Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Uyanınca:4 adet gün kurusu + 1 sb su
Kahvaltı:8 yk çikolatalı müsli + 1 sb soya sütü + 1 fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju + 1 fincan kahve
Öğle:100 gr somon ızgara + 1 dilim etimek form + 1 kutu zero + bol rokalı yeşil salata + 1 fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju + 1 avuç yaban mersini + 1 fincan kahve
Akşam:3 adet Patlıcan ızgara + 4 yk light yogurt + 2 dilim etimek + 1 fincan yeşilçay
Ara:1/2 portakal 1/2 elma(spordan önce) + 1 sb soya sütü(spordan sonra)
Su: 3lt
Spor:45 dk LS 3 mil = 4,8 km

canım diyetinde çok güzel kuru yemişler var
afiyet olsun valla iştah açıcı... hemde tok tutacak gibi görünüyo
bana da diyetisyen zero içebilirsin diyodu ama içmediğim hafta daha çok veriyordum?? aslında çok sağlıksızmış :((

neysecim evet günde 4 porsiyon veriyorlar genelde bizim kilomuzdakilere...
eşimin 5 hatta 6ya çıktığı zamanlar vardı
meyveyi de dikkatli yemek lazım
mesela her elma 1 porsiyon değil :)) yada her armut :))

günaydın dosbam:71:

günaydın canım
güzel bi gün olsun inş.
uzun zaman sonra kalkıp ev temizleyeceğim
annem kadın çağır diyo ama yata yata sıkıldım şiştim valla...hem spor olur :))
zaten önemli bişi değil günlük temizlik...artık daha iyiyim ne de olsa

polycim pilav 2 kaşık oldu ama fasülye yemedim
hindiden de az aldım
çorba yarım kase bile değildi
ekmek yemedim
sonrada acıktım :))
1 muz yedim
az yemişsin canım akşam yemeğinde. pilavı yeyince psikolojik olarak fazla yemedin sanırım:) azar azar düzeliyorsun ama bu da güzel bir şey. afiyet olsun.

neysecim mısırlar bi de yağda mıydı???(biraz psikololoji bozayım :27:)
hahah psikolojim zaten bozuldu, çok suçluluk duyuyorum:) etrafımdakilere çatıyorum sonra:25:
yağsız patlatmak için o aparattan yok bende canım. tencerede de yağsız olmuyor. bildiğin bir yöntem varsa paylaş da ben de şu mısırdan arada yiyebileyim:)

neysecim evet günde 4 porsiyon veriyorlar genelde bizim kilomuzdakilere...
eşimin 5 hatta 6ya çıktığı zamanlar vardı
meyveyi de dikkatli yemek lazım
mesela her elma 1 porsiyon değil :)) yada her armut :))
evet canım, farkındayım her elma 1 porsiyon değil:) elmalar yumruğum kadar olunca nasıl bir porsiyon olsun:) bir de o develi armutları çok büyük. doğal olanlar küçük oluyor zaten.
bazen hırsımı meyveden alıyorum, kaçamak yapmamak için.. o durumlarda ehven olanı tercih ettiğimiz için porsiyonu biraz zorlamak sorun olmaz sanırım:1:

günaydın canım
güzel bi gün olsun inş.
inşallah güzel bir gün olur canım. bugün araba bizde kaldı, eşim bıraktı. birazdan oğluşu alıp balık almaya gitmeyi düşünüyorum. tabi oğlanın önce kahvaltı etmesi lazım. bu oğlan hiç bana çekmemiş, resmen iştahı yok.
evi temizlemek de iyi fikir. kendini zorlamadan yaparsan, terapi gibi oluyor.

hava bır ısınsa gunler uzasa bızd eakşamları esımle 3 km yururduk guzel oluyor tabı donuste durum doner yerdı ben ıstemem bana alma derdım onunkısının yarısından fazlasını yerdım. arabamızda yoktu heryere yuruyerek gıderdık

canım allah korumus verılmıs sadakanız varmıs ya çocuk pırıze tornavıda soktugu ıçın elektrık carpsa allah korusun

seyyahçım, dünkü menün güzel olmuş. öğleni zaten söylemiştin. somonu da denemişsin, nasıl buldun?
eşinden özel spor dersleri alıyorsun yani:)) medine korksa iyi olur bence de:1:

canım, paylaşımın az. istersen seni de izne ayıralım. geçen hafta 2 gün artırmıştın, bu hafta yine aynı yerdesin. bu şekilde listede yer alman adil olmuyor. işlerin yoğunsa listede yer almadan paylaşıma devam edebilirsin.

