Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayyıldız canım ekmeksiz kalmamam lazım biliyorum ama şu ara kaçamakları telafi etmek için düşürdüm... 2yk pilav 1 dilim ekmek demek günde 5 dilim ekmek tüketiyorum bugün öğlen bisküvi yedim diye akşam yemedim
ama akşam ufak bi kaçamağım oldu şimdi sölemeyim :((

Son düzenleme:
neysecim eşin gelmesine rağmen ne güzel akşamları yine salata yiyorsun harika...
ben şimdilik yapamam ama önümüzdeki ay deneyeceğim

masalcım özledik dön artık :))
iyi gezdin iyi olmana sevindim merak etmeye başlamıştım
Canım valla ben de çok özledim ama ne kadar fırsatım olacak bilmiyorum tam moda girmeden de dönmeyeyim diyorum da böyle gelirim ama size bakmaya.
bebiş nasıl anneciği?

ooooooooooooooo 6 km guzel bı yurume
kolay gelsın

masalcım nerdesın canımmm hos geldınnn

Hoşbuldum tatlım.
Okullar açıldı, toplulukla bir sürü proje oluyor toplantı geç bitiyor geziyorum derken uzak kaldım iyice.
sen nasılsın iyi misin?

anladım canım,yok ben açıklama olsun diye yazıyorum öyle işte,notumu aldım.
sen işleri yoluna sokmuşsun hayatım ne mutlu sana. o kadaryoruldun bu sene dinlenme yılın olsun madem. bende idare ediyorum canım, ev iş çocuk derken zaman akıp gidiyor.
melis uzuuun zamandır gelmiyor en son kitabı vardı tez içindi sanırım gerçi unuttum ama yani epey yoğundu anlayacağın,geçen yaz tatildeyken görüştük telden iyiydi.

ay güldürdün beni çokhoşsun yaa. ömrün uzun olsun emi. :9:

anormallik yazdım ama masalcım hani öyle abartılı birşey yok hayatım,sadece garip ağrılar yaşıyorum,yüzümün sağ tarafı falan ağrıyor arada. acaba gripmi olacam diyorum ama olmak istemiyorum dikkat etmem lazım.
çok sağol masalcım 3 yaşı bitiyor nasipse.
ooooo maşallah sana, göbek adım zeka diyorsun yani. canım hayırlısı ile diplomanı alırsın dilerim.bu ülkede okumakla iş bitmiyorki birde sonrası var.Allah kolaylık versin canım. bizim çocuklarımızın döneminde ne olacak bilmiyorum.gezmek en güzel moral kaynağı ama beynini meşgul edecekgezinti en iyisi tabii. sende farklı yerler görüp tanıyorsun.
canım herzaman bekleriz.
bu arada unutmadan bi aara adresini tekrar yazarmısın özelden,şu sana yazdığım yılbaşı yazısını postaya vereyim artık. :))

üzüldüm ama sen öyle istiyorsan öyle olsun ama izinlide yazabiliriz seni istersen nihancım. :((
aslında öğrenciliği çok seviyorum kaptancığım ama bir an önce bitsin de hayata başlayayım diyorum.
Bu süreyi de olabildikçe iyi değerlendirmek için elimden geleni yapıyorum.
Kendine dikkat et kaptancığım da bir an önce iyi ol.

ha gayret canım:)

merhabalar canım,
ben de hep senin ismini aşağıda görüyordum.merak ediyordum. eski üye olsuğunu bilmiyordum. takım her zaman açık sana canım. listede yer almanı da isterim ama şimdilik yer durumu nasıl bilmiyoruma ama paylaşım olarak her zaman bekleriz.

teşekkür ederim masalcım.
yeni dönemin de hayırlı olsun. inşallah güzel bir dönem olur senin için.
ben kendi adıma iyiyim, koşturmaca gidiyor.

Teşekkür ederim neyneysecim :)
Nasıl alıştınız mı eşinle dönüşten sonra ..

