doğumdu. o smear testleri falan da zaten öyle:14:uf ya ben de nefret ediyorum bu tarz muayeneden ama kaçışımız yok, kadınız.
şimdilik en şişman sensin canım ama devam edersen senin de 80'lere hatta 70'lere ve hatta 60'ları da görücez inşallah.
somon balığına bayılırım. hakikaten çok zahmetsiz ve çok leziz. afiyet olsun canım. yağlı da olsa onlar vücudumuz için gerekli yağlar olduğu için sorun yok. hem de ızgarada yapmışsın. süper.
80'i görsem çok mutlu olacağım:)) Biliyorum 80 sizin için ileri derecede obez olmalı ama ben ortaokuldan beri kilolu olduğum için daha altını hayal bile edemiyorum.85'leri gördüğümde çok gecikmeden Allah ksmet ederse bebek çalışmalarına başlayacağım.
doktorumu çok seviyorum canım...zaten ilk muayenem psikolog eşliğinde olmuştu :))
zorlandım o da beni hiç zorlamadı... tabii şimdi daha kolay oluyor ama yinede çok sıkılıyorum...bazen dakikalarca benim hazır olmamı bekliyo...Allah böyle dr.ları eksik etmesin başımızdan ama çokta ihtiyaç duymayalım...sadece doğumda falan :))
yakında döneceğim takıma... bizim buraya b-fit açıldı...kk'dan baktım kimi çok memnun kimi değil çok kararsız kaldım...zaten bizim burda bayanlara özel bi yer yok elim mahkum gibi...ama acaba boşuna mı para veririm 30dk. için kararsız kaldım

Kaybınızdan sonra mı psikolog olmuştu yanınızda?Eğer öyleyse bu muhteşem bir sağduyu.Böyle ince bir şeyi düşünen hangi hastane acaba?
Ben doğumdan sonra (sezeryan) ancak 1.5 ay sonra gidebildim kontrole.Ne işlem yaptıklarını bilirler diye aynı hastane ama farklı doktora girdim.Hastane kapısında başladı sıkıntım.Doktorun karşısına çıktığımda,farklı doktor olmasına rağmen , dakikalarca ağladım,hiç konuşamadım.Bu tarz özel durumlarda uzman destek şart.

Bugün biraz yaramazlık yaptım :((
Sabah klasik kahvaltımı haşlanmış yumurta ,35 gr light peynir,2 ceviz,4 siyah zeytin,40 gr tam tahıllı ekmek ve yeşil çayla yaptım.
Arada 1 kuru incir yedim.
Öğlen 1 dilim ızgara somon (tartmadım ama en az 200-250 gr vardır) ve bol marul salatası (marul roka tere taze soğan).Salataya biraz yağ koydum.
Buraya kadar yine iyi.Bundan sonrası kötü :(( Canım çok tatlı istedi.1 dilim ekmeğe 1 tatlı kaşığı bal sürdüm,üstüne de 3 tane ceviz koydum yetmedi 1 avuç kuru üzüm yedim.
Yaklaşık 1 saat sonra yarım portakal yedim.Akşam 2 tane kos helvası yedim.Kaç kalorilerdi inanın bilmiyorum ama pek de masum değildirler sanırım.
Akşam 1 kuru incir.Yetmedi az kaşarlı az ekmekli tost yaptım.
Kusura bakmayın,tatlı krizime yenil düştüm :((
Herkese iyi geceler :))

Sabah klasik kahvaltımı haşlanmış yumurta ,35 gr light peynir,2 ceviz,4 siyah zeytin,40 gr tam tahıllı ekmek ve yeşil çayla yaptım.
Öğlen 1 dilim ızgara somon (tartmadım ama en az 200-250 gr vardır) ve bol marul salatası (marul roka tere taze soğan).Salataya biraz yağ koydum.
Buraya kadar yine iyi.Bundan sonrası kötü :(( Canım çok tatlı istedi.1 dilim ekmeğe 1 tatlı kaşığı bal sürdüm,üstüne de 3 tane ceviz koydum yetmedi 1 avuç kuru üzüm yedim.Yaklaşık 1 saat sonra yarım portakal yedim.Akşam 2 tane kos helvası yedim.Kaç kalorilerdi inanın bilmiyorum ama pek de masum değildirler sanırım.

bu ısaretledıklerım olmasa ıyıymıs ma bende senden kalır yanım yok
dosbacım canım cok gecmıs olsun saabh kılo bıldırımı ıcın 9 gıbı nete bı baktın anamm net yok fatura odenmemıs kardesımı aradım onada ulasamdım saat 13 gıbı ulastım oda sıze haber verecektı tartım dun aksam kırıldı dunkı kılo 70.5
sabah yok
ara yok
oglen 1 kepce ekmeksız tarhana corbası
ara (GEZME) de sıgara boregı gıbı kıymalı 1 borek el ıcı kadar kare seklınde kumpır(mayonezsız) 1 kucuk kuarbıye ve 4 bardak sekersız cay bunları yemeden once 120 tane mekık cektım eve geldım 2. 120 mekık cektım toplam 240 mekık ve 40 dk kostum 230 kalorı harcadım
akşam
2 kuzu çöpşiş 3 yk pilav 2yk yogurt 1dılım ekmek

saat 21 gıbı 1 elma 2 kuru kayısı

buraya kadar ıyı sımdık 4 kup cıkolata yedımm

vede gızlı gızlı kıı kandırıyorsam :(

ben yatıyorum hayırlı geceler
asumancım kılo aldım malesef kızlar daha yazan varsa kusura bakmayın

