Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın....
cnm hiç bişi kullanmıorm.. elma krom almayı düşündm ama vazgectim sonra saglıkla zyflıyım die düşündm.. cla almayı bna önerrmsn?? baya sıkı spor yapıorm cnku..
spor yaptığın yerdeki hocalarına danışabilirsin senin şu anki durumunu en iyi onlar bilir ..ihtiyacın varsa önerilebilir..cla yağ ornını azaltıp kas oranını artırıyor diye biliyorum..ben hiç kullanmadım.!
herkese iyi uykular ve şimdidennn günaydınlar:)) ayy ablamlar geldii ancak yattı millet bende bi bakayım dedim kimsecikler yokkk:27:bu saatte benim uyumamam anormal zatiii hehe ay akşam yemek yemeyi istemedi cnm meyve yedim 2 elma bi parçada portakal meyve komasına gircektim benki sevmiyomm meyveyi nasıl olduda o kadar yedim kendime şaşıyorumm hepinizi öptümm

akşam yemeğini atlamasan iyiydi..aslında en azından bir salata yada çorba olsa dahamı iyi olurdu....1 elmaylada günü kapatırdın......

Son düzenleme:
cnm bn bu akupuntura pek güvnmiorm bi arkadasm verdigi kiloların hepsinin fazlasını aldı akapuntur sonrasında...

hımmmm garıbın ekmegı umud ........
aslında denmek lazım omur boyu etlı kupe
baktın kılo mu alıyon gunde 3 saat yenıden takarsın
ıyıce kafaya koydum bakalım
denemelerımı sızle paylasırım
sabah 1 dılım ekmek 3 dılım sucuk 3-4 catal bıberlı yumurta
ara portakal
oglene ıspanak
ara portakal
akşamam lahana yogurt

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız??
bakıyorum herkesin diyeti iyi gidiyor...
bende yarından itibaren çok yemeyi kesip düzene girmeye çalışacağım
diyete başlamak için kendime bi 10 gün verdim ama ilaçlarında etkisi ile 72 yi görüyorum
listede yer almak istemiyorum daha ama yarından itibaren aranızdayım
adcım canım liste ne durumda bilmiyorum ama 2 haftaya kadar yer olursa takıma dönmek istiyorum umarım sizin içinde uygundur
bugün kahvaltım fena değildi ama miktar konusunda hala kendimi ayarlayamıyorum
bu defa çok hevesliyim çnk kendimin önemli olduğunu daha ii anladım...çok üzgün ve yorgunum ama kendimi toparlamamın yolu hem ruhsal hemde fiziksel olarak iyi görünmek olduğuna karar verdim
bu hafta toparlanayım bi dr.a gideyim sonra tam gaz dönüş yapıyorum

slm kızlar nasılsınız??
diyete başlamak için kendime bi 10 gün verdim ama ilaçlarında etkisi ile 72 yi görüyorum
adcım canım liste ne durumda bilmiyorum ama 2 haftaya kadar yer olursa takıma dönmek istiyorum umarım sizin içinde uygundur
bu defa çok hevesliyim çnk kendimin önemli olduğunu daha ii anladım...çok üzgün ve yorgunum ama kendimi toparlamamın yolu hem ruhsal hemde fiziksel olarak iyi görünmek olduğuna karar verdim

canım zor gunler atlatıyorsun bır enzerını ende yasamıstım hamıle oldumu ogrendım hemen yun aldım 1haftada yelek ordum heveslendık sonra dıs gebelık mıs bırdaha ebegım olmaz dıye cok korkmustum
ama bunlar sınav onemlı olan sabretmek sımdı cok guzel tattlı bır oglum var
dıs gebelık tedavısınde kanser ılacı metex verıyorlar o metabolızamamı cok yavaslatmıstı 5 kg almıstım 6 ay sabbahları yurudum 3 kılo verdım sonra 1 ayda 2 kılo verdım ve hamıle kaldım testte korkmustum yıne mı dıs gebelık dıye
senı cok ıyı anlıyorum
rabım hayırlısı ıle saglıklı hayırlı evlat sahıbı etsın

ben o donemde sporla rahatlamıstım yoksa 6 ayda 3 kılo ne dmeek ?
sende atlatacaksın nasıpse bıze buradan bıldıreceksın hamıleyım dogum oldu
dogum kılolarımı vermek ıcın dondum dıyeceksın ınsallah

cnm sn bi diyetine sporuna basla istedigin fizige gel bak nasl o zmn birazda olsa moralin düzelicek hissedebiliyorum..