RABİA Ankarada nerde oturyorsun..ben etimesguttayım..1 sene oldu ev alıp buraya geldik..iyimi ettik kötümü anlayamadım..semt açısından endişeliyim yoksa evimden memnunum...

Aaa ankarada oturanlar iyice artıyor :)

masalcım nasılsın canım ??

İyiyim Dosbam sen nasılsınn??

şişkinlik varsa maydanoz suyu iyi olur asında. ödem attırıcı etkisi varmış. suyunu içemiyorsan da maydanozun kendisini ye canım. ayrıca yeşil çay da ödem atmak için iyi bence.
eşine de resti çekmişsin:1:otoriter medine tekrar sahalarda:) ee başka türlü diyet yapamazsın zaten.

çocuk da Allahtan hala öğle uykusuna yatıyor. yatırınca üşüme durumu olmuyor, çok şükür. hatta kalktığında terlemişti.
canım, valla çocuk üşümesin diye komşuya da girilir nolacak. üşütüp hasta olmasından iyidir.
ankara protokol şehri evet ama başka illerin de çok espirisi yok ki.. yani bir izmir veya istanbul rakip olabilir. istanbulu da gezmeyi seviyorum ama yaşamak istemiyorum.
açım aç :52:
ay allahım yediklerimi yazıcam birazdan niyeyse kendimi çok aç hissediyorum :51: rakibem yok nerde acep :27: sahalar benim oldu diyet mi bilmiyorum spor mu onuda bilmiyorum rabiş fikrini almak istiyorum menüyle.ankara gerçekten protokol şehri trafik keçiörende berbat yoğun ,etimesgutu bilmiyorum ama sanırım bizim yukarılarda mı olması lazım dı ne :28:
bende batıkente heveslendim geçen sene bir kafama göre eve bulamadım ,sincanda evler çok güzel ama orasıda uzak :75: , çankaya desen evler biraz fazla pahalı merkezdekiler eski ben yeni istiyorum oralarda merkeze uzak kalıyor arap saçı gibi bir yer napcanız :26:

kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, yumurta ve 1 dilimden az ekmek. yumurta yeyince ekmeğe gereksinim duymuyorum.:81:
ara: 2 poratakal, 1 elma, 1 hurma
öğle: 1 tabak tavuklu mantar sote, soğan
ara: 2 kupa adaçayı, biraz fındık, badem, kuru üzüm
ara: 1 minik elma
akşam: tavuklu salata

bir ara öğün daha yaparım inşallah. ne yiyeceğime karar vermedim gerçi.
afiyet şeker olsun çok güzel bir menü rabiacım birşey soracağım canım adacayı gebelikte tehlikelimi acaba neden içiyorsun eğer kilo verdirmeye yardımcıyla bende adaçayına geçmek istiyorum yeşil çayım bitti şimdi almayacağım malum gebelik olma ihtimalı olan aya giriyorum sanırım bebeğin kalbinde normal olması gereği bu yeşil çay kapatıp sonrasında kalp rahatsızlığı olurmuş allah korusun ondan tırsıyorum çay değiştireyim diyorum bilgin varsa ışıklandır medoşu :28:

ayyıldız canım ekmeksiz kalmamam lazım biliyorum ama şu ara kaçamakları telafi etmek için düşürdüm... 2yk pilav 1 dilim ekmek demek günde 5 dilim ekmek tüketiyorum bugün öğlen bisküvi yedim diye akşam yemedim
anladım canım bende aslında ekmeksiz duramıyorum kepek bile kesmiyor beni :75: az önce eşime ekmek arası marul,peynir,domates,salatalık yaptım çok canım istedi :43: ama yemedim kesinlikle.
pilav 2 kaşık kesmiyo hiç beni ama ekmek daha göze büyük geliyor ya ben ekmek tercih ediyorum şuan için.ben pilavı çok yerdim ya diyetten önce :3: kaşık hak getireydi :9:

spor: 1 saat seri yürüyüş yapıldı.
saat 9:00 kahvaltı 1 tane kaynamış yumurta beyazı ,2 dilim form uno kepek ekmek,2 sallama yeşil çay bir kupa sıcak çayla buluştu içildi.
ara yapmadım kahvaltımdan kaçan yeşil çayı içtim yavaş yavaş kupa büyüktü cünkü
öğlen:2 dilim forum uno ekmek,1 tane et köfte,1yk yoğurt
spor:1 saat seri yürüyüş yapıldı.
ara:1tane elma yenildi
akşam:yarım su bardağı kepekli makarna haşlandı 5yk kadar yoğurt biraz sarımsak ve az tuz, saat 17:00 da yenildi. ( çok erken mi oldu ne dedim ama bisküviler abartısız ne olsa sabah aram yoktu :52:)
spor:yarım saat yürüyüş
ara:1 fincan ıhlamur çay yanında 3 tane form bisküvi 1 tane form çubuk krakker mavi yeşil den
ara:yarım portakal

TOPLAM YÜRÜYÜŞ:2.5 SAAT
TOPLAM SU MİKTARI:2.5 LİTRE

:46:
:22: YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM

kızlar hepinize iyi geceler.ben son günlerde pek uğrayamıyorum çok yoğunum.aslında takımdaki herkesi çok sevdim ama takım bilincinize çok destek veremiyoru. o yüzden de takımdan ayrılsam daha iyi olucak.en azından size daha da destek olucak üyeler gelir.ama ben diyetime devam edicam.ara ara sizi ziyarete gelmek isterim yine de.

kızlar hepinize iyi geceler.ben son günlerde pek uğrayamıyorum çok yoğunum.aslında takımdaki herkesi çok sevdim ama takım bilincinize çok destek veremiyoru. o yüzden de takımdan ayrılsam daha iyi olucak.en azından size daha da destek olucak üyeler gelir.ama ben diyetime devam edicam.ara ara sizi ziyarete gelmek isterim yine de.
:53: yaaa hayırrr nereye gidiyorsun ya.grubu bırakamazsın nolamazz:53: ama sen çok güzel gidiyorsun burayı bırakma ya veremezsen kilo ya bizi hiç mi özlemicen :84:

13.00 ogle etlı yahnı 4 yk salata 1 dılım ekmek
ara 1 kayısı
17.00akşam 1 kucukkkase yogurt 1 dılım ekmek etlı yahnı 5 yk
22.30 gıbı sekersiz salep adet baslamak uzere agrımı hafıflatr hemde sokturur spor yapamadım yatmadan 150 + 150 mekık cekeyım
afiyet olsun dombilicim, bugün kaçamaksiz oldu maşallah.:nazar:

neysecim bizim burda pek olmaz kesinti ama yinede ne olacağı belli olmaz...başkent diyoruz ama yinede yaşaması kolay...bizimde ya ankara yada istanbul olmalı...bana kalsa istanbul ama yiyecek ekmeğimiz burda sanırım :))
bana kalsa, seçenkeler istanbul ve ankara ise, ben ankara derim:)

valla bence demir eksikliği için falansa ekmeğin çok demir içerdiğini sanmıyorum. dengeli tüketmen yerinde olmuş.

neysecim eşin gelmesine rağmen ne güzel akşamları yine salata yiyorsun harika...
ben şimdilik yapamam ama önümüzdeki ay deneyeceğim
eşime de öğlen yaptığım yemekten koyuyorum sorun olmuyor canım. hem o da benim salatadan yiyor. ikimiz de halimizden memnunuz yani:1:

açım aç :52:
ay allahım yediklerimi yazıcam birazdan niyeyse kendimi çok aç hissediyorum :51: rakibem yok nerde acep :27: sahalar benim oldu diyet mi bilmiyorum spor mu onuda bilmiyorum rabiş fikrini almak istiyorum menüyle.ankara gerçekten protokol şehri trafik keçiörende berbat yoğun ,etimesgutu bilmiyorum ama sanırım bizim yukarılarda mı olması lazım dı ne :28:
bende batıkente heveslendim geçen sene bir kafama göre eve bulamadım ,sincanda evler çok güzel ama orasıda uzak :75: , çankaya desen evler biraz fazla pahalı merkezdekiler eski ben yeni istiyorum oralarda merkeze uzak kalıyor arap saçı gibi bir yer napcanız :26:

afiyet şeker olsun çok güzel bir menü rabiacım birşey soracağım canım adacayı gebelikte tehlikelimi acaba neden içiyorsun eğer kilo verdirmeye yardımcıyla bende adaçayına geçmek istiyorum yeşil çayım bitti şimdi almayacağım malum gebelik olma ihtimalı olan aya giriyorum sanırım bebeğin kalbinde normal olması gereği bu yeşil çay kapatıp sonrasında kalp rahatsızlığı olurmuş allah korusun ondan tırsıyorum çay değiştireyim diyorum bilgin varsa ışıklandır medoşu :28:
açsan bir meyve ye canım veya süt iç. senin menülerinde ne eksik biliyor musun? protein. bu makarna olayından vazgeç. bunun yerine et, balık veya tavuk ye. bu tarz gıdalar insanı uzun süre tok tutar, böylece zayıflamaya yardım eder.
keçiörenin yollar çok fena çünkü. ondan da trafik berbat. kızılay gibi karışmış orası.
benim ailem sincanda, ben de o yüzden uzağa gidemiyorum. çankaya fazlasıyla pahalı. etlik falan da güzel aslında. yeni binalar var.
medoşum, adaçayı gebelikte önerilmiyor. sancı etkisi yapıyormuş diye okumuştum. ama yine de doktoruna danış canım. herhalde en masumu ıhlamur, dosbam da tüketiyordu.
spor: 1 saat seri yürüyüş yapıldı.
saat 9:00 kahvaltı 1 tane kaynamış yumurta beyazı ,2 dilim form uno kepek ekmek,2 sallama yeşil çay bir kupa sıcak çayla buluştu içildi.
ara yapmadım kahvaltımdan kaçan yeşil çayı içtim yavaş yavaş kupa büyüktü cünkü
öğlen:2 dilim forum uno ekmek,1 tane et köfte,1yk yoğurt
spor:1 saat seri yürüyüş yapıldı.
ara:1tane elma yenildi
akşam:yarım su bardağı kepekli makarna haşlandı 5yk kadar yoğurt biraz sarımsak ve az tuz, saat 17:00 da yenildi. ( çok erken mi oldu ne dedim ama bisküviler abartısız ne olsa sabah aram yoktu :52:)
spor:yarım saat yürüyüş
ara:1 fincan ıhlamur çay yanında 3 tane form bisküvi 1 tane form çubuk krakker mavi yeşil den
ara:yarım portakal

TOPLAM YÜRÜYÜŞ:2.5 SAAT
TOPLAM SU MİKTARI:2.5 LİTRE

:46:
:22: YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM
niye 1 tane köfte canım? eğer kızartma değilse 3 tane yiyebilirsin. boyutları küçükse 4 de olur. gündüz karnını iyi doyurmuyorsun sen. o yüzden akşam acıkıyorsun. oysaki felsefemiz: sabah krallar gibi ye, öğlen memur gibi, akşam ise fakir gibi.

canım, seni izinli yazabiliriz. katılımın iyi olacağı dönemlerde aramıza yer olursa katılabilirsin. listede olmasan da paylaşım yapabilirsin.

medinecim,
rakibeni sormuşsun ya sen.. seyyahın evde bilgisayar yok canım. o sadece gündüzleri işyerinden giriyor. ama belki de şu an evde mekik çekiyordur:) yarın görücez neler yapmış:97:

afiyet olsun dombilicim, bugün kaçamaksiz oldu maşallah.:nazar:

bana kalsa, seçenkeler istanbul ve ankara ise, ben ankara derim:)

valla bence demir eksikliği için falansa ekmeğin çok demir içerdiğini sanmıyorum. dengeli tüketmen yerinde olmuş.

