Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydıııınnn canım
iyiyim çok şükür sen nasılsın ??
valla klasik kahvaltı ile başladım demek isterdim ama minicik yağ ile kızartılmış yufka böreği ile güne başladım
gunaydın afıyet olsun

bende iyiyim canım, aslında bugun dışarıda işlerim vardı ama hava yagmurlu diye erteledim, yufka ne kadardı onu söyle sen bakalım?
şaka bir yana canının istediklerini sabah yemek en doğrusu mesela ben annem kurabiye yaptıgında akşam yemeyip sabah 1 tane süt eşliğinde yiyiyorum, kilo vermemi şimdiye kadar hiç etkilemedi
ıyı fıkırmıs canım ama ben 1 tane ıledoymam kurabıyeler taagı ıle hupletırım hıç yememek en ıyısı
ya aslında hazır yufkalardan değil pişmiş sofrada yediğimiz yufkaya peynir maydanoz koydum muska şeklinde sardım yağlanmış tavada pişirdim...çeyrek yufkaydı ama valla 1/3ini eşime verdim :)) yani çok fazla değil başka da bişi yemedim
bende sabah yemek tarftarıyım ne de olsa yakmak daha kolay oluyor
hem daha çok diyet havasına giremedim
yurursun yakarsın
günaydın kızlar sabah sabah yıne moralım bozuldu nihan gitmek istiyormuş. biriniz ikna edin gitmesin :50: geçmişi de tam okuyamadım. menumu yazayım da bakacam yıne
canım yorgun ıkmıs hıssedıyorsa benım fıkrım zorlamamk gerekır 1-2 hafta sonunda eskısı
ndedn ündaha ıys bı seakılbde gelecegınden emınım yınede kendısı bılır
: 5 tane altın çilek arkasından 2 bardak su
kahvaltı:yarım kase nesfıte 5 tane yaban mersini yarım çay bardağı süt
ara: 3 leblebi- 3 kuru üzüm-3badem-3 fındık-1 fincan yeşilçay
yürüyüs:45 dk(yaklaşık 3 km mesafe)
öğle: biraz patates kızartması-1 köfte-1 sosis-bol domates marul -2 çatal rus salatası
ara:1 hurma
yürüyüş:45 dk(aynı mesafe)
yürüyüş:10 dk
akşam: 1 parça fırında somon-bol salata-2 lokma ekmek(yarım dilim diyelim,ağzıma acı geldi geçsin diye atıverdim :63:)
yemekten yarım saat sonra :1 sütlü türk kahvesi-yanında 1 madlen çikolatasaat 9 gibi yarım elma-yarım kivi-yarım portakal-1 hurma
su:yaklasık2 litre
spor: 40ar kere çapraz yanlara oturduğum yerde mekik çektim. havada bisiklet çevirdim. oklava hareketi yaptım.dizlerimi göbeğime doğru çektim. 10 kere düz mekik çektim. hareketleri eşim gözterdi :1:öğle yemeğim dışında fena bi gün değildi. öğle yemeğim de dışardan geldiği için ve aç olduğum için mecbur yendi.

bu sabah 4-5 altın çilek üzerine 2 bardak su içtim. 15 dk sonra 2 minik dilim ekmekle peynirli yağsız tost yaptım. yanında da 1 çay bardağı süt içtim.

yaniiiiii medinecim kork bendennnnnn :36:

masallah canımm sporlar super

günaydın fıstıklar:46: dün akşam menümü yazamadım
sabah 1 yumurta 3 zeytin 1 kk peynir arada yeşilçay
öğlen tavuklu patates yemeği 4 kaşık 3 kaşık pilav yanında yoğurt arada şekersiz türk kahvesi
akşam 1 kase çorba 3 sarma arada 1 bardak süt akşamda azcık göbecik attım:1:

