Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yarışmaya karar verildimi.kim kimle yarışacak nasıl belirlediniz..

:

yok canım ayyıldızım yarışalım dedi ben de ok dedim ama bugun hiç karşılaşamadık daha. ikili gruplar halınde kendı içimizde yarışalım dedik. gerçi zamanında denenmış başarılı olmamış ama belkı bu sefer tutar :8: sen gözüne bi rakip kestir direkt ona teklif et bence . zamanla oturursa önümüzdeki hafta eş değiştiririz.

kavitasyon bende düşünüyorum..göbeğim tam gitsin istiyorum..

geçmiş olsun..bu sene grip inatçı çıktı..bağışıklığı güçlendirmek gerekiyormuş ...

yarışmaya karar verildimi.kim kimle yarışacak nasıl belirlediniz..

aynen bend eyürüyünce mutlu oluyorum hemde daha güçlü vede enerjik hissediyorum..
yürürken müziği bend eseviyorum ama kızımın odasında kapalı kapılar arkasında sessizce yürümek zorundyım küçük sıpa kapıya dayanıp ağlıyor yoksa..:50::59:
doğru küçük çocuk olunca bazı şeylerden ödün vermek gerekiyor olsun Allah sağlık sıhhat versin canım

Bu günkü menüm..
SABAH:
2 dilim tam buğday ekmeği..
1 yumurta
1 adet salatalık
yarım bağ maydanoz..
ve çok ince dilim yarım yağlı beyaz peynir..
1 bardak yeşil çay zencefil tozlu..
ARA:
yeşil elma
ÖĞLE:
el ayası büyüklüğünde haşlanmış tavuk göğsü..
ve yağsız limonlu salata..
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak zerdeçallı yarım yağlı yoğurttan ayran..
ARA:
yarım muz
1 bardak limonlu yeşil çay..
AKŞAM:
3 yemek kaşığı karnıbahar ..
1 yeşil elma..
2.5 litre su.. sporumu akşam yapmaya niyetliyim...

yok canım ayyıldızım yarışalım dedi ben de ok dedim ama bugun hiç karşılaşamadık daha. ikili gruplar halınde kendı içimizde yarışalım dedik. gerçi zamanında denenmış başarılı olmamış ama belkı bu sefer tutar :8: sen gözüne bi rakip kestir direkt ona teklif et bence . zamanla oturursa önümüzdeki hafta eş değiştiririz.
tamam teşekür ederim..tutarsa neden olmasın..
doğru küçük çocuk olunca bazı şeylerden ödün vermek gerekiyor olsun Allah sağlık sıhhat versin canım

evet sağlık sıhhat versin..bazı şeylerden ödün vererek bu güne geldim..önemli olan sağlık ve huzur..gerisi zaten bir şekilde halloluyor..

Bu günkü menüm..
SABAH:
1 yumurta
1 adet salatalık
yarım bağ maydanoz..
ARA:
yeşil elma
ÖĞLE:
ARA:
yarım muz
AKŞAM:
1 yeşil elma..

vayyy menüye bakarmısınız süpermiş canım tek bir pürüz dahi yok. afiyet olsun

supersın spor ve menun harıka sana ımrenıyorum boyle gıdersen ıyı kılo verırsın ..

Sağol tatlım hep beraber vericeğiz kiloları bu arada sen akupuntur küpesini ne yaptın cnm
kavitasyon bende düşünüyorum..göbeğim tam gitsin istiyorum..

evet cnm bu arada bak kavitasyon indirimde İstanbul'da isen ben aldım
grupfoni [Günün Fırsatı: Bakırköy Safir Güzellik

Bugun Menüm :
Sabah : 2 Adet Yulaflı biskuvi
Öğlen : Çorba Salata
Spora Gitmeden : Salata

Son düzenleme:
selamlar kızlar:79:
2 gündür gelemedim:)
dün günü birlik zonguldakdaydık. bugün de bu saatte kadar elektirik yoktu. dünden oldukça yorgunum. azar azar geçmişe bakarım. sizler nasılsınız?

günaydın..
20 şubat menüm..
sabah 1 çavdar ekmeğine kk peynirli ve yeşil biberli tost
2 zeytin
yeşil.çay.
ara eşimle kahvaltı :(( 1 yumurta 2 dilim çavdar ekmeği..tahin pekmez sürelerek..2 bardak açık çay..
öğlen çok geç yedim..
haşlanımış tavuk göğsü 3 adet cin biberiyle ..
1 dilim tam buğday ekmeği..
ara yeşil çay..
akşama açlık hisetmediğim için sadece yeşil elma..
son ara tarçınlı süt ve az peynir mini minnacı ekmekle..spro yok alışverişe gittik 2 saat full dolaştık vede gelince de oturmadan yemek hazılrığı 1.5 saat te öyle totom yer görmedi..
2 litrede su içtim..
bir adet eti çubuk çikolata kaçamağım var..öğlen öğününden sonra :(((
bence gayet iyi olmuş .şekerli kaçamaktan ziyade tuzlu seçilmiş iştah açmamıştır.afiyet olsun. canım

bu kadar ağır spor neden ekledin canım..
haftada 5 gün 50 dk yürüyüş yeterli..ağır spor yapmakta zararlı ..bunuda diyet + sporla dengeleyerk yapmalısın....çok yağ yakmak ve hızlı kilo vermek istiyorsan gece yatmadan önce yürü..sabaha kadar yağ yakarsın..:34:
bu kadar ağır spor derken bol yürüyüş olarak 1.5 saat daha ekledim canım normalde diğer mekik sayısını böldüm 3 e bir de sürekli hareket halinde olmak istedim kilo vermekte çok zorlanıyorum gece yatmadan önce yürüdüm çok faydaını gördüm aslında geceye yakın enesi yatırmak problem oluyor sonrasında buraya takılıyorum hani gündüz olunca enes kreşten gelicek yürümeliyim diye diye aksatmam diye gündüz saatlerine koydum.ayağımın acısı geçmedi sertleşti gibi ara ara sızlıyo içerden dün ve bugün ne spor ne yürüyüş resmen oturuyorum.

gece yüryüş yöntemi tarafımdan denenmiş vede hiç diyetsiz 5 kilocuk vermiştim..ve 10 kilo vermiş gibide incelmiştim....şimdi bebekten dolayı akşama pilim bittiği için bunu henüz uygulayamıyorum..:43:
evet canım aslında benimde selülitlerim gitti çok seviyorum önceden bir etek falan giysem bakınca off diyodum çıkartıyordum şimdi giysem rahatsızlık duymam sanırım evde tabi :34:
yok canım ikisi farklı. netten bak istersen biri sarımsı ekşi keskin tatlı. yaban mersını ise kırmızımsı daha hafifi bi tadı var

ızgara en mantıklısı ozman. ilk defa yıyecem zaten.
işte bende tüm bu soruların cevabını bulmak için perşembe günü doktora gidcem canım. bunlar nasıp işi aslında allah ne derse o oluyor. kaç kişi önceden doktora gidiyordur kı? ama ben yıne de tedbırımı almak istıyorum. gerisi allahtan artık:69:

evet ya bende çok motve oldum :)) umarım yararlarını görürürm. ama çok abartmamak gerekıyormuş. gunde 3 4 tane yeter sanırım.

sanırım bi vitamın eksıklığı var canım. midesını bılmıyorum ama aşırı kansızlığı vardı. kilosu fazlaydı ama kanın kiloyla alakası yokmuş zaten.

sorma medinecim girdim valla. bi diyorum ne çabuk havaya girdin bakalım nasıp edecek mı allah ama kendımı alıkoyamıyorum nette hep bu tür şeyleri araştırıyorum :70:

ben varım. seninle yarışabilirim mesela. hem spor konusunda teşvik edersin beni. dün 10 tane mekik ektım ama bittim onuncusunda. eşim nasıl gülüyo :1: çok hamlamışım ya. hamlamak ne kelime pas tutmuşum pas :59:

yapcaz yapcaz :27:

bence kırmızı kurdeleyi haketmşsin :46:
sirke konusunda ayyıldız oldukça bilgilli. midene zarar vermemesi için 1 çay kaşığı bal karıştır. et konusunda bilgim yok ama mantıken yemekten sonra yemen gerekır diye düşünüyorum.

canım diyetisyenın verdiği listenı bizimle paylaşırmısın? paylaştın mı yoksa ben görmedim de :26:

mantı haaaaa :37: kız naptın ayağına zorladın mı kendını yoksa :44:

canım ya bence o küpeyı çıkarınca gherı alınır kiklolar ya . sen en iyisi rabıanın da dediği gibi hayatın boyunca yapabıleceğın beslenme düzeninle zayıfla. spor yap. ahha o sporu bende yapabılsem :(((
araştır seyyahcım öğrenmek lazım baştan öğrenip bilmemek olmuyor benim bir arkadaşım vardı aradı dedi regl olmadım dedim test al bak 3 gün sonra bakarım haftasonu eşim alsında dedi sonra haftasonu aradım evet hamileym dedi sonra dr git dedim folik asit al dedim sigarada içiyo bırak şunu dedim ilk bebişindede içmiş çok kızdım canım sıkıldı ne bilim duyarsızlıktan maddiyat çok yol biliyorum hani özel dr gitti şimdi sigortalarıda yok napcak bilmiyorum en azından kabuklu yer fıstığı al ,folik asit almıyosan günlük tüket dedim. amann işteee :53:
hoşgeldin tekrar canım. seni aramızda görmek çok güzel. ben topiğe geldiğim gün sen diyetı bırakmıştın. simdi yıne başlarız.

aaaaaa olmaz ama böyle hemen pes etmek. :19:

en sonunda plastıkın menüsünde bir yemek gördük. gerçi sabah yıne çorba varmış ama

:60::60:alemsın valla ha ayakkabıdan mı aldın hırsını :60:

kız bu diyet listesınden çok spor listesine benzemiş ama :1:
:27: aynen spor listesi yemekleri kafamdan ayarlıyorum ama yazılı olan sporları geçince ihanet etmiş gibi oluyorum ondan .birde başlarsam inşallah resmen hastabakıcı oldum şimdide eşim evde öksürükle boğuşuyoruz rapor aldı gitmedi işe yarında başka dr gidip 3 gün dah rapor alıcakmış sırf onun için düzene geçemedim spor gerçi bacağımdan yürüyemiyorum ama yemek konusunda çok daralıyorum .çeşit istiyor :26:

günaydın arkadaşlar nasılsınız ?
cumartesi menüm
sabah 1 dilim kızarmış ekmek -yarım kk helva -1 çay bardağı süt
ara 1 avuçdan az leblebi kuru üzüm karışı-1 hurma
öğle saat 3de eve gittim 2 kaşık nohutlu pilav yedim.
sonra eşim işe gitti bende kanepede uyuyakalmışım kalkınca 5 dilim sucuk 1dilim ekmek yedim
arkasından 1 elma 1 portakal yedim

pazar menüm
sabah öğle birleşti saat 12.30da 2 dilim kızarmış ekmek-1 haşlanmış yumurta üzerine zeytınyağı gezdirdim nane pulbiber tuz serptim-yarım kk kadar beyaz peynir 2 çatal köy peyniri -1küp helva-1 çatal ucuya sarelle-2 bardak şekersiz çay içtim. ardından yarım çay bardağı da süt içtim.
sonra mutfağın ve yatak odasının camlarını sildim. yatak odasının balkonu kapalı onun camlarını sildim. banyoyu yıkadım evi üstten şöyle bi süpürdüm. arada 3 leblebi 1 kuru üzüm 1altın çilek 1 yaban mersini yedim.
sonra annemlere gittik
2 kabuklu badem yedim
2 kaşık pilav -1 kepçe kuru fasülye yedım(2 kaşık ya anca vardır)
sonra eve gittik eşim acıkmış ona tost yaptım bende acıkmışım kendıme de ekmeğın kıyısından tost yaptım saat 9u geçiyordu. biraz geç yedim bi o kötü oldu :50:
sonra 10 tane mekik çektim. yanı çekemedim hertarafım pas tutmuş mahvoldum önce ısınmam gerekıyor sanırım.

bu sabah da 3 yemek kaşığı nesfit e yarım cay bardağı kadar süt kattım yedım.
akşam babamlarda balık yıyecez sanırım. eşim dün söz verdi.
bu hafta sonum diğerlerine nazaran en masumuydu. bu hafta ayyıldızımla yarışacaz :27:
yarışalım canım ya yarın başlayalım tamam mı .

slm kızlar inşallah herkesler iyidir ben fena değilim çok şükür. sanırım grip oluyorum hiç halim yok.
hadi neler yedim yazayım.

cumartesi
sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı. (ekmekler yağlı reçelliydi)
öğlen 1 kase çorba
sonra arkadaşın yanına uğradım
biraz cips(küllah şeklinde olan cipslerden 4-5 ad)
akşam, saat 17.3 gibi 4 kaşık kuymak 1 dilim ekmekle.
sonra arkadaşa oturmaya gittik.
2 dilim ıspanaklı börek ama gerçekten ince böreklerdi. bir kasenin yarısı kadar makarna salatası yedim.

pazar ailecek kalabalık bir kahvaltı çeşitte boldu ama 1 dilim ekmek anca yemişimdir. servis yaptım sürekli.
öğlen 2 gibi 1 kase tarhana çorbası,1 tabak patatesli bezelye
saat 5 gibi 2 dilim ekmek ve 1 tabak türlü.
saat 7 gibi 1 küçük kase çerez. badem,fındık ve antep fıstığı
daha sonra 1küçük fincan taze sıkılmış portakal suyu,yarım elma.

bu sabah yine 1 dilim ekmekle kahvaltımı ettim.
afiyet olsun o ciplerden bende çok seviyoum :1: çerez falan olayı bana ters ama itinayla yapanlara hayranım miktarda iyi tutuyorsunuz valla ben nasıl yemiştim bir kere :52:

öğle yemeğim bir kase nohut -1 dilim ekmek. nohutu çok beğendım çok güzel yapmışlar.
ara öğünlerimi yazayım da yarına kadar unuturum sayıyla yedım herşeyı bugun :))
sabah 10.00 gibi 1 fincan yeşil çay -3 badem-3 fındık
saat 11 gibi 1 grissini
saat 12.30 gibi 3 leblebi 2 kuru üzüm
saat 2 de öğle yemeğimi yedım az önce.
bol su içmeye çalışıyorum ama ısınmadı hala buz gibi
suyunu sürahiye koy sonra peteğin üstüne nasılda ılık oluyor sabahdan iki sürahi koyuyorum ben akşam tekrar ama soğuk oluyo pencere kenarında falan olunca dikkat et hastalanma canım.
benimde 26 yaşından sonra 20 liğim çıkıyor :26: yarısı patlamış aslında çektirmem lazım napsam bilemiyorum 2 tane çektirebilirim bu ay içinde :51:
Bu günkü menüm..
SABAH:
1 yumurta
1 adet salatalık
yarım bağ maydanoz..
ARA:
yeşil elma
ÖĞLE:
ARA:
yarım muz
AKŞAM:
1 yeşil elma..
çok güzel bir menü canım bu hafta çok umutluyum ben senden.

dün günü birlik zonguldakdaydık. bugün de bu saatte kadar elektirik yoktu. dünden oldukça yorgunum. azar azar geçmişe bakarım. sizler nasılsınız?
evet firari rabia hoşgeldin bacım ya .bizde yarışalım diyoruz kaptanla sen eşit üye seçinde 2 grup şeklinde yarışalım seyyah ben pehlivanson sanırım yarışmak istiyordu eminim diğer arkadaşlarla yarışır rabiş ve asu grubu diye ikiye ayrılalım :27:
salı ,çarşamba,perşembe 3 gün yarışalım cumaya tartılıyoruz ne olsa haftaya tekrar devam devam ederizz tabi herkese uyarsa.

Son düzenleme:
sabah :yarım elma saat 09-30
kahvaltı:3 adet patates kızartması,3 dilim light ekmek,yarım kk peynir,3 adet sucuk,2 tane sallama yeşil çay bir kupada içildi.saat 10-30da
ara: yok
ikindi saat:15-30da 6-7 mantardan sote yaptım,az havuç ve kırmızı biber,soganlı, yanında bir kase cacık yedim.3 dilim ekmek yedim malesef 1 su bardağı meyvesuyu içtim.
ara:2 tane form bisküvi ,2 sallama yeşil çay bir kupada çay içtim saat:16-30 da

akşam yemek yemeyeceğim
develi armut ,portakal veya greyfut yiyebilirim.
1.5 litre su tüketildi şimdiye kadar.
spor ve egzersiz dün ve bugün hiç yapamadım eşim evde hasta benimde bacak incimiş sanırım bugün yürürüyüm diyordum ama azcık denedim belli bir adımdan sonra bacağımın alt yan kısmı sertleşmiş damarları morarmış gibi sanki acıdı ve kestim kas gevşetici sıkıyorum uyuşuyor .yarın ama ağrısada yürüyüşümü yapacağım.belki akşama mekik egzersiz çeker geceye yakın listemi güncellerim.ekmeğim çok olmuş demi :-( o yüzden akşam yemicem sadece meyve ile geçirim

Son düzenleme:
kızlar nq butonu çalışmıyor mu? geçmişi okudum, alıntı yapamadım?

bu takımiçi yarışmayı kimler istiyor? bir de ikili takımlar mı olmak istiyorsunuz? yani istekli çoksa yine deneriz. bence sorun yok.

yok gülüm ben zekai tahire hiç gitmedim ama orada çalışıyor bir de orası çok kalabalık sanırım devlet hastanesi sanarsam .bu özel haftasonları açıyor ofisini 3-4 saat sonra gidiyor doğumlara falan giriyor özel hastalarının onun haricinde haftaiçi hastanesinde oluyor tahliller için ben düzen labaratuara gidiyorum gülüm.ben sıra olayı vs pek olmadığı için tercih ettim.
bu arada etlik lokman hekimde elif terzi var oda çok iyi benim arkadaşım doğum yaptı onda çok metetti gidebilirsin onuda googlede araştır

zekai tahir'i biliyorum canım. çok kalabalık orası, çevre illerden de hasta geliyor oraya. zekai tahir'i pek düşünmem zaten ama özel muayenesi olabilir. tabi sonra nerde doğum yapcaz sıkıntısı olur ama daha bunları düşünmek için erken ya:)) hem istiyorum diyorum hem de kararsızım. zayıflığın tadını da çıkarmak istiyorum sanırım.:1:
elif terzi'de yaptım ben de doğumumu. yalnız çok hastası var. çok bekliyorsun. randevu almak bir sıkıntı. özel de bir muamele yok, sadece iyi bir bayan gibi duruyor. doğumda da zaten hemşire ilgileniyor son ana kadar, normal doğumlarda. açılma yeterli olunca doktoru çağırıyorlar. doğumumda bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.

Tekrar Merhaba,
Bugün yediklerim : (rejime çok sadıktım )
Sabah : 60 gr light peynir,4 siyah zeytin,2 ceviz,yeşil çay,45 gr tam tahıllı ekmek
Ara : 1 kuru incir
Öğlen : Yaklaşık 100gr tavuk göğsü,ayran,yarım portakal
Ara : 1 çay bardağı beyaz leblebi,130 gr tarçınlı muz ( sizin tavsiyelerinizle yaptım,gerçekten tarçınla güzel oldu.),1 light süt
Akşam : Bol marul salatası,5 yemek kaşığı pirinçsiz yanık :)) pırasa,1 light yoğurt,50 gr kepek ekmeği

Bu saatten sonra birşey yemeyi düşünmüyorum.45 dakika yürüyüş yaptım.

Size sormak , fikrinizi almak istediklerim var:
*Sabah aç karna elma sirkesi içmek gerçekten işe yarıyor mu? Mideye zarar verebilir mi?
*Et'le beraber meyve tüketiyor musunuz yoksa 1 kaç saat ara mı veriyorsunuz?

İyi akşamlar :))
diyetin çok güzel olmuş. sorularına gelince:
* elma sirkesini ben denemedim. deneyip fayda görenler var. burda en önemli konu şu mide rahatsızlığın var mı? o durumda sirke önerilmiyor.
* etle beraber meyve yemiyorum ben. meyvede kural şu ya yemekten 30 dk önce ya da yemekten 1,5 - 2 saat sonra.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...punkturla-zayiflama-1-ayda-45-kilo-gitti.html

AZONCE GORDUM SIZDE OKUYUN

KIZLAR AKAPUNKTUR KUPESI ILE ARKADAS 1 AYDA 4.5KILO VERMIS ACABA DENEYENINIZ DUYANINIZ VAR MI BENDE DENEYEYIM DIYORUM

2 TANE GOLDSİLİM MARKAYIDA VERMISLER
ACABA KANDIRMACA MI ?
UMUTLANDIM DUSUNSENE TAK KUPEYI ZAYIFLA OHHHHHHHHH
canım, böyle şeylere pas verme bence. en güzel zayıflama azar azar kilo vererek ve dengeli beslenerek olur.

slm kızlar nasılsınız??
bakıyorum herkesin diyeti iyi gidiyor...
bende yarından itibaren çok yemeyi kesip düzene girmeye çalışacağım
diyete başlamak için kendime bi 10 gün verdim ama ilaçlarında etkisi ile 72 yi görüyorum
listede yer almak istemiyorum daha ama yarından itibaren aranızdayım
adcım canım liste ne durumda bilmiyorum ama 2 haftaya kadar yer olursa takıma dönmek istiyorum umarım sizin içinde uygundur
bugün kahvaltım fena değildi ama miktar konusunda hala kendimi ayarlayamıyorum
bu defa çok hevesliyim çnk kendimin önemli olduğunu daha ii anladım...çok üzgün ve yorgunum ama kendimi toparlamamın yolu hem ruhsal hemde fiziksel olarak iyi görünmek olduğuna karar verdim
bu hafta toparlanayım bi dr.a gideyim sonra tam gaz dönüş yapıyorum
aramıza dönmene çok seviniriz dosbam. senin bize katkın çok oluyor:70:

Bu günkü menüm..
SABAH:
1 yumurta
1 adet salatalık
yarım bağ maydanoz..
ARA:
yeşil elma
ÖĞLE:
ARA:
yarım muz
AKŞAM:
1 yeşil elma..
harika bi menü olmuş :nazar:

Sağol tatlım hep beraber vericeğiz kiloları bu arada sen akupuntur küpesini ne yaptın cnm

evet cnm bu arada bak kavitasyon indirimde İstanbul'da isen ben aldım
grupfoni [Günün Fırsatı: Bakırköy Safir Güzellik

Bugun Menüm :
Sabah : 2 Adet Yulaflı biskuvi
Öğlen : Çorba Salata
Spora Gitmeden : Salata
canım bu yöntemi araştırdın mı??
sanırım masal arkadaşımız çok memnun değildi ama neden memnun kalmadı tam hatırlayamıyorum

ohhh ne güzel gezilmiş...
nasıl zonguldağı beğendin mi nereleri gezdin neler yaptın tavsiye eder misin

sabah :yarım elma saat 09-30
kahvaltı:3 adet patates kızartması,3 dilim light ekmek,yarım kk peynir,3 adet sucuk,2 tane sallama yeşil çay bir kupada içildi.saat 10-30da
ara: yok
ikindi saat:15-30da 6-7 mantardan sote yaptım,az havuç ve kırmızı biber,soganlı, yanında bir kase cacık yedim.3 dilim ekmek yedim malesef 1 su bardağı meyvesuyu içtim.
ara:2 tane form bisküvi ,2 sallama yeşil çay bir kupada çay içtim saat:16-30 da

akşam yemek yemeyeceğim
develi armut ,portakal veya greyfut yiyebilirim.
1.5 litre su tüketildi şimdiye kadar.
spor ve egzersiz dün ve bugün hiç yapamadım eşim evde hasta benimde bacak incimiş sanırım bugün yürürüyüm diyordum ama azcık denedim belli bir adımdan sonra bacağımın alt yan kısmı sertleşmiş damarları morarmış gibi sanki acıdı ve kestim kas gevşetici sıkıyorum uyuşuyor .yarın ama ağrısada yürüyüşümü yapacağım.belki akşama mekik egzersiz çeker geceye yakın listemi güncellerim.ekmeğim çok olmuş demi :-( o yüzden akşam yemicem sadece meyve ile geçirim

canım ekmek çok olmuş gün içine yaysaydın ve 5 dilimle sınırlı kalsaydın...
öğle yok arayı çok açmışsın sonra da dayanamayıp yemişsin...
bi de patates kızartması ve sucuk olmamış :))
çok acımasızımdır ama özellikle sucuk hiç tüketmemek lazım

aramıza dönmene çok seviniriz dosbam. senin bize katkın çok oluyor:70:

benim çok katkım olmuyo hayatım olsa zayıflarım :1:
ama sizinle olmak çok hoşuma gidiyor...
bu defa başarmak istiyorum kısmet olursa...azimli geliyorum

milleti eleştriyorum ama kendime bakacak olursak ilk aram yarım elma idi... yemekten sonra çaya komşum geldi yanında 3 tane şu kremalı bisküvilerden yedim :17: hiç olmadı biliyorum
eşim geç gelecekmiş bu nedenle kalan yarım elmamı da şimdi yedim
akşam menüm güzel
tarhana çorbası
makarna
taze fasülye
makarna yememeyi planlıyorum yada 2yk yiyeyim ama ekmek hiç almayayım diyorum
offf birden diyete dönmek ne zormuş...

Back
X