Son düzenleme:
kızlar iyi geceler

18 şubat menümm

sabah: 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 4 zeytin , maydanoz ve 1 kupa tarçınlı çay

ara : elma

öğle: 1 tavuk but, 4 kaşık haşlanmış brokoli, 3 kaşık yoğurt, 1 küçük kase salata, 1 dilim ekmek

ara : 1 türk kahvesi

akşam: 7 kaşık kurufasulye ( 1 tatlı kaşığı ile yapıldı), 3 kaşık yoğurt,üçük kase salata, 1 dilim ekmek

ara: 1 dilim ekmek

ara : 1 elma

3 lt ye yakın su içtim ve 40-50 dakika dışarda yürüdüm

ya kızlar geçen haftaya göre çok yedim bugün ama ben geçen yıl diyetisyenden aldığım listeleri tekrar uygulamaya başladım. ben geçen yıl bu diyetle çok zayıflamıştım ama bu yemekler çok değilmi. fikir verin bana arkadaşlarım

Buraya kadar yine iyi.Bundan sonrası kötü :(( Canım çok tatlı istedi.1 dilim ekmeğe 1 tatlı kaşığı bal sürdüm,üstüne de 3 tane ceviz koydum yetmedi 1 avuç kuru üzüm yedim.
Yaklaşık 1 saat sonra yarım portakal yedim.Akşam 2 tane kos helvası yedim.Kaç kalorilerdi inanın bilmiyorum ama pek de masum değildirler sanırım.

hankypanky arkadaşım senin ip bugün biraz kaçmış ama olsun yarın tekrardan başlarsın:

kızlar teşekkurler :16:

spordan geldım yoga yaptım cok ıyı geldi kaslarım ağrıyor biraz yogada tetikledi :) bu arada hemen size dolunay ıle ılgılı soyledıklerını yazayım hocanın

- Dolunay butun ısteklerımıze cvp verecek bir dönemde
- Ne istiyorsak bir aracı koyarak istememeliyiz

Örneğin : kilo vermek istiyorum çünkü sevgilim olmasını istiyorum veya kilo vermek istiyorum sevgilim olması için değil direk sevgilim olmasını istiyorum gibi net şeyler isteyin

herşeyin olacağı bir dönemdeyiz evren şu an bütün isteklerimize cvp veriyor sadece içten ve net olarak isteyelim kızlar o halde hemen isteyelim

KİLO VERMEK İSTİYORUM KENDİM İÇİN KENDİ SAĞLIĞIM İÇİN :69:
sağol canım :27: dolunay dolunay duy sesimi bak 56 kilo olmak istiyorum sonracığıma şöyle güzel bir sofrada ızgarada kuşbaşı acılısından ,sonra köpüklü bir ayran sonra da çigköfte,kola,tatlı kirizine girene kadar baklavalar yemek istiiyorum :50: 58 kiloyla ancak arada tek tük kaçamak yapıyoruz :21: hocan astrolog mu canım eğer astrologsa sorcaklarım var :61:

Teşekkür ederim :) Dediğim gibi,çok kaprissiz bir balık.Kılçık derdi de fazla yok.Yıkayıp hemen ızgaranın üzerine koyuyorum.Tadını seviyorum ayrıca omega3 deposu.

Tebrik ederim,dereceye girmişsiniz,darısı başıma.

Ben tekrar geçmiş olsun demek istiyorum size.Allah sabır versin.Çok zor bir durum,çok büyük bir acı.Ben pek burada tekrar gündeme getirip arkadaşları bu konumla ilgili sıkmak istemiyorum ama sizi çok iyi anlıyorum,maalesef aynısını ben de yaşadım.3. ayım olacak bebeklerimi kaybedeli.27. haftamızdaydık ikiz kızlarımla.İlk 2 ayım çok sancılı geçti.Allah'tan tekrar sabır ve güç diliyorum.

Haklısınız,sağlıklı olsunlar da en önemli şey bu.Mesela misafirliğe gidiyoruz,diğer tüm çocuklar masaya oturup pasta börek yiyorlar,benim hınzır oğlan odada ev sahibi yaşıtının oyuncaklarıyla oynuyor.Demek tüm annelerin benzer sorunları var yeme alışkanlığıyla ilgili.

Doktor işinin kısmet işi olduğuna kesinlikle katılıyorum.Ben istiyorum ki bir doktorum olsun,onda da dosyam olsun ,hep ona gideyim.Ama şu ana kadar böyle bir doktor bulmuş değilim.

80'i görsem çok mutlu olacağım:)) Biliyorum 80 sizin için ileri derecede obez olmalı ama ben ortaokuldan beri kilolu olduğum için daha altını hayal bile edemiyorum.85'leri gördüğümde çok gecikmeden Allah ksmet ederse bebek çalışmalarına başlayacağım.