Uyanınca:4 adet gün kurusu, 1 sb su
Kahvaltı:8 yk çikolatalı nesfit, 1 sb soya sütü, 1 fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju, 1 fincan kahve
Öğle:3 adet büyük ev köftesi, 1 dilim etimek form, 1 sb light ayran, yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju,1 avuç yaban mersini, 1 fincan kahve
Akşam:2 kabak,2 kırmızı biberden ızgara sebze,4 yk light yogurt,2 dilim etimek form, 1 fincan yeşilçay
Ara:1 portakal (spordan önce),1 sb soya sütü(spordan sonra)
Su:3 lt(yeşilçay,kahve hariç)
Spor:45 dk LS 3 mil=4,8 km

her ana ögünden sonra yeşilçay içiyorum,birde spordan sonraki ilk ögünde meyve almıyorum ki yağ yakımını engellemesin diye aklınızda bulunsun kızlar:8:
ooo sende nesfitcisin he medine bak bize arkadaş geldi. sabah uyanınca gün kurusu yemişşin onun amacı ne metabolızmayı mı hızlandırıyor?
bide soya sütü yazmışşın onu bilmiyorum hiç.
kajular yağlı olmuyormu canm ?
spor salonuna gidiyorsun sanırırm. su tüketimin çok güzl ben 2 litre içebilirsm iyi bişey yapmış sayıyorum kendımı :(
ayy ne çok soru sormuşum :9: bu arada hoşgeldin aramıza canım en başta söyelemem gerekeni en son söyledim . sen bizi takıp ediyormussun zaten ama ben yıne de tanıtayım kendımı 25 yasındayım 5 aylık evlıyım eskişehirde yaşıyorum . çalışıyorum .

günaydın kızlar sabah sabah yıne moralım bozuldu nihan gitmek istiyormuş. biriniz ikna edin gitmesin :50: geçmişi de tam okuyamadım. menumu yazayım da bakacam yıne

dün sabah: 5 tane altın çilek arkasından 2 bardak su
öğle: biraz patates kızartması-1 köfte-1 sosis-bol domates marul -2 çatal rus salatası
akşam: 1 parça fırında somon-bol salata-2 lokma ekmek(yarım dilim diyelim,ağzıma acı geldi geçsin diye atıverdim :63:)
yemekten yarım saat sonra :1 sütlü türk kahvesi-yanında 1 madlen çikolata
saat 9 gibi yarım elma-yarım kivi-yarım portakal-1 hurma
spor: 40ar kere çapraz yanlara oturduğum yerde mekik çektim. havada bisiklet çevirdim. oklava hareketi yaptım.dizlerimi göbeğime doğru çektim. 10 kere düz mekik çektim. hareketleri eşim gözterdi :1:
öğle yemeğim dışında fena bi gün değildi. öğle yemeğim de dışardan geldiği için ve aç olduğum için mecbur yendi.

bu sabah 4-5 altın çilek üzerine 2 bardak su içtim. 15 dk sonra 2 minik dilim ekmekle peynirli yağsız tost yaptım. yanında da 1 çay bardağı süt içtim.

canım seninde dediğin gibi öğle yemeğin dışında menun ve sporların gayet güzel,sen medine ile ikili yarıştasın galiba ikinize de başarılar dilerim.bu arada senden gördüm bende bugun somon yiyecegim canım çekti çok severim

ıyı fıkırmıs canım ama ben 1 tane ıledoymam kurabıyeler taagı ıle hupletırım hıç yememek en ıyısı

bak hemen niyeti bozmuş yok hüpletmek filan:20:

öğlen tavuklu patates yemeği 4 kaşık 3 kaşık pilav yanında yoğurt arada şekersiz türk kahvesi

canım menun kalori olarak güzel ama akşam hep karbo almışssın öglende patates yemeğiyle pilav var karboya çok yüklenirsen kilo vermen yavaşlayabilir yemeklerin yanına azıcık salata eklesen süper olur

günler birazcık uzasın eve yürüyerek gidecem akşamları. şimdi hava kararıyo yürüyemiyorum . :34:

bende bende :84:

ooo sende nesfitcisin he medine bak bize arkadaş geldi. sabah uyanınca gün kurusu yemişşin onun amacı ne metabolızmayı mı hızlandırıyor?
bide soya sütü yazmışşın onu bilmiyorum hiç.
kajular yağlı olmuyormu canm ?
spor salonuna gidiyorsun sanırırm. su tüketimin çok güzl ben 2 litre içebilirsm iyi bişey yapmış sayıyorum kendımı :(
ayy ne çok soru sormuşum :9: bu arada hoşgeldin aramıza canım en başta söyelemem gerekeni en son söyledim . sen bizi takıp ediyormussun zaten ama ben yıne de tanıtayım kendımı 25 yasındayım 5 aylık evlıyım eskişehirde yaşıyorum . çalışıyorum .

canım aslında ben nesfit değil müsli yiyorum yanlış yazmışım.Müsli nesftten daha doyurucu ve midede daha çok kalıyor.Gün kurusunu özellikle meto için yemiyorum ama uyanır uyanmaz su+kuru meyve yiyorum meto için.Ben inek sütü içince gaz yapıyor bende bende soya tüketiyorum ,kabızlıga da birebir diyetisyenim verdi sindirimi çok güzel düzenliyor.kajular yaglı ama yararlı yağ,listemde kaju var diye bu hafta salatalar yagsız canım ordan dengeliyorum.Suyu ben içmeden duramıyorum diyet için degil alışkanlık işte.Sporu evde yapıyorum canım salon bana göre denedim gördüm.

