- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
yok tatlım ilaç değil meyve kurusu çok faydalı. lif oranı n yüksek meyveymiş. dosbanın önerisiyle sabah kahvaltıdan 15 dk önce 5-6 tane yıyıp üzerine ıkı bardak su içiyorsun. sonrada metobolizmamı hızlandırsın diye nesfıtın içine yaban mersini koyuyorsun. kuzenıme dıyetısyenı şöyle demiş. sabah kahvaltıdan önce ya yoğurdunun içine keten tohumu yaban mersını çörek otu ve kekik karıştır ye. yada tahıl gevreğının içine yaban mersını kuru üzüm vs kuru meyveler karıştır ye . bunlar metabolızmayı hızlandırıyormuş.altın çilek ne canım ilaç mı bu arada sende aynı benim gibi yapıyosun artık kellogs olayınıben sütü çok olunca sevmiyorum tam kararında oluyo demi
haftaya yarışıyoruz haberin olsun seyyahım kimse yarışma taraftarı değil .
cumadan başlarız okey
ben regl olacağım ama zaten reglde yapılan egzersizler ,yüryüşler daha çok verdiriyor kilo
canım ben bu aralar çok süt içiyorum kabızlık boy göstermeye başladı ondan azalttım

tamam ben yarışırım. 2 hafta sonra da ben regl olacam ama olsun
bana uyar bugun de başlasak olur ama bence yarın başlayalım kı kılolarımızı öğrenelım. ben şuan kilomu öğrenemem kı ancak akşama.afiyet olsun canım. sabah yürüyüşünü de yapıp gelmişsin
bu takım işine cevap yazdım ama bir türlü gitmedi mesajım. görünen o ki sizden başka çok istekli yok. bence siz başlayın, ben hakeminiz olabilirim. katılmak isteyen arkadaşlar olursa takım ekleyebiliriz.
kızlar,
görüyorum ki hala haftasonu havasından çıkılmamış takımda. haftasonu kaçamaklarını hoş görmekte doğru bir yaklaşım değil sanırım. cumartesi geçiyor, pazar geçiyor. pazartesi hala kaçırma sürüyor. cumaya kadar geriye 3 gün kalıyor. sonra kilolar gitmiyor. herkes birbirinden moral bekliyor. olmaz
eğri oturalım, doğru konuşalım. yazdığınız menülerin diyet olduğuna siz inanıyor musunuz?
bu konuda sana kesınlıkle katılıyorum . tamam belkı ölçüler azaldı vs. ama zahmet olmadan da rahmet olmuyor. bahaneleri kenara bırakalım artık. bunu kendıme de söylüyorum spor yapacam diyıp durdum ama lafta hep