Kaybınızdan sonra mı psikolog olmuştu yanınızda?Eğer öyleyse bu muhteşem bir sağduyu.Böyle ince bir şeyi düşünen hangi hastane acaba?
Ben doğumdan sonra (sezeryan) ancak 1.5 ay sonra gidebildim kontrole.Ne işlem yaptıklarını bilirler diye aynı hastane ama farklı doktora girdim.Hastane kapısında başladı sıkıntım.Doktorun karşısına çıktığımda,farklı doktor olmasına rağmen , dakikalarca ağladım,hiç konuşamadım.Bu tarz özel durumlarda uzman destek şart.
bacım kaprissiz balık nasıl oluyo acep hiç görmedim :27: bir de benim doktorum var ayla hatun oda kızılayda çok sıcak bir hatun mini mini giyinir çok seveirm kendini 2 bebiş annesi ve 40 kilo :76: çok tatlı ya baylıyorum o kadına giderken çok mutlu oluyorum telefonda bile sesi beni mutlu ediyor :27: tavsiye ederim biraz ofisi dağınık perişandır ama eli çabuk :51:
doğumdan önce ben daha hiç hazırlıksız yakalanmadım diyom ki doğuma eğer ki hazırlıksız gelirsem kusura bakmayın diyom oda dio ki kız gel ne olcak resminimi çektircez diyo hahaha kahkaha atıyodu :36: tabi o ara çatı muayenesindeydik ciddiyimtavsiye ederim.
ama bak senin kilon şuanda vermeye o kadar müsaitki canım 94 kilodan bahsediyorsun ve boyun 1.69 muydu sanırım aklımda öyle kalmış yanlışta olabilir kilondan 10 kilo fazlası bile normal kabul ediliyor sen önce güzel bir vücuduna özen göster daha bebiş kücük sanırım kaç aylık 2 yıl olmadan vücut toplamıyor sen topladın topladım olmadı daha olmaz.morelini bozmak gibi olmasın ama kilolu olarak hamile kalmak çok tehlikeli bebek için çok büyük risk.sen yaza kadar gene verirsin 85 değil 70 falan dahi olursun .şişmanlık bir genetiklik mi onuda bilemiyorum ama birçok kişi başardı sende başarabilirsin bak rabianın cetveline 80 mi başlangıç acaba oyle diye hatırlıyorum maşallah vermek istdikten sonra kimse engel olamaz .azıcık kendini topla bakalım.
şuanda en çok kilo vermeye müsait olan sen varsın bunları seni gaza getirmek için söylüyorum
gerekirse hergün soylim heeee :27:

bak bak kilo veremedim diye koyvermiş hemen yemiş tostları akşam yemeği hiç yok üstelik 1 kuru incir yeter mi allahnı seversen güzel bir kahvaltı yapsaydın hafif peynir zeytin vs.madem tatlı krizin var hergün bir tane activia yoğurt ye sindirimin en azından düzenli olur.
3-4 günde bir hafif bir sütlü tatlı yap ne bilim bacım.helva melva yemee oylee.:34:do

bu ısaretledıklerım olmasa ıyıymıs ma bende senden kalır yanım yok
dosbacım canım cok gecmıs olsun saabh kılo bıldırımı ıcın 9 gıbı nete bı baktın anamm net yok fatura odenmemıs kardesımı aradım onada ulasamdım saat 13 gıbı ulastım oda sıze haber verecektı tartım dun aksam kırıldı dunkı kılo 70.5
sabah yok
ara yok
ara (GEZME) de sıgara boregı gıbı kıymalı 1 borek el ıcı kadar kare seklınde kumpır(mayonezsız) 1 kucuk kuarbıye ve 4 bardak sekersız cay bunları yemeden once 120 tane mekık cektım eve geldım 2. 120 mekık cektım toplam 240 mekık ve 40 dk kostum 230 kalorı harcadım
akşam

sabah yok ara yok onu geçtik o çikolata onların yerini kat kat tutmuş
spor yapmışsın sonradagiden kaloriilere en güzelinden koyuvermişsin
dombikimede az kızım da gaza gelsin du:27:

evet canım azar azar başla haftadan haftaya arttır sonra sabit sayıyla hergün düzenli devam edersin.

ben hiçbunları beceremem işte cünkü canım o an ne istiyorsan onu tüketiyorum :32:

afiyet olsun canım son olmuş iyi olmuş daha sağlıklı sabah kahvaltıları seni bekliyor artık .