slm kızlar nasılsınız??

canım zor gunler atlatıyorsun bır enzerını ende yasamıstım hamıle oldumu ogrendım hemen yun aldım 1haftada yelek ordum heveslendık sonra dıs gebelık mıs bırdaha ebegım olmaz dıye cok korkmustum
ama bunlar sınav onemlı olan sabretmek sımdı cok guzel tattlı bır oglum var
dıs gebelık tedavısınde kanser ılacı metex verıyorlar o metabolızamamı cok yavaslatmıstı 5 kg almıstım 6 ay sabbahları yurudum 3 kılo verdım sonra 1 ayda 2 kılo verdım ve hamıle kaldım testte korkmustum yıne mı dıs gebelık dıye
senı cok ıyı anlıyorum
rabım hayırlısı ıle saglıklı hayırlı evlat sahıbı etsın

ben o donemde sporla rahatlamıstım yoksa 6 ayda 3 kılo ne dmeek ?
sende atlatacaksın nasıpse bıze buradan bıldıreceksın hamıleyım dogum oldu
dogum kılolarımı vermek ıcın dondum dıyeceksın ınsallah
canım hamile kalmak istediğin dönemi hatırlıyorum ama dış gebelik yaşadığını duymamıştım
yok çok ümitsiz değilim ama yine de şu an bebek fikrini düşünmek istemiyorum
bahar gelsin dışarı çıkayım spor yapayım istiyorum
bu defa diyetisyen falan da düşünmüyorum
ne yiyeceğimi zaten biliyorum
inş. güzel dileklerinde olur dua ediyorum

cnm sn bi diyetine sporuna basla istedigin fizige gel bak nasl o zmn birazda olsa moralin düzelicek hissedebiliyorum..

eveeet en çokta bahar alışverişi için en az 6 kilo vermek istiyorum
neysecim nasıl yaptı...valla azmine hayranım bende yapacağım...hatta bi ara eşimi askere bile göndermeyi düşündüm :1: ama o gitmek istemiyo o ayrı dava :3:
incelirsem evet gerçekten moralim düzelecek

pazar günleri düzenim olmuyo malesef :((
2 öğün beslendim ve bu saatten sonra hafif şeylerle atlatırım günü...
kalori hesabı hala yapamıyorum ama bugün tatlı yemedim :))

Merhaba,
Güne oldukça morali bozuk başladım.Liste diyetime bu kadar dikkat etmeme,hareketlerimi arttırmama rağmen bu sabah tartıldığımda kilom 94.1'di.Yaklaşık 8 gündür aynı kilodayım.Bu alışık olmadığım birşey.Kilom da fazla olduğu için rejime başladığımda hergün 300-400 gram giderdi benden.İlk kez kilo veremiyorum.
Sabah bu moral bozukluğuyla rejimden vazgeçmiştim.Canımın her istediğini yesem de 94'üm yemesem de diye düşündüm.Sonra hemencecik bu fikri kafamdan attım.Hava yağmurlu olmasına rağmen 1 saate yakın yürüdüm.Rejimime akşam saatlerine kadar dikkat ettim.Ancaakk ..... :((
Sabah : Az tereyağıyla tavada yumurta,30 gr peynir,4 siyah zeytin,yeşil çay,2 ceviz
Ara : 1 kuru incir ,1 saat sonra light süt
Öğlen : Sandwich : 90 gr light peynir,75 gr beyaz ekmek,marul
Ara: Yarım portakal,yaklaşık 30 gr muz,1 çay bardağı beyaz leblebi

İştee , kırıldığım nokta burada başlıyor :(( Yaklaşık 35 gr sütlü çikolata,20 gr kadar gofret,biraz acıbadem kurabiyesi,40 gr kadar antepfıstığı.

Akşam birşey yemeyeceğim artık.'Zaten de yeme ' diyeceksiniz.Daha ne yiyeyim.Bu kilo verememe durumu can sıkıcı.Böyle devam ederse bir doktora gidebilirim.Metabolizmayla alakalıdır belki.