Bende tanıştıgımıza memnun oldum canım,istanbulda yaşıyorum bekarım 24 yaşındayım bende çalışıyorum.

bu arada diyetisyene gidiyorum istedigini sorabilrisin.

hadi bakalım senin kavitasyon da hayırlı olsun:1:takımın bayanları bir kavi attırmış gidiyorlar:9: inşallah faydasını görürsün canım. tecrübelerinizi bekliyoruz.

canım, ben sincandayım:) siz etimesgutta nerdesiniz? etimesgut oldukça büyük bir ilçe. semt açısından sıkıntılı bir yer değil etimesgut. zaten merkezden kaçıyor insanlar artık. eryaman tarafında falan evler çok güzel. biz de eryaman tarafına taşınmayı düşünüyoruz inşallah.
Etimesgur süvarideyim ..ama hiç aklımd aolamayn bir semt açıkçası pekde içime sinmiyor..evin borcunu azaltınca kaçacağım sanırım..çocukları burada büyütmeye niyetim yok..
dosba;canım selamını görmemiştim, öncelik filan istemem sıramı beklerim ben önemli olan paylaşım,destek liste olsa da olur olmasa da.

canım agrıların devamlıysa ihmal etme bir doktora görün yüz agrısı her zaman olan birsey değil.Oğluna da nice nice yaşlar dilerim.

plastik ara ögün olarak cantanda taşıyacagın kolay alternatifler bulsan diyetine süper destek olur paket süt,kuru meyve,fındık badem gibi.
böyle bakınca haftalık yediklerinin %75 i karbonhidrat grubundan.

nice seneler dilerim.

menülerin yavaş yavaş düzene giriyor dosbacim seni yakın takibime alıyorum ona göre.sunu da eklemek isterim siyah üzüm kan takviyesi için yenirse sabah aç karna alınınca daha etkili oluyor canım diyetisyenim demişti.

bende hiç yiyemem...

birden uzun yürüyüşlerle kendine yüklenme yavaş yavaş artır haftadan haftaya canım.

bende gecen sene kavitasyona gittim 10 seansta bel ve göbekten 11 cm inceldim ama dikkat edin kızlar bu şehir indirimdekiler aldatıcı olabiliyor gerçek kavitasyonda önemli noktalar sunlar

aynı bölge 7 gunden önce tekrar edilmemeli, seans 3 etaptan olusuyor, 4 günlük özel diyetine uyarsanız daha etkili sonuclar alırsınız birde mutlaka jelle yapılmalı.

merhaba neysecim, yer önemli degil ben paylaşıma başladım bile durdurmayın beni:8:

canım bu indirimler 5 seans diyorlar sonra her bölgeye yapmıyorlar sonra yogunuz su tarihe diyorlar sonra 75 dk olması gereken seansı 30 dk da bitiriyorlar eger böyle birsey almaya karar vereceksen iyice incelemeni öneririm.

ben 10 seans gittim faydasını da çok gördüm aklına takılan olursa sorabilirsin.
saol canım kavi bilgilerin için teşekkür..daha ince detaylar varsa paylaşırsan memnun olurum..
kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, yumurta ve 1 dilimden az ekmek. yumurta yeyince ekmeğe gereksinim duymuyorum.:81:
ara: 2 poratakal, 1 elma, 1 hurma
öğle: 1 tabak tavuklu mantar sote, soğan
ara: 2 kupa adaçayı, biraz fındık, badem, kuru üzüm
ara: 1 minik elma
akşam: tavuklu salata

bir ara öğün daha yaparım inşallah. ne yiyeceğime karar vermedim gerçi.

menün çok güzel...

saol canım kavi bilgilerin için teşekkür..daha ince detaylar varsa paylaşırsan memnun olurum..