o kadar her hafta ben versem 1 ay sonra 57.oluyorum :52: aza kanat etmeyen çoğu bulamazmış :27:

canım geçmişler olsun inşallah düzelirsin kısa zamanda manevi desteğin için her zaman yanındayız pekmez tahin çok tatlı benim de canım istedi

aha ne için gidiceksin canım kadın doğumcuya mı gidicen yoksa :34:

tadından ziyade rengi bir garip rabiacım ya bilmiyorum aslında pişirmeden önce 1 su bardağı koymuştum bir çoğaldı bu sonra yarsını aldım yedim yarısı duruyor ama yarın yiyebileceğimi asla gözüm kesmiyo dökerim sanırm :59:

rüyandada hep 72 mi görüyon allahını sversen hihi merak etme sen bir kere başlarsan devamı gelir şuanda vucut olarak sende gidicek çok yağcuklar var :52: sen yeterki kızlarla devam et bana uyan yolda kalır amanda aman :52:

tebrik ediyorum pehlivanson öğretmenimi :nazar:

teşekür ederim ayyıldızım.bende hiç böyle birşey beklemiyordum çok şaşırdım.bak dahaçok gaza geldim :1::1::1::1:

kızlar iyi geceler

18 şubat menümm

öğle: 1 tavuk but, 4 kaşık haşlanmış brokoli, 3 kaşık yoğurt, 1 küçük kase salata, 1 dilim ekmek

akşam: 7 kaşık kurufasulye ( 1 tatlı kaşığı ile yapıldı), 3 kaşık yoğurt,üçük kase salata, 1 dilim ekmek

ya kızlar geçen haftaya göre çok yedim bugün ama ben geçen yıl diyetisyenden aldığım listeleri tekrar uygulamaya başladım. ben geçen yıl bu diyetle çok zayıflamıştım ama bu yemekler çok değilmi. fikir verin bana arkadaşlarım
fazla olan aradaki şu bir ekmek var ya akşamdan sonraki onu yemekle yeseydin ya gülüşüm sanırım sonradan canın istedi bıraktın sonra geri aldın demi bende özellikle akşam 6 bucuktan önce yemeye özen gösteriyorum akşam oturuyoruz falan ya .
tebrikleri kabul ettin mi bacım
2. oldun bu hafta en çok kilo verenlerde :nazar:

teşekür ederim ayyıldızım.bende hiç böyle birşey beklemiyordum çok şaşırdım.bak dahaçok gaza geldim :1::1::1::1:
:27: ya tabi buldunuz uysal baş kadını :35: aslında çok katı değiim ay sırf morel olsun canlarım zayıflama istegimiz artsın diye .:5:
gene yumuşadım bak emeee :12::22:

sağol canım :27: dolunay dolunay duy sesimi bak 56 kilo olmak istiyorum sonracığıma şöyle güzel bir sofrada ızgarada kuşbaşı acılısından ,sonra köpüklü bir ayran sonra da çigköfte,kola,tatlı kirizine girene kadar baklavalar yemek istiiyorum :50: 58 kiloyla ancak arada tek tük kaçamak yapıyoruz :21: hocan astrolog mu canım eğer astrologsa sorcaklarım var :61:

bacım kaprissiz balık nasıl oluyo acep hiç görmedim :27: bir de benim doktorum var ayla hatun oda kızılayda çok sıcak bir hatun mini mini giyinir çok seveirm kendini 2 bebiş annesi ve 40 kilo :76: çok tatlı ya baylıyorum o kadına giderken çok mutlu oluyorum telefonda bile sesi beni mutlu ediyor :27: tavsiye ederim biraz ofisi dağınık perişandır ama eli çabuk :51:
doğumdan önce ben daha hiç hazırlıksız yakalanmadım diyom ki doğuma eğer ki hazırlıksız gelirsem kusura bakmayın diyom oda dio ki kız gel ne olcak resminimi çektircez diyo hahaha kahkaha atıyodu :36: tabi o ara çatı muayenesindeydik ciddiyimtavsiye ederim.
ama bak senin kilon şuanda vermeye o kadar müsaitki canım 94 kilodan bahsediyorsun ve boyun 1.69 muydu sanırım aklımda öyle kalmış yanlışta olabilir kilondan 10 kilo fazlası bile normal kabul ediliyor sen önce güzel bir vücuduna özen göster daha bebiş kücük sanırım kaç aylık 2 yıl olmadan vücut toplamıyor sen topladın topladım olmadı daha olmaz.morelini bozmak gibi olmasın ama kilolu olarak hamile kalmak çok tehlikeli bebek için çok büyük risk.sen yaza kadar gene verirsin 85 değil 70 falan dahi olursun .şişmanlık bir genetiklik mi onuda bilemiyorum ama birçok kişi başardı sende başarabilirsin bak rabianın cetveline 80 mi başlangıç acaba oyle diye hatırlıyorum maşallah vermek istdikten sonra kimse engel olamaz .azıcık kendini topla bakalım.
şuanda en çok kilo vermeye müsait olan sen varsın bunları seni gaza getirmek için söylüyorum
gerekirse hergün soylim heeee :27:

bak bak kilo veremedim diye koyvermiş hemen yemiş tostları akşam yemeği hiç yok üstelik 1 kuru incir yeter mi allahnı seversen güzel bir kahvaltı yapsaydın hafif peynir zeytin vs.madem tatlı krizin var hergün bir tane activia yoğurt ye sindirimin en azından düzenli olur.
3-4 günde bir hafif bir sütlü tatlı yap ne bilim bacım.helva melva yemee oylee.:34:do

sabah yok ara yok onu geçtik o çikolata onların yerini kat kat tutmuş
spor yapmışsın sonradagiden kaloriilere en güzelinden koyuvermişsin
dombikimede az kızım da gaza gelsin du:27:

kuşum hocam hatha yoga'cı çokda ıyı kendı dalında sormak ıstedıgın nedır sen soyle bakalım bı :)

