yok canım ikisi farklı. netten bak istersen biri sarımsı ekşi keskin tatlı. yaban mersını ise kırmızımsı daha hafifi bi tadı var
ızgara en mantıklısı ozman. ilk defa yıyecem zaten.
işte bende tüm bu soruların cevabını bulmak için perşembe günü doktora gidcem canım. bunlar nasıp işi aslında allah ne derse o oluyor. kaç kişi önceden doktora gidiyordur kı? ama ben yıne de tedbırımı almak istıyorum. gerisi allahtan artık
evet ya bende çok motve oldum :)) umarım yararlarını görürürm. ama çok abartmamak gerekıyormuş. gunde 3 4 tane yeter sanırım.
sanırım bi vitamın eksıklığı var canım. midesını bılmıyorum ama aşırı kansızlığı vardı. kilosu fazlaydı ama kanın kiloyla alakası yokmuş zaten.
sorma medinecim girdim valla. bi diyorum ne çabuk havaya girdin bakalım nasıp edecek mı allah ama kendımı alıkoyamıyorum nette hep bu tür şeyleri araştırıyorum
ben varım. seninle yarışabilirim mesela. hem spor konusunda teşvik edersin beni. dün 10 tane mekik ektım ama bittim onuncusunda. eşim nasıl gülüyo

çok hamlamışım ya. hamlamak ne kelime pas tutmuşum pas
yapcaz yapcaz
bence kırmızı kurdeleyi haketmşsin

sirke konusunda ayyıldız oldukça bilgilli. midene zarar vermemesi için 1 çay kaşığı bal karıştır. et konusunda bilgim yok ama mantıken yemekten sonra yemen gerekır diye düşünüyorum.
canım diyetisyenın verdiği listenı bizimle paylaşırmısın? paylaştın mı yoksa ben görmedim de :26:
mantı haaaaa

kız naptın ayağına zorladın mı kendını yoksa :44:
canım ya bence o küpeyı çıkarınca gherı alınır kiklolar ya . sen en iyisi rabıanın da dediği gibi hayatın boyunca yapabıleceğın beslenme düzeninle zayıfla. spor yap. ahha o sporu bende yapabılsem

((