canım hepsini bir başlık altında toparlayayim istersen

-Seanslar aynı bölge için 7 günden az tekrarlanamaz
-Seans 3 parttan oluyor 3 ayrı aparatla yapılıyor her biri yapılmalı mutlaka
-Seanslar jelle uygulanmalı ultrason jeliyle
-Yapılan günden itibaren 4 gün yağsız özel diyet uygulanmalı, boşalan yag hücreleri tekrar hemen dolmasın diye
-Seans yaklaşık 15+45+15 toplam 1,15 dk sürüyor
-Acı morarma yanma olmaz.
-Seanstan sonra vucutta sekil bozuklugu olmasın dolasım duzene girsin diye masaj yapılırsa çok iyi olur.

aklıma şimdilik bunlar geliyor özel olarak takılan soru olursa sorarsın canım
-

Günaydın.
dün akşam münümü yazmamıştım..
öğlenle aynı saat 5 te 6 kaşık karnıbahar ve 2 kaşık y.yağlı yoğurtla yedim.ekmek yok..2.5 litre su içtim.
ŞU ANDA OĞLUM PRİZE TORNAVİDA SOKTU..VE PRİZ PATLADI..ŞU ANDA GÜÇ KAYNAĞI ÇALIŞIYOR ONUNDA 20 DK VAR ..BİTTİİĞİ AN BİR DAHA GİRMEYEBİLİRM..:(((
EŞİMDE İŞTE MAKİNADA ÇAMAŞIRDA KALDI..:(((

canım hepsini bir başlık altında toparlayayim istersen

-Seanslar aynı bölge için 7 günden az tekrarlanamaz
-Seans 3 parttan oluyor 3 ayrı aparatla yapılıyor her biri yapılmalı mutlaka
-Seanslar jelle uygulanmalı ultrason jeliyle
-Yapılan günden itibaren 4 gün yağsız özel diyet uygulanmalı, boşalan yag hücreleri tekrar hemen dolmasın diye
-Seans yaklaşık 15+45+15 toplam 1,15 dk sürüyor
-Acı morarma yanma olmaz.
-Seanstan sonra vucutta sekil bozuklugu olmasın dolasım duzene girsin diye masaj yapılırsa çok iyi olur.

aklıma şimdilik bunlar geliyor özel olarak takılan soru olursa sorarsın canım
-

Teşekkür ederim..

evet canım ankarada keçiören trafiği berbat biz burdan gidelim diyene kadar sen ordan kızılaya daha çabuk varırsın .etlik düşünüyorum yazın taşınma planları var kesinlikle burada çok kaldım gibi geliyor metro da yok eşim hergün trafik şikayeti yaşıyor çok sıkıntı.
oy oy mekikleri çeksin valla ben çekemedim diziye kilitlendim :27: kaldım öyle enes çok bağırıp çağırmaya başladı şu sıra susturamıyorumda bir motoru vardı yarın kreşe gidince saklıcaz :52: çok aşırı ses yapyor başım agrıyor resmen.
hangi diziyi izledin?
Çok sesli oyuncaklar ana-baba bünyesine zararlı:)kaldır gitsin canım.

Merhaba :))
Oldukça geç bir saat,inanılmaz uykum var ama size yazmadan uyumak istemedim.

Bugün benim bu kilo verememe durumumla ilgili eski diyetisyenime gittim.Şu an için normal olduğunu , direnç olabileceğini söyledi.Elma sirkesinin metabolizmayı hızlandırdığını (1 bardak suya 2 çay kaşığı yeterli dedi) , sporu yemek yedikten 1-1.5 saat sonra yapılabileceğini söyledi.Ayrıca diyelim ki yağlı bir şey yedik o zaman yediğimiz cevizden ya da ekmekten kesmeliymişiz.

Bugün :
Klasik kahvaltı.
Ara : Yarım elma,light süt
Öğlen :Kaşarlı tost,ayran
Ara : 1 muz,beyaz leblebi
Akşam : 1 tavuk göğsü,3 kaşık pilav.

Herkese iyi geceler :))
Diyetisyenin de rahatlatmış seni canım. Biz de paralel şeyler söylemiştik.
Dünkü menün de güzel olmuş, afiyet olsun.
Ad1, seni izne ayıracaktır. Sen yine de bizim aramıza katılabilirsin, listede olmasan da. Paylaşımlarına sürdürebilirsin, vaktin oldukça.