:52: ay daha sauna giyip de 1.5 saat ev temizledim ya ütülediğim 5 gömlek 10 atletide unutmayalım :32:
cıss cıss dım dım dım :66: ay bana birhaller oluyo emir ferihayı öptü kız dizide kaldı aklım emir aşığı kız gördü camdan kötü oldu ama olsun :69: dedim ki kociş yanımdaydı bu adam türkiye güzeli olmuş dedim hemen bir gözler kocaman oldu hasta adam iyileşti kızdı azıcık :52: sana ne adamın resimlerinden diyo sarı kızda güzel demi diyo :66: kıskanmam ki hehehehe oh kıskansın ne olcak sanki
ben de istiyorum şu dut ,hurma vs yemek ama kalorisi nasıl ki rabiş .
atma ne olcak yedin gitti .
sen dün maşallah iyi spor yaptın. kara yağlar gitmiştir canım.
yaw saçma bir dizi değil mi o? ben de akşam biraz baktım. madem puanın çok iyi niye özel okula gidiyorsun. kız ezik ezik geziyor. burslu özelde okuyacağına devletin süper üniversiteleri var gitsin orda okusun. hem bu kadar sınıfsal farklılıklar çekmez. oğlan buna aşık oluyor, hiçbir şeyden haberi yok. ben jigolo değilim falan. iyi kasmışlar senaryo çıkaracaz diye. küçük sırların kapıcı kızıyla zengin oğlan versiyonu gibi olmuş.
ay o oğlan yakışıklı mı sence? ben beğenmedim:63:
dut kurusunun kalorisini bilmiyorum da hurmaya asuman bakmıştı. normal bir değerdi ama günlük 2-3 taneyi geçme.

canım, ben de senin gibiyim doktor konusunda. eğer bulabilirsem öyle bir doktor hep ona gitmeyi planlıyorum. inşallah denk gelir. takımda ankaralı çok olunca kızlara sormakta yarar var. ayyıldızımın bahsettiği doktorun tam ismini soracağım.
80 benim için niye ileri derece obez olsun ki? ben başladığımda 81.8'dim ve ben 84-85 görmüştüm tartıda. ramazan ayında dikkat ettim 82 civarına düşmüşüm ve sonra buraya başladım. benim boyum 166. sende 94 nasıl duruyorsa bende de 85 öyle duruyordu:) boy farkı önemlidir. kaçamak yapmamaya dikkat et. ben biraz salıyorum bugünlerde ama ilk başladığımda 0 kaçamakla gidiyordum nerdeyse. bütün eski menülerim geçmiştedir:)

şimdi canım, senin regl dönemin mi yaklaşıyordu? niye böyle bir tatlı patlaması yaşadın?
sana daha önce yazmıştım, canın tatlı çektiğinde muz ye. muzun üzerine tarçın da serpersen kanındaki şekerin ani yükselip alçalmasını ve dolayısıyla bu krizleri önler.
kos helvası kalorilidir sanırım. markette gördüm ama yanına bile yaklaşmadım:) o tarz tatlıları çok severim çünkü. 60'ı görünce yerim belki.
sen de kendine böyle hedefler koy. 90 kiloya düştüğüm zaman şunu yiyeceğim de ve gerçekten de ye.

saabh kılo bıldırımı ıcın 9 gıbı nete bı baktın anamm net yok fatura odenmemıs kardesımı aradım onada ulasamdım saat 13 gıbı ulastım oda sıze haber verecektı tartım dun aksam kırıldı dunkı kılo 70.5
sabah yok
ara yok
akşam

kardeşin kilonu bildirdi canım.
gezmede yiyebildiğin kadar az yemeye çalışmışsındır da o 4 kare çikolat nedir canım ya? 1 tane yesen yeterdi. yine de iyi spor yapmışsın. bunca sporu kaçamaksız yapsaydın kilon eksilirdi.

kızlar iyi geceler

18 şubat menümm

yok canım, çok değil. aç kalmadan zayıflamak marifet. sadece son aradaki ekmeğe gerek var mıydı bilmiyorum. onun yerine ya bir süt ürünü ya da bir meyve koy bence. daha besleyici olur. ekmek tokluk sağlıyor sadece. besin değeri olarak meyve veya proteini tercih etmek mantklı.

kardeşin kilonu bildirdi canım.
gezmede yiyebildiğin kadar az yemeye çalışmışsındır da o 4 kare çikolat nedir canım ya? 1 tane yesen yeterdi. yine de iyi spor yapmışsın. bunca sporu kaçamaksız yapsaydın kilon eksilirdi.

yok canım, çok değil. aç kalmadan zayıflamak marifet. sadece son aradaki ekmeğe gerek var mıydı bilmiyorum. onun yerine ya bir süt ürünü ya da bir meyve koy bence. daha besleyici olur. ekmek tokluk sağlıyor sadece. besin değeri olarak meyve veya proteini tercih etmek mantklı.

günaydın herkese .iyi haftasonları herkeseeeee

olabilir aslında.ama bu gece de hiç acıkmadım. daha önceki menülerimde sabah çok aç kalkıyodum.yemeği hazırlayana kadar sabırsızlanıyodum. olabilir meyveyi ikiye çıkarabilirim.