eşime de öğlen yaptığım yemekten koyuyorum sorun olmuyor canım. hem o da benim salatadan yiyor. ikimiz de halimizden memnunuz yani:1:

açsan bir meyve ye canım veya süt iç. senin menülerinde ne eksik biliyor musun? protein. bu makarna olayından vazgeç. bunun yerine et, balık veya tavuk ye. bu tarz gıdalar insanı uzun süre tok tutar, böylece zayıflamaya yardım eder.
keçiörenin yollar çok fena çünkü. ondan da trafik berbat. kızılay gibi karışmış orası.
benim ailem sincanda, ben de o yüzden uzağa gidemiyorum. çankaya fazlasıyla pahalı. etlik falan da güzel aslında. yeni binalar var.
medoşum, adaçayı gebelikte önerilmiyor. sancı etkisi yapıyormuş diye okumuştum. ama yine de doktoruna danış canım. herhalde en masumu ıhlamur, dosbam da tüketiyordu.

niye 1 tane köfte canım? eğer kızartma değilse 3 tane yiyebilirsin. boyutları küçükse 4 de olur. gündüz karnını iyi doyurmuyorsun sen. o yüzden akşam acıkıyorsun. oysaki felsefemiz: sabah krallar gibi ye, öğlen memur gibi, akşam ise fakir gibi.

canım, seni izinli yazabiliriz. katılımın iyi olacağı dönemlerde aramıza yer olursa katılabilirsin. listede olmasan da paylaşım yapabilirsin.
tamam cano bakayım ben şu proteinlere aslında gündüz yemek yiyecektim sabah 9bucuga doğru yiyip öğlen eşime 11 bucuk gibi haızrladımya ondan sanırım arka arkaya oluyor diye az yemişimdir elma tok tuttu ama sonra akşam kepekli makarna beni acıktırdı dediğin gibi.bu arada ıhlamur en masumu sanırım demi ondan içerim bende diğe siyah çayı bıraktım tat almıyorum hiç.tosbama ekmeği tahıl açısından zengin diye demiştim gülüm demir yok bildiğim benimde :21:ben çok seviyorum ekmeği napıcam ver elime o dilimli ekmekten oturur sadece bir 10 tane yerim oyle güzel oluyor tadı hele ki belediye ekmeği bayılıyorum.:52: bu arada et kendi yağıyla pişti gülüm ama şu kelimelerin çok hoşuma gitti akşam fakir gibi yicez :51: ben ayarlıyorum gerçi idare eder demi neyse gidim yatım ben açım ama olsun .yemim şimdi.

evet canım ankarada keçiören trafiği berbat biz burdan gidelim diyene kadar sen ordan kızılaya daha çabuk varırsın .etlik düşünüyorum yazın taşınma planları var kesinlikle burada çok kaldım gibi geliyor metro da yok eşim hergün trafik şikayeti yaşıyor çok sıkıntı.
medinecim,
rakibeni sormuşsun ya sen.. seyyahın evde bilgisayar yok canım. o sadece gündüzleri işyerinden giriyor. ama belki de şu an evde mekik çekiyordur:) yarın görücez neler yapmış:97:
oy oy mekikleri çeksin valla ben çekemedim diziye kilitlendim :27: kaldım öyle enes çok bağırıp çağırmaya başladı şu sıra susturamıyorumda bir motoru vardı yarın kreşe gidince saklıcaz :52: çok aşırı ses yapyor başım agrıyor resmen.

Merhaba :))
Oldukça geç bir saat,inanılmaz uykum var ama size yazmadan uyumak istemedim.