çok çok geçmiş olsun. elektirk tehlikeli işte. çocuklar da nerden aklına gelirse prize tornavida sokmak. ufaklıkta bir şey yok değil mi?

saolun şükür bişeyimiz yok..kontrol kalemini sokmuş.prizde koruyucuda vardı onuda sökmeyi başarmış..ana sigorta atmış ....

dünkü menüm sabah
yazmışmıydım...:((( sinirden kafada kalamdı kızım bugünlerde full inat takılıyor her sabah sinirle gözümü açıyorum..dün ne yediğimi hatırlayamdım..sonumu iyi görmüyorum..:53::50:
öğlen
tavuk sote yedim
1 dilim kepek ekmek
3 kaşık yarım yağlı yoğurt..
ara
yeşil elma
yeşil çay..
akşam 5 gibi kırmızı mercimek çorbası içtim..
1 dilim kepek ekmekle..
ara yeşil elma..yatmadan tarçınlı süt..
sporumuda yaptım 55 dk da yürüdüm..:8::66:

az yemişsin canım akşam yemeğinde. pilavı yeyince psikolojik olarak fazla yemedin sanırım:) azar azar düzeliyorsun ama bu da güzel bir şey. afiyet olsun.

hahah psikolojim zaten bozuldu, çok suçluluk duyuyorum:) etrafımdakilere çatıyorum sonra:25:
yağsız patlatmak için o aparattan yok bende canım. tencerede de yağsız olmuyor. bildiğin bir yöntem varsa paylaş da ben de şu mısırdan arada yiyebileyim:)

evet canım, farkındayım her elma 1 porsiyon değil:) elmalar yumruğum kadar olunca nasıl bir porsiyon olsun:) bir de o develi armutları çok büyük. doğal olanlar küçük oluyor zaten.
bazen hırsımı meyveden alıyorum, kaçamak yapmamak için.. o durumlarda ehven olanı tercih ettiğimiz için porsiyonu biraz zorlamak sorun olmaz sanırım:1:

inşallah güzel bir gün olur canım. bugün araba bizde kaldı, eşim bıraktı. birazdan oğluşu alıp balık almaya gitmeyi düşünüyorum. tabi oğlanın önce kahvaltı etmesi lazım. bu oğlan hiç bana çekmemiş, resmen iştahı yok.
evi temizlemek de iyi fikir. kendini zorlamadan yaparsan, terapi gibi oluyor.
pilavı az yedim...aslında düzelmiyorum kilom hala aynı :(( ama arada kaçamaklarım oluyo... akşamları kaçamağım var sölemiyorum...listede değilim kimsenin moralini bozmayayım :))

valla benim mısır patlatma makinam var ama bazen çok gereksiz buluyorum :)) çok yer kaplıyo ayda yılda bi patlatmak için boşuna alet edevat taşıyoz işte... zaten yağsızda kalorisi çok yüksek :))

meyveler de hormonlu yaa... ne o armutlar :)) inan yarım kilo gelir bazıları...zaten armutla çok aram yok ama elma vazgeçilmezim...tatlı yemek yerine biraz büyük elmayı muzu tercih ediyorum

benimde arabam olsa havuza giderdim :))tabii bu dönemde değil :))
evide mecburiyetten temizliyorum...yavaş yavaş yapayım hareket olsun çok sıkıldım
yarın geçmiş olsuna gelecekler varmış...neyseki annem yanımdayken çok gelen olmuştu şimdi hafif atlatacağım ...saolsun canım annem dolaba börekte yapıp koymuştu işim kolay