kızlar günaydın herkeslere :)
Dün yediklerimi bir toparlayayım;

Sabah : Çorba
Öğlen : Çorba + salata
Ara : Yoğurt
Spora Gitmeden önce : 3-4 Adet yulaflı biskvi
Akşam : (spor sonrası) : Salata

Sabah yine erken kalkamadım dün çok yorldum o yüzden mecburen çorba içtim sabah
pazartesi iş yerine alışveriş yapıcam diyet için

Dün : Hatha Yoga yaptım bugun gidip ağırlık çalışıcam :)

kakılmışım benim:) alemsin seyyah ya:60:yüzün hala geömedi demek ha:44:
bu arada sende böyle bir hareketlilik görüyorum. spor da yaparsan var ya kimse tutamaz seni.

yumurta yemediğini ben hiç farketmemiştim. bak gözümden kaçmış:1:bundan sonra ihmal etme canım. çok önemli bizim için.
revani konusunda da seni kutluyorum. inşallah iradeni korumaya devam edersin revani bitene kadar:)

somon balığına bayılırım. hakikaten çok zahmetsiz ve çok leziz. afiyet olsun canım. yağlı da olsa onlar vücudumuz için gerekli yağlar olduğu için sorun yok. hem de ızgarada yapmışsın. süper.
ya malesef dün annemlere gitmek zorunda kaldım geç geldım spor kaldı. bugun kesin yapacam ama kaç gundur bısey cıkıyo ya :(

ben hiç somon balığı yemedım biliomusunuz :30: şu dilimlenmış gibi olanlar demı somon balığı merak ettim. tost makınesının ızgarasında pişer mi acaba
wc güzeliyim değil mi:)) ee bak 30 kaloriymiş her sefer gitmek:63:bence sen de su içmeye başla. wc sporuna seni de ekleyelim:)

ay listesini sevsinler:1:şaka maka güzel olmuş canım. diyetisyen görse burdan kopyalayabilir:1:
sütlü tatlını haftada 1 günle sınırlamanı öneririm. ondan hariç fındık vs zararlı değil tabi ama miktarına dikkat ederek ye. hem karışımda hem de akşam ayrıca yeme yani. buna dikkat edersen fındık çok faydalı.

zaten hiç kaçamak yapmasak şimdiye kadar hepimiz istediğimiz kiloda olurduk. ama şu da var ki kaçamaklar hayatın bir gerçeği. onlarla beraber yaşamyı öğrenmemiz lazım. kaçamk yapınca dengelemeyi bilirsek bence bu işi halledicez.
ben o wc sporunu işyerınde yapınca biraz garıp oluyo ama 30 kalorıye değer :37: bugun sayacam kaç kalorı gıdecek bakalım :82:

listemde birkaç rutuş yaparım tatlım. sütlü tatlıyı zaten 2 haftada 1 anca yapıyoruz. çerezi de her zaman nerde bulacaz da yıyecez malum bizim bütçe yaza kadar sıkı yönetimde. evde olağanustu hal ilan ettik :52:

evet canım azar azar başla haftadan haftaya arttır sonra sabit sayıyla hergün düzenli devam edersin.

ben hiçbunları beceremem işte cünkü canım o an ne istiyorsan onu tüketiyorum :32:

o kadar her hafta ben versem 1 ay sonra 57.oluyorum :52: aza kanat etmeyen çoğu bulamazmış :27:

aha ne için gidiceksin canım kadın doğumcuya mı gidicen yoksa :34:

e bunlar benım yediğim şeyler zaten. alternetifin amacı da o o an canın ne istiosa alternatıflerden birini seç ya :34:

ama ben 55 olamıyorum bi türlü. 53 olsam kıyafetlerimle tartıldığımda 54,5-55 görsem yetecek

evet canım kadın doğumcuya gidecem genel kontrol için. bakalım ne var ne yokmuş. bı deldireyım kendımı 3-4 tüp kan aldırayım :51:

merhaba kızlar dün spor yapacam dedim yapamadım annemlere gittik yemekten sonra. inşallah bugun yapacam..
dünkü menüm
sabah:2 dilim pizza ekmek 1 çay bardağı süt
ara :saat 10,30 da 1 fincan yeşilçay 1 poğaca :(((
öğlen yemeğim yok
ara :saat 2 gibi 2 grissini 1 fincan şekersiz çay
ara :yine 2 grissini toplam 4 tane yedim
akşam :2 y. kaşığı zeytinyağlı karnıbahar yemeği-2 y.kaşığı nohutlu pilav.(buzluktakı nohutum çok az kalmış pilava kullandım yeni nohut haşlaım. ama az daha ben haşlanıyordum. pişmiştir dıye kapattım düdüklüyü kapağı açtım pişmemiş tekrar kapattım iyi kapanmamış sanırım. buharını çıkartırken coss etti. kenarlardan sular fışkırdı. ocağım ve yer mahvoldu. akşam bide onları temizlemekle uğraştım. ben bu düdüklüyü kullanmayı beceremiyorum ya :50:) 1 dilimin yarısı kadar da revanı yedim. çok sayılmaz demi :26:
akşam annemlere yürüyerek gittik 15 dk yürümüş oldum. ama hiç bişey yıyıp içmedim. mısır patlatmıştı yüzüne bıle bakmadım :63:
meyve yememişim. yarın kahvaltıda yumurta yıyecem mutlaka bide sporu halledersek süper olur :16:
bu arada 3-4 gündür suyumu da içebiliyorum 2 litre oluyordur :8:

bu sabahki menüm 1 dilim kızarmış ekmek 1 çay bardağı süt yarım kibrit kutusu kadar helva :)))

pehlivanson seni de çokk tebrik ederim arlkadaşım. darısı bıze inşallah :32:

Son düzenleme:
Prof. Dr. Mehmet Öz’ün ‘SİZ Diyettesiniz’ kitabında yer alan, 14 günde 5 santim
bel incelten diyetinin formülü..

Gün Cumartesi
1. Yürüyün: Otuz dakika yürümek, size fiziksel başarının ilk dozunu verir. Kendi
başınıza ya da köpeğinizle yapın (köpeğin koklama zamanlarında bekleme süresi
sayılmaz; sadece gerçek yürüme süresi geçerli) veya yemek salonunuzdaki masanın
etrafında yürüyün. Her gün 30 dakika yürürseniz, ‘SİZ Diyettesiniz’ için
davranış ve motivasyon temellerini oluşturmuş olursunuz.

2 . Esneme hareketleri yapın: Yürüdükten sonra beş dakika esneme egzersizleri
yapın. Esnemek; kaslarınızın gevşemesine ve esnekleşmesine yardımcı olurken,
aynı zamanda meditasyon etkisiyle dikkatinizi, odaklanmanızı ve zihinsel
açlıktan uzak durmanızı sağlar.

3. Buzdolabınızı boşaltın: İyi yiyeceklere yer açmak için, mutfağınızdaki
beslenme suçlularından kurtulun. Mutfak dolaplarınızdaki, buzdolabınızdaki,
gizli kutularınızdaki ve yiyecek sıkıştırdığınız her yerdeki her gıdanın
etiketini okuyun. Eğer malzeme listesinde aşağıdakilerden biri varsa, hemen
atın:

- Basit şeker: Buna esmer şeker, dekstroz, mısır tatlandırıcı, fruktoz, glikoz,
mısır şurubu, bal, sırası değiştirilmiş şeker, maltoz, laktoz, malt şurubu,
molas, çiğ şeker ve sükroz da dahil.

- Doymuş yağ: Buna çoğu dört ayaklı hayvan yağı, süt yağı, tereyağı, margarin,
domuz yağı ve tropikal yağlar da dahil.

- Yapay yağ: Buna kısmen hidrojen katılmış yağlar, hidrojenli sebze yağları,
birçok margarin ve yiyecek harçları da dahil.

- Yüzde 100 kepekli veya yüzde 100 buğdaylı olmayan bütün unlar. Bunlara
zenginleştirilmiş un ve irmik de dahildir; kesinlikle mutfağınızda bulunmamalı.

4. Alışverişe çıkın: Birinci hafta, normalden fazla bir alışveriş listeniz
olacak, çünkü haftalık tarifler için gereken malzemelerin yanı sıra temel
ihtiyaçlarınızı da alacaksınız.

5. Haftalık yiyeceklerinizi hazırlayın: Sebze ve çorba tercihleriniz.

Bunları Tüketin: Kahvaltı, öğle yemeği ve atıştırmalar için beslenme rehberini
izleyin. Akşam yemeği için; somon balığı.

2. Gün Pazar

1.Yürüyün: Otuz dakika.

2. Esneme hareketleri yapın: Beş dakika.

3. Partner bulun: Bu işi yalnız yapmak isterseniz, sonunda patlamış mısır dolu
bir kaseye saldırma olasılığınız daha yüksek olabilir. İşte bu nedenle diyet
yaparken sizinle birlikte olacak bir partner bulmaya çalışın. Bilgilerinizi
paylaşın. Akıllı diyet yolculuğuna birlikte çıkın. Partnerinizle her gün 5
dakika konuşun veya e-mail atın. Ona o gün yürüyüş yaptığınızı ve hangi
yemekleri yediğinizi veya yiyeceğinizi söyleyin.

izleyin. Akşam için; sebzeli ve tam kepekli pizza.

3. Gün Pazartesi

1. Yürüyün: Otuz dakika.

2. ‘SİZ Egzersiz’ programını uygulayın: Yirmi dakikalık, ağırlık gerektirmeyen
egzersiz planını izleyin. Güç egzersizi, vücudunuza kas eklemenizi, dolayısıyla
metabolizmanızı hızlandırmanızı ve yağ yakmanızı sağlar. Ayrıca, yürürken karın
kaslarınızı germeye başlayın; böylece duruşunuzu düzeltir ve giysilerinizi daha
iyi taşırsınız. Kalp ritminizi yükselten bir tempoyla başlayın veya yirmi
dakikalık başka türde bir kardiyovasküler çalışma yapın.