Ad1 : Paylaşımların çokluğu için inan çok uğraşıyorum.Öğretmenim ben.Tenefüs aralarında hızla öğretmenler odasındaki bilgisayar başına oturuyorum,10 dakikada geçmişi okumaya,cevap yazmaya çalışıyorum.Evde de haftaiçi zor oluyor.Zorluk şu:benim oğlan öğlenci.Bu da oldukça zor çünkü 17.50'de çıkıyor.Eve yarım saatte ancak geliyoruz.Ödevi yemesi öyle geç saatlere sarkıyor ki.Kendime zaman ayıramıyorum.Sonuçta takım bilinciyle hareket ediyorsunuz.Ben sizden ayrılmayı hiç istemem ama listede yere ihtiyacınız varsa beni de şimdilik izne çıkarabilirsiniz.Ben ara ara sizinle dertleşirim :))

Bugün benim bu kilo verememe durumumla ilgili eski diyetisyenime gittim.Şu an için normal olduğunu , direnç olabileceğini söyledi.Elma sirkesinin metabolizmayı hızlandırdığını (1 bardak suya 2 çay kaşığı yeterli dedi) , sporu yemek yedikten 1-1.5 saat sonra yapılabileceğini söyledi.Ayrıca diyelim ki yağlı bir şey yedik o zaman yediğimiz cevizden ya da ekmekten kesmeliymişiz.

Bugün :
Klasik kahvaltı.
Ara : Yarım elma,light süt
Öğlen :Kaşarlı tost,ayran
Ara : 1 muz,beyaz leblebi
Akşam : 1 tavuk göğsü,3 kaşık pilav.

Herkese iyi geceler :))

Ben K.Esat'ta oturuyorum.Okulum Etlik'teydi.7 sene gittim.Etlik'e çok sık otobüs kalkıyor Kızılay'dan.Neredeyse 5 dakikada bir.Ancak sabah ve akşam iş saatlerinde hem inanılmaz kalabalık oluyor.Hem de trafik çok sıkışık.Ben Meşrutiyet'ten Etlik'e 55 dakikada gittiğimi biliyorum.Kaç kitap bitirdim o otobüslerde :((
Eğer iş yerim Kızılay'da diyorsanız,Etlik trafiği çok yoğun.

cnm bi dersmden her cuma düzenli sınav oluyorum(sadece o derse özel) onun için listeden cıkıp düzeni bozmak istemiorum.. bu hafta younlasmıstı dersler+sınavlar ama haftaya daha rahatım ztn sonraki haftada bahar tatilim var... izne ayrılmayı mayısın ilk iki hftası düşünüyorum izniniz olursa sizinde çünkü final dönemim ve spor salonundaki dersler final döneminde iptal oluyor onun için:) bu arada kavitasyon için aramak istiyorum orayı (int sitesine baktım) ama saat farkndn uygn bi saat tutturmam gerk :D karbonhidrtlra kızmıyo çünkü bn buraya gelmeden önce kararlastırmıstık eger yagsız sebze et bulamassam karbonhidrt yemem için diyetistyenle :)))

canım, sınavlarında Allah kolaylık versin. eğer istersen sınavların süresince seni izinli yazabiliriz. düzenli katılım olmayacaksa en mantıklısı öyle oluyor. sınavların bitince yine gelirsin listemizde yeralırsın.
bu arada yani çikolata ve çekirdeğe niye o kadar kızdı ki? diğer karbonhidratlara hiç kızmadı mı diyetisyenin?
kavitasyon çok popüler bu aralar. belki sen de denemelisin. umarım iyi sonuç alırsın.

günaydın dosbam:70:

sana da günaydın canım.
akşam yemeği yeseydin de o nutellayı yemeseydin keşke. nutella nutellacık olabilemez canım. kilonu verdikten sonra belki ince bir tabaka yiyebilirsin ama hiç masum bir gıda değil.
sporsuz rahat giden kilolar kaçamaklara takılıyor. diyetinizin ilk günlerinde biraz katı olmalısınız. bu durum şımarık çocuğa bir kızıp bir de ne isterse eline vermek gibi. çocuk aynı şımarıklığı sürdürür. vücut da yağlarına sımsıkı yapışır. acı ama gerçek.

afiyet olsun canım.
sen leslie sansone denemiş miydin? evde yürüyüş yaptırıyor ya ve çok ağır değil. istersen 1 mil ile başlarsın, bacağını çok yoracağını sanmıyorum.