dünkü menüm sabah
yazmışmıydım...:((( sinirden kafada kalamdı kızım bugünlerde full inat takılıyor her sabah sinirle gözümü açıyorum..dün ne yediğimi hatırlayamdım..sonumu iyi görmüyorum..:53::50:
öğlen
tavuk sote yedim
1 dilim kepek ekmek
ara
yeşil elma
yeşil çay..
1 dilim kepek ekmekle..
günaydın canım
çok güzel bi menü :nazar:
akşam nasıl dayandın o kadar zaman ...ben hiç duramıyorum :((

saolun şükür bişeyimiz yok..kontrol kalemini sokmuş.prizde koruyucuda vardı onuda sökmeyi başarmış..ana sigorta atmış ....
koruyucuyu nasıl sökebilmiş yaw:53:ben taktım da kendim sökene kadar ne çektim, çıkmıyor kolay kolay. çocuklardaki azme ne demeli, bilmiyorum.
yine de verilmiş sadakanız varmış. Allah korusun çok tehlikeli.

dünkü menüm sabah
öğlen
tavuk sote yedim
1 dilim kepek ekmek
ara
yeşil elma
yeşil çay..
1 dilim kepek ekmekle..
çocuklarda inat çok fena oluyor canım. belli dönemlerde inatçı oluyorlar, sen sakinliğini korumaya çalış. kolay değil biliyorum ama naparsın:50:
sinirden oldukça az yemişsin:) iyi bir faydası olmuş. sporun da var, çok güzel.
pilavı az yedim...aslında düzelmiyorum kilom hala aynı :(( ama arada kaçamaklarım oluyo... akşamları kaçamağım var sölemiyorum...listede değilim kimsenin moralini bozmayayım :))

valla benim mısır patlatma makinam var ama bazen çok gereksiz buluyorum :)) çok yer kaplıyo ayda yılda bi patlatmak için boşuna alet edevat taşıyoz işte... zaten yağsızda kalorisi çok yüksek :))

meyveler de hormonlu yaa... ne o armutlar :)) inan yarım kilo gelir bazıları...zaten armutla çok aram yok ama elma vazgeçilmezim...tatlı yemek yerine biraz büyük elmayı muzu tercih ediyorum

evide mecburiyetten temizliyorum...yavaş yavaş yapayım hareket olsun çok sıkıldım
yarın geçmiş olsuna gelecekler varmış...neyseki annem yanımdayken çok gelen olmuştu şimdi hafif atlatacağım ...saolsun canım annem dolaba börekte yapıp koymuştu işim kolay
listeye girene kadar son kaçamaklarını yap dosbacım:) sonra artık senin mi moralin bozulur, bizim mi moralimiz bozulur anlarız:47::1:
yağsız o kadar çok olmasa gerek kalorisi:44:öyle değil mi?
sana kolay gelsin canım temizlik işlerinde. anneciğin de ne kadar düşünceli, böreği de hazırlayıp gitmiş:69:

günaydın kızlar:71::71::71:
günaydın.

valla haklısın, eşlere yedirmek lazım kalanları:1:onlar nasılsa yakabiliyorlar.
eşin ne güzel hazırlamış akşam yemeğini, tepsiyi hoş görmüşsündür canım:69:
ben salep sevmediğim için aktardaki hangi salep bilmiyorum. sormak lazım. maraştan göndertebilirsin, akrabalara. olmaz mı? o da iyi bir ara öğün çünkü. diyet için neler düşünüyor insan:9:
gönderirler istesem aslında ama bi onun için de kargoya vermek olmaz.gittiğimizde alırız artık yazın . burda mado olsa ordada vardır . bi alışveriş merkezınde var mado ama salep satmıyorlarmış :(
Günaydın kızlar:3:

canım mado da light tek içimlik sahlepler satılıyor onlar o kadar şekerli ve kalorili değil.

canım 4 kuru hurma 1 porsiyon meyveye eşit yani yaklaşık 60 kcal.ben ramazanda hergün mutlaka 4 tane tüketiyordum.Herhafta gorusmeye gidiyorum sen aklına gelenleri yaz ben sorarım.