3. Yazın: Kendinizi yeniden programlamaya yardımcı olabilecek yollardan biri,
yediğiniz her şeyi yazmaktır. Bu şekilde, bu size sorumluluk kazandırır; kötü
yiyecekler yemek istemezsiniz, çünkü onları yediğinizde eski halinizi
hatırlatmasından hoşlanmazsınız. Bu nedenle iki hafta boyunca yediğiniz her şeyi
yazın.

4. Alışverişe çıkın: Yakında vereceğiniz kiloların hatrına üç gün yürüyüş
yaptıktan sonra, bir kez daha alışverişe gidebilirsiniz. Bu kez, spor mağazasına
gideceksiniz; iyi bir çift koşu ayakkabısı almak için. Onları sadece yürüyüş
için kullanın. Koşu ayakkabıları hafiftir ve ortopedileri mükemmeldir.

izleyin. Akşam yemeği için; domatesli, zeytinli ve fasulyeli tavuk.

4. Gün Salı

3. Gerekli U dönüşlerini yapın: Bu noktada komşunuzun kekine dalış yapmanız veya
süper markette yağlı bir şeyler götürmeniz olasılığı pek de düşük değildir. Ama
bu sorun değil! Sadece kendinizi toparlayın. Mümkün olan ilk fırsatta, hemen bir
U dönüşü yapın. Bir dahaki sefere kendinizi kötü yiyeceklerle dans ederken
bulduğunuzda, şu stratejileri deneyin:

- Dudak yalamak: Nefes alın, dudaklarınızı yalayın, yutkunun ve yavaşça
nefesinizi verin. Serin havanın dudaklarınızda dolaşmasını hissedin. Bu
yatıştırıcı hareket (sadece 3 saniye sürer) sakinleşmenize ve dikkatinizi
toplamanıza yardımcı olur.

- Bel askısı: Dik durun, belden hafifçe öne eğilin ve alt sırtınızı gevşetin.
Yere uzanın, dirseklerinizi tutun veya dizlerinizin arkasına dokunun. Asıl
önemli olan, sırtınızda ve kalçalarınızda toplanan gerilimi atmaktır. Boynunuzu
tamamen gevşetin. Eğer çok gerilirseniz, dizlerinizi hafifçe kırın.

izleyin. Akşam yemeği için; patates püreli, limonlu ve kaparili tavuk.

5. Gün Çarşamba

2. ‘SİZ Egzersiz’ programını uygulayın: Yirmi dakikalık, ağırlık gerektirmeyen
egzersiz planını izleyin.

3. Doktorunuzu arayın: Unutmayın, bel ölçüsü kontrolü bir takım oyunudur ve
doktorunuz en önemli oyunculardan biridir. Doktorunuzu arayın ve bir randevu
alın. Onun size çeşitli şekillerde yardımcı olmasını sağlayabilirsiniz:

- Tansiyon, bel ölçüsü ve kalp ritmi gibi önemli bilgilerinizi
güncelleyebilirsiniz. İyi ve kötü kolesterol seviyeleriniz için bir temele
ihtiyacınız varsa, muayene olmanızda, birkaç kan testi yaptırmanızda ve
doktorunuzla yeni planınız hakkında konuşmanızda yarar var.

- Bel ölçünüz ve kilonuz sabitlenmişse, tam ölçekli bir muayene, bir düzlüğe
ulaştığınızda yararlı olacaktır.

Bunları Tüketin: Kahvaltı, öğle yemeği ve atıştırmalar için rehberi izleyin.
Akşam yemeği için; badem süslü, kayısılı tavuk ve taze fasulye.

6. Gün Perşembe

3. Biraz hava atın: Başarınızla halk içine girerseniz, bir daha başarısızlığa
yönelmeniz zorlaşır. Bir arkadaşınıza kaydettiğiniz ilerlemelerden ve fark
ettiğiniz değişikliklerden söz edin.

izleyin. Akşam yemeği için; fırınlanmış patatesle, hindili dürüm.

7. Gün Cuma

2. Egzersiz: Yirmi dakikalık, ağırlık gerektirmeyen egzersiz planını izleyin.

3. Mutfağınızı yeniden doldurun: Biten malzemelerinizi görmek için kilerinizi ve
buzdolabınızı kontrol edip, gelecek haftaki tarifler için alışveriş listesi
hazırlayın.

4. Kendinize puan verin: Biriyle ilk kez çıkın; nasıl ilerlediğinizi görmek
daima güzeldir. Şimdi bel ölçünüzü ve kilonuzu ölçme, dolayısıyla nasıl
değişiklikler yaptığınızı görme zamanı. İlk haftanızda, ağırlığınızda bir-iki
kiloluk ve bel ölçünüzde iki-iki buçuk santimlik bir azalma
gözlemleyebilirsiniz. Hatta giysi bedeniniz bile düşmüş olabilir.

izleyin. Akşam yemeği için; biberiye ve limonlu ızgara alabalık, çipura veya
levrek.

Bunları 1 hafta daha tekrarlayın

günaydın..bende sizler gibi menümü toptan yazmaya karar verdim daha iyi oluyor.ama benim sabahtan pek belli olmuyor..en son akşam yazrım artıkın..
PEHLİVANSON tebrikler darısı başımıza canım..hep böyle devam et..

Back
X