Geçmişi okuyamadan hemen kısa bir cevap yazıyorum.Bütün hafta sonu oğlumun ödevleriyle cebelleştim.Tüm ütü,özbakım işleri bu saate kaldı.Umarım herkes iyidir

İyi akşamlar :))

kızlar selam bugün bakıyorum da gezmelerden kimse uğrayamamış.
ben hemen menümü yazayım ama bende gezmedeydim hemde sabah kahvaltısına çıktım akşam 7:30 da geldim.

20 şubat pazar menüm:

sabah: 1 dilim ekmek, 3 çay, 1 kk peynir, domate - salatalık 3 er dilim, 2 tane kızarmış patates, 2 kaşık biberli domatesli sos çok az yağ ile pişmiş

ara:türk kahvesi

ara: 1 tane küçücük çikolata inanın çoooook küçüktü.

öğle: 1 lahmacuncbol yeşil domates ile

ara : 1 elma,1 muz

akşam yemedim lahmacun yediğim için

ara: 1 yeşil çay

ara: 1 dilim ekmek( sabaha kadar acıkmamak için)

2 litre su ve 1 saat kadar yürüdük

selam fıstıklar...sabah anacığım patates kızarttı yedim:57:yanında zeytin ve 1kk peynir bide misafir çok geldi tanıtım falan vardı amwayin pasta börek çörek yaptık:27:düzenli bi yemeğim olmadıı 3 sarma yedim 1 dilim ekmek tatlısı:47:çay akşam bi kase çorba arada elma portakal sonrada 5 6 fındık :2::2::19::19: kötü bi menü biliyorumm:63::57::57:

cnm bnce su tutuosundur cnku insan kilo alınca vücudundaki su oranı azalıo yüzde 50nin altına dönüo ama sonra vüct zzyflrken onu normale getirmek için 50yi bulana kdr rkmlr artıo bnce yag ve su oranını gösteren bi tartı al
Merhaba,
Güne oldukça morali bozuk başladım.Liste diyetime bu kadar dikkat etmeme,hareketlerimi arttırmama rağmen bu sabah tartıldığımda kilom 94.1'di.Yaklaşık 8 gündür aynı kilodayım.Bu alışık olmadığım birşey.Kilom da fazla olduğu için rejime başladığımda hergün 300-400 gram giderdi benden.İlk kez kilo veremiyorum.
Sabah bu moral bozukluğuyla rejimden vazgeçmiştim.Canımın her istediğini yesem de 94'üm yemesem de diye düşündüm.Sonra hemencecik bu fikri kafamdan attım.Hava yağmurlu olmasına rağmen 1 saate yakın yürüdüm.Rejimime akşam saatlerine kadar dikkat ettim.Ancaakk ..... :((
Sabah : Az tereyağıyla tavada yumurta,30 gr peynir,4 siyah zeytin,yeşil çay,2 ceviz

İştee , kırıldığım nokta burada başlıyor :(( Yaklaşık 35 gr sütlü çikolata,20 gr kadar gofret,biraz acıbadem kurabiyesi,40 gr kadar antepfıstığı.

Akşam birşey yemeyeceğim artık.'Zaten de yeme ' diyeceksiniz.Daha ne yiyeyim.Bu kilo verememe durumu can sıkıcı.Böyle devam ederse bir doktora gidebilirim.Metabolizmayla alakalıdır belki.

Geçmişi okuyamadan hemen kısa bir cevap yazıyorum.Bütün hafta sonu oğlumun ödevleriyle cebelleştim.Tüm ütü,özbakım işleri bu saate kaldı.Umarım herkes iyidir

kızlar selam spordan geldım sımdı body bar yaptım 30 dk 2 set suana gırdım geldım :)

Dün : Sabah : Çorba
Öğlen : Çorba,Domatesli tavuk
Ara : Salata
Akşam : Salata
Bugun :
Domates+ Salatalık + 2 dilm beyaz ekmek
Öğlen : Mercimek yemeği , makarna
Spordan sonra : Salatalık bol limonlu

bence de dimi ayyıldız. canım et köftesi yedim yanmaz tavada yağsız pişirdim. seçeneklerimin arasında beyaz ekmek değil zaten tam buğdayunundan ekmek,diyet bisküvilerden 4 tane veya 2 tane grisini ama bana ekmek daha lezzetli geliyo bunların içinden.yok ya bütün gün popoyu yere koyamıyorum ki.akşam yatağın yolunu zor buluyorum. 1 saattir ütü yapıyorum.işleri yetiştiremiyorum beceriksizim herhalde
afiyet olsun canım et kendi suyunu veriyo diye yanmaz tava tercihin iyi olmuş canım.sende benim gibi beyaz ekmek yemiyorsun çok güzel.