Ben K.Esat'ta oturuyorum.Okulum Etlik'teydi.7 sene gittim.Etlik'e çok sık otobüs kalkıyor Kızılay'dan.Neredeyse 5 dakikada bir.Ancak sabah ve akşam iş saatlerinde hem inanılmaz kalabalık oluyor.Hem de trafik çok sıkışık.Ben Meşrutiyet'ten Etlik'e 55 dakikada gittiğimi biliyorum.Kaç kitap bitirdim o otobüslerde :((
Eğer iş yerim Kızılay'da diyorsanız,Etlik trafiği çok yoğun.
Kızılayda çalışıyorsan evin de o civarda olacak. Yoksa ha sincandan gelmişsin ha etimesguttan ha etlikten, aynı bence.

cnm bi dersmden her cuma düzenli sınav oluyorum(sadece o derse özel) onun için listeden cıkıp düzeni bozmak istemiorum.. bu hafta younlasmıstı dersler+sınavlar ama haftaya daha rahatım ztn sonraki haftada bahar tatilim var... izne ayrılmayı mayısın ilk iki hftası düşünüyorum izniniz olursa sizinde çünkü final dönemim ve spor salonundaki dersler final döneminde iptal oluyor onun için:) bu arada kavitasyon için aramak istiyorum orayı (int sitesine baktım) ama saat farkndn uygn bi saat tutturmam gerk :D karbonhidrtlra kızmıyo çünkü bn buraya gelmeden önce kararlastırmıstık eger yagsız sebze et bulamassam karbonhidrt yemem için diyetistyenle :)))
Peki, o zaman seni izne ayırmayalım. Zaten cumaya 2 gün kaldı. Haftaya da bu yoğunluk azalıyormuş madem.

canımç teşekür ederim. bu hafta listede olmadan paylaşım yapmak daha çok hoşuma gidicek.önümüzdeki günlerde kurslarımda başlıyacak tüm gün okulda olucam.o zamanlar hiç yapamam paylaşım.paylaşım yapamayınca da strese giriyorum.
Tamam canım, menülerini paylaşmaya her zaman devam edebilirsin.

senin yorumlarından korkuyorum:18:
herkes ikili mi yarışıyor benim rakibim kim olacak:5:
sen de mi korkuyorsun benim yorumlardan:)dur daha yaw sana bir şey demedim ki:)
yarışmak isteyenler yarışıyor canım. Biz yarış işini dha önce denedik, başarılı olamadık. Şimdi ise pilot yarış düzenliyoruz:) sadece yarışmak isteyenler yarışıyor, eğer bu sefer başarılı olursak tüm takımı içine alan bir program yapabiliriz. Şimdilik seyyah ve ayyıldızım ikilisi mevcut.

Uyanınca:4 adet gün kurusu, 1 sb su
Kahvaltı:8 yk çikolatalı nesfit, 1 sb soya sütü, 1 fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju, 1 fincan kahve
Öğle:3 adet büyük ev köftesi, 1 dilim etimek form, 1 sb light ayran, yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju,1 avuç yaban mersini, 1 fincan kahve
Akşam:2 kabak,2 kırmızı biberden ızgara sebze,4 yk light yogurt,2 dilim etimek form, 1 fincan yeşilçay
Ara:1 portakal (spordan önce),1 sb soya sütü(spordan sonra)
Su:3 lt(yeşilçay,kahve hariç)
Spor:45 dk LS 3 mil=4,8 km

her ana ögünden sonra yeşilçay içiyorum,birde spordan sonraki ilk ögünde meyve almıyorum ki yağ yakımını engellemesin diye aklınızda bulunsun kızlar:8:
bana kajular biraz fazla geldi. Gerçi kajunun yağ oranını bilmiyorum. Ondan hariç çok güzel, çok dengeli bir menü. Tebrik ederim.