?
kuru hurma yedım canım kuru yemişçiden aldım iran hurması çok guzl falan dedi. ama bunlar biraz yumuşakça. ben daha sert uzun olanları sevıyorum.
Uyanınca:4 adet gün kurusu + 1 sb su
Kahvaltı:8 yk çikolatalı müsli + 1 sb soya sütü + 1 fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju + 1 fincan kahve
Öğle:100 gr somon ızgara + 1 dilim etimek form + 1 kutu zero + bol rokalı yeşil salata + 1 fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju + 1 avuç yaban mersini + 1 fincan kahve
Akşam:3 adet Patlıcan ızgara + 4 yk light yogurt + 2 dilim etimek + 1 fincan yeşilçay
Ara:1/2 portakal 1/2 elma(spordan önce) + 1 sb soya sütü(spordan sonra)
Su: 3lt
Spor:45 dk LS 3 mil = 4,8 km
zero kola da nazar boncuğu olsun artık bu güzel menünün
dünkü menüm sabah
öğlen
tavuk sote yedim
1 dilim kepek ekmek
ara
yeşil elma
yeşil çay..
1 dilim kepek ekmekle..

afiyet olsun canım çok güzel bi menü

günaydın arkadaşlar hemen dünkü menümü yazayım
uyanınca 5 altın çilek üzerine 2 bardak su
sabah 2 dilim ekmeye peynirli yağsız tost
ara(10.30) 3er tane leblebi-kuru üzüm-fındık-badem-yaban mersini-altın çilek ve 1 tane imcirden oluşan kuru yemiş tabağı yanında 1 fincan yeşilçay
ara(12.00) yarım poğça
öğle(14.20) 1 kase mercimek çorbası - 1 lokma ekmek
ara(16.00) 1 hurma
ara(17.00) 2 parça girissini(paketin dibinde kalan kırık parçalardan)
akşam(18.30) 3 kepçe yani 2 kase nohutlu mercimekli yoğurt çorbası -1 dilim ekmek
yemekten sonra 1 saat yürüyüş. eşimin dediğine göre 5 km den fazla yürümüşüz.
marketten ona çekirdek bana yeşilçay kellogs ve müsli aldık
dönüşte yağ yakalım diye yokuş yukarı çıktık yolumuzu değiştirip.
eve gelince güzel bi banyo yaptım çıkınca koçişe pudıng yaptım ama ben yemedim
sonrada spor yaptım: 50 mekik -40ar kere ayakta çapraz eğilip kalktım. yan yağlarımı eritmek için birkaç hareket yaptım. oturduğum yerde çapraz ve öne eğilip kalktım. havada bisiklet çevirir gibi olan hareketlerden yaptım. oklava haerketine benzer yanlara ve öne esneme hareketlerinden yaptım. hepsini eşim yönlendırdı. o şöyle yap dedi öyle yaptım. sonrada yorulmuşum sanırım 11 de kanepede uyuyakalmışım .

sabah da uaynınca 5 altın çilek üzerine 2 bardak su
15 dk sonra yarım kase kellogs a 5 yaban mersini atıp yarım bardk kaar süt ekledim yedim.

5 de doktor randevum var sonrada arkadaşımla gelinlik bakmaya gidecez :40:

izne çıktım:59: ama böyle soğukmu davrancanız:59:

seyyah naber:59:

aaa aşkolsun soğuk davranırmıyız hiç biz seni bırakmayız ki zaten sen bıraksan da :48:

iyiyim nihancım sen napıyorsun. bugun doktor muayenem var jınekologla. biraz heyecenlıyım aslında. sen diyeti bıraktım dıye çok salmıyorsun dıkkat ediyorsun yedıklerıne demi?
bak 2 hafta sonra kızlar ben 100 kilo oldum yenıden diyete başlıyorum demek yok :27:
izinlı de olsan kılo vermenı beklemıyoruz ama almak da yok ona göre haaa:36:

aaa aşkolsun soğuk davranırmıyız hiç biz seni bırakmayız ki zaten sen bıraksan da :48:

iyiyim nihancım sen napıyorsun. bugun doktor muayenem var jınekologla. biraz heyecenlıyım aslında. sen diyeti bıraktım dıye çok salmıyorsun dıkkat ediyorsun yedıklerıne demi?
bak 2 hafta sonra kızlar ben 100 kilo oldum yenıden diyete başlıyorum demek yok :27:
izinlı de olsan kılo vermenı beklemıyoruz ama almak da yok ona göre haaa:36:
sağol canım:29:
iyiyim bende seyyahçım. geçmiş olsun rutin kontrolmüydü önümüzdeki ay bende gidicem bebek için kontrollerimi yaptırmaya
yok kız dikkat ediyorum kilo alırsam utancımdan gelemem önce veririm:1:
ama dikkat ediyorum yani

günaydınlar:79:
tükanı poly açmış:1:günaydın canım:80:

ben işyerime 6.30 da geldigim icin erkenciyim canım

günaydııııınnnn :71:

günaydın dosbam

meyve de günde 4 porsiyon muydu? dosbama sormuştum öyle demişti diye hatırlıyorum.
mısırları tencerenin dibine yağ dökerek, patlattım. dolayısıyla yağlıydı ama ben 1/3 kadarını yemişimdir. tabağımı bitirmeden eşime verdim. yine de pişmanım tabi:78:
spora gidiyorum yine. haftada 3 gün. pazartesi, çarşamba ve cuma. bu çarşamba gidemedim, annemin işi vardı. oğluşa bakacak başka kimse yok.:50:

maşallah çok güzel besleniyorsun.:nazar:etimekler çok katı gelmiyor mu:)) ha tabi katı gelmesi daha iyi, fazla yeme isteğini bastırır:1:
LS, leslie mi? farklı bir aletin adı falan mı:1:

aslında her zaman 4 porsiyon yememelisin ama bizim kilomuzdaki bayanlar için en fazla 4 porsiyon ben şimdi diyetisyenden geldim mesela vücut şaşırsın diye bu hafta hiç meyve vermedi sende arada 0-4 porsiyon arası degiştirerek tüket canım

Mısırda yagsız 1 sb 1 dilim ekmek bildigim kadarıyla sende herhalde o kadar yemişsindir ayda 1 defa yemissin birsey olmaz ama her haftaya düşürme canım sıklıgını.

sporda haftada 3 gün ideal zaten.Bende leslie yapıyorum evde envai çeşit alet var ama ben leslieyi seviyorum.Etimekte yine vücudu şaşırtmak için bir hafta ekmek bir hafta wasa bir hafta etimek yiyorum böyle dönüyor.

polycim pilav 2 kaşık oldu ama fasülye yemedim
hindiden de az aldım
çorba yarım kase bile değildi
ekmek yemedim
sonrada acıktım :))
1 muz yedim

canım fasulye yeseymissin daha iyiymiş lifli gıda alırdın, birde muzu akşam ara ögününe bırakma gündüze almaya çalış olur mu

canım diyetinde çok güzel kuru yemişler var
afiyet olsun valla iştah açıcı... hemde tok tutacak gibi görünüyo
bana da diyetisyen zero içebilirsin diyodu ama içmediğim hafta daha çok veriyordum?? aslında çok sağlıksızmış :((

diyetisyenimden çok memnunum, çok güzel listeler veriyor ve hep değiştiriyor,zero yu ben birtek balıkla tüketiyorum aslında ice tea light ta seviyorum ama restaurantta bulunmuyor :(

günaydın canım
güzel bi gün olsun inş.

dikkat et kendini fazla yorma canım.

cin gibi bu çocuklar allah korumus yine de sen onu gözünün önünden ayırma baksana yaramaza

dünkü menüm sabah
öğlen
tavuk sote yedim
1 dilim kepek ekmek
ara
yeşil elma
yeşil çay..
1 dilim kepek ekmekle..

menün güzel canım sporu da yapmışssın:nazar: kızına da fazla üzülme, ergenlik çağındaysa hepimiz biraz öyleydik umarım geçer.

canım kendini hazır hissettiğinde bir söz ver bize, hiç kaçamaksız fazla porsiyonsuz bir hafta yapacaksın o zaman vucudun diyete adapte olur şimdi yeni başladıgın için her kaçamakta başa dönersin benden söylemesi.

hazır light patlamış mısır krakerleri belki 1-2 tane yenerek istek köreltilebilir.annenler gerçekten yeryüzündeki melekler:16:

günaydın kızlar:71::71::71:

günaydın canım

gönderirler istesem aslında ama bi onun için de kargoya vermek olmaz.gittiğimizde alırız artık yazın . burda mado olsa ordada vardır . bi alışveriş merkezınde var mado ama salep satmıyorlarmış :(

kuru hurma yedım canım kuru yemişçiden aldım iran hurması çok guzl falan dedi. ama bunlar biraz yumuşakça. ben daha sert uzun olanları sevıyorum.

zero kola da nazar boncuğu olsun artık bu güzel menünün

afiyet olsun canım çok güzel bi menü

bende hurmayı çok severim sadece onunla bile yaşayabilirim:9:

günaydın arkadaşlar hemen dünkü menümü yazayım
uyanınca 5 altın çilek üzerine 2 bardak su
sabah 2 dilim ekmeye peynirli yağsız tost
ara(10.30) 3er tane leblebi-kuru üzüm-fındık-badem-yaban mersini-altın çilek ve 1 tane imcirden oluşan kuru yemiş tabağı yanında 1 fincan yeşilçay
ara(12.00) yarım poğça
öğle(14.20) 1 kase mercimek çorbası - 1 lokma ekmek
ara(16.00) 1 hurma
ara(17.00) 2 parça girissini(paketin dibinde kalan kırık parçalardan)
akşam(18.30) 3 kepçe yani 2 kase nohutlu mercimekli yoğurt çorbası -1 dilim ekmek
yemekten sonra 1 saat yürüyüş. eşimin dediğine göre 5 km den fazla yürümüşüz.
marketten ona çekirdek bana yeşilçay kellogs ve müsli aldık
dönüşte yağ yakalım diye yokuş yukarı çıktık yolumuzu değiştirip.
eve gelince güzel bi banyo yaptım çıkınca koçişe pudıng yaptım ama ben yemedim
sonrada spor yaptım: 50 mekik -40ar kere ayakta çapraz eğilip kalktım. yan yağlarımı eritmek için birkaç hareket yaptım. oturduğum yerde çapraz ve öne eğilip kalktım. havada bisiklet çevirir gibi olan hareketlerden yaptım. oklava haerketine benzer yanlara ve öne esneme hareketlerinden yaptım. hepsini eşim yönlendırdı. o şöyle yap dedi öyle yaptım. sonrada yorulmuşum sanırım 11 de kanepede uyuyakalmışım .

sabah da uaynınca 5 altın çilek üzerine 2 bardak su
15 dk sonra yarım kase kellogs a 5 yaban mersini atıp yarım bardk kaar süt ekledim yedim.

5 de doktor randevum var sonrada arkadaşımla gelinlik bakmaya gidecez :40:

canım menü sabah tost yemişssn arada poğaça sonra ögle çorba ekmek sonra ara girisini sonra akşam yine çorba hiç lif yok protein çok az vejeteryan degilseniz protein almadan kilo vermeniz hızlanmaz canım aralara peynir ,ton balıgı, ne bileyim salata, çiğ kırmızı biber filan sıkıştırmaya çalışsan.

sporların çok güzel ama gün içinde karbo dagılımını sağlayamazsan yaptıgın sporlar günü birlik fayda saglar canım.ayrıca puding için :46:

doktora gidecekmissin geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
Back
X