burası böyle oluyor hakikaten:) takım insanın içine işleyince yemeği de unutursun, böylece de kilo vermiş olursun:1:

günaydın canım.
güzel beslenmişsin, hiç kaçamak yapmamışsın. kocaman bir nazar boncuğu sana:nazar:tebrik ederim.

cnm sporla dengelersen için bir nebzede olsa rahatlar bnce :)))
canım, sınavlarında Allah kolaylık versin. eğer istersen sınavların süresince seni izinli yazabiliriz. düzenli katılım olmayacaksa en mantıklısı öyle oluyor. sınavların bitince yine gelirsin listemizde yeralırsın.
bu arada yani çikolata ve çekirdeğe niye o kadar kızdı ki? diğer karbonhidratlara hiç kızmadı mı diyetisyenin?
kavitasyon çok popüler bu aralar. belki sen de denemelisin. umarım iyi sonuç alırsın.

günaydın dosbam:70:

sana da günaydın canım.
akşam yemeği yeseydin de o nutellayı yemeseydin keşke. nutella nutellacık olabilemez canım. kilonu verdikten sonra belki ince bir tabaka yiyebilirsin ama hiç masum bir gıda değil.
sporsuz rahat giden kilolar kaçamaklara takılıyor. diyetinizin ilk günlerinde biraz katı olmalısınız. bu durum şımarık çocuğa bir kızıp bir de ne isterse eline vermek gibi. çocuk aynı şımarıklığı sürdürür. vücut da yağlarına sımsıkı yapışır. acı ama gerçek.

afiyet olsun canım.
sen leslie sansone denemiş miydin? evde yürüyüş yaptırıyor ya ve çok ağır değil. istersen 1 mil ile başlarsın, bacağını çok yoracağını sanmıyorum.

burası böyle oluyor hakikaten:) takım insanın içine işleyince yemeği de unutursun, böylece de kilo vermiş olursun:1:

günaydın canım.
güzel beslenmişsin, hiç kaçamak yapmamışsın. kocaman bir nazar boncuğu sana:nazar:tebrik ederim.

Kızlar günaydın herkese :16:

Eleştrin beni dün makarna yedim :) ama çok gezdim alışveriş yaptım :( asosyal oldum diyetimi ve sporumu güzel yapıyorum ama kız arkadaşımla mecbur buluşcam bu hafta yurt dışına yerleşicek artık kaçamak yapmamaya çalışıcam elimden geldiğince bugunde buluşcaz salata yiycem artık

cnm bnce bu durumun sebebi gayet acık.. vücudun su tutuyo ki bu dogru bişi çünkü insan kilo alınca su oranı düşüyor ama zayıflamaya baslayınca su yerini alıyor yüzde 50yi bulana kadar hiç vermemiş gözükceksin en azındn bnde öle oldu ondn bu kdr kesin knsabiliorm ama bi yandan da yag yakıosndr..

Geçmişi okumadan önce hemen kısa bir cevap yazmak istedim.
Dün gece,okul çıkışı (oğlum öğlenci,18'de çıkıyor.) oğlumun karnını doyurdum,ödevine yardım ettim sonra size yazacaktım ki evde ufak çaplı bir kriz çıktı,fırsatım olmadı.
Öncelikle moralim yine sıfır :(( Kilom hiç oynamıyor yerinden.Belki doğumla ilgilidir diye düşünüyorum.Sonuçta ayın 28'zinde 3. ayım dolacak.Vücudumda ödem olduğu konusunda ümitliyim.Yok öyle değilse,bir endokrin uzamnına gitmem şart oldu çünkü ilk defa başıma böyle bir şey geliyor.İnanın yediklerime diyet listesinde çok dikkat ediyorum,yürüyorum,bol hareket ediyorum,sonuçsuz kalıyor.
Eğer bu durumda takımı zor duruma sokuyorsam isterseniz bir süre ayrılabilirim ki ben hiç istemem sizi bırakmayı.Sayenizde tam motivasyon yapıyorum rejimi,paylaşımlarınız çok değerli.Siz uygun olan neyse uygulayabilirsiniz.

Dün yediklerim :
Sabah:Klasik kahvaltı
Ara:1 light süt,incir (bu incir listede diye yiyorum ama bırakacağım,belki bu da etkiliyordur.)
Öğlen : Light peynirli tost,ayran
Ara: Tarçınlı muz,beyaz leblebi
Akşam: 6 yemek kaşığı bulgur pilavı,6 yemek kaşığı kuru fasulye,1 kase light yoğurt.
Ara:İncir,2 ceviz,beyaz leblebi

kızlar merabalar siz uyancaksınız bn yatıcam birazdan:)) aksam dısarı cıktık kacamak oldu biraz kırmızı et ve lavas benzeri bişey yedim.. ama bi saat sporu eksiltmedim.. cnku yarın ve prs muhtemeln gidemiycem spora aksam okulun tytro oyununu izlemek zorundayım 2 gece, ödev hazrlıycam 8 sayfalık.. :(
bu arada bu sıralar sporu arttırdım ya biraz gün içerisinde bas dönmesi fln yasıyorm endişelendim bnde :S
bide reglim yakn insallah gecikmesiz olucam bu sefer... blki ondandr ama bu sbh dayanamadm yag oranıma baktım pzr günü 38.2ydi oysa bugun 39.1 çktı kafayı yedim böyle bişey nasl mümkün olabilir?? anneme sordum regl dönemim baslıycak diyeymiş ama yani bna pek mantıklı gelmedi bilmiyorum siz ne dersiniz:((

cnm listen çk güzl.. bu arada bizim seninle kaderlerimiz aynı valla bu kiloda tıkanma konusunda sebeplerimzde aynı muhtemelen...

Merhaba :))
Oldukça geç bir saat,inanılmaz uykum var ama size yazmadan uyumak istemedim.

Ad1 : Paylaşımların çokluğu için inan çok uğraşıyorum.Öğretmenim ben.Tenefüs aralarında hızla öğretmenler odasındaki bilgisayar başına oturuyorum,10 dakikada geçmişi okumaya,cevap yazmaya çalışıyorum.Evde de haftaiçi zor oluyor.Zorluk şu:benim oğlan öğlenci.Bu da oldukça zor çünkü 17.50'de çıkıyor.Eve yarım saatte ancak geliyoruz.Ödevi yemesi öyle geç saatlere sarkıyor ki.Kendime zaman ayıramıyorum.Sonuçta takım bilinciyle hareket ediyorsunuz.Ben sizden ayrılmayı hiç istemem ama listede yere ihtiyacınız varsa beni de şimdilik izne çıkarabilirsiniz.Ben ara ara sizinle dertleşirim :))

Bugün benim bu kilo verememe durumumla ilgili eski diyetisyenime gittim.Şu an için normal olduğunu , direnç olabileceğini söyledi.Elma sirkesinin metabolizmayı hızlandırdığını (1 bardak suya 2 çay kaşığı yeterli dedi) , sporu yemek yedikten 1-1.5 saat sonra yapılabileceğini söyledi.Ayrıca diyelim ki yağlı bir şey yedik o zaman yediğimiz cevizden ya da ekmekten kesmeliymişiz.

Bugün :
Klasik kahvaltı.
Ara : Yarım elma,light süt
Öğlen :Kaşarlı tost,ayran
Ara : 1 muz,beyaz leblebi
Akşam : 1 tavuk göğsü,3 kaşık pilav.

Herkese iyi geceler :))

:53: yaaa hayırrr nereye gidiyorsun ya.grubu bırakamazsın nolamazz:53: ama sen çok güzel gidiyorsun burayı bırakma ya veremezsen kilo ya bizi hiç mi özlemicen :84:

ayyıldızcım gitmek istemiyorum ama çok az paylaşım yapabiliyorum bu da grup için yeterli değil.önümüzdeki haftalar daha da yoğun olucam. en azından size daha fazla destek olacak arkadaşlar gelsin.ama ben ara ara uğrarım. bu şekilde gündüz işlerim oluyo paylaşım yapamıyorum diye strese giriyorum.

Back
X