canım sporlar konusunda sana çok imreniyorum . ooo mantılar yenmiş amanda aman kız.iyisin bugün gene:1::1::1:

mantı yerine sebze seçseydin bence daha iyi olurdu.zeytinyağlı olabilirdi. birdr şunu syliyeyim benim diyetisyenim soğanı çok önermiyordu sebebide hem işyahı açması hemde vücutta çok su tutarmış yemeklere bile ilave ettirmezdi.
elimden geleni yapmaya çalışıyorum gülüm sporsuz benim bünyem 1 gr dahi vermez bu arada soğan için dikkatli olacağım canım ama çok tatlı idi gıı :-)

Merhaba,

kız ne bu kızmak ötesi dayak lazım sana .
ne demek veremiyorum diye diyeti bırakıcakmış bırakta ol bakalım 120 kilo o zaman bakalım daha da dikat etmicen mi :53: canım sen öncelikle iradeni kullanıp sabretmeyi ögrenmelisin.nefsi öldürmek değil terbiye etmeye çalışmak lazım.yani güzel hoş çikolata yemişsin ondan sonraki gelenler neyin nesi.:50: ben de umudumu kesicem senden inan ki :91:
hergün tartılma daha cuma günü tartıldık haftada bir tartılmak en iyisi.
bak kilo azaldıkça verebilinen gramlar daha çok azalıyor şu durumda senin en az 2 kg vermen lazım gerekirken sen hemen pes edip yemeye kendini veriyorsun.bence çok iradesizsin kusura bakma ancak böyle gaza gelirsiniz bende oyleyimdir biz gaza geldim bende sana şimdi tablo göstericem hala duruyor.
bak ibret al ....
bu benim başlayıp senin gibi sürdürmek için gayret gösterdiğim ama birtürlü metabolizmamı delirtemediğim dönem.o dönem borç oruçlarım vardı gerçi ama iyiki kenarda tutmuşum.üstelik akşam yemeğinden sonra sahur yapmıyordum ben .ve akşam yürüyüşlerimde vardı.
03.12.2010 başlangıç kg: 62.5kg
04.12.2010 1.gün 62.3kg
06.12.2010 3.gün oruç 61.7kg
07.12.2010 4.gün oruç 61.5kg
08.12.2010 5.gün oruç 62.1kg
09.12.2010 6.gün oruç 61.8kg
10.12.2010 7.gün oruç 61.8kg
11.12.2010 8.gün 62.0kg

13.12.2010 11.gün 61.8kg
15.12.2010 12.gün 62.kg
16.12.2010 13.gün oruc yok
17.12.2010 14.gün oruç 61.8kg
20.12.2010 oruç yok
21.12.2010 oruç yok
22.12.2010 oruç 61.6 kg
23.12.2010 oruç yok
24.12.2010 oruç yok
26.12.2010 61.7kg

ve bu siteye geldiğimde tam 61.7 kiloydum önce takip ettim sonra girmeye kadar verdiğimde 59.7 falandım sonra 59.2 olmuştum ve sonra 58.7 idim .ve şuanda cuma günü tartılıcam işte 1 hafta deneme sürem vardı ve 2 haftadır listedeyim ve bu 3. haftam oluyor cuma günü anlatmak istediğimi anlamışsındır umarım.yani 2.5 kiloyu menüler paylaşmadan ve sadece dışardan izleyerek sen bizlerlede paylaşıyorsun üsteki vücuttan gidicek çok yağ var sende.bu kadar streslenmeye gerek yok dicem ama var bence .toparlanmaya bak hemen önceee...

kızlar selam bugün bakıyorum da gezmelerden kimse uğrayamamış.
ben hemen menümü yazayım ama bende gezmedeydim hemde sabah kahvaltısına çıktım akşam 7:30 da geldim.

20 şubat pazar menüm:

sabah: 1 dilim ekmek, 3 çay, 1 kk peynir, domate - salatalık 3 er dilim, 2 tane kızarmış patates, 2 kaşık biberli domatesli sos çok az yağ ile pişmiş

ara:türk kahvesi

ara: 1 tane küçücük çikolata inanın çoooook küçüktü.

