gunaydın afıyet olsungünaydıııınnn canım
iyiyim çok şükür sen nasılsın ??
valla klasik kahvaltı ile başladım demek isterdim ama minicik yağ ile kızartılmış yufka böreği ile güne başladım
ıyı fıkırmıs canım ama ben 1 tane ıledoymam kurabıyeler taagı ıle hupletırım hıç yememek en ıyısıbende iyiyim canım, aslında bugun dışarıda işlerim vardı ama hava yagmurlu diye erteledim, yufka ne kadardı onu söyle sen bakalım?
şaka bir yana canının istediklerini sabah yemek en doğrusu mesela ben annem kurabiye yaptıgında akşam yemeyip sabah 1 tane süt eşliğinde yiyiyorum, kilo vermemi şimdiye kadar hiç etkilemedi
yurursun yakarsınya aslında hazır yufkalardan değil pişmiş sofrada yediğimiz yufkaya peynir maydanoz koydum muska şeklinde sardım yağlanmış tavada pişirdim...çeyrek yufkaydı ama valla 1/3ini eşime verdim :)) yani çok fazla değil başka da bişi yemedim
bende sabah yemek tarftarıyım ne de olsa yakmak daha kolay oluyor
hem daha çok diyet havasına giremedim
günaydın kızlar sabah sabah yıne moralım bozuldu nihan gitmek istiyormuş. biriniz ikna edin gitmesingeçmişi de tam okuyamadım. menumu yazayım da bakacam yıne
canım yorgun ıkmıs hıssedıyorsa benım fıkrım zorlamamk gerekır 1-2 hafta sonunda eskısı
ndedn ündaha ıys bı seakılbde gelecegınden emınım yınede kendısı bılır
: 5 tane altın çilek arkasından 2 bardak su
kahvaltı:yarım kase nesfıte 5 tane yaban mersini yarım çay bardağı süt
ara: 3 leblebi- 3 kuru üzüm-3badem-3 fındık-1 fincan yeşilçay
yürüyüs:45 dk(yaklaşık 3 km mesafe)
öğle: biraz patates kızartması-1 köfte-1 sosis-bol domates marul -2 çatal rus salatası
ara:1 hurma
yürüyüş:45 dk(aynı mesafe)
yürüyüş:10 dk
akşam: 1 parça fırında somon-bol salata-2 lokma ekmek(yarım dilim diyelim,ağzıma acı geldi geçsin diye atıverdim)
yemekten yarım saat sonra :1 sütlü türk kahvesi-yanında 1 madlen çikolatasaat 9 gibi yarım elma-yarım kivi-yarım portakal-1 hurma
su:yaklasık2 litre
spor: 40ar kere çapraz yanlara oturduğum yerde mekik çektim. havada bisiklet çevirdim. oklava hareketi yaptım.dizlerimi göbeğime doğru çektim. 10 kere düz mekik çektim. hareketleri eşim gözterdiöğle yemeğim dışında fena bi gün değildi. öğle yemeğim de dışardan geldiği için ve aç olduğum için mecbur yendi.
bu sabah 4-5 altın çilek üzerine 2 bardak su içtim. 15 dk sonra 2 minik dilim ekmekle peynirli yağsız tost yaptım. yanında da 1 çay bardağı süt içtim.
yaniiiiii medinecim kork bendennnnnn![]()
masallah canımm sporlar super