Kızlar forum sekmede hep açık ama fırsat buldukça bakabiliyorum:26:
Valla canım, sen bu katılımlarla ara ara da baksan takım şenlenir:) iyi ki dönmüşsün.

valla klasik kahvaltı ile başladım demek isterdim ama minicik yağ ile kızartılmış yufka böreği ile güne başladım
Hımm seni börekçi:)

canım seninde dediğin gibi öğle yemeğin dışında menun ve sporların gayet güzel,sen medine ile ikili yarıştasın galiba ikinize de başarılar dilerim.bu arada senden gördüm bende bugun somon yiyecegim canım çekti çok severim

canım aslında ben nesfit değil müsli yiyorum yanlış yazmışım.Müsli nesftten daha doyurucu ve midede daha çok kalıyor.Gün kurusunu özellikle meto için yemiyorum ama uyanır uyanmaz su+kuru meyve yiyorum meto için.Ben inek sütü içince gaz yapıyor bende bende soya tüketiyorum ,kabızlıga da birebir diyetisyenim verdi sindirimi çok güzel düzenliyor.kajular yaglı ama yararlı yağ,listemde kaju var diye bu hafta salatalar yagsız canım ordan dengeliyorum.Suyu ben içmeden duramıyorum diyet için degil alışkanlık işte.Sporu evde yapıyorum canım salon bana göre denedim gördüm.

Bende tanıştıgımıza memnun oldum canım,istanbulda yaşıyorum bekarım 24 yaşındayım bende çalışıyorum.

bu arada diyetisyene gidiyorum istedigini sorabilrisin.

ben hiç müsli yemedim. nesfitim bitti bu sefer de müsli alabılırım asllında. ms22 de müsli yıyordu hersabah. memnundu sanırım. ama ben kahbvaltıları genelde bıgun nesfıt diğer gun tost şeklınde yapıyorum. kahvaltılığım bittiğinde nesfıte yuklenıyorum.

somonu bende burda görüp aldım. dün iş çıkışı eşimle alıp durağa kadar yürüdük.aaa ben onu söylemeyı unuttum sanırım 1 km de ozaman yurumuşumdur :))

evde spor aletlerin mı var?

dün sabah: 5 tane altın çilek arkasından 2 bardak su
yemekten yarım saat sonra :1 sütlü türk kahvesi-yanında 1 madlen çikolata
saat 9 gibi yarım elma-yarım kivi-yarım portakal-1 hurma
spor: 40ar kere çapraz yanlara oturduğum yerde mekik çektim. havada bisiklet çevirdim. oklava hareketi yaptım.dizlerimi göbeğime doğru çektim. 10 kere düz mekik çektim. hareketleri eşim gözterdi :1:
öğle yemeğim dışında fena bi gün değildi. öğle yemeğim de dışardan geldiği için ve aç olduğum için mecbur yendi.

seyyahçım, dünkü menün güzel olmuş. öğleni zaten söylemiştin. somonu da denemişsin, nasıl buldun?
eşinden özel spor dersleri alıyorsun yani:)) medine korksa iyi olur bence de:1:

canım, paylaşımın az. istersen seni de izne ayıralım. geçen hafta 2 gün artırmıştın, bu hafta yine aynı yerdesin. bu şekilde listede yer alman adil olmuyor. işlerin yoğunsa listede yer almadan paylaşıma devam edebilirsin.

Günaydın.
öğlenle aynı saat 5 te 6 kaşık karnıbahar ve 2 kaşık y.yağlı yoğurtla yedim.ekmek yok..2.5 litre su içtim.
ŞU ANDA OĞLUM PRİZE TORNAVİDA SOKTU..VE PRİZ PATLADI..ŞU ANDA GÜÇ KAYNAĞI ÇALIŞIYOR ONUNDA 20 DK VAR ..BİTTİİĞİ AN BİR DAHA GİRMEYEBİLİRM..:(((
çok çok geçmiş olsun. elektirk tehlikeli işte. çocuklar da nerden aklına gelirse prize tornavida sokmak. ufaklıkta bir şey yok değil mi?

kızlar,
geçen hafta 11 kişiydik. bu hafta nihan, hanky ve pehlivanson izne ayrılıyor. 8 kişi kalıyoruz. dosba ve poly listeye girecekler inşallah. o durumda 10 kişi oluyoruz. ayrıca ferdici paylaşım olarak yeterli değil, ona da izne ayrılmasını tavsiye ettim. bu şartlarda 1 arkadaş davet ettim, katılmak isteyenlerden. sayıca bir sorun olmaz sanıyorum, değil mi?

kızlar,
geçen hafta 11 kişiydik. bu hafta nihan, hanky ve pehlivanson izne ayrılıyor. 8 kişi kalıyoruz. dosba ve poly listeye girecekler inşallah. o durumda 10 kişi oluyoruz. ayrıca ferdici paylaşım olarak yeterli değil, ona da izne ayrılmasını tavsiye ettim. bu şartlarda 1 arkadaş davet ettim, katılmak isteyenlerden. sayıca bir sorun olmaz sanıyorum, değil mi?[/Q

rabıacım bilgısayarım bozuldu
elektırıkler gıtmıs jenerator devreye gırmıs ogluma su ıcırıyordum farketmedım
bırseylerı yandı
yıne sızlerle gorusecegım ama eskısı kadar sık olamayabılır hafta sonları yazman ama hafta ıcı olur

günler birazcık uzasın eve yürüyerek gidecem akşamları. şimdi hava kararıyo yürüyemiyorum . :34:
hava bır ısınsa gunler uzasa bızd eakşamları esımle 3 km yururduk guzel oluyor tabı donuste durum doner yerdı ben ıstemem bana alma derdım onunkısının yarısından fazlasını yerdım. arabamızda yoktu heryere yuruyerek gıderdık
Günaydın.

canım allah korumus verılmıs sadakanız varmıs ya çocuk pırıze tornavıda soktugu ıçın elektrık carpsa allah korusun

rabıacım bilgısayarım bozuldu
elektırıkler gıtmıs jenerator devreye gırmıs ogluma su ıcırıyordum farketmedım
bırseylerı yandı
yıne sızlerle gorusecegım ama eskısı kadar sık olamayabılır hafta sonları yazman ama hafta ıcı olur
tamam canım anladım. geçmiş olsun, inşallah bilgisayarın durumu yapılabilir bir şeydir.

ara 1 muz
öğlen yemeğim
4yk bulgur pilavı
5adet köfte
biliyorum köfte çok oldu listemde 4 taneydi ama dolapta sadece 1 tane kalacaktı pişiriverdim yemeseydim :((

çok geçmiş olsun canım.

hangi diziyi izledin?

sen de mi korkuyorsun benim yorumlardan:)dur daha yaw sana bir şey demedim ki:)
yarışmak isteyenler yarışıyor canım. Biz yarış işini dha önce denedik, başarılı olamadık. Şimdi ise pilot yarış düzenliyoruz:) sadece yarışmak isteyenler yarışıyor, eğer bu sefer başarılı olursak tüm takımı içine alan bir program yapabiliriz. Şimdilik seyyah ve ayyıldızım ikilisi mevcut.

bana kajular biraz fazla geldi. Gerçi kajunun yağ oranını bilmiyorum. Ondan hariç çok güzel, çok dengeli bir menü. Tebrik ederim.

Valla canım, sen bu katılımlarla ara ara da baksan takım şenlenir:) iyi ki dönmüşsün.

Hımm seni börekçi:)

bu diyetisyenim verdigi miktarlar birebir, gunde 3 br yag hakkım var

ben hiç müsli yemedim. nesfitim bitti bu sefer de müsli alabılırım asllında. ms22 de müsli yıyordu hersabah. memnundu sanırım. ama ben kahbvaltıları genelde bıgun nesfıt diğer gun tost şeklınde yapıyorum. kahvaltılığım bittiğinde nesfıte yuklenıyorum.

somonu bende burda görüp aldım. dün iş çıkışı eşimle alıp durağa kadar yürüdük.aaa ben onu söylemeyı unuttum sanırım 1 km de ozaman yurumuşumdur :))

evde spor aletlerin mı var?

evde eliptik bisiklet,ip,wii fit board,mekik aleti hatta sıkı durun trambolin bile var ama ben bilgisayardan yapıyorum:9:

kızlar,
geçen hafta 11 kişiydik. bu hafta nihan, hanky ve pehlivanson izne ayrılıyor. 8 kişi kalıyoruz. dosba ve poly listeye girecekler inşallah. o durumda 10 kişi oluyoruz. ayrıca ferdici paylaşım olarak yeterli değil, ona da izne ayrılmasını tavsiye ettim. bu şartlarda 1 arkadaş davet ettim, katılmak isteyenlerden. sayıca bir sorun olmaz sanıyorum, değil mi?

canım beni listeye alırken onceden bekleyen varsa ben daha bekleyebilirim lutfen zor durumda bırakmayayım kimseyi:26:

ara 1 muz
öğlen yemeğim
4yk bulgur pilavı
5adet köfte
biliyorum köfte çok oldu listemde 4 taneydi ama dolapta sadece 1 tane kalacaktı pişiriverdim yemeseydim :((

afiyet olsun ama bir dahakine 5 köfte 2 yk pilav yaparsan köfte fazlalıgını telafi etmis olursun canım

Back
X