öğle: 1 lahmacuncbol yeşil domates ile

ara : 1 elma,1 muz

akşam yemedim lahmacun yediğim için

ara: 1 yeşil çay

ara: 1 dilim ekmek( sabaha kadar acıkmamak için)

2 litre su ve 1 saat kadar yürüdük
lahmacun 1 tane büyük olsaydı keşke akşam yememişsin olmamış bak .vüducu boş bırakma metabolizman durur .aç bu kadın tutun yağcıklarını eritmeyin idareli kulanın der ona göre :1:

selam fıstıklar...sabah anacığım patates kızarttı yedim:57:yanında zeytin ve 1kk peynir bide misafir çok geldi tanıtım falan vardı amwayin pasta börek çörek yaptık:27:düzenli bi yemeğim olmadıı 3 sarma yedim 1 dilim ekmek tatlısı:47:çay akşam bi kase çorba arada elma portakal sonrada 5 6 fındık :2::2::19::19: kötü bi menü biliyorumm:63::57::57:
oh oh afiyet olsun canım sarmaya bayılırım .kız hiç borek çorek yemedin mi sen maşallah.ekmek tatlısı var ama olsun çeşit olsa yerdim ben yine tutmuşun kendini aferin valaha.

kızlar selam spordan geldım sımdı body bar yaptım 30 dk 2 set suana gırdım geldım :)

Dün : Sabah : Çorba
Öğlen : Çorba,Domatesli tavuk
Ara : Salata
Akşam : Salata
Bugun :
Domates+ Salatalık + 2 dilm beyaz ekmek
Öğlen : Mercimek yemeği , makarna
Spordan sonra : Salatalık bol limonlu

amanını çorba görüyorum umarım hazır değildirler bu arada sporlar harika olmuş .

sabah:3 yk kadar menemen.3 dilim ekmek,1 tane elim kadar salatalık,yarım kk kadar peynir,2tane yeşil çayı bir kupaya salladım şekersiz içtim. saat:11:30 da yapıldı.
ara:1 su bardağı nar suyu dışardayken en sağlıklı o geldi saat12: onikibucukta içtim
öğle yemeği:1 tane alabalık fırında ,3 dilim yuvarlak patates dilimi,1 su bardağı dimes meyve suyu saat16:30
ara:yarım portakal,develi armut 4 de 1 kadar saat18:30
akşam:3 tane mantar sadece kendi suyuyla pişti o kadar.saat20:30
ara:2 tane yeşil çay bir kupaya sallama yanında 3 tane form bisküvi saat 21:30
su miktarı 2 litre
spor yok cünkü kızlar ben şimdi hatırladığım kadarıyla kanepe iteklemiştim dizimle onda çaktım sanki peteğe denk geldi yürürken bir ara gerçi ayakkabı dolandı eşim ortalığa bırakmış ondanda snirlenip ayakkabıya vurmuştum ikisinden birinde oldu bugün acıyo ama yarın geçiçek eminim.hiç spor yok 27:
saatlerini yazdım fikir olarak yorumlamanız için .

Son düzenleme:
bu arada göbeğime yaptığım masaj yağlarım bitti .susam yağı kaldı tek.onuda bir şekilde tüketirim sanırım.ben bu hafta içinde regl olacağım tartı şimdilik farkettirmiyor ama ben bir liste hazırladım kendim uymak için .
paylaşmak istiyorum.
öncelikle liste bu ama ne kadar uyarsam o kadar kar benim için harfiyen olmasada 2 eksik 2 noksan çok güzel bir spor aktiviteleriyle şıklandırdım.yarından eğer ayağımın agrısı geçerse dostlar başlıyorum bu arada aklınızda bulunsun regl olacağınız zaman daha çok kilo gidiyor
sabah 7.30 da kalkış
8:30-9.30 yürüyüş 1 saat yürüyüş
9.30- kahvaltı 3yk kadar kellogs yarım bardak süt ====alternatif:(kaynamış yumurta +2dilim ekmek+çay)(peynir,zeytin,2dilim ekmek+çay
10:00-11.00 bilgisayar+ara:1 meyve
11:00-12:00 100 mekik+200 sopa+200 yanlara+30ar bacaklar+ebru şallı hareketleri
12-13:30 arası serbest öğle yemeği alternatif:(mantar sote)+çorba+tost+kepek makarna yoğurtlu,artan yemeklerde olabilir.
13:30-14:30 bilgisayar ara:1 fincan çay+3 tane form bisküvi
14:30-15:30 yürüyüş
15:30-16:30 arası dizim var 100 mekik+200 sopa+200 yanlara+30ar bacaklar+ebru şallı hareketleri
16:30-19:00 arası yemek molası :miktar az salata şart,
19:00dan 20:30 a kadar yarım saat yürüyüş
akşam fırsat olursa mekik+sopa +yanlara eğiliş
akşam 19 dan sonra ara olacak olursa tercih meyve.
günlük su tüketimi 3 litre

oh oh afiyet olsun canım sarmaya bayılırım .kız hiç borek çorek yemedin mi sen maşallah.ekmek tatlısı var ama olsun çeşit olsa yerdim ben yine tutmuşun kendini aferin valaha.
.

ah ahh çok canımız çekti ama ekmek tatlısından sonra:D yesem nolurdu bilemiyorum karnım çok şişş hissediyorum o kadar çay içtim kii su çay karışık yemekk :44::44: herkese iyi geceelrrrr

bu arada göbeğime yaptığım masaj yağlarım bitti .susam yağı kaldı tek.onuda bir şekilde tüketirim sanırım.ben bu hafta içinde regl olacağım tartı şimdilik farkettirmiyor ama ben bir liste hazırladım kendim uymak için .
paylaşmak istiyorum.
öncelikle liste bu ama ne kadar uyarsam o kadar kar benim için harfiyen olmasada 2 eksik 2 noksan çok güzel bir spor aktiviteleriyle şıklandırdım.yarından eğer ayağımın agrısı geçerse dostlar başlıyorum bu arada aklınızda bulunsun regl olacağınız zaman daha çok kilo gidiyor
sabah 7.30 da kalkış
8:30-9.30 yürüyüş 1 saat yürüyüş
9.30- kahvaltı 3yk kadar kellogs yarım bardak süt ====alternatif:(kaynamış yumurta +2dilim ekmek+çay)(peynir,zeytin,2dilim ekmek+çay
10:00-11.00 bilgisayar+ara:1 meyve
11:00-12:00 100 mekik+200 sopa+200 yanlara+30ar bacaklar+ebru şallı hareketleri
12-13:30 arası serbest öğle yemeği alternatif:(mantar sote)+çorba+tost+kepek makarna yoğurtlu,artan yemeklerde olabilir.
13:30-14:30 bilgisayar ara:1 fincan çay+3 tane form bisküvi
14:30-15:30 yürüyüş
15:30-16:30 arası dizim var 100 mekik+200 sopa+200 yanlara+30ar bacaklar+ebru şallı hareketleri
16:30-19:00 arası yemek molası :miktar az salata şart,
19:00dan 20:30 a kadar yarım saat yürüyüş
akşam fırsat olursa mekik+sopa +yanlara eğiliş
akşam 19 dan sonra ara olacak olursa tercih meyve.
günlük su tüketimi 3 litre

mikemmelllll bi liste olur aslında biz bile yapmalıyız :27:ama nerdeeee

ah ahh çok canımız çekti ama ekmek tatlısından sonra:D yesem nolurdu bilemiyorum karnım çok şişş hissediyorum o kadar çay içtim kii su çay karışık yemekk :44::44: herkese iyi geceelrrrr

ben hiç yemedim o tatlıyı benim favorim hanım göbeği yada baklava oh misss .
aşırı sulumu oluyor bimiyorum görüntüden o olduğu anlaşıyor
bu arada o listeyi ben yapacağım sporlarımı kesin yaparım
:47: nefsimin yöneticisi olamasamda o nefisle mücadele eden bir gladyatör gibi savaşacağım .:57:

ben 2.5 saat yürüyüş koydum gün içinde 940 kalori yakılıyor bu şekilde.
ve günlük almam gereken kalori bu imiş 2273.8 Kalori tabiki bu kadar kalori almam. ve aldıklarımı yakarım ve üstünede spor yaparsam kilo kaybı olur napim başka çarem yok .
az yemek ve çok spor 1ayda 2kg vermem lazım mutlaka.58 bana çok geliyor

günaydııııınnnn :71:
sabah 70.9 ile uyandım bakalım bu hafta ne kadar toparlayacağım kendimi ...
işin güzel tarafı dışarı çıkamıyorum sonuç dışarda yemek yiyemiyorum...bakalım farkedecek